|
تمرین و تغییر در سبک زندگی
|
|
۱۳:۰۸, ۲۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۰ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت همه دوستان.
مدتیه که من میبینم بعضی از بچه های همین تالار خودمون و جوونای اطراف، از یکسری مسائل خیلی مینالن که راه حلش دست خودشون نیست... باور کنین که یک بخشی از راه حل این مشکلات دست خودمونه. من حقیقتش یک درصدی از بروز این مشکلات رو توی نبودن اراده کافی میبینم. یک درصدیش هم تقصیر تغذیه ها و لایف استایلمونه. یعنی مثلاً در روز با خوردن انواع و اقسام خوراکی های موجود در بازار، 200 واحد انرژی وارد بدن میکنیم که فقط 100 تاش صرف میشه و 100 تاش میمونه یا تبدیل به چربی میشه و کبدهای چرب و چاقی که بسیاری باهاش دست به گریبان هستن و یا این میشه که نوجوون و جوون ما از زور فکر، شب تا صبح خوابش نمیبره. یکی مدام به زن فکر میکنه، یکی به گناهش فکر میکنه، یکی به فیلم فلان فکر میکنه و ... باید این ورودی و خروجی انرژی در بدن یکسان باشه تا در سلامت روح و جسم به سر ببرین... توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم... کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم... صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم... به این ترتیب که کاری رو که توی این تاپیک ازش نام برده میشه رو به مدت یک هفته انجام نمیدیم... اگه اون کار رو با رنگ سبز نوشتیم، یعنی هفته بعد هم انجامش نمیدیم... اما اگه با رنگ بنفش نوشته شده بود، یعنی همون یک هفته کافیه فعلاً و ممکنه توی هفته های بعد هم دوباره برای تقویت اراده ازش استفاده کنیم... وقتی هم داریم کاری رو مطرح میکنیم که یک هفته قراره که انجامش ندیم، یه مختصر توضیحی در مورد مضراتش میدیم تا بدونیم واسه چی داریم این کارو انجام میدیم و بعد از یک هفته خودمون، خودمون رو چک کنیم تا ببینیم اوضاع بهتر شده یا نه! به طور مثال بین خودمون قرار میذاریم که یک هفته گوشت قرمز نخوریم... بعد اگه مامانمون درست کرد، میریم نون و پنیر و سبزی میخوریم... مطمئن باشین کسی از یک هفته گوشت قرمز نخوردن، آسیبی نمیبینه... اما اگه مهمونی رفتین و مجبور بودین که بخورین، عیبی نداره ولی زیاده روی نکنین... من خودم از اوناییم که اراده کنم، محاله دیگه کاری رو که نمیخوام رو انجام بدم... دلم میخواد شما هم این اراده های قوی رو داشته باشین که اگه تو خیابون چشمتون افتاد به گناه، اصلاً براتون مهم نباشه... حتی به راحتی بتونین ذهنتون رو منحرف کنین و به یه چیز دیگه فکر کنین و اجازه بدین مغز خودش به مرور زمان، با فکر نکردن به اون موضوع اون صحنه رو از ذهنتون دیلیت کنه... حالا چنانچه لیست شرکت کننده ها به بالای 50 نفر برسه، این برنامه رو شروع میکنیم... در غیر این صورت، برنامه منتفی میشه... قول میدم هم زیاد سخت نباشه. اما شما هم باید قول بدین که زیر قولتون نزنین. حالا هر کی پایه است، اسمش رو پایین اسم من بنویسه... بسم الله... 1. moze84 2.??? |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۱۳, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۱:۳۰)یاســین نوشته است: سلام موزه جاناولاً این که به شدت ازت ممنونم که اونایی که اصلاً چایی نمیخورن رو جزء دسته آدم ها محسوب نکردی عزیزم... ![]() ![]() ![]() ثانیاً این که منظورم اینه که مثلاً شیدا همه جور دمنوشی خورد که چای اش کم بشه...در اون برهه زمانی هم - به قول خودش - چای خوردنش کم شده... اما بعدش دوباره شروع کرده به چای خوردن مجدد... اگه بخوایم برنامه رو طوری بچینیم که وقتی تموم شد، برگردیم سر خونه اول که این برنامه ها کلاً به چه دردی میخوره؟ من در پایان این طرح باید شیدا و طلوع جان رو از چای منزجر کنم... ![]() راه حل دائمی هست واسه ترک چای؟ پ.ن: دوستان! حلال کنین که با شما مثال زدم... ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۴:۴۹, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۵۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۴:۱۳)moze84 نوشته است: اولاً این که به شدت ازت ممنونم که اونایی که اصلاً چایی نمیخورن رو جزء دسته آدم ها محسوب نکردی عزیزم... شما حالا رو ترک موقت رضایت بده، دائمیش بماند ولی نشد نداره ببینید ترک دائمی یه جورایی نمیشه چرا؟ چون تو مهمونی ها نمیشه نخوری البته من دیدم کسایی رو که تو مهمونی هم نمیخورن چای سیاه. ولی من تو اون برهه زمانی جایی میرفتم میخوردم من اگه چایی رو ترک کنم دوتا چای سیاه رو شرمنده نمیشه چشم پوشی کرد، یکی چای گیلان با عطر بی نظیرش ![]() یکی هم چای دودی یعنی رو آتیش دم بیاد و کلا خودتم کنارش بوی دود بگیری البته بازم از نوع گیلانیش باشه بهتره ![]() ![]() (باید تجربه کنید )آخ یاد روستامون افتادم........... آها اینم بگم یه تابستونی هم مصرف بستنیم به شدت کم شده بود البته قابل توجه موزه جان بازم برگشت
|
|||
|
|
۱۵:۰۳, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #63
|
|||
|
|||
|
والا من چون خودم چای خور نیستم در این زمینه خیلی نمیتونم کمک کنم فقط میتونم دمنوش پیشنهاد بدم.
اونایی که چایی نمیخورن فرشته اند
|
|||
|
|
۱۶:۱۴, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #64
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
انشاالله منم هستم 1-moze84 2-حوریه سادات 3- aaaaa 4- حسین14 5- فدایی ولایت 6- Bidel.s 7- نرگس مهدوی 8-رضوانه 9-amirhq21 10- السا 11-mohsen110 12-nasimesaba 13-??? |
|||
|
|
۱۸:۳۴, ۲۵/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #65
|
|||
|
|||
(۲۵/مرداد/۹۳ ۱۵:۰۳)یاســین نوشته است: والا من چون خودم چای خور نیستم در .این زمینه خیلی نمیتونم کمک کنم فقط میتونم دمنوش پیشنهاد بدم.ببغشید! پس اونایی که معتاد چایی هستن٬ دیو سپید پای در بند هستن؟؟؟؟!!!! ![]() خو مو عاشق چایی هستِم!( با صدای پسر عمه زا! )اما تمام تلاشم توی این مدت این بوده که تعدادش رو از پنج استکان در روز !!! کمتر کنم و رنگش هم کمرنگ تر کنم که ضررش کمتر بشه! اینطوری نگاه نکنید!!! در نوع خودش انقلابیه!
|
|||
|
|
۴:۴۵, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۴:۴۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #66
|
|||
|
|||
|
ای بابا چه میشه کرد!؟
گفتیم ما هم بیایم دیگه! ببینیم شاید این دفعه ... 1-moze84 2-حوریه سادات 3- aaaaa 4- حسین14 5- فدایی ولایت 6- Bidel.s 7- نرگس مهدوی 8-رضوانه 9-amirhq21 10- السا 11-mohsen110 12-nasimesaba 13-??? [b]14- حضرت عشق
|
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #67
|
|||
|
|||
|
یه چند روزی سفر بودم جاتون خالی دسترسی به اینترنت نداشتم
با خودم گفتم برگردم این تاپیکه ترکونده ولی تنها تفاوتی که کرده مناظراتی در مورد خواص چای صورت گرفته
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #68
|
|||
|
|||
|
کسی قرار نیست شروع کنه؟
از چی شروع کنیم؟ من الآن دو روزه آماده سازی کردم. خواهرم اندازه گرفته کل کالری روزانه ام به 1000 نمی رسه(در حالی که باید به 2300 برسه) حداقل یه چیزی بذارین عمل کنیم 3 صفحه الکی دندون نجویده باشیم. |
|||
|
|
۱۹:۱۸, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #69
|
|||
|
|||
|
.............
تاپیک خوابید؟؟؟ |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۲۸/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #70
|
|||
|
|||
|
نه...
صبر کنین... دارم یه برنامه دقیق مینویسم... اجازه بدین تا از آسون شروع کنیم که وسطش نبرین... به حول و قوه الهی از هفته آینده میام درست و درمون... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تالارهای گفتگو، فضایی برای تمرین صعه صدر | سعدی | 5 | 2,188 |