کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تخریب بی بی سی یا تبلیغ از آن؟؟؟؟؟
۱۲:۲۰, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله القاسم الجبارین
اهنگ جدید شاهین نجفی به اسم بی بی بی بی سی که تازه پخش شده در ظاهر میخواد نشون بده که قصد تخریب یا گفتن از دروغ های شبکه بی بی سیز داره....
ولی احساس میکنم در باطن اینطور نیست و قصد تخریب معکوس یا تبلیغ از این شبکه رو داره....
میخواستم نظر اساتید رو بدونم.Blush
با تشکر.
Sky Capitan
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Bidel.s ، S.A.M ، علیا
۱۳:۲۵, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
این ملعون هنوز هم نفس میکشه؟ Smile
ولش کنید بابا...قیچی دسته ش رو نمیبره،شاید میخواد اعتبار جمع کنه :/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Sky Capitan ، azade ، aaaaa ، علیا
۱۳:۳۸, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نقل قول:اهنگ جدید شاهین نجفی به اسم بی بی بی بی سی که تازه پخش شده در ظاهر میخواد نشون بده که قصد تخریب یا گفتن از دروغ های شبکه بی بی سیز داره....
ولی احساس میکنم در باطن اینطور نیست و قصد تخریب معکوس یا تبلیغ از این شبکه رو داره....
میخواستم نظر اساتید رو بدونم.[تصویر: blush.png]
با تشکر.
یاد بیدارگر می افتم.
حالا اگه فقط آهنگ می خوند می گفتم این هم مثل بیدارگره اما سگ مذهب خیلی تو کثافت رفته.
این اسمش اما جالبه آخه بی بی سی تو زبان ترکی معنی عمه اش می ده(بی بی = عمه، سی= صفت مالکی!)
این شاهین نجفی هم داره انتقاد می کنه جون بی بی سیBig Grin
باور کنید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: S.A.M ، Sky Capitan ، علیا
۱۴:۵۲, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۲/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۸)Bidel.s نوشته است:  یاد بیدارگر می افتم.
حالا اگه فقط آهنگ می خوند می گفتم این هم مثل بیدارگره اما سگ مذهب خیلی تو کثافت رفته.
این اسمش اما جالبه آخه بی بی سی تو زبان ترکی معنی عمه اش می ده(بی بی = عمه، سی= صفت مالکی!)
این شاهین نجفی هم داره انتقاد می کنه جون بی بی سیBig Grin
باور کنید!

آورین به نظرم شوخ طبعی همه جا جواب میده ولی اگه آهنگ رو شنیده باشید یه سره از کلمه بی بی استفاده میکنه که من یخورده بدم اومد...........
و در انتها اینکه شاید BBC بی بی سینکی دهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علیا
۱۷:۴۹, ۲۲/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
نقل قول:آورین به نظرم شوخ طبعی همه جا جواب میده ولی اگه آهنگ رو شنیده باشید یه سره از کلمه بی بی استفاده میکنه که من یخورده بدم اومد...........
هنوز گوش ندادم.
من کل آهنگاش رو داشتم تو کامپیوترم می خواستم امروز یه بار گوش بدم که یهو دستم رفت رو Shift+Delete !!!
یهو دیدم همه چیش رفت! گفتم به جهنم! لابد حکمتی توش بوده که پاک بشن...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Sky Capitan ، soshiant ، ISOD ، علیا
۲:۵۳, ۳۰/مرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۲۱:۰۸ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #6

بسم الله الرحمن الرحیم

مدتی پیش رسانه ی بی بی سی انگلیس مستند افشاگرانه درباره فراماسونری ساخت. همچنین مستندی درباره ی شبکه های تفرقه افکن مذهبی پخش کرد ونشون داد که چطور از طرف وهابی ها حمایت مالی میشن...

همین آدمی ک اسمشو اوردید چند سال پیش آهنگی علیه کریس دی برگ خواننده ی انگلیسی خوند و اون رو زاییده ی استعمار پیر خطاب کرد و...
درباره ی حقوق زنان هم آهنگ خونده
درباره کارگران زحمت کش آهنگ خونده
الان هم که علیه بی بی سی

دوستان همه ی اینها رو کنار هم بگذارید میتونید تحلیل کنید. ببینید ، یه جریان فاسد هست که وجود داره در جبهه ی مقابل ما. این جریان فاسد طبیعتا باید یک مخالف داشته باشه ، برای اینکه اون مخالف از ما نباشه اونا خودشون میان برای خودشون مخالف میسازن تا حتی مخالفت با استکبار هم توسط عامل استکبار انجام بشه. این میشه یک استراتژی جامع.

قراره از مظلومیت مردم غزه گفته بشه؟ شما در زمین بازی دشمن باید قرار بگیری و نماد حمایت از اونها آقای کریستیانو رونالدو باشه.
قراره علیه استعمار انگلیس و خواننده ش آهنگی خونده بشه؟ باز هم نماد و پرچم دار این عمل یک نفر از عوامل کفر باید باشه
قراره درباره حقوق زنان اهنگ خونده بشه؟ به همین صورت
قراره مستند افشاگرانه درباره شبکه های منحرف مذهبی ساخته بشه؟ به همین صورت
قراره فراماسونری افشا بشه؟ مبادا به سراغ اساتید حوزه ی مهدویت و آخرالزمان برید ، بی بی سی خودش معرفی میکنه بهتون
و به همین نسبت تمامی گزاره ها رو در این قالب بیارید.

دشمن زمین بازی تعریف میکنه. شما چه در موضع الف باشید چه در موضع ب قرار بگیرید ، در زمین بازی دشمن دارید بازی میکنید. با اینکه ظاهرا اینها مخالف و متضاد هم هستند
به قول شهید آیت الله مطهری ، مارکسیسم و لیبرالیسم با اینکه در تقابل شدید با هم هستند ولی دسته های یک قیچی هستند برای بریدن حقیقت.

بصیرت یعنی اینکه خودتون رو از این وادی و از این زمین بازی دشمن بیارید بیرون. دشمن دشمن ما الزاما دوست ما نیست.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soora ، Ali#59 ، Bidel.s ، m.hossein ، DRiVeR ، fatemeh-55
۱۹:۴۵, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
این شاهین نجفی مرتد اگه تا آخر دنیا هم بگه غلط کردم با اون آهنگی که درباره امام نقی(علیه السلام) خونده باز هم حسابش صاف نمیشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ISOD
۲۲:۲۶, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام .

اما :

یه چند وقتی هستش دارم ایشون رو رصد میکنم ، تو فیس پوک یه چند تا (( استاتوس )) در مورد جنگ و ... گذاشت ،
بعدش یه مصاحبه گذاشت که بی بی سی از دختر فلسطینی کرده بود و در آخر خبر نگار بی بی سی حرف رو به صورت کاملا واضح تغییر داد و این شد دستمایه برای شاهین تو فیس پوک .

یه هجمه زیادی تو فیس پوک به شاهین شد تو کامنتها که چرا برای فلسطین و غزه و مظلومیت اونها و استکبار جهانی نمیخونی ؟

من کامنتها رو دنبال میکردم تعداد زیادی این درخواست رو داشتن و آهنگهای قبلی شاهین رو براش مینوشتن که خودت گفتی به نام انسانیت که زیباترین رسمه و ...

حتی اخیرا یک ویدئو هم از ارسالهای ( گفته که فیلم بگیرن ارسال کنن واسش ) طرفدارانش میکس کرده و آهنگ بی بی سی رو گذاشته روش .

اگر سر خود این کار رو کرده باشه که احتمالا یه اخطاری بهش میدن ( چون آلمان جایی نیست که بتونه راحت در مورد انگلیس و عواملش کار فرهنگی کنه )
اگرم با هدف بوده باشه که میتونیم بگیم حرف دوستمون havbb 110 درسته .

ببخشید طولانی شد دوستان .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۲۲:۳۰, ۶/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۱ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #9
آواتار
سلام
من به محتوای تاپیک کاری ندارم
اسم و یوزر شما جالبه واسم کاپیتان و اسکای تو این فروم یکجا با هم Dodgy Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: