|
ذکر شخصی چیست؟
|
|
۱۲:۴۱, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مرداد/۹۳ ۲۲:۴۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
ذکر شخصی از علم جفر یا ابجد بدست میاد. چه فرقی دارن 1-به چه درد میخوره؟ 2-چه فوایدی داره؟ 3-چه خطرآتی دارد؟ خلاصه هر چیزی که میدونید رو اینجا بزارید متشکرم |
|||
|
|
۱۲:۵۱, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این تاپیک رو مطالعه کنید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-33...8%A8%D9%87 |
|||
|
|
۱۳:۵۱, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اما تا جایی که من میدونم ذکر شخصی ب ذکری میگن که براساس حروف ابجد هرشخص و شماره اون بدست میاد و باتوجه به عدد بدست اومده به یکی از نامهای خداوند متعال ارتباط برقرار میکنه.
که هر فرد باید اون ذکر رو هرروز ب تعداد عدد ابجدش بگه |
|||
|
|
۱۵:۴۸, ۲۴/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مرداد/۹۳ ۱۵:۵۰ توسط قلب.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۱۲:۵۱)MAHDI59 نوشته است: این تاپیک رو مطالعه کنیدسلام این تاپیک رو اطلاع دارم و بعضی از مطالبش رو خودم نوشتم. (۲۴/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۱)ساجد نوشته است: اما تا جایی که من میدونم ذکر شخصی ب ذکری میگن که براساس حروف ابجد هرشخص و شماره اون بدست میاد و باتوجه به عدد بدست اومده به یکی از نامهای خداوند متعال ارتباط برقرار میکنه.سلام خب من اطلاعات بیشتری نیاز دارم |
|||
|
۲۰:۴۶, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
این که معادل اسم هر کس حروف ابجدی وجود داره که اون هم معادل یکی از اسماء الهی میشه درست !
ولی این طور نیست که هر کس همینطور برای خودش این اذکار رو در هر تعدادی که می خواد بگه!! اینا حساب و کتاب داره و گاهی هم خطرناکه استاد میخواد. |
|||
|
|
۲۰:۵۴, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۳۹, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۴/مرداد/۹۳ ۲۰:۵۴)میرزا احمد نوشته است: اگه امکانش هست خطراتش رو بگین تا یه وقت دوستان بدون اطلاع از عواقبش دچار مشکل نشن.توی همون تاپیکی که خدمتتون عرض کردم کم و بیش نوشته ولی به صورت کلی یک سری اذکار وجود دارن که از طریق ائمه به ما رسیده و استفاده از اونها هم نه تنها مشکلی ایجاد نمیکنه بلکه بسیار هم توصیه شده معروف ترین این اذکار هم صلوات هست . اما بعضی از این اذکار به صورت عمومی گفته نشده و استفاده ازشون نیاز به متخصص داره ! این که چه آثار خطرناکی ممکنه داشته باشن به طور کلی هم آثار روحی هست و هم جسمی . این موضوع هم مثل صدها موضوع دیگه است که توی ایران بدون متخصص خودش انجام میشه اصولا ما عادت داریم در همه چیز نظر تخصصی بدیم (منظورم برادرمون نیست . کلی عرض کردم)
|
|||
|
|
۲۲:۲۳, ۲۵/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مرداد/۹۳ ۲۲:۲۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سلام
متشکرم از توجه دوستان البته تا اونجایی که من فهمیدم استاد داشتن برای کسانیکه می خوان ذکر ادامه دار بگن. ولی به هر صورت منم این چیزا رو شنیدم که سئوال میکنم. به اطلاعات بیشتری نیاز دارم لطفا راهنمایی کنید اگر عمومی نمیشه خصوصی بگید. |
|||
|
|
۱۶:۳۰, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۶:۳۱ توسط محمدهادی.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
یا من اسمه دواء
و ذکره شفاء دوا اینطور نیست که آدم هر دوایی رو بخوره، خوب بشه، ولی ذکر درش شفاست. اذکروا الله کثیرا اما اسماء الله را نمیشه همینجوری و بدون اذن استاد و اجازه، ختم گرفت. رفیق رفیقم چند سال پیش تماس گرفته بود که بعد از اینکه دو تا از اسماء را مکررا می گفت، یک شبح نورانی براش ظاهر می شد و بعدها شروع به اذیت کردنش کرده بود، بالاخره بایه بدبختی رهایی پیدا کرد. اوایلش خوب بوده ولی بعدها شروع به اذیت کردنش کرده بود. پیش مرحوم خوشوقت و ... رفت، ولی آخر سر، رفت حرم آقا علی بن موسی الرضا (علیه السلام)، همینکه داخل حرم رفته بود، اون موجود هم برای همیشه رفت. اگر فرصتی شد، مطالبی را خدمت دوستان تقدیم میکنم |
|||
|
|
۱۷:۰۲, ۲۶/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/مرداد/۹۳ ۱۷:۰۴ توسط قلب.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
mohammad-hadi عزیز از توجهتون متشکرم حتما هر چی در اینباره میدونید رو لطفا بگید اونهایی که نمیشه عمومی گفت رو هم خصوصی بگید. آخه سایتهایی در اینباره درست شده و مطالبی رو میگن . از اونجایی که ذکر شخصی با علم جفر ارتباط داره و علم جفر هم جزو علوم غریبه اسلامی هست بهتره دوستان بیشتر توجه کنند. من هم به دلایلی به اطلاعات بیشتری نیاز دارم. حالا اگر استاد داشته باشی چی ؟ مشخصات استاد چیه؟ و... راستی اذن یعنی چی؟ از کی ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |