|
هالیوودیها تابوی انتقاد از اسرائیل را شکستند
|
|
۱۹:۰۲, ۲۶/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() انتقاد از اسرائیل در هالیوود تابویی بود که با کشتار اخیر فلسطینیها شکسته شد و بسیاری از هنرمندان هالیوودی انزجار خود را از این اقدامات ابراز کردند.
|
|||
|
|
۷:۲۲, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
صهیونیست ها بیکار نمینشینند.
با روشهای مختلف اینها را اینقدر تحت فشار قرار میدهند تا به غلط کردن بیفتند. اینجاست که وظیفه ماها سنگیم میشوند و باید از اینگونه کارهای این افراد حمایت کنیم. مثلا همینکه میگویید در فیس بوک نوشته فلسطین را آزاد کنید اولا باید ثابت شود و بعد اگرتصویری از آن دارید باید در سایتهای مختلف منتشر شود تا مردم دنیا روشن شوند که چه خبر است. |
|||
|
|
۱۳:۰۹, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظر من اینایی که ذهنشون ناجور کنترل میشه مثل سلنا گومز و ریحانا امکان پذیر نیست بی دلیل و بی هدف اینجور چیز ها رو بیان کنن.. بقول یکی از دوستان دستور از بالا رسیده.
|
|||
|
|
۱۳:۱۴, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:به نظر من اینایی که ذهنشون ناجور کنترل میشه مثل سلنا گومز و ریحانا امکان پذیر نیست بی دلیل و بی هدف اینجور چیز ها رو بیان کنن.. بقول یکی از دوستان دستور از بالا رسیده.شما دیگه داری دشمن رو از خدا هم بالاتر می بری! هر چقدر هم ذهنشون کنترل بشه دیگه یه جو انسانیت تو وجودشون هست! یعنی 1800 شهید این یه جو انسانیت رو نمی تونه زنده کنه؟ حالا ممکنه استثنا هایی باشه (لوکاتی و اون تک تیر انداز اسرائیلی که اسمشو نمی دونم) اما یه هنرمند که با احساساتش سروکار داره... |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۲۷/مرداد/۹۳ ۱۳:۱۴)Bidel.s نوشته است: شما دیگه داری دشمن رو از خدا هم بالاتر می بری!شما برنامه های کنترل ذهن اونا رو دست کم میگیرید؟؟؟ برای مثال Disney MK ultra programing که سلنا گومز و اگه اشتباه نکنم ریحانا هم روشون انجام شده از همون بچه گی دیگه واقعا هیچ چیزیشون دست خودشون نیست تو سایت کسپرسی زون کاملا توضیح داده این صحبت منو و میتونید خودتون برید ببینید و بخونید مقاله والت دیزین و کنترل ذهن رو... من نمیگم اونا ادم نیستن ولی اونا هیچ اختیاری از خودشون ندارن... همین طرح های کنترل ذهن توسط خاندان ال سعود بر روی وهابی های چندین اتیشه پیاده میشه و میبینید که چطوری مثل گوسفند ادم میکشن... قدرت کنترل ذهن رو نباید دست کم گرفت.. |
|||
|
|
۱۴:۰۸, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
با سلام
لطفا لینک آن کسپرسکی زون را که گفتید ارائه کنید ببینیم چی گفته. لطفا نگید خودتان برید این ادعای من را پیدا کنید ببینید که من حقیقت میگم. این روش خوبی نیست. اینها دستوری و اینجوری که ما فکر میکنیم نیست. از روشهای قانونی و اعمال فشارهای روانی و قانونی طرف را تحت فشار قرار میدهند. ما هم میتوانیم روشهای مشابه را ولی بالعکس انجام دهیم. |
|||
|
۱۴:۱۱, ۲۷/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
متاسفانه با گوشی میام امکان لینک گذاشتن ندارم... میتونید تو گوگل سرچ های متفاوتی داشته باسید
برای لینک کسپرسی زوم سرچ کنید Disney and Illuminati... یا Disney and Mk ultra programing ... یا what is the Mk ultra programing... Vilagantcitezen.com هم خیلی اطلاعت خوبی در باره کنترل ذهن داره |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تمام اصول کابالا در فیلمهای برجسته هالیوودی + تصاوير | vahrakan | 0 | 1,856 |
۳۱/مرداد/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| منجي گرایی در سينمای هالیوودی | vahrakan | 2 | 3,368 |
۲۴/خرداد/۹۴ ۱۳:۲۷ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| فیلمهای هالیوودی با موضوع اقتصاد و وال استریت | SAViOR | 1 | 2,621 |
۲۶/شهریور/۹۲ ۱۰:۴۶ آخرین ارسال: Mitsonary |
|
| 9 دروغ رایج فیلم های هالیوودی !! | SAViOR | 7 | 4,849 |
۲۰/شهریور/۹۲ ۱:۰۵ آخرین ارسال: SAViOR |
|
| خنده تلخ (نگاهی کوتاه بر فیلم های کمدی هالیوودی) | Seyed Mohsen | 17 | 17,293 |
۲۵/اسفند/۸۹ ۱۷:۴۷ آخرین ارسال: sinaaa |
|

![[تصویر: 0.451085001379972305_parsnaz_ir.jpg]](http://www.parsnaz.ir/upload/69/0.451085001379972305_parsnaz_ir.jpg)