|
رئیس مذهب (ویژه نامه شهادت امام جعفر صادق علیه السلام)
|
|
۴:۱۰, ۲۹/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/مرداد/۹۳ ۵:۱۳ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ******************************* آجرک الله فی مصیبت جدک! یابن الحسن! ****** آقا! به حرمت رنگ پرچم عزایت من هم سیاه مینویسم... ******************** ای کسی که در آسمان به نام جعفر می شناسند تو را! ای کسی که اگر نبودی، بویی از دین رسول خدا هم به ما نمی رسید! ای کسی که حرف هایت هنوز بر بالای منابر شیعه نقش مرشد و هادی برای شیعیانت دارد! رفتی... و در آخرین لحظات زندگانی ات نزدیکانت را به دور خود جمع کردی، و باز هم از نماز فرمودی! به راستی آیا منی که نمازهایم یکی در میون قضاست یا با کلی تأخیر است از شما هستم؟؟؟؟؟؟؟ چطور روی خودم نام شیعه بگذارم؟؟؟؟ در صورتی که شما فرمودی: شفاعتت شامل افراد بی اعتاء به نماز نمی شود!!!!!! پس چگونه دل به شفاعت شما بسته ام؟؟؟؟ آقا شما کمک کن من بی اعتناء به نماز را! دو ماه و چند روز به محرم جدت غریبت حسین باقی است! شما کمکم کن تا این محرمم را مانند محرم های دیگر عمرم از دست ندهم! دستم را بگیر تا نمازهایم را اول وقت ادا کنم! نه اینکه بعد از وقت قضا کنم! ********************************************************************* حیف شما که در آنجایی! ای کاش می آمدی ایران! اینجا برایت صحن و سرایی راه می انداختیم! اینجا برایت مشهد الصادقی می ساختیم! ( شعر کمی طولانی اما زیباست، تا انتهاش رو بخون)****[/b] نه رواقی، نه گنبدی، حتی سنگ قبری سرمزار تو نیست! غیر مُشتی کبوتر خسته خادمی، زائری، کنار تو نیست * بغض هایم کجا دخیل شوند؟! پس ضریحت کجاست آقاجان؟! روضه خوان ها چرا نمی خوانند؟! گریه ها بی صداست آقاجان * گنبدی نیست تا دلم بپرد پابه پای کبوتران شما کاش می شد که دانه ای گیرم امشب از دست مهربان شما * حرفِ گلدسته را نباید زد تا حسودان شهر بسیارند از شما خانواده آقاجان درمدینه همه طلبکارند! * حیف آن چاهها که حیدر کند! چقدر مادرت دعاشان کرد عوض آن همه محبت ها این مدینه چه خوب جبران کرد! * کاش ایران می آمدی آقا نزد ما اهلبیت محترمند پیر مظلوم بی حرم، اینجا پسران تو صاحب حرمند * کاش ایران می آمدی آقا مُلک ری قبله ی ولا می شد مثل مشهد برایتان اینجا مشهدالصادقی بنا می شد * کاش ایران می آمدی آقا قدمت روی چشم ما جا داشت کاش خاک شلمچه و فکه عطر یاس عبایتان را داشت * کاش ایران می آمدی آقا مردمش رأفت و حیاء دارند ریسمان دست هم نمی بندند همه دل های با صفا دارند * کاش ایران می آمدی آقا در مدینه غریب افتادید من بمیرم برایتان؛ گیرِ عده ای نانجیب افتادید * کاش ایران می آمدی آقا مردمش از مغیره:@ بیزارند حرمت گیسوی سپیدت را در مدینه نگه نمی دارند * کاش ایران می آمدی آقا نوکری تو کم ثوابی نیست همه جا از فضائلت گویند صحبت ازمجلس شرابی نیست **** وحید قاسمی *** ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۳۶, ۳۰/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
گوشه ای از مصائب امام صادق علیه السلام
امام جعفر صادق از سوی منصور دوانیقی بسیار مورد اذیت و آزار قرار گرفت.
ماءساة الحسین ص۱۵۲ |
|||
|
|
۲۰:۵۵, ۳۰/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۱:۵۹ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
حرف آخر انسانای بزرگ، عصاره ی عمرشونه یعنی یه عمر هرچی جمع کردن، به عنوان یه قطعنامه، لحظه ی آخر عمرشون عنوانش می کنن می دونید حرف آخر و عصاره ی عمر امام صادق (علیه السلام) چی بوده؟؟؟؟ ایشون لحظه های آخر می فرمایند که همه ی فامیل و دوستان رو دعوت کنید خونه می خوام حرف آخرم رو بزنم : شفاعت ما شامل حال کسی که نماز رو سبک بشمره، نمی شود. یعنی ببینید که این نمازه چه جایگاهی داره که حضرت در لحظه های آخر تنها توصیشون به اکرام نماز هستش. ان شاءالله که از کسانی نباشیم که نماز رو ضایع و خفیف می کنن (روایت داریم که هرکه نماز رو ضایع کنه، نماز می گه همونطور که منو ضایع کردی، خدا تو رو ضایع کنه) رب اجعلنی مقیم الصلوه و من ذریتی
|
|||
|
|
۱۰:۱۰, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۰:۱۷ توسط حسنیه.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
هرزمان رنگ جفا را می دید / کوچه و کرب و بلا را می دید خانه اش چونکه در آتش می سوخت / خیمه ی آل عبا را می دید . . . قال الصادق فی مناجاته: اللَّهُمَّ إِنَّ أَعْدَاءَنَا عَابُوا عَلَيْهِمْ خُرُوجَهُمْ فَلَمْ يَنْهَهُمْ ذَلِكَ عَنِ النُّهُوضِ وَ الشُّخُوصِ إِلَيْنَا خِلَافاً عَلَيْهِمْ فَارْحَمْ تِلْكَ الْوُجُوهَ الَّتِي غَيَّرَتْهَا الشَّمْسُ وَ ارْحَمْ تِلْكَ الْخُدُودَ الَّتِي تَقَلَّبُ عَلَى قَبْرِ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ علیهالسلام وَ ارْحَمْ تِلْكَ الْأَعْيُنَ الَّتِي جَرَتْ دُمُوعُهَا رَحْمَةً لَنَا وَ ارْحَمْ تِلْكَ الْقُلُوبَ الَّتِي جَزِعَتْ وَ احْتَرَقَتْ لَنَا وَ ارْحَمْ تِلْكَ الصَّرْخَةَ الَّتِي كَانَتْ لَنَا اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْتَوْدِعُكَ تِلْكَ الْأَنْفُسَ وَ تِلْكَ الْأَبْدَانَ حَتَّى تُرَوِّيَهُمْ مِنَ الْحَوْضِ يَوْمَ الْعَطَش [الأکبر]. امام صادق علیهالسلام در مناجات با حضرت حق جلّ و اعلی فرمودند: خداوندا ! دشمنانِ ما به واسطۀ خروج برمحبین ما آنها را مورد ملامت و سرزنش قرار میدهند. اما این دشمنیها، دوستان ما را از تمایل به ما و محبت نسبت به ما باز نداشته است و ثبات قدم آنها از روی مخالفت با مخالفین ما است، پس ای خدا آن صورتهایی که حرارت آفتاب آنها را در راه محبت ما تغییر داده، مورد ترحّم خود قرار بده و نیز صورتهایی را که روی قبر اباعبدالله الحسین علیهالسلام میگذارند و بر می دارند، مشمول لطف و رحمتت قرار بده و همچنین به چشمهایی که از باب ترحّم بر ما اشک ریخته اند، نظر عنایت فرما! و بر دلهایی که بر ما به جزع و بی تابی آمده و به خاطر ما سوخته است، ترحّم فرما! خداوندا! به شیونها و صرخه هایی که به خاطر ما بلند است رحم کن! [صرخه: شیون و فریادی که جان انسان را برباید]. خداوندا! من؛ این بدن ها و این جان ها را نزد تو امانت قرار می دهم، تا روز «عطش اکبر: روزی که همه تشنه اند» آنها را از حوض کوثر سیراب نمائی. کامل الزیارات بخشی از بیانات ایت الله العظمی وحید: روز شهادت او نبايد اين چنين باشد كه تا كنون بوده و اين وظيفهي شما خواص است. خوشا به حال آن كساني كه توفيق پيدا كردند در راه او قدمي برداشتند. ----------- خوش به سعادت کسانی که مشمول دعای امام جعفر صادق علیه السلام هستند. |
|||
|
|
۱۳:۴۳, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۴۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
در كتاب "محاسن برقى" سند به "فيض بن مختار" رسانده كه گفت شنيدم كه :
حضرت امام صادق عليهالسّلام مىفرمود:هر كس از شما بميرد و او منتظر براى اين امر باشد (يعنى منتظر قيام حضرت مهدى عليهالسّلام باشد) مثل كسى است كه با حضرت قائم علیهالسلام در خيمه آن حضرت باشد. سپس درنگى كرد و فرمود: نه بلكه مثل كسى است كه با او شمشير زده باشد. پس از آن فرمود: نه به خدا سوگند مثل آن كسى است كه با پيغمبر صلّي الله عليه و آله به شهادت رسيده باشد. متن حدیث: "مَنْ ماتَ مِنْكُمْ وَ هُوَ مُنْتَظِرٌ لِهذَا الأَمْرِ كَمَنْ هُوَ مَعَ الْقائِمِ في فِسْطاطهِ قالَ : ثُمَّ مَكَثَ هُنَيْئَةً ثُمَّ قالَ : لا بَلْ كَمَنْ قارَعَ مَعَهُ سَيْفَهُ قالَ : لا وَ اللهِ الاّ كَمَنِ اسْتَشْهَدَ مَعَ رَسُولِ اللهِ،صَلَّى اللهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ و سَلَّمَ"
«منتخب الاثر، ف10، ب2، ح13، ص498»
|
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۳۱/مرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۵۵ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
العباد ثلاثة : قوم عبدوا الله عز و جل خوفا فتلك عبادة العبيد و قوم عبدوا الله تبارك و تعالي طلب الثواب ، فتلك عبادة الأجراء و قوم عبدوا الله عز و جل حبا له فتلك عبادة الأحرار و هي أفضل العبادة . امام جعفر صادق (علیه السلام) : عبادت كنندگان سه دسته اند : گروهي خداي متعال را از ترس عبادت كنند و اين عبادت بردگان است ، گروهي خداي متعال را به طمع ثواب عبادت كنند و اين عبادت مزدوران است . دسته اي خداي متعال را براي دوستيش عبادت كنند و اين عبادت آزادگان و بهترين عبادت است . اصول كافي ، ج 3 ، ص 131
ليس بين الايمان و الكفر الا قلة العقل قيل : و كيف ذاك يا ابن رسول الله ؟ قال : إن العبد يرفع رغبته الي مخلوق فلو أخلص نيته لله لأتاه الذي يريد في أسرع من ذلك . امام جعفر صادق (علیه السلام) : ميان ايمان و كفر فاصله اي جز كم عقلي نيست . عرض شد : چگونه اي پسر پيغمبر ؟ فرمود : بنده خدا در حاجت خود متوجه مخلوق مي شود ، در صورتي كه اگر با خلوص نيت متوجه خدا شود آنچه خواهد در نزديكتر از آن وقت به او رسد . اصول كافي ، ج 1 ، ص 32 – 33
لا يقبل رأس احد و لا يده إلا رسول الله أو من اريد به رسول الله صلي الله عليه و آله . امام جعفر صادق (علیه السلام) : نبايد سر يا دست كسي بوسيده شود مگر دست پيامبر خدا صلي الله عليه و آله يا كسي كه از او پيامبر خدا صلي الله عليه و آله قصد شود . اصول كافي ، ج 3 ، ص 267
اذا هممت بشي ء من الخير فلا تؤخره ، فان الله عز و جل ربما أطلع علي العبد و هو علي شيء من الطاعة فيقول : و عزتي و جلالي لا أعذبك بعدها أبدا و اذا هممت بسيئة فلا تعملها فانه ربما اطلع الله علي العبد و هو علي شيء من المعصية فيقول : و عزتي و جلالي لا أغفر لك بعدها أبدا . امام جعفر صادق (علیه السلام) : وقتي اراده كار خيري نمودي تأخيرش مينداز زيرا خداي متعال گاهي بر بنده مشرف مي شود كه او مشغول طاعتي است ، پس مي فرمايد : به عزت و جلالم سوگند كه تو را پس از اين هرگز عذاب نكنم و چون اراده گناهي كردي انجام مده ، زيرا گاهي خدا بر بنده مشرف مي شود كه او معصيتي انجام دهد ، پس مي فرمايد : به عزت و جلالم كه تو را بعد از اين ديگر نخواهم آمرزيد . اصول كافي ، ج 3 ، ص 213
لو يعلم المؤمن ما له من الأجر في المصائب لتمني أنه قرض بالمقاريض . امام جعفر صادق (علیه السلام) : اگر مؤمن پاداشي را كه براي مصيبتها دارد بداند ، آرزو مي كند كه او را با قيچي تكه تكه كنند . اصول كافي ، ج 3 ، ص 354
|
|||
|
|
۱۵:۰۵, ۳۱/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سبز آمدی، سرخ رفتی، حال آنکه سپید سپید زیستی و صداقت، تنها واژه ای است که برازنده نام توست. تو از زلالی آینه، هر آینه فراتری. در تو کرامت باران موج می زند. با تلاوت قرآن هم آغوشی و دست هایت، مونس آسمان مدینه اند. 65 سال، عاشقانه زیستی و 34 سال را صادقانه امامت کردی تا پر پر دانه های نجابتت به انگور زهر آلود منصور آغشته شد. اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,831 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| هفتم صفر ، شهادت امام حسن مجتبی (علیه السلام) | Agha sayyed | 8 | 5,315 |
۱۶/آبان/۹۵ ۲۲:۲۶ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,167 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,686 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| توسل ویژه به حضرت اباالفضل علیه السلام | مجنون الحسین | 218 | 76,541 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۸:۲۲ آخرین ارسال: Farzaneh |
|
| شهادت امام موسی كاظم عليه السلام | aboutorab | 13 | 8,074 |
۱۳/اردیبهشت/۹۵ ۲۲:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| شهادت حضرت امام علي النقي (هادي)عليه السلام | aboutorab | 4 | 2,948 |
۲۲/فروردین/۹۵ ۱۲:۳۸ آخرین ارسال: mahdy30na |
|

![[تصویر: 1408493170655722_jpg.jpg]](http://up.facenama.com/file/7899/1408493170655722_jpg.jpg)
![[تصویر: 1378037482706388_large.jpg]](http://razesorkh.com/i/attachments/1/1378037482706388_large.jpg)