|
ختم نوشتاری قرآن کریم(ویژه همه کاربران)
|
|
۹:۰۲, ۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۳ ۱۴:۰۷ توسط مسجد عشاق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و و العن و اهلک اعدائهم اعداءالله اجمعین اعوذ بالله من الشیطان الرجیم ختم نوشتاري قرآن کريم به همت کاربران قرآني
سلام و عرض ادب و احترام خدمت همه کاربران و مديران و همکاران عزيز
خوب دوستان بنظرم رسید که بیایم در نشر کلام خداوند در این تالار و حالا دوستان در تالار های دیگه سهیم باشیم . خب حالا مي پرسيد چطوري بايد اينکار رو بکنيم ؟ جوابش ساده است . هر روز که تشريف مياريد سايت (پيشنهاد مي کنم قبل از هرکاري) يک آيه ازقرآن کريم را با ترجمه فارسي در ادامه آيه قبلي که دوست ديگري نوشته بنويسيد . مثلا اگر آخرين پست ٬پست من بود و آيه اول سوره بقره را نوشته بودم ٬ شما آيه دوم را مي نويسيد ٬ نفر بعدي آيه سوم و الي آخر
..........* اما یک نکته که لازم است یاد اوری کنم * نباید دو ایه در یک ارسال قرار بگیره * ............. می تونید به میزان علاقه، بعد از فارسی؛ ترجمه را به زبان های مختلف دیگه انتخاب کنید. توجه: فایده نوشتن ترجمه به زبان های مختلف اینه که، تو سرچ کسایی که اون کلمه را به اون زبان سرچ کردن، این ترجمه قرآن هم میاد و .... نميدونم اين ختم قران چقدر طول مي کشه و کي اولين دوره ختم قرآن ما در سايت تمام ميشه . اما با توجه به اينکه همه بچه ها اهل قران هستند ٬ مطمئن هستم با شور و شوق اين تاپيک رو ادامه ميدن و خيلي زودتر از تصورمون اولين دوره ختم قران ما تمام ميشه . ثواب اين ختم قران رو هديه مي کنيم به مولاي منتظران ٬امام راحل، ارواح پاک و طيبه شهدا و پدرو مادرها و همه عزيزاني که دستشون از دنيا کوتاه و نيازمند فاتحه و قرآني از جانب ما که هنوز اين فرصت را داريم که دل و جانمان را با ايات الهي عجين کنيم مي باشند
![]() بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ«1» به نام خداوند بخشنده بخشایشگر (۱) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۰۱, ۲۴/آذر/۹۴
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
۲۳:۵۸, ۱۶/بهمن/۹۴
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
وَ الَّذينَ يُؤْمِنُونَ بِما أُنْزِلَ إِلَيْکَ وَ ما أُنْزِلَ مِنْ قَبْلِکَ وَ بِالْآخِرَةِ هُمْ يُوقِنُونَ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ختـــــــم هفتگی قرآن کریم | فاطمه خانم | 1,194 | 351,066 |
۸/آبان/۹۶ ۱۹:۱۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| اپلیکیشنی متفاوت برای سیر در معانی و مفاهیم قرآن کریم | quran_res | 0 | 1,254 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۶:۲۰ آخرین ارسال: quran_res |
|
| ۞ ختم قرآن ... ویژه آخر سال ۞ | شیدا | 15 | 6,184 |
۳۱/شهریور/۹۴ ۱۵:۵۴ آخرین ارسال: fafa* |
|
| ۞ ختم دوره ای قرآن؛ ویژه ماه مبارک رمضان94 ۞ | حسن عزتي | 93 | 28,122 |
۲۶/تیر/۹۴ ۱۵:۴۲ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| ۞ختم دوره ای قرآن؛ ویژه ماه مبارک رمضان93 ۞ | حسن عزتي | 154 | 52,606 |
۸/مرداد/۹۳ ۱۰:۰۱ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|
| شروع طرح حفظ قرآن کریم | ضحی | 12 | 7,221 |
۱۰/آبان/۹۱ ۱۲:۴۷ آخرین ارسال: حسن عزتي |
|

![[تصویر: 58912332772826953312.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/58912332772826953312.gif)
![[تصویر: 365.gif]](http://susawebtools.ir/img/gallery/linepic/365.gif)