|
هولوکاست الهی (سوختن 40 زندان بان صهیونیست + تصاویر )
|
|
۱۹:۴۹, ۱۳/آذر/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
صبح روز گذشته آتش سوزی در منطقه جنگلی "کرمل" نزدیک حیفا (شمال نابلس و کنار دریای مدیترانه) رخ داد که 40 تن از زندانبانان صهیونیست به هلاکت رسیدند. به گزارش نقدنیوز روز گذشته هنگامی که یک دستگاه اتوبوس حامل افسران و زندانبانان "دروزی" عضو رژیم صهیونیستی عازم "زندان دامون" بودند تا اسرای فلسطینی رابه "زندان شارون" منتقل کنند در حلقه آتش گرفتار شدند که در این حادثه 40 تن از آنان در آتش سوختند.
به نقل از برخی رسانه های عرب زبان، "عیسی قراقع" وزیر امور اسرا و آزادگان فلسطین روز گذشته اعلام کرد: همه 500 اسیر فلسطینی به سلامت هستند. گفتنی است؛ حدود 11 تن از افسران این رژیم نیز به شدت دچار سوختگی شده اند که در بیمارستان بستری هستند. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() naghdnews.ir |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۵۲, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۰ ۱۰:۵۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۳:۴۱)mehrdadx8 نوشته است: اما وقتی یک فلسطینی یک خانوانده یهودیو که 3 نفر اونا بچه هستو می کشن ما با بی شرمی کلمه حلاکتو به کار می بریم............. چون اونها مملکت کس دیگری رو غصب کردند .اگه خدای نکرده عراق تونسته بود ایران رو اشغال کنه و این بلاها رو سر ایرانیا بیاره شما چه حسی داشتی و چی کار میکردی؟!! اگه اونها از سرزمینی که هیچ تعلقی بهشون نداره بیرون برن و اینهمه ظلم در حق بندگان خدا نکننددیگه کسی بهشون نمیگه هلاکت.برن سر مملکت و جایی که ازش اومدن .خدا شاهده اگه خار به دستشون بره ناراحت میشیم. |
|||
|
|
۱۱:۴۰, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
قربون خداي خودم برم كه با اين كار نشون داد هلوكاست اينه نه اوني كه اونها علم كردند
اگه وجودشو داريد بيايد از خدا ديه اينها رو هم بگيري.
|
|||
|
|
۱۱:۴۴, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۳:۴۱)mehrdadx8 نوشته است: حتی مرگ و عذاب را برای دشمنانتون هم نخواهید به یاد بیارید که زمانی که در بم زلزله امد همه دنیا به کمک ما اومدن و برامون اشک ریختن همینطور پاکستان و ژاپن پس چرا ما اینقدر پست شدیم که از عذاب دیدن افراد بی گنا می خندیم چرا وقتی یک فلسطینی به دست یهودیا وحشیانه می میره ما ناراحت میشیم اما وقتی یک فلسطینی یک خانوانده یهودیو که 3 نفر اونا بچه هستو می کشن ما با بی شرمی کلمه حلاکتو به کار می بریم............. سلام عذاب دیدن افراد بی گناه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر اونها هم مثل بقیه ملت ها بشینن سر جاشون و به خاطر یک مشت دروغ خون میلیون ها بیگناه رو نریزن، برای ما میشن مثل ژاپن و پاکستان... یک مثال وقتی یک دزد وارد خونه ی شما بشه، خانوادتون رو جلوی چشمتون بکشه، به ناموستون تعدی کنه، بعد هم بگه حق داشتم این کار ها رو بکنم و شما رو از خونتون بیرون کنه و ... آیا از مرگ اون فرد احساس رضایت نمی کنید؟ اصلا به خودتون حق نمی دین که اون شخص رو به بد ترین وجه ممکن بکشین؟ من حاضر نیستم ببینم یه گوشه ی دنیا داره به یک یهودی ظلم میشه، اما از اینکه عده ای یهودی نمای غاصب وحشی صفت به سزای اعمالشون رسیدن خوشحال میشم...! این نکته خیلی مهمه : خوشحالی ما به خاطر دیدن جنازه ی سوخته ی همنوعانمون نیست! بلکه به خاطر تسکین دل هزاران فلسطینی بیگناهه! و اینکه میگین ممکنه سر خودمون هم بیاد اگر روزی هموطنان من به اون درجه از پستی رسیدن و به خودشون اجازه دادن به اسم نژاد برتر خون یک نفر رو بریزن خودم واسه نابود کردنشون اقدام میکنم! چون معتقدم خود کرده را تدبیر نیست! |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۴ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۳:۴۱)mehrdadx8 نوشته است: حتی مرگ و عذاب را برای دشمنانتون هم نخواهید به یاد بیارید که زمانی که در بم زلزله امد همه دنیا به کمک ما اومدن و برامون اشک ریختن همینطور پاکستان و ژاپن پس چرا ما اینقدر پست شدیم که از عذاب دیدن افراد بی گنا می خندیم چرا وقتی یک فلسطینی به دست یهودیا وحشیانه می میره ما ناراحت میشیم اما وقتی یک فلسطینی یک خانوانده یهودیو که 3 نفر اونا بچه هستو می کشن ما با بی شرمی کلمه حلاکتو به کار می بریم............. با تشکر از این خبرخوب الحمد لله رب العالمین منتظر از این بدتر برای آنها هستیم . در تایید صحبت های دوستان من نیز مطلب زیر را می گویم ما دستور داریم که تولی و تبری داشته باشیم . پس اگر اینجور هست باید هم دلمان برای امام حسین بسوزد هم یزید و شمر خداوند در قرآن می فرماید : محمد رسول الله اشدائ علی الکفار رحمائ بینهم و امام صادق در جواب یکی از یارانشان که میپرسد آیا حب و بغض از ایمان است ؟ می فرمایند : آیا دین غیر از حب و بغض است . و جای دیگر آمده به به امام صادق _ علیه السلام _ عرض شد که شخصی شما را دوست دارد اما در برائت از دشمنان شما ضعیف است .در ادامه حضرت فرمودند : هرگز چنین نیست دروغ می گوید هر کس که ادعا می کند دوست ماست ولی از دشمنان ما بیزاری نمی جوید . اگر توجه کنید امام خمینی ازبرکت برائت ازدشمنان خدا به این درجه محبت به خدا و اخلاص رسیدند . پس بیاییم برائت خود را ازدشمنان به درجه ی عالی برسانیم . دو ستان عزیز یادمان باشد ملت مسلمان پاکستان قابل مقایسه با ژاپنی های بودایی بت پرست نیستند . بعضی از گروههای مستضعف پاکستان هر سال پول جمع می کنند برای انقلاب ما به خاطر پروردگا رو دفاع ازحق جشن می گیرند اما ژاپنی ها برای خدا چکار کردند که دلما ن برای انها بسوزد.کم هم توی جنگ تحمیلی با سلاح های آنها فرزندان ما به شهادت نرسیدند . |
|||
|
|
۲۱:۱۷, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۵:۴۶ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۰/خرداد/۹۰ ۱۹:۲۶)yektasepas نوشته است:خیلی ...افکر هستی این نماد خود نژاد پرستیه می گی چون ژاپنی ها بودایین انسان نیستند ... فکر کردی از دیگران بهتری فکر کردی چون دین تو در جهان یکم حرف برای گفتن داره بهتری نه بهتر بودن از انسانیت میاد نه از دینو فرهنگو نژاد یاد بگیر اول انسان باشی و درد دیگران احساس کنی بعد قدس قدس کنو امام زمان وسط بکش خیلی سادس آدم باش نه فقط به انسان بودن اکتفا کن..................(۱۰/خرداد/۹۰ ۳:۴۱)mehrdadx8 نوشته است: درباره اسرائیل شما حتی تاریخ تشکیل این کشورو هم نخوندین اما من از حکومت اسرائیل ترفداری نمی کنم بلکه می گم اون زندان بانا هم مثل ما انسانن و برای خرج زندگیشون دارن کار میکنن و این حادثه تاسف باره و باعث میشه انسان ناراحت بشه همون جور که از مرگ فلسطینیا ناراحت میشم از مرگ ژاپونیا ( که شما بهشون توهین می کنید ) ناراحت میشم و پاکستانیا چون اعتقاد دارم ما که از صبح طلوع بشریت با ادعاهامون گوش جهانو کر کردیم بهتره یکم انسان باشیم تا حرفای بی ربط بزنیم بازم میگم آدم بودن تمرین کنید نه فقط به انسان بودن اکتفا کنید |
|||
|
۲۱:۵۷, ۱۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
از کاربران محترم تقاضا دارم با احترام با هم برخورد کنند.
در غیر این صورت پستتان حذف خواهد شد. |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۰:۰۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
راستش بنده خیلی هم دلم برای ژاپنی ها سوخت .
مردم ژاپن مرام ها و خصوصیات انسانی زیادی دارند که ما باید الگو قرارشون بدیم .فرهنگ غنی و تمدن قدیمی هم دارند . ژاپن مصداق اون جمله معروف جمال الدین اسد ابادیه که میگه در غرب اسلام رو دیدم اما مسلمان ندیدم در شرق مسلمان دیدم اما اسلام ندیدم انسانیت رو باید از مولا علی (علیه السلام) یاد بگیریم که برای یک پیرزن یهودی به اون شدت ناراحت شدند که فرمودند اگر با این اتفاق از غصه هم بمیریم جا داره(نقل به مضمون) کلاه گشادی رو بر سر یهود گذاشتند با تاسیس اسراییل .همین الان هم خیلی از یهودیان خودشون رو مبرا از صهیونیسم میدونند. صهیونیست ها در هیچ کجای دنیا مقبولیت ندارند (کم و زیاد داره ) البته با همه این اوصاف دلم میخواد بدون خون ریزی هر کس به حقش برسه . اقای مهرداد ۸ شما بارها به خیلی از افراد و اعتقاداتشون توهین کردید هر چند کسی به شما از گل نازکتر نگفته . اینه ادب و انسانیتی که ازش دم میزنید؟ .من یک بار دیگه هم به شما گفتم .بهتره برید یه جایی که بتونند به شما الفبای ادب و صحبت کردن رو یاد بدن بعد وارد اجتماع بشید یا حق |
|||
|
|
۰:۰۲, ۱۱/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/خرداد/۹۰ ۰:۰۴ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
این تالار در دیدگاه رسمیش مانیفستی داره برای تشخیص درست غلط و اون هم قرآن هست:
(۱۰/خرداد/۹۰ ۳:۴۱)mehrdadx8 نوشته است: حتی مرگ و عذاب را برای دشمنانتون هم نخواهید اگه قرآن قومی که دارای مشخصاتی هستند و اعمالی انجام میدند رو مستحق عذاب و لعنت بداند روشنفکرمآبی های هیچ محلی از اعراب نداره ما اومدیم تا بگیم حق فقط قرآن هست و کلام خدا ولو بعضیا با عقل خودبنیادشون چیز دیگه ای مدنظر داشته باشن ملاک درست غلط رو ما از کلام خدا میگیریم لعنت خدا بر دشمنان خدا دشمنان خدا معیارهایی دارن در قرآن اگه کسی در این معیار ها بود و خود خدا هم اونها رو مورد لعن و عذاب قرار داده بود ما هم لعنتشون میکنیم ایمان یعنی حب و بغض حب و دوستی با دوستان خدا بغض و دشمنی با دشمنان خدا یک موجود غیر منافق و هم دافعه دارد و هم جاذبه هم حب دارد و هم بغض دوستان با افتخار کسی را که خدا لایق لعن و نفرین و عذاب میدونه و معیارهاش رو هم داره به نشانه ی عبد بودنتون لعن و نفرین کنید و از ملامت ملامت گران هم نهراسید گر ز چشم همه ی خلق بیافتم سهل است ..... تو میانداز که مخذول تورا ناصر نیست خدا هادی و نگهدار همه ی ما |
|||
|
|
۰:۳۳, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
خیلی حال کردم به خاطر اینکه زندانبانان فلسطینی های مظلوم در اتش عمل خودشان سوختند
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۰:۴۹, ۱۱/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من از دیدن جنازه سوخته شده انسان خوشم نمی آید ولی این اسرائیلیها بیشتر از اینها حقشان است.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پمپی؛ شهری که گرفتار عذاب الهی شد+ تصاویر | mohammad reza | 3 | 3,162 |
۹/خرداد/۹۴ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: CiViLBAX |
|
| هولوکاست...از نقد تا مخالفت | imani | 10 | 5,266 |
۱۱/شهریور/۹۲ ۱۴:۴۳ آخرین ارسال: شاهد |
|
| تصاویر بسیار نادر از صهیونیست ها( این تصاویر رو از دست ندهید) | 1404 | 0 | 2,448 |
۱۸/بهمن/۸۹ ۲:۳۷ آخرین ارسال: 1404 |
|

![[تصویر: (7).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(7).jpg)
![[تصویر: (6).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(6).jpg)
![[تصویر: (1).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(1).jpg)
![[تصویر: (3).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(3).jpg)
![[تصویر: (5).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(5).jpg)
![[تصویر: (2).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(2).jpg)
![[تصویر: (9).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(9).jpg)
![[تصویر: (8).jpg]](http://naghdnews.ir/images/news/sahion/(8).jpg)