|
مملکت صاحاب نداره؟ دنیا دست کیه؟
|
|
۲۳:۲۹, ۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام زیاد به گوشمون خورده این دو عبارت مملکت صاحاب نداره؟ دنیا دست کیه؟ خب جواب دو تا سوال بالا چیه؟ نتیجه جواب سوال فوق چیه؟ مهمه بیاییم روش فکر کنیم این از همون جملاتیه که بدلایلی خواستند که جا بیفته |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۵۷, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۹ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول: بحث رو بروی کنترل مستقیم و غیر مستقیم ببرید بهتره زیاد بروی بحث مملکت اصراری ندارم توضیح دادم قبلا (نظر شخصی رو دادم ) اگر قرار بود کسی مطلبی رو بگیره با خاطره ای که آقای عبدالرحیم تعریف کردن میگرفت |
|||
|
|
۱۸:۰۳, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۷/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷)captaincharisma نوشته است: اگر قرار بود کسی مطلبی رو بگیره با خاطره ای که آقای عبدالرحیم تعریف کردن میگرفت اون قضیه امداد غیبی رو ما خیلی وقته گرفتیم دوست عزیز میخواید هزارتا رو ردیف کنم ؟! ولی من نمیتونم درک کنم امام زمان ما رو تو سیاست خارجی و تحریم کمک میکنه و تو اینجور مسائل مملکت دست ایشونه ولی نستجیر بالله اینهمه ظلم و دروغ و فساد تو این مملکت رواج داره ... |
|||
|
|
۱۸:۱۲, ۷/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/شهریور/۹۳ ۱۸:۲۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
فقط یک نکته
دوستان گرامی مراقب باشید بحث ها سیاسی نشود بحث سیاسی خلاف قوانین تالار است اگر ایجاد کننده تاپیک خودش بحث رو پیگیری نکند و جلوی منحرف نشدنش را نگیرد و دوستان همکاری نکنند متاسفانه منجر به بسته شدن تاپیک می شود موفق باشید |
|||
|
|
۱۸:۲۳, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
نقل قول: سطحی به قضیه نگاه نکنیم بارها به تار مویی رسید که پاره بشه اون موقع بود که دستی اومد و اوضاع رو جمع جور کرد من زیاد اصراری واسه قبول حرفم از جانب کسی رو ندارم دارم نظرم رو میگم ![]() بحث هم اصلا سیاسی نیستش
|
|||
|
|
۲۱:۱۶, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
چرا بحث رو اینقدر طول میدید؟ مگه دنیا دست آدم های پولدار نیست؟ آخه چرا هر بحثی رو میچسبونید به امام زمان؟
این همه طلم و فساد رواج پیدا کرده یکی از دلایلش اینه که اختلاف طبقاتی تو کل دنیا وجود داره. همون طور که میدونید خدا خودش گفته که مستضعفان عالم هم دنیا دستشون میفته! یعنی فعلا دنیا دست پولداراست |
|||
|
|
۰:۳۵, ۸/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول: همون طور که میدونید خدا خودش گفته که مستضعفان عالم هم دنیا دستشون میفته! یعنی فعلا دنیا دست پولداراست ببخشید ولی مستضعف صرفا به آدم های بی پول گفته نمی شه مفهوم مستضعف : مستضعف كسى نيست كه ضعيف و ناتوان و فاقد قدرت و نيرو باشد، مستضعف كسى است كه نيروهاى بالفعل و بالقوة دارد، اما از ناحيه ظالمان و جباران سخت در فشار قرار گرفته ، ولى با اين حال در برابر بند و زنجير كه بر دست و پاى او نهاده اند ساكت و تسليم نيست ، پيوسته تلاش مى كند، تا زنجيرها را بشكند و آزاد شود، دست جباران و ستمگران را كوتاه سازد و آئين حق و عدالت را برپا كند. به همین دلیل بوده که پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) امامان علی، حسن و حسین (علیهم السلام) رو در یک حدیث مستضعف می خونه : مفضل نقل می کند : از امام صادق (علیه السلام) شنيدم، مى فرمود: رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نگاهى به على و حسن و حسين (علیه السلام) كرد و گريست و فرمود: شما بعد از من مستضعف خواهيد شد، مفضل مى گويد عرضه داشتم معناى اين كلام رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) چيست؟ فرمود: معنايش اين است كه: بعد از من شما اماميد، چون خداوند عز و جل مى فرمايد:" وَ نُرِيدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَى الَّذِينَ اسْتُضْعِفُوا فِي الْأَرْضِ وَ نَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَ نَجْعَلَهُمُ الْوارِثِينَ". پس اين آيه تا روز قيامت در باره ما جريان دارد و اين پيشوايى تا روز قيامت در ما جارى است.
« معانى الاخبار، ص 79.». خداوند به چنين گروهى وعده يارى و حكومت در زمين داده است ، نه افراد بيدست و پا و جبان و ترسو كه حتى حاضر نيستند فريادى بكشند، تا چه رسد به اينكه پا در ميدان مبارزه بگذارند و قربانى دهند. البته مستضعف انواع و اقسامى دارد مستضعف فكرى و فرهنگى، مستضعف اقتصادى ، مستضعف اخلاقى و مستضعف سياسى و آنچه بيشتر قرآن روى آن تكيه كرده است مستضعفين سياسى و اخلاقى است . بدون شك جباران مستكبر براى تحكيم پايه هاى سياست جابرانه خود قبل از هر چيز سعى مى كنند قربانيان خود را به استضعاف فكرى و فرهنگى بكشانند سپس به استضعاف اقتصادى ، تا قدرت و توانى براى آنها باقى نماند، تا فكر قيام و گرفتن زمام حكومت را در دست و در مغز خود نپرورانند. . |
|||
|
|
۱۹:۱۴, ۱۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
ولی دقت کردید چقدر قشنگ این دو تا اصطلاح تحلیل شدند؟!
اصلا آدم کیف میکنه می بینه! ![]()
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |