|
تنفس کمی هوای پاک و سالم...... شبکه افق
|
|
۱۱:۳۰, ۸/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/شهریور/۹۳ ۱۱:۳۶ توسط نورالسادات.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه الله الرحمن الرحیم ![]() یه چند روزی است روی شبکه افق زوم کرده ام. انصافا دارای برنامه های بسیار خوب و آموزنده ای است. "افق" نام شبکه تلویزیونی جدیدی است که می خواهد درباره انقلاب اسلامی و همه موضوعات مرتبط با آن از جمله دفاع مقدس، صدور انقلاب، بیداری اسلامی و تاریخ انقلاب اسلامی فعالیت کند. این شبکه سیزدهم خرداد ماه با پخش برنامههای فرهنگی و دفاع مقدسی کار خود را به صورت آزمایشی در تهران آغاز کرد. از آنجا که یکی از نقدهای جدی به تولیدات تلویزیونی در سالهای اخیر، ضعف در پرداخت هنرمندانه به آرمانهای انقلاب اسلامی بود، به نظر می رسد راه اندازی این شبکه بتواند به شکل اختصاصی و با رویکردی واحد، تا اندازه ای نقاط ضعف سیما در این حوزه را برطرف کند. هر چند نقد به تولیدات سایر شبکه های تلویزیونی در این خصوص همچنان وارد و پابرجاست. وحید یامین پور گرامی هم چند روز پیش گفته بود: من نگران افق هستم، وقتی یک شبکه خیلی خوب باشد آدم نگران میشود که نکند افت کند، نکند تقلیل پیدا کند؛ مخصوصا آنکه قرار است آنتن زنده هم به برنامه های افق اضافه شود و همین نگرانی هایم را بیشتر میکند. [/font] الان هم برنامه های خیلی خوبی مثل مسابقه بسیار زیبای فرمانده(امثال ابوطالب بیان و یاد بگیرن [font=Tahoma])، حق گمشده، ملاقات با داعش، کدام مسجد، و ... دارد.فعلا هم با مشکل جدی بودجه ای مواجه است. متاسفانه. ![]() دوستان نظری دارند؟؟؟
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۰۴, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
کیفیت مستند ها هم از نظر فنی خیلی بالاتر از صدا سیماس
|
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲۴/اسفند/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اسفند/۹۳ ۲۱:۰۴ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
|
۲۱:۰۶, ۲۴/اسفند/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
نه،منظور من که سفارشی و فرمایشی و اینا نبود... .
اینی که شما میگید ایناست! رسانه دولتی،یعنی رسانه ای که توسط دولت یا حکومت اداره میشه. در مقابل رسانه های شخصی هم چند تا ضعف بسیار گنده داره. در کشورهای جهان سوم هم تعدادش از رسانه های شخصی بیشتره. تعریف سه جمله ای
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۲۹/مرداد/۹۵
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
مستند شهدای ترور (قسمت اول)
شهید طالب طاهری امشب ساعت 20:30 از شبکه افق تکرار شنبه ساعت 14:00 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: IMG12531659.jpg]](http://media.snn.ir/original/1393/05/16/IMG12531659.jpg)