کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مجموعه خاطرات ازدواج درسیره شهدا
۱۱:۴۳, ۱۴/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/شهریور/۹۳ ۲۳:۰۱ توسط مجنون العباس.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
Heartدونیمه سیبHeart
Heart"مجموعه خاطرات ازدواج درسیره شهدا"
معجزه ی خطبه ی عقد:
اولین دیدارمان درپاوه رایادم نمی رود که بخاطربحث بایکی ازروحانیون اهل سنت چقدربامن برخورد کرد!
همین طوربرخوردهای بعدیش درحال عادی بودن برایم همراه باترس بود تاجایی که وقتی صدایش رامیشندیم تنم میلرزید
ماجراهاداشتیم تاازدواجمان سرگرفت ولی چندماه بعد ازازدواجمان احساس کردم این حاجی باآن برادر همت که میشناختم خیلی فرق کرده .خیلی بامحبت ومهربان
این راازمعجزه های خطبه عقد می پنداشتم چراکه شنیده بودم که قرآن کریم می گوید:
وجعل بینکم موده ورحمه
وازنشانه های اواینکه همسرانی ازجنس خودتان برای شما آفرید تادرکنارآنان آرامش یابید ودرمیانتان مودت ورحمت قرارداد دراین نشانه هایی است برای گروهی که تفکرکنند(سوره روم-آیه21)
شهیدمحمدابراهیم همت
صلواتHeart

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، aaaaa ، عشقم کربلا ، شهیدطیبه واعظی ، مرهم ، عبدالرحمن ، soshiant ، فدک زهرا ، Farzaneh ، رهگذر. ، بچه های گمنام ، fiftynine ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، sarallah ، آیات ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، mahdy30na ، لبخند خدا ، بیداری اندیشه ، | جستجوگر | ، 21200 ، آفتاب ، mortozpasha ، azade ، "شهید" ، help me
۲۲:۵۹, ۱۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

رسول خدافرمودند:
جوانی نیست که درابتدای جوانیش ازدواج کند مگرآنکه شیطان فریاد می زند:ای وای دوسوم دین خودراازشر من حفظ کرد
(مستدرک الوسائل-ج14/ص150)

"برای تکمیل ایمان"
به قدوقواره اش نمی آمد که درباره ی ازدواج بگوید اماباصراحت تمام موضوع رامطرح کرد
گفتیم زود است بگذارجنگ تمام شود خودمان آستین بالا میزنیم
گفت نه پیامبرفرموده اند:ازدواج کنید تاایمانتان کامل شود من هم برای تکمیل ایمان بایدازدواج کنم
همین راگفت که درسن 19سالگی زنش دادیم
گفتیم حالا بگودوست داری همسرت چگونه باشد؟؟
گفت عفیف باشد وباحجاب

شهیدحسین زارع کاریزی
صلواتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، soshiant ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی ، یا زهرا ، سیمرغ ، Farzaneh ، رهگذر. ، بچه های گمنام ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، sarallah ، آیات ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، آفتاب ، mortozpasha ، azade ، "شهید" ، help me
۲۲:۱۸, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

رسول خدا فرمودند:
ازهم کفوهم زن بگیرید عرض شدهم کفو کیانند؟فرمودند:بعضی ازمومنان هم کفویکدیگرند.
اصول کافی-ج5/ص337

"باجناق خودم"
پیشنهاد دادم که بیاید باخودم باجناق شود وهمین مقدمه ای برای ازدواجش شد
به مادرخانمم گفتم این رفیق ماآقاجعفرازمال دنیا چیزی غیرازیک دوربین عکاسی ندارد
گفت:مادر اینهامال دنیاست بگوببینم ازدین وایمان چی داره؟
گفتم ازاین جهت که هرچی بگم کم گفتم!ماکه به گرد پای اونمیرسیم.
گفت خداحفظش کنه.من هم دنبال همچین دامادی بودم.

شهید سرتیپ حاج محمدجعفرنصراصفهانی
صلواتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، Farzaneh ، رهگذر. ، شهیدطیبه واعظی ، بچه های گمنام ، mahyamatin ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، sarallah ، آیات ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade ، help me
۱۷:۴۱, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
امام جواد(علیه السلام)فرمودند:
هرکس به خواستگاری دخترشماآید وبه تقواوتدین وامانتداری اومطمئن باشید بااوموافقت کنیدوگرنه شماسبب فتنه وفسادبزرگی درروی زمین خواهیدشد.
(تهذیب الاحکام-ج7/ص396)

"ایمان واخلاق"
پسرعمه دختردایی بودیم ودرجریان انقلاب بیشتربه دوهم رزم شباهت داشتیم تافامیل.
زمستان56بودکه ازمن خواستگاری کرد ومن آتن موقع درسرم تاب وتب انقلاب بود خیلی بهم برخورد
یک سال وچندماه ازاین قضیه گذشت ودراین بین اوبود که بااصراروخواندن آیات وروایات سعی درمتقاعدکردنم داشت
"تااینکه یک باربرای اتمام حجت آمدوگفت:معصومه خودت میدانی ملاک من برای انتخاب توظاهروقیافه نبوده ولی اگر بازفکرمیکنی این قضیه منتفی است بگوکه دیگرتورااذیت نکنم.

نشستم وباخودم خلوت کردم روایت دیده بودم که اگر خواستگاری برایتان آمدولی باایمان وخوش اخلاق بود ردکردنش مفسده به دنبال دارد هیچ دلیلی برای ردکردنش به ذهنم نرسید گفتم راضیم.

شهید اسماعیل دقایقی
صلواتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، سیمرغ ، بچه های گمنام ، مرهم ، mahyamatin ، عشقم کربلا ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، sarallah ، آیات ، Farzaneh ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
۱۹:۲۰, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
تازه تو دبیرستان اسم نوشته بودم. وقتی میرفتم کلاس ، زینب رو میسپردم دست مادرم و میرفتم. یه روز که از کلاس برگشتم دیدم علی داره لباس کثیف زینب رو عوض میکنه و رفتارش مثل همیشه نیست. شستم خبردار شد که علی به خاطر اینکه زینب رو گذاشتم و رفتم مدرسه ناراحته . گفت: دلت میاد زینبو تنها بذاری؟ گفتم: توقع داری دست از کارو زندگی بکشم و این بچه رو حلوا حلوا کنم؟ تا دید به هم ریختم و حال خوبی ندارم ، با نرمی و لطافت خاصی گفت: رسالت اصلی تو تربیت زینبه . سعی کن ازش غافل نشی. آرامش و نرمی کلامش آرومم کرد شهید علی بینا
منبع : سیره پیامبرانه شهدا ص 112[/b]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، مرهم ، mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، عشقم کربلا ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، آیات ، Farzaneh ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
۱۹:۴۳, ۱۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدا فرمودند:
برشمابادکه همسرباایمان انتخاب کنید(وسائل الشیعه-ج20/ص50)

"تقرب به خدا"
دودل شده بودم وازطرفی پیشنهادازدواج نصرالله ذهنم راآرام نمی گذاشت وازطرفی عدم آشنایی بااوپاسخ دادن رابرایم سخت ترکرده بود تااینکه یکی ازاستادانم درباره اش بامن صحبت کردوهمان صحبت ها آرامش رابه قلبم هدیه کرد.

"استادم گفت:آقای شیخ بهایی ازنظرایمان خیلی قوی است وبه خدانزدیک وبه نماز شب ومسحبات هم توجه کافی دارد اگرمی خواهی به خداتقرب پیداکنی درخواستش رابی جواب نگذار"

بااین حرف ها دیگرمشکلی برای پاسخ دادن نداشتم..........
شهیدنصرالله شیخ بهاییHeart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahyamatin ، شهیدطیبه واعظی ، عشقم کربلا ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، بچه های گمنام ، آیات ، Farzaneh ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
۲۱:۱۷, ۱۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

رسول خدافرمودند:
بهترین زنان شمازنانی هستند که عفیف وپاکدامن باشند
(مستدرک الوسائل-ج14/ص159)

"اهل نماز وروزه"
خواستگارهاآمده ونیامده پرس وجومیکردم که اهل نمازوروزه هستندیانه باقی مسائل برایم مهم نبود.
حمیدهم مثل بقیه برایم مهم نبود که خانه دارد یانه وضع زندگیش چطور است یادرآمدش چقدراست این هامعیاراصلی ام نبود
شکرخداحمیدازنظرایمان ودین کم نداشت واین خصوصیتش مرا به ازدواج بااو دلگرم میکرد.
حمید هم که به گفته خودش حجاب وعفت من رادیده بود وبه اعتقادم درمورد امام وولایت فقیه وانقلاب اطمینان پیداکرده بوددرتصمیمش برای ازدواج مصمم ترشده بود.

"شهیدحمیدایران منش"
صلواتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، sarallah ، بچه های گمنام ، آیات ، Farzaneh ، شهیدطیبه واعظی ، عشقم کربلا ، خورشید پنهان ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، جویای حقیقت ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
۱۹:۲۳, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۶ توسط بچه های گمنام.)
شماره ارسال: #8
آواتار
[ميلاد پيامبر مهريه را معين كردند.همان روز هم با حضور فاميل يك مراسم عقد ساده برگزار كرديم. صيغه را خواندند رفتيم با هم صحبت كنيم؛ديدم دنبال چيزي ميگردد؛ گفت:اينجا يك مهر هست؟ پرسيدم مهر براي چه؟مگه نماز نخوندي؟! گفت:حالا تو يه مهر بده. گفتم تا نگي براي چي ميخواي نميدم! ميخواست نماز شكر بخواند كه خدا روز ميلاد رسولش به او همسر عطا كرده ايستاديم و با هم نماز شكر خوانديم!![/[شهيد عبدلله ميثمي

منبع : نيمه پنهان ماه11،ص16 و 17[/

هر کی با کاروان راهیان نور ما همراه هست،

شادی روح همه شهدا سه تا صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، عشقم کربلا ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، سیمرغ ، حضرت عشق ، خورشید پنهان ، عبدالرحیم ، جویای حقیقت ، soshiant ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
۲۱:۳۵, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
رسول خدافرمودند:
به پیروان هم شان خودزن دهیدوازهم قدران خودزن بگیریدوبرای نطفه هامحل مناسبی انتخاب کنید.
(اصول کافی-ج5-ص332)

"تابع رهبری"
دیپلمم راتازه گرفته بودم که آمدندخواستگاری
شرط ها ومعیارهایمان راگفتیم اماهرکدام بایک محوراصلی.شرط اصلی من ماندن درسپاه بود آن هم نه به صورت مقطعی.
اوهم شرط کرد که باید به حضرت امام اعتقادداشته باشی ومطیع بی چون وچرای رهبرباشی البته این ازشرط های خودمنم بود.

شهیدحاج حسن بهمنی
صلواتHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عشقم کربلا ، شهیدطیبه واعظی ، Farzaneh ، سیمرغ ، بچه های گمنام ، حضرت عشق ، عبدالرحیم ، جویای حقیقت ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade ، help me
۱:۳۰, ۲۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
سفره عقدمان با تمامي سفره ها فرق داشت؛به جاي آينه شمعدان تفسير الميزان را دور تا دور سفره عقدمان چيده بوديم! بركتي كه اين تفسير به زندگيمان ميداد مي ارزيد به هزاران شگوني آينه و شمعدان! براي مراسم برنج اعلا خريديم ولي فتح الله گفت : وقتي مردم در اين حال ندارند چگونه شب عروسيم اينگونه خرجي دهم!! برنج ها را باز كرديم بسته بندي كرديم و به خانواده هاي نيارمند داديم وقتي برنج ها را ميداديم فتح الله ميگفت:هديه امام خميني ست! شهيد فتح الله ژيان پناه
منبع : خدا بود و ديگر هيچ،ص
40

[b]هر کی با کاروان راهیان نور ما همراه هست،
شادی روح همه شهدا سه تا صلوات[/b]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، خورشید پنهان ، عبدالرحیم ، شهیدطیبه واعظی ، جویای حقیقت ، سیمرغ ، Farzaneh ، 21200 ، soshiant ، فدک زهرا ، آفتاب ، mortozpasha ، azade
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا