|
Clash of Clans
|
|
۱۲:۵۷, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازیی که همین الانش هم به طرز اعتیاد آوری جوانان مارو درگیر کرده که همین الانش هم یه معتادش کنارم نشسته و داره باهاش نزدیک به 4 ساعته بازی میکنه. حسین ....
به نظرتون این بازی رو چطور خنثی کنیم؟ بررسی کردید؟ از نظر نمادگرایی موردی نداشته؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۸, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من موندم این بازی چی داره که همه بازی میکنن؟ تو مدرسه و کلاس ها همه بازی می کنن. من نصب کردم ، نیم ساعت بازی کردم،حالم بد شد پاک کردم. واقعا هیچ جذابیتی نداره.
اگه میخواین معتاد بازی شید برید بازی LoL رو بگیرید. زیادم معتاد کننده نیست. خوبیش اینه که جذابیت بقیه بازی های معتاد کننده رو میگیره )True Story. |
|||
|
|
۱۹:۵۶, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
واقعا داریم اعتیادهای عصر نوین رو به عینه می بینیم. البته بیشتر روی سنین پایینتر من دیدم که اثر داره
یکی از همکارام که سنش کمه، تا وقتی گوشی اندرویدی نخریده بود، واقعا وقت میگذاشت برای کار و پیشرفتش خوب بود از چند ماه پیش که گوشی خرید، هر وقت میری کنار میزش، سرش تو گوشیه... من شخصا شک ندارم که مدتی دیگه یا خودش استعفا میده، یا میندازنش بیرون. باورم نمیشه که کارش به اینجا رسیده چه زیانهای بی شماری داره این بازی وقت تلف کردن بدون کوچکترین فایده ای! بی توجهی به وظائف و کارهای شخصی افتادن حق الناس بر گردن افراد (مثل همین مورد همکارم) و البته بازیهای آنلاین مثل تراوین و مای لند و wow و ... فقط یک پیشنهاد دارم به افرادی که نمی دونن اینا چیه. همون بهتر که نمی دونید. کسی بهتون پیشنهاد داد، همون برخوردی رو بکنید که کسی بهتون پیشنهاد سیگار و دود و قرص و ... میده |
|||
|
|
۲۰:۳۲, ۲۳/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
نقل قول:بازیی که همین الانش هم به طرز اعتیاد آوری جوانان مارو درگیر کرده که همین الانش هم یه معتادش کنارم نشسته و داره باهاش نزدیک به 4 ساعته بازی میکنه. حسین مرادی.آقا! من فکر نکنم کسی تو این تالار معتاد این چیز ها باشه به هر حال برای خنثی شدن این اعتیاد به صرفه ترین راه حل اینه که دستتو بلند کنی شترق بزنی پس کله ی همونی که کنارت نشسته اگه کف دستت رو هم خیس کنی بهتر می چسبه و در اعماق وجودش می نشینه به شکلی که هیچ موعظه و نصیحتی نمی تونه اون همه رسوخ کنه. فقط بعدش از جات بلند شی محل حادثه رو ترک کنی. بعد اینکه محل حادثه رو ترک کردی هر سی ثانیه یه تک زنگ بهش بزنی تا مطمئن بشی نمی تونه بازی کنه تا اینجایی که گفتم رو انجام بده اگه اثر نکرد همین جا اطلاع رسانی کن تا روش های مدرن تری رو پیشنهاد کنم. یا علی مدد... |
|||
|
|
۰:۱۰, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
دوستان به نظر من باید توجه این افراد رو به یه چیزی که مفید ورقابتی هست سوق بدیم وسعی کنیم اون چیز رو مفید تر جلوه بدیم
|
|||
|
|
۰:۱۹, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۴/شهریور/۹۳ ۰:۱۰)ADAM نوشته است: دوستان به نظر من باید توجه این افراد رو به یه چیزی که مفید ورقابتی هست سوق بدیم وسعی کنیم اون چیز رو مفید تر جلوه بدیم مشکل اصلی این بازی اینه که رایگان هست اولش. بعد از مدتی خودت به خرید کردن سوق پیدا میکنی. متاسفانه تو دنیا ، کم پیدا میشه که اول رایگان بری ، بعد فوایدش رو که فهمیدی به پول خرج کردن راضی شی. یعنی جوری هست که نمیشه کاریش کرد. |
|||
|
|
۰:۳۸, ۲۴/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۱۱:۱۴ توسط ADAM.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
نه منظورم بازی نیست برای مثال فرض کنید یه دانشجو و یه دانش اموز و.... دارن روزانه 4 ساعت این بازی رو بازی می کنن من دانشجو وقتی ببینم دوستم داره وقتش رو بیخود تلف میکنه میام بهش نشون میدم به جای وقت تلف کردن وپول خرج کردن میشه کار کرد و پول درآورد و سعی میکنیم بهش یه جای دیگه برا پر کردن اوقات فراغتش بهش نشون بدم
|
|||
|
۱۹:۲۰, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
ای کاش دبیرستانی بودن. از بین ابتدایی ها چند مورد توی حلقات صالحین داریم. راهنمایی ها که فت و فراوون . دبیرستانی های کنکوری رو که از درس انداخته...
به نظر شما شیوه ای برای ترکش وجود نداره؟!!! |
|||
|
۲۰:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:ای کاش دبیرستانی بودن. از بین ابتدایی ها چند مورد توی حلقات صالحین داریم. راهنمایی ها که فت و فراوون . دبیرستانی های کنکوری رو که از درس انداخته...طرف باید خودش بخواد ترک کنه. باید متوجه بشه که از این مسئله ضرر کرده. اگه متوجه نشد با روشی که معرفی کردم متوجه اش کنید |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
این بازی یک سیاست خاصی در قسمت چت رومش داره که برای همه عجیبه.
قطعا هزاران نفر از سراسر دنیا این بازی رو بازی می کنن و برای پیشروی و ارتقا وقت زیادی می زارن اما اگر شما وارد چت روم بشید فقط می تونید عرب ها و ایرانی ها رو ببینید که دارن چت می کنن.یعنی غیر ممکن شما بتونید با یک چینی یا آمریکایی چت کنید.و از اون جایی که ایرانی ها و عرب ها رابطه ی نه چندان خوبی دارن به محض ملاقات و سلام علیک شروع به توهین و فحشای به یک دیگر می کنن این توهین ها بهشخصیت های عربی و ایرانی ادامه پیدا می کنه و انواع فحش های ناموسی صورت می گیره. امه سوالی که اینجا مطرح می شه اینه که چرا این بازی ایرانی ها رو با عرب ها در یک گروه چت قرار داده است؟ بیاید فرض کنیم که خارجی ها فکر می کنن که ایران یک کشور عربی هست پس در اینصورت باید تاجیکستان و افغانستان و پاکستان هم قسمتی از این گروه باشه چون مردم این کشور ها یا فارسی یا عربی یا......صحبت می کنن و از خط عربی پیروی می کنن پس چرا این کشور ها دیده نمی شن تو چت روم؟ این بازی قبایل مختلف رو به جنگ علیه هم تحریک می کنه. این بازی کاملا نامناسب برای انتخاب هست هر چند که خودم هم بازی می کنم اما قصد دارم اکانتمو بفروشم و برای همیشه این بازی رو پاک کنم. |
|||
|
|
۱۵:۴۷, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
نقد بازی کلش آف کلنز: در دوم آگوست سال ۲۰۱۲، شرکت بازی سازی فنلاندی به نام سوپرسل بازی استراتژیک برخورد قبیله ها با نام (clash of clans) را برای سیستم عامل مخصوص محصولات شرکت اپل (ios) روانه فروشگاه این شرکت کرد. مدتی نگذشت که این بازی در رتبه های نخست فهرست نرم افزارها و بازی های اپل قرار گرفت و تا چند ماه در رتبه اول نرم افزارهای این شرکت باقی ماند. هم اکنون نیز این بازی در رتبه سوم بخش بیشترین خرید و دانلود در فروشگاه اپل قرار دارد. رایگان بودن این نرم افزار موجب شد این بازی در بیشتر نقاط جهان از جمله ایران طرفداران بسیاری پیدا کند. هم اکنون این بازی به زبان های انگلیسی، آلمانی، ایتالیایی، ترکی، هلندی، اسپانیایی، نروژی، ژاپنی، فرانسوی و پرتغالی ترجمه شده است. «برخورد قبیله ها» در روز سی ام سپتامبر ۲۰۱۳ با موفقیت برای سیستم عامل اندروید هم عرضه شد تا طرفداران و کاربران بیشتری را به خود جلب کند. این بازی که به صورت آنلاین انجام می شود، کوشش برای کنترل یک دهکده و منابع است که مورد هجوم دیگران قرار می گیرد. این خلاصه ای بود از بازی آنلاینی که در تمام گوشی های دوستان آشنایان و حتی کودکان خودتان دیده میشه اما موضوع این بازی به کجا ختم میشه این بازی که از صدای دالبی و گرافیک حرفه ای استفاده شده یکی از پر طرفدارترین بازیهای دنیا شده نقد اول: دوستان بازی پس از نصب یک خانم میاد توضیح میده و منطقه سبز شما شروع میشه این خانم کیه؟؟؟؟؟ برای بازی و ساخت قلعه خودتون نیاز شما به جمع آوری طلا و اکسیر دو چندان میشه با حمله هایی که به قبیله های دیگر میکنید تا برای ساخت و ساز استفاده کنید خب اما چه پولی چه کشکی جوری با حرص حمله داری میکنی انگار واقعا پول رو به حسابت میریزند در واقعه طلای اصلی رو تو داری میدی بهترین لحظه های روز رو وقت این بازی قرار میدی طلای واقعی چیه وقت مگه نمیگن وقت طلاست خب داری از دست میدی اما به یکباره همه اینها در شب با حمله یک قبیله عرب تمام میشه و طلاهای شما رو به غارت میبرند صبح از خواب بلند میشی میبینی قلعه ات نابود شده اتیش میگیری تصمیم بر انتقام از اعراب شروع میشه و پس از حمله اون جیگرت حال میاد اما میدونستی علم چی میگه: لذت بعد از تنش جنون میاره و تو روزانه این رو زیاد میکنی و تبدیل میشی به کسی که ذهنیتش با یک خطا درگیر و اعصبانی میشه نقد دوم: این بازی واقعا نژاد پرستانه تشکیل شده طراح اون یک یهودی بوده و از شرکت سوپر سل پولی نخواسته فقط اعلام کرده گزینه ای به اسم جم رو در این بازی انحصاری به نام خودش کرد و واسه خرید اون پول به حساب این آقای یهودی واریز میشه واسه اینکه الان این آقا پنج بازی استراتژیکی دیگه تولید کرده یکم فکر کنید متوجه میشید این جم که خریداری میکنن در اصل به حساب کی و کجا میره تو هم لذت میبری از اینکه آخجون قلعه من مستحکم تر شد اونم تو یک فضای مجازی عزیزم الان دیگه این یک بازی نیست یک هدفه ماسونی هست برای توی ایرانی که ذهنت درگیر باشه وقتت رو هدر بدی افکارت شیطانی بشه نقد سوم : بازی در فضای Gmail شما ذخیره سازی میشه ایمیل نه هااااا جیمیل اونوقت چه اتفاقی میفته باید جیمیل بسازی و بر کاربران این نرم افزار اضافه کنی شرکت مایکروسافت در سال ۲۰۰۹ اعلام میکنه بیشترین نرم افزار کاربرهای دنیای مجازی که استفاده میکنند جایزه نقدی ویژه ای پرداخت میشه خب باز هم جیب یهود رو داری با یک فرهنگ سازی کوچیک پر از پول میکنی و در آخر جز یک جنون برای شما چیزی باقی نمیزاره حتی نماد بز شیطان پرستی گوشه سمت راست بالا خوب دقت کنی میبینی میخواد بگه از اون گوشه که ورودی این بازی هست من دارم همه چیز رو میبینم. نقد چهارم: بازی به گونه ای طراحی شده که کاربران در هر کشوری که باشند برای هر کدومشون یک نوع برنامه ای ریختن مثال ایرانی ها تو پیدا کردن قبیله ها برای حمله خود هیچ موقع با کشور اسراییل روبرو نمیشید و ۹۶% حمله های شما به کشورهای عربی است و یک درگیری عرب و اجم به راه انداختن جوری که حتی دیدم پس از نابودی قلعه دو تا فحشم میدن به اعراب ببین چطوری داره فرهنگ یک قوم رو زیر سوال میبره خب آماری که من چند روز پیش گرفتم از بازی کلش آف کلن فهمیدم که تنفر اعراب از ایرانی ها سه برابر شده همین میشه دیگه دو کودک ایرانی رو چند روز پیش میگرن تو عربستان بهشون تجاوز میکنند خب ازت تنفر پیدا کرده از هر سه عرب تو عربستان یک نفر کلش آف کلن بازی میکنه خب این اخبار سریعا تو عربستان پخش میشه آخرشم میشه این که اخبار ایران اعلام میکنه دولت عربستان معذرت خواهی کرده امروز به کودک فردا هم به ناموس خب چرا فضای مجازی این بازی رو به گند میکشن بعضی ها. نقد آخر: برگردیم خیلی عقب خیلی خیلی عقب اون موقعه ای که خداوند زمین رو آماده کرد برای آفرینش انسان ما ها هر وقت میخوایم خدا رو اشاره کنیم سرمونا نا خداگاه میگیریم بالا و متعقد هستیم خدا از بالا داره مارو نگاه میکنه خوب گوش کن کلش آف کلنز سرگذشت زمین از روز اول تا به الانه و آیندس که بازی تمومی نداره سرگذشتی که زمین در ابتدا هیچی نبوده با دو نفر آدم و حوا (دو کارگر) شروع به ساختن میکنند و هرچقد این دنیا رو میسازید سیاه تر و منفور تر از قبل میشه جوری که دیگر جز سیاهی چیزی نیس تو این دنیا به شما یاد میده واسه از بین بردن کشورهای دیگر باید از نیروی جادو و جادوگری استفاده کنید دنیای شما هر چقدر جلو میره با شخصیتهای جادویی بیشتری آشنا میشید حتی اژدهای پرنده دنیای شما واسه اینکه بتونید ساخته بشه میگه حمله کن غارت کن بجنگید دنیای شما هیچوقت صلح نخواهد داشت از روز اولش با جنگ بوده تا به الان و در اینده و در اصل قانون جنگل بخور تا خورده نشی دنیای شما از دو چیز ساخته میشه طلا و اکسیر (طلا=پول اکسیر=نفت) که برای بدست آوردنش هیچ راهی جز جنگیدن و کشتن نیست دنیای شما هرچقدر پیشرفته تر میشود پول بیشتری باید بپردازی و خب پول بیشتر یعنی جنگ بیشتر و متاسفم که این رو میگم اما دنیای شما رو به پایان است و این دنیا یعنی بازی که شما خلق کردید واز بالا نگاه میکنید و شما خدای این جهان هستید و این دنیا یعنی کلش آف کلنز دوستان بازیهای استراتژیکی که الان به شدت تبلیغ میشه در دنیای مجازی داره بهت میگه در واقع خدا خوده تو هستی که داری دنیا رو میسازی میخواد بگه خدا بودن کاری نداره داره خدای تو رو زیر سوال میبره هرچند گفتن این حرفها واسه خیلی ها تاثیری نداره و بعد از خوندن همین مطلب میرن دوباره بازی میکنن و دوباره حمله میکنن.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)

![[تصویر: Clash.jpg]](http://up.gamesky.ir/dm/2A4C/Clash.jpg)