|
Clash of Clans
|
|
۱۲:۵۷, ۲۳/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بازیی که همین الانش هم به طرز اعتیاد آوری جوانان مارو درگیر کرده که همین الانش هم یه معتادش کنارم نشسته و داره باهاش نزدیک به 4 ساعته بازی میکنه. حسین ....
به نظرتون این بازی رو چطور خنثی کنیم؟ بررسی کردید؟ از نظر نمادگرایی موردی نداشته؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۱, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول:شما زبان بازی بزار رو چینی...بیشتر حریفهات چینی میفته کلا سیستم حریفیابی در این بازی از یه الگوریتم خاص پیروی میکنه، اول از همه میزان کاپهای شما+زبان بازی و بعد از اون تاون هال شما! یعنی معمولا فردی روبروی شما میفته که کاپش در رنج شما باشه به فرض شما گلد یک هستی ممکنه حریف گلد دو باشه یا کریستال یک! یا گلد یک! تاون هالش معمولا یکی بالاتر یا یکی پایینتره... علت اصلی که خیلی وقتها حریفها عرب هستند،اینه که ما از یک منطقه جغرافیایی هستیم و زبان بازی بر روی انگلیسی یا همون سرور جهانی است ![]() شما جیمیلت منطقه جغرافیاییش رو بزار اسپانیا،زبانتم اسپانیایی بزار...حریفات همه اروپایی میشن! |
|||
|
|
۱۸:۵۵, ۱/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/تیر/۹۴ ۱۹:۱۰ توسط میکا.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
توی یه چت روم دیدم کاربرا در به در دنبال این می گردن که امتیاز جمع کنن ...
از یکی پرسیدم امتیاز به چه دردی می خوره؟ گفت وقتی امتیازات به سه هزار تا رسید میشی VIP ، اون وقت راحت تر می تونی امتیاز جمع کنی ![]() پ.ن : این چت رومها هم جوشون خیلی خرابه. گرچه خودم استفاده می کنم. |
|||
|
|
۱۹:۲۷, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
توی گوشه شمالی مپ، اگه گوشه رو سبزه ها رو نگاه کنید، میتونید ستاره شیطانی (بز بافومت) رو ببینید.
|
|||
|
۲۲:۰۷, ۱/تیر/۹۴
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام ای وای منم با 28 سال سن بازی میکنم ![]() اوایل روزی 3 4 ساعت وقتم رو میگرفت دیدم دارم وقت زیادی رو هدر میدم یواش یواش کم کردم الان روزی 1 2ساعت وقتم رو میگیره که باید هی کمش کنم لولم 115هه داداش کوچیکم بازی میکرد که الان روزی ده 15 دقیقه وقت میزاره فقط وار یه وقتایی هم بیشتر منابع جمع کنه آپ کنه کلا الان فقط وقت بیکاری بازی میکنم ولی اولش خیلی اعتیاد آور بود از 9شهریور پارسال تا ده روز مونده به اربعین روزی 3 4 ساعت وقت میزاشتم از کربلا که برگشتم 2ماه بازی نکردم(فقط سر میزدم) از اواسط بهمن هم روزی 1 2 ساعت اوقات بیکاری بازی میکنم کلا تو گلوبال با عربها زیاد دعوا میشه فوش و فوشکاری ولی تو اتکها به همه حمله میشه میخوام بزارمش کنار ولی نمیشه دلم میسوزه یه 4 5 ماه دیگه بازی کنم 6 7 ملیون ازم میخرنش چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اللهم عجل الولیک الفرج حجه ابن الحسن بحق زینب صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا ی فرج |
|||
|
|
۱:۰۱, ۳/تیر/۹۴
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/تیر/۹۴ ۱:۱۳ توسط Islam.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم تعالی
سلام یکی از بزرگترین مشکلات بازی درگیری عرب ها و ایرانی ها است. منطقه ی ایران و کشورهای عربی رو یکی کردند و همین باعث درگیری های زیادی شده. اگر یک مدت برید تو بازی و اون چت روم بغل رو ببینید در اغلب موارد درگیری عجم و عرب رو خواهید دید. اگر یکی دو هفته هم وقت بذارید فحش های عربی رو کاملا یاد میگیرید البته عرب ها خوب فحش های ما رو یاد گرفتند!![]() من کلا اهل بازی بودم. الان PS4 دارم و هر از گاهی بازی میکنم. بازی های بزرگ و درجه یک اینقدر وقت ادم رو نمیگیره، اما بازی کلش به شدت وقت گیره. بازی جوری طراحی شده که حتما باید به بازی سر بزنی برای جمع کردن منابع! حتی در مواردی مشکلات خانوادگی به وجود میاره. من خودم یک ماهی بازی کردم اما طی یک حرکت جهادی هم دوستم رو راضی کردم پاک کنه بازی رو هم من. اولش سخت بود و ادم دلش میخواست بره سراغ بازی اما رفته رفته به حماقتی که میکردم و وق میذاشتم برای این بازی پی بردم ![]() نقل قول:دلم میسوزه من هم همین فکر رو میکردم.خیلی ها هم که بازی میکنند همین توجیه رو برای خودشون میکنن. اولا بگم که دیگه قیمت ها به اون شکل نیست و تهش حدود 2-3 میلیون میخرن. دوما واقعا ارزش داره؟! حدود یکسال و نیم باید وقت بذارید تا به اون لول برسید. حداقل روزی سه ساعت ( که میانگینش در بین مردم خیلی بیشتر از اینهاست)، 548 ضربدر سه ساعت کنید. میشه 1644 ساعت! میدونید چه کارهایی تو این زمان میشه انجام داد؟ حداقل صد دور قرآن میشه خوند! یا دو تا زبان رو کاملا یاد گرفت! حالا ساعت هایی در طول روز رو که ادم بازی نمی کنه اما فکرش درگیره هم حساب کنید! همین میتونه شدیدا رو کارایی کارمندان و کارگران و دانشجویان و دانش آموزان و... مملکت تاثیر منفی بذاره! حتی من شنیدم دانش اموزی ترک تحصیل کنه! بچه ها من 18 سال از عمرم رو با بازی کامپیوتری گذروندم. حرفم رو گوش کنید همین الان این بازی ها رو پاک کنید. بعد یک مدت خودتون هم به دلیلش پی می برید. |
|||
|
|
۲:۱۱, ۶/تیر/۹۴
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
درود
اولا کاری به کلش و ... ندارم و خودم خیلی وقته اکانتم رو فروختم ولی دوستان این جریان چت روم ایرانی و عربا به نقشه ی آمریکا و اسرائیل برنمی گرده...صرفا سرور های بازی به هم نزدیک هستش دوما هم که شما زبونت رو فرانسوی یا چینی کنی حریف های به همون زبان گیرت میاد سوما هم که یکی با برنامه ریزی درست میتونه با روزی نیم ساعت قشنگ هم لذت بازی رو ببره هم معتاد نشه |
|||
|
۹:۲۹, ۱۱/مهر/۹۴
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
شايعه شده اخرين اپديت اين بازي روز 24 اكتبر امسال كه متقارن با روز عاشوراي حسيني است منتشر شود ، با فرض صحت اين كار(كه طبيعتا بعد از اين تاريخ صحت يا سقم ان معلوم ميشود) به نظرتان اين امر حساب شده و با برنامه ريزيست يا صرفا يك امر تصادفيست؟
|
|||
|
|
۱۷:۰۰, ۲۵/مهر/۹۴
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
درود
طبق آخرین آمار منتشر شده تعداد 5.5 میلیون از کاربران بازی از ایران هستند،تازه این افراد کسانی هستند که از چیز پی ان و ... بازی نمیکنند یعنی تقریبا 7 الی 8 درصد مردم ما درحال انجام این بازی هستند و اگه بگیم از این تعداد 10 درصدشون هم معتاد این بازی هستند که این آمار خیلی بیشتره یعنی 500000 نفر معتاد به این بازی داریم این آمار یعنی فاجعه |
|||
|
|
۴:۲۴, ۲۶/مهر/۹۴
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۴ ۹:۲۹)عمار94 نوشته است: شايعه شده اخرين اپديت اين بازي روز 24 اكتبر امسال كه متقارن با روز عاشوراي حسيني است منتشر شود ، با فرض صحت اين كار(كه طبيعتا بعد از اين تاريخ صحت يا سقم ان معلوم ميشود) به نظرتان اين امر حساب شده و با برنامه ريزيست يا صرفا يك امر تصادفيست؟ توهم توطئه گرفتید ها،،، مگه یه اپ کردن چقدر زمان میبره فوق فوقش بیست دقیقه از طرفی کسی که عاشورا و تاسوعا براش مهم باشه میتونه دیر تر اپ کنه هر چقدر هم بگیم توطئه بوده!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از طرفی کسی که عاشورا و تاسوعا براش مهم باشه میتونه دیر تر اپ کنه هر چقدر هم بگیم توطئه بوده!