کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اسلام 1400 سال پیش...
۲:۰۸, ۲۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۰ توسط Tolou.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دین 1400 سال پیش :
امیرالمۆمنین(علیه السلام) پیوسته می‌فرمودند: امور این امت همواره به خیر و صلاح خواهد بود، مادامی که به سان بیگانگان غذا نخورد و لباس نپوشد، پس هرگاه چنین کردند خدا خوارشان می‌کند

پ.ن:سخنان این تاپیک جدا شده ی بحثی است که در تاپیک تمرین و تغییر در سبک زندگی مطرح شد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، نرگس مهدوی ، Mitsonary

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۹, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۲۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #31
آواتار
نقل قول:اما اگه من بیام و همون اول کار ب اون کسی ک ب دین اسلام دیدگاه مثبتی نداره بگم :

بسم الله الرحمن الرحیم ...
می خوایم ی کاری رو بکنیم ک از دستورات اسلام است و فلان
میاد جلو انجام بده؟
تلاش می کنه واسه اینکه خوب و بدش رو بذاره ب حساب بد انجام دادن خودش یا اینکه میذاره ب حساب ناقص بودن اسلام و اونو میذاره کنار ؟

السای عزیز حرفهای شما همگی درست است. یقینا نباید این گونه بر خورد کرد.

در این شرایط سه راه داری. 1. ابتدا با نام اسلام بیایی که من هم مخالفم
2.اصلا نامی از اسلام نبری و به عنوان فکر و علم پیش روی
3. بزنی اسلام رو خورد و خاکشیر کنی و از علم حمایت کنی... Big Grin همون اتفاقی که من مخالفشم. و اینجا افتاد. نظر شمت؟

آیا این درسته من برای مقبولیت یک سری لاییک اول بیام دین رو بزنم خورد کنم ؟؟؟ اقا حرف دین رو نزن . قربانت بشم اسم دین را نبر ... بعد اخرش بیا بگو ای لاییک میدانی این حرفها را از دین اسلام گرفته ایم.
السا جان دیگه خودتم میدونی دیگه ... Wink

نقل قول:
شما اجازه بدین اگه کسی اومد مغرضانه اسلام رو غقب افتاده خوند و اون رو ی دینی دونست ک فقط 1400 سال پیش کاربرد داشته،

تقاضا میکنم جملات زیر را بخوان و بدان که بنده دقیقا با چی مخالفت میکنم

جناب درس پسند بسیار مودبانه خط و مرز را مشخص فرموردن .
زینب خانوم نوشته است:ک
ارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم...

صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم...
درست پسند نوشته است:
خب همین میشه کار مذهبی دیگه!

حرف شما دقیقاً چی رو به فکر طرف میاره؟

- از اون کار مذهبی‌ها که خسته‌کننده و کسل‌کننده و عذاب‌آور و ... هستش نمیخوایم بکنیم، بجاش، بجای مذهب که کلاً اینطوری‌هاست، بریم دنبال یک چیز متفاوت به نام علم که خوب و دانشمندانه و روی حساب کتاب هست و نتایج مفید میده.

یعنی این حرف شما تیشه میزنه.

چطور میشه کاری که برای خدامون انجام بدیم خسته‌کننده و کسل‌کننده باشه؟

و یا چطور میشه اسم کاری که برای خدا نباشه رو مذهبی گذاشت؟

و نیز کجای علم از مذهب جداست؟

چطور میشه کاری حق باشه و در راستای مذهب حقه نباشه؟

اینگونه اشتباهات البته فقط در این سخن نیست‌هااا!

همگی‌مون دچار این اشتباهات میشیم بعضی مواقع. (هرهم: شرک خفی )

لطفاً همگی حواسمون رو جمع کنیم تا اینطوری اینقدر راحت علیه مذهب بیانیه صادر نکنیم.

علم که روشنه.

حتی دفاع کردن از خود در جایی که می‌پنداریم به ما ظلم شده هم یک کار مذهبی هست، ولو طرف مقابل قیافه‌هایی زاهد به خود بگیرن و طوری وعده‌ی روز قیامت بدن که گویا دفاعشون رو انجام دادن و ما از پذیرفتنش سرپیچانیده‌ایم! و طوری سکوت اختیار کنن که گویا دارن بر یاوه‌گویی سکوت میکنن! به هر حال هر اقدامی که در جهت روشن شدن حق باشه مذهبی هست.
خب حالا جواب به این سخنان متین خط و مشی را نشان میدهد
زینب خانوم نوشته است:
آقای درست پسند!

امیدوارم شوخی کرده باشین...

چون خیلی سخته منظورم رو توضیح بدم و فکر میکنم با شناخت از من، باید میدونستین منظور من از نوشتن این جمله چی بوده...

منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم...

منظورم اینه که قراره کارهایی رو انجام ندیم که همین دیروز یا پریروز اثبات شد که ضرر داره...

قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده...

قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان...

اگه شیعه بودن که فبه المراد...

این خانم بجای اینکه ایشون رو مسخره کنن و بگن شوخی میکنی ...
باید میگفتن بنده حرفهای شما را قبول دارم ولی منظور من این است...

که این طور برخورد نکردن.
دیگر مغرضانه شاخ و دم دارد؟؟؟؟

این شخص شناسی نکن عزیز دل .. شخصیت شناس باش Heart

(۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۰۶)مصباح نوشته است:  
نقد و انتقاد و بحث اینه که اگه داره درمورد یه چیزی بحث می شه، همه ی نظرات بمونه تا خواننده خودش دلایل و منطق ها رو ببینه و تشخیص بده.

اینکه کلا همه چی ویرایش و حذف بشه و فقط اون چیزی که من فک می کنم درسته بمونه، این اسمش مباحثه و استدلال نیست.

.

آههه گرفتم چی میگید... ممنون از راهنماییتون . واقعا حرف ارزنده ای زدید.
چشم تا جای توان اخلاق اسلامی رو رعایت میکنم Smile و البته به وظایف شرعی خودم هم عمل میکنم (مقابله با تفکرات شیطانی Smile )
خوشحال میشین نظر شما رو هم در این مباحثه بشنویم Smile
نقل قول:
درضمن مخاطبای ما اینجا آمریکا و اسرائیل نیستن که بخوایم بزنیم تو دهنشون!!!
نه اینجا نکته ظریفی درش هست.
چرا میزنیم در دهان امریکا؟ میزنیم چون بنده شیطلن هستند. چون حرف شیطان را میزنن.
فرقی نمیکند ... هر که حرف شیطان را بزند و بران اصرار ورزد ما در دهانش میزنیم..
۱۶:۵۶, ۲۲/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/شهریور/۹۳ ۱۶:۵۸ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #32
آواتار
اول علت دلخوری خودم رو از خانم مرهم توضیح میدم، بعد میرم سراغ اون جمله ای که الآن اینقدر مطرح شده.
من توی پست اول نوشتم:

نقل قول:توی این تاپیک میخوایم اراده هامون رو قوی کنیم...
کارهای مذهبی هم نمیخوایم بکنیم...
صرفاً کارهایی که علم گفته بده رو میخوایم کمش کنیم...

بعد توی این پست آقای درست پسند، برداشتهای خودشون رو از نوشته من بیان کردن...

نقل قول:چطور میشه کاری که برای خدامون انجام بدیم خسته‌کننده و کسل‌کننده باشه؟
و یا چطور میشه اسم کاری که برای خدا نباشه رو مذهبی گذاشت؟

و نیز کجای علم از مذهب جداست؟
چطور میشه کاری حق باشه و در راستای مذهب حقه نباشه؟

اینگونه اشتباهات البته فقط در این سخن نیست‌هااا!
همگی‌مون دچار این اشتباهات میشیم بعضی مواقع.
لطفاً همگی حواسمون رو جمع کنیم تا اینطوری اینقدر راحت علیه مذهب بیانیه صادر نکنیم.

منظور من این بود که واسه این که کبدمون چرب نشه یا بچه ها اینقدر به فکر گناهها توی تنهایی نیفتن، بهتره که یکم لایف استایلمون رو درست کنیم...
فرقی هم نداره طرف مومن باشه یا لاییک...
بهتره یکم به خودمون تکون بدیم...
یعنی من باید بپذیرم که من علیه دین بیانیه صادر کردم!!!

من در پاسخ آقای درست پسند اینو گفتم:
نقل قول:آقای درست پسند!
امیدوارم شوخی کرده باشین...
چون خیلی سخته منظورم رو توضیح بدم و فکر میکنم با شناخت از من، باید میدونستین منظور من از نوشتن این جمله چی بوده...
منظورم اینه که قرار نیست کارهایی که 1400 سال پیش گفته شده رو بخوایم تو زندگی های امروز پیاده کنیم...
منظورم اینه که قراره کارهایی رو انجام ندیم که همین دیروز یا پریروز اثبات شد که ضرر داره...
قراره اگه یه لاییک ایرانی هم اومد اینا رو خوند، بتونه انجام بده...
قراره ایرانی ها از رخوت و سستی در بیان...
اگه شیعه بودن که فبه المراد...
اما اگه نبودن هم ایرادی نداره که هموطنامون، چه معتقد و چه بی اعتقاد، بدونن که دارن چه ضربه ای و از کیا میخورن...
هدف آگاهی دادن و بالا بردن اراده در گرفتن ورودی هاست...
هدف نصب آنتی ویروس روی مغزمونه...
همین...

بعد هم خانم مرهم این جمله 1400 سال پیش ما رو کرد پیرهن عثمون...

دوباره من در جواب این پاسخ رو دادم:

نقل قول:من فکر نمیکنم حدیثی باشه در مورد نخوردن قهوه و چای و یا مضرات اینترنت و تبلت...
لذا با علم امروزی میخوایم سبک زندگیمون رو تغییر بدیم...
همین.
فکر نمیکنم اونقدرها هم پیچیده صحبت کنما!!!Big Grin

خانم مرهم متاسفانه توی این پست و این پست و این پست و این پست و این پست و این پست و این پست به من متلک انداختن و چندین بار من ملحد و معاند شناخته شدم از سوی ایشون....
و در نهایت من از کوره در رفتم...
این از حرفای من که اصلاً این چیزی نبوده که شماها دارین بهش استناد میکنین...
بلکه چیزی بوده که خانم مرهم و آقای درست پسند از نوشته من برداشت کردند...
اولاً این که همونطور که السا جون گفتن، شما باید با توجه به شناخت از من میدونستین که بنده به هیچ وجه تفکرات لیبرالیستی نمیخوام به خورد شما بدم...
اما فرض کنین که یکی از بیرون تالار اومد و اینو خوند...
من دارم اینجا منظورم رو واضح و مبرهن میگم و بعدشم دیگه وارد این بحث نمیشم...
از صبح چند بار اومدم پاسخ بدم، اما به احترام خانم طلوع که گفتن تاپیک رو منحرف نکنین، هیچی نگفتم...
اما الآن دیدم از ادب به دوره که من آنلاین باشم اما بچه های دیگه بیان و منظور منو توضیح بدن...

نکاتی رو که بابتش به من گیر دادین رو همین الآن روشن خواهم کرد....
1. این که من با نام خدا این کار رو شروع نکردم رو از کجا میدونین؟ از این که ننوشتمش؟ چون خیلی جاها برای خوندن مطالب خیلی آدما هستن که از نوشته ها پرینت میگیرن، بنده توی نوشته هام از نوشتن نام الله حتی المقدور اجتناب میکنم...
من حتی قبل از آب خوردن یا از جا بلند شدن هم بسم ا... میگم.
زدن تاپیک که جای خود داره...
2. چند وقت پیش تاپیکی بود که خودم هم توش شرکت داشتم که برای باز شدن بخت مجردای تالار همگی با هم زیارت عاشورا میخوندیم...
یا تاپیک هایی بود توی تالار که توش قرائت قرآن بود...
من هم گاهی با توجه به وقت و توانم توی این تاپیک ها شرکت میکردم...
اما من برای این که شما فیلم مستهجن نبینین، تجویز نمیکنم که نماز بخونین...
چون بسیار دیدم آدمای نمازخونی که فیلم مستهجن هم دیدن...
این توصیه رو باید یک روحانی عالم دین به شما بکنه که بعدشم بتونه به شبهه هاتون پاسخ بده...
بهتون بگه اگه نمازت تو رو از گناه باز نمیداره، لابد این کارت ایراد داره یا اون کارت...
من متخصص دینی نیستم...
اما به عینه دیدم که میشه قهوه نخورد و تپش قلب ها رو کم کرد و اراده رو قوی کرد...
میشه اول به موبایل گفت نه و بعد به سی دی و بعد به فیلم های بد...
میشه اول از چیزای ساده شروع کرد واسه تقویت اراده و تغییر زندگی و بعد که تونستیم بر جسم و ذهنمون کنترل کنیم که هر آشغالی رو واردش نکنیم، اون وقت که آشغال توش نرفت، تازه جای وارد شدن چیزای خوبی مثل آیات و روایات و احادیث میشه...

کسی که هر روز فیلم سوپر میبینه و بعد از مرجع تقلید میپرسه چی کار کنم! یعنی اعتقاد داره، اما نمیتونه ترکش کنه...
یعنی میدونه گناهه که از مرجع میپرسه...
به مرجع تقلید و اسلام معتقده، اما توانایی ترک گناه رو نداره...
حالا من به اینجور آدما چی بگم؟
بگم برین قرآن بخونین؟
اگه بخونن عااالیه ها!
اما نمیخونه، چون هم به خاطر گناهشون اکثراً از خدا شرمنده میشن و سراغ خدا نمیرن و هم این که اگه زمانی داشته باشن، ترجیح میدن دختر مانکن ببینن تا زیارت عاشورا بخونن...
البته منکر نمیشم که هستن آدمایی که دعا و عبادت میکنن که به گناه نیفتن...
اما یه نگاه سطحی به دور و برمون معلوم میکنه که اکثر مردم اینجوری نیستن...
اکثر مردم حتی اگه بخوان هم توان ترک گناه رو ندارن...
چون اصولاً توان ترک هیچ عادتی رو ندارن...
عادت های بد رو اگه ترک کنیم، کم کم گناه هم مثل عادت های بد ترک میکنیم...
از امام علی (علیه السلام) حدیث داریم که گناه رو نمیشه دفعتاً ترک کرد و باید مرحله به مرحله کمش کرد تا برای همیشه ترکش کرد...
بعدشم!
معتاد رو اگه ببرن و بخوابونن روی تخت، خونش از مواد پاک میشه، اما به محض این که بلند میشه، میره سراغ مواد...
اما اگه توی این موسسه ها زیر نظر کارشناس باهاشون کار کنن که روی اراده شون کار کنن و به خانواده شون فکر کنن، وقتی بندازیشون میون 2 تن هروئین هم سالم سالم میان بیرون...
اما روش اول 1 هفته کار میبره و روش دوم شاید چندین سال...
علم گفته نوشابه مضره...
من مضرات کوکاکولا رو براتون میگم و باهم و به خاطر هم سعی در ترکش میکنیم (مثلاً)
به خاطر اینکه من نوعی میدونم 4 نفر دیگه هم به خاطر من این کارو نمیکنن، من هم حتی اگه از بی نوشابگی دارم میمیرم، مرام به خرج میدم و نمیخورم...
وگرنه اسلام نه گفته نوشابه حرومه و نه گفته نوشابه حلاله...
مراجع میگن اگه براتون مسجل شده که نوشابه مضره، براتون حرومه...
یعنی چی؟
یعنی تعقل کنین...
اگه به این نتیجه رسیدین که این نوشیدنی مضره، برای شما حروم میشه...
اما اگه براتون مسجل نشده که مضره، حلاله...
حالا من میخوام اون تیکه ای که مرجع اینو گفته رو حذف کنم و براتون ثابت کنم که کوکا مضره...
لذا اونی که طرف نظرات مراجع نمیره، اما به عقلش متکیه، با خوندن این مطلب برش مسجل میشه که کوکا مضره...
پس من دارم سعی میکنم برای بقیه هم مسجل کنم که مثلاً پنیر پیتزا یا کوکاکولا مضره...
عقل من میگه اینا رو نخورم و واسه من حرومه...
اما من مجتهد نیستم که فتوا بدم...
بهترین کار اینه که من شما رو از مضرات این مواد آگاه کنم که مردم به صورت خودجوش سراغ این چیزا نرن...
چون کوکاکولا تو بازار فت و فراوونه...
اما نه پیغمبر گفته نوشابه حرومه و نه مراجع...
نه پیغمبر گفته فست فود نخورین و نه مراجع...
یعنی من میخواستم با یه عزم همگانی و یه همت کاری کنم که شماها هم اینجور چیزها رو تو زندگی تون کمرنگ کنین تا اگه پنیر پیتزا تحریم شدیم، تو مملکتمون دلار گرون نشه...

جالب نبود که ما واشر و تیغ ژیلت تحریم شدیم، اما نوشابه و بیسکوئیت و وسائل جلوگیری از بارداری از آمریکا وارد ایران میشد؟

اما...

یه امای گنده...

اما من به شخصه با هیچ آیه و حدیث اسلام مشکلی ندارم...
میخوام آب بخورم، از مرجعم میپرسم درسته یا نه!
من یه زمانی سعی میکردم که با عقلم جلو برم...
نمیگم ضربه خوردم...
اما با تجربه بهم ثابت شد که راه اسلام بهتر بود...
اما من به پسرعموی لاییکم چجوری بگم روی کوکا کولا نوشته "لا محمد لامکه" اثر وضعی داره و نخور...؟
باید براش مقاله علمی ببرم که توی کوکا کولا کک میریزن و اعتیاد آوره...
اون اعتقادی به اسلام نداره که من بخوام براش از این راه اثبات کنم...
اما امکان نداره آدم تعقل کنه و به خدا نرسه...
پس من سعی میکنم راه تعقل رو باز کنم که از اون راه ذهن ها برای پذیرش خقانیت اسلام باز بشه...

من همه اینها رو میذارم به حساب متفاوت بودن محل های زندگی و متفاوت بودن جمعیتی که باهاشون در ارتباطیم...

از همین جا هم از همه کسانی که براشون سوء تفاهم پیش اومد عذرخواهی میکنم...
اما هرگز از کسانی که بدون این که منظور منو بپرسن، شروع به تهمت و حدس و گمان از منظورهای من کردن ، نمبگذرم...

از همین جا هم اعلام میکنم که برنامه ای که میخواستم ارائه بدم و همین غر غرها منو اونقدر دلسرد کرد که دیگه دل و دماغش برام نموند، هیچ مسئله ای مغایر با اسلام نداشت...
من نمیخواستم به شما ها یاد بدم که چطور شرابخوار بشین...
میخواستم یاد بگیرین چطور با اراده بشین که بتونین ترک گناه کنین...

من هم دیگه در این مورد توضیحی نخواهم داد...
اگه هنوز قانع نشدین، لطف کنین و یه تاپیک توی بخش اعتراضات و انتقادات بزنین و اونجا پیگیر شکایتتون باشین...

امیدوارم همه تون سالم و تندرست باشین.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، السا ، حضرت عشق ، نرگس مهدوی ، مرهم ، Tolou ، حوریه سادات
۲۰:۱۱, ۲۲/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
آواتار
یاد حرف های معلم شهید افتادم گفتنش خالی از لطف نیست.
بعضی حرف ها هیچ وقت کهنه نمی شن:
... به من می گن توی فلان کتابت، چرا صلوات کم فرستادی؟ چرا بعد اسم علی، از (علیه السلام) استفاده نکردی؟ یا چرا بعد اسم پیامبر از صلوات الله، صلوات الله علیه و آله استفاده نکردی؟ چرا پشت میکروفون رفتی؟ چرا موقع سحنرانی آب خوردی؟ اصلا چرا سخنرانی کردی؟ اگر من! این مشکلاتم را حل می کردم. این فرد از نظر مذهبی در یک آرامش نسبی قرار می گرفت. اسلامش از خطر رهایی می یافت. در یک مطلوبیت اجتماعی، مذهبی، فرهنگی و سیاسی به سر می برد... چونکه در آرامش اقتصادی به سر می برد...
خانم زینب خانم، شما این برنامه هایی که تو پست اول گفتین رو بگذارین. ما هنوز هستیم و عمل می کنیم. فقط اینکه آخر هر ارسالتون بنویسید:
از آنجا که خداوند رحمان و دین مبین اسلام سلامت جسم را به ما توصیه کرده است، خود را برآن می دانیم که از جسم خود محافظت نماییم.
حالا اگه خدا این حرف رو نزده بود ما باید با گالن روغن نباتی خودمون رو خفه می کردیم. یه حرفی هست ته گلوم بگم بعدش منتظرم که زینب خانم قبول کنن و تاپیک و برنامه ها رو ادامه بدن. ما همه چوره هستیم.
خداییش اگه تو اسلام حرفی از سلامت جسم نمی میومد هیچ کسی حق نداشت از جسم خودش مراقبه کنه؟
کسی که دیگه خودش رانندگی بلده باز هم نیاز داره که یه مربی و دو تا پدال اضافه جلو سرنشین شاگردش بگذاره؟
داره می گه سبزی خوردن خیلی خوبه و تجربه بهش گفته. مشکلش چیه؟ باید بره طب الرضا یه حدیث در مورد سبزی خوردن پیدا کنه بیاره اینجا تا قبول کنیم که آهان! پس سبزی خوردن خوبه! حالا شروع کنیم بخوریم؟
این تفکر اگه باشه که باید به داد قدرت تفکر انسان رسید...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، نرگس مهدوی ، زینب خانوم ، حوریه سادات
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا