کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اکوویلیج (Ecovillage)،زندگی در دل طبیعت
۱۱:۰۱, ۳/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/دی/۹۳ ۱۱:۱۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدمت دوستان گرامی
همه جای دنیا،عده ای هستند که از زندگی شهری خسته میشن در حدی که فرار میکنند به طبیعت،حالا این اکو ویلیج ها چی اند؟
روستاهایی هستند که ادمایی که میخوان برن توش زندگی کنند،باید خودشون بکارند و بخورن و مثل یه روستا و شرطش اینه که نباید از کود شیمیایی و سم استفاده کنند و محیط زیست رو از بین نبرند.
یه جورایی روستاهای مدرن هستند و برحسب اینکه در چه کشوری قرار دارند امکانات و شکل اونها متفاوته.
زیر هر عکسی نوشته که مال کدوم کشور هست.
جالبه که حتی در هند و پاکستان هم ما اکو ویلیج داریم اما تو ایران جز روستای توریستی متین اباد ،چیز دیگه ای نداریم.

حالا اول عکس هاشونو ببینید

[تصویر: 044.jpg?itok=o1FlnScI]

[تصویر: 028.jpg?itok=KzBm_Wn0]

[تصویر: 042.jpg?itok=0oifkjIl]

[تصویر: 023.jpg?itok=L41-QXEV]

[تصویر: 041.jpg?itok=uIYJ6rLn]

[تصویر: 021.jpg?itok=Sj2QJ3r1]

[تصویر: 072.jpg?itok=i9wj_1th]

حالا چندتا سوال
بعد از اینکه نظرتون رو گفتین میریم سراغ اصل مطلب،که چرا اصلا این موضوع رو مطرح کردم

1- ایا حاظرید برای زندگی به اینجاها برید،مثلا اگه مشابه اش در کشور ما وجود داشت؟
2-تصور کنید بعد بگید که سخت ترین چیزی که از زندگی شهری از دست میدید و بهش وابسته هستید چیه؟(البته من نمیدونم اونجاها اینترنت و .... هست یا نه)
3-فکر میکنید چه تاثیری در زندگی دنیوی و اخروی شما بزاره؟
4-به نظرتون چرا یه ادمی که در اروپا زندگی میکنه و میشه گفت نسبت به بقیه جاها رفاه شهروندی داره باید شهر رو ول کنه و به روستا بره؟

لپ مطلب برای کسانی که وقت ندارند پستها رو بخونن

لپ مطلب قسمت دوم

منابع:
http://www.eabbassi.ir/index.htm
http://gen.ecovillage.org/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، مجید املشی ، رکن الهدی ، عقیق ، پارمیس ، مصباح ، شیدا ، انتصـار ، ( علقمه ) ، Eve ، السا ، SHA.453 ، مجتبی110 ، اسکای ، عبدالرحمن ، آفتاب ، mahdy30na ، حضرت عشق ، مهشاد ، ترنم ، azade ، قلب ، لبخند خدا ، Muhammad-Ali ، ضحی رحمانی

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۰۸, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام به دوستان گرامی

ممنون که تا الان این تاپیک رو پیگیری میکنیدSmile

یه چندتا عکس دیگه

میشه نمای بیرونی این خونه ها رو با اجرهای رنگی تزیین کرد

[تصویر: hqbmpvdggxbgrpfnzfjt.jpg]

[تصویر: tg3t16hc3ozhta0t7g2t.jpg]

داخل خونه هم میتونه به همین زیبایی باشه

[تصویر: sb9hjcmdbhuhi8e6x8o4.jpeg]

اون عکس ماکتی هم که براتون گذاشتم یه سیستم جالب داره،دو تا منبع برای سیستم تعریف شده،منبع اب خاکستری و منبع اب سیاه،یکیش اب باران جمع میشه و دیگری ابی که از شستشو و ... بوجود میاد(فاضلاب) ،بعد از همینا با تمهدات خودش،میشه در کشاورزی استفاده کرد،هر خونه ای یه حیاط 600-800 متری داره که نیازهای خودش رو میکاره.زباله ها هم(با توجه به اینکه پلاستیکی وجود نداره) در زمین دفن میشه و خودش مانع از فرسایش زمین میشه و حتی میشه برگ درختان در پاییز رو جمع اوری کرد و به خاک برگردوند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، رکن الهدی ، اسکای ، Eve ، Tolou ، azade ، شیدا ، مجید املشی ، ضحی رحمانی
۱۴:۲۶, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #32
آواتار
چه جالب .
میدونید یاسین جان مشکل اینجاست که همه فقط میگن چقدر جالب .
باید این سبک رو بعضی آدما بیارن تو دل شهر ها و بقیه هم مثل یه مد باهاش برخورد کنن .

کم کم بشه سبک .
مثلا تهران خودمون ، سبک ساختمونا یه شکله . گاهی شخصی تو پشت بوم خونش طرح ابتکاری میزنه ، برای بقیه خیلی بعید میاد و یا میگن چقدر حوصله داشته .

اینکه کلا از شهر بزنیم بیرون کار بعیدی به نظر میرسه .
من میگم بر عکس کار کنیم . زندگی روستایی رو بیاریم تو دل شهر ها .HuhHuh
نمیدونم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، azade ، یاســین ، شیدا ، Eve ، رکن الهدی ، آفتاب ، مجید املشی
۱۴:۴۶, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۴:۴۷ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #33
آواتار
مرسی عزیزم که نظرت رو گفتی.
اره واقعا موافقم.

البته حداقل میشه روستاهای ایران رو با این طرح ارزون خودکفا و از نظر زلزله مقاوم کرد.تو همون سایتی که پست اول در منابع اوردم،کارگاه های اموزشی میزارن برای روستایی ها.خب برای من که اصلا فکر نمیکردم ایرانیا(ببخشید البته) تو این فازها باشن،خیلی خوشحال شدم.همین قدم خوبیه.
شهرها که دیگه خیلی سخت میشه درستشون کرد.باز روستایی ها همین کارا رو انجام بدن،مخصوصا اینکه از سم و کود شیمیایی کمتر استفاده کنند و اب شون رو مدیریت کنن تو این بحران،خودش قدم بزرگیه.
شوهر دوستم تو کار کود شیمیاییه
میگه باغدارهای شمالی بخاطر سود بیشتر یا حتی نااگاهی،از کود شیمیایی بیش از میزانش استفاده میکنند،گیاه (باهوشه) به اندازه نیازش ورمیداره و بقیه اش به اب سطحی زمین اضافه میشه و وارد اب شرب مردم میشه.
تصفیه هام که درست و حسابی نیست و اینه که یکی از دلایل شیوع سرطان روده در استانهای شمالی میشه.

یعنی کارهای بزرگ هیچی،همین کارای کوچیکم همت کنن،نصف مشکلات حله.

یکی از همین اکوویلیج ها،50 درصد از برق تولیدیش رو به شبکه برقی امریکا میفروشه با استفاده از توربین های بادی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، Eve ، اسکای ، Tolou ، آفتاب ، مجید املشی ، قلب
۱۵:۱۶, ۱۰/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/دی/۹۳ ۱۵:۲۵ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #34
آواتار
توی شمال خونه درختی های خیلی قشنگی میشه درست کرد! Smile
چیزی هم که تو روستاهای شمال زیاده زمین اضافیه...چون اکثرا خونه باغن،مثلا یه زمین 2000 متری 300 مترش خونه ست بقیه حیاته (باغه یه جورایی!) ... .تا زمانی که تو ایران هم چند تا اکوویلیج درست و درمون درست بشه،گزینه های خوبین! Angel

یه سایتی هم عکس زیباترین خونه های جنگلی رو گذاشته بود ( 1 ) به نظرم اینا از بینشون خیلی جالب بودن :
(البته ساختنشون خیلی ساده نیست ها!!)
-
[تصویر: wooden-house-wood-forest-images-pictures...iroo-2.jpg]
-
[تصویر: wooden-house-wood-forest-images-pictures...iroo-3.jpg]
-
[تصویر: wooden-house-wood-forest-images-pictures...roo-12.jpg]
-
[تصویر: wooden-house-wood-forest-images-pictures...roo-16.jpg]
-
اللهم ارزقنا Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Eve ، اسکای ، Tolou ، آفتاب ، ضحی رحمانی
۲۰:۳۸, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #35
آواتار
چه لذتی داره تو اینجور خونه ها و محیطا زندگی کردن!HeartHeartHeartHeartHeart
اسکای جان موضوع اینه که مثلا تهران ظرفیت اینو نداره که این همه آدم خونه های اینطوری داشته باشن ... مگر اینکه شهر گسترش اساسییییی پیدا کنه ...

همین الانش آپارتمانه همه جا و کمبود جا هست ...

یه همچین چیزی ( که هرکس غذای مورد نیازشو تولید کنه و اینا) منو یاد سریال revolutionانداخت . گویا تم اصلی اینه که برق برای همیشه قطع میشه ، و مردم به همچین زندگی ای رو میارن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، اسکای ، آفتاب ، یاســین ، مجید املشی
۲۱:۲۵, ۱۰/دی/۹۳
شماره ارسال: #36
آواتار
آره عزىزم راست میگی
شاید یه سری کارای ساده، مثل نون پختن،سبزی کاشتن تو خونه،کم کم آدما رو سوق بده
آدما تنبل شدن!
پیاز سرخ کرده آماده میخرن!
به این سبک زندگی مثل تعطیلات نگاه مىکنن
اهمیت به محیط زیست رو خیلی شیک میبینیم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجید املشی ، یاســین ، Eve ، رکن الهدی ، آفتاب
۱۵:۲۰, ۱۳/دی/۹۳
شماره ارسال: #37

(۸/دی/۹۳ ۹:۲۳)Hadiss313 نوشته است:  سلام...من خودمم تو روستا زندگی میکنم اما نه به قشنگیه اون عکسایی که فرستادید...ولی قشنگه...آرومو بی دردسره...البته اینترنت هم داریم...ولی مهم اینه که آدم دیدش به زندگی چی باشه و چی از زندگیش بخواد...یکی که کار و پول درآوردن براش مهمه تهران براش جای خوبیه واسه زندگی اما یکی که میخواد یه زندگی آرومی داشته باشه و بدون آلودگی و درآمدی در حد زندگی کردن ساده داشته باشه اینجا خوبه...شاید اون اروپاییا هم اینطور فک کردن...نمیدونم...خداروهم شکر میکنم که اینجا زندگی میکنم و از آلودگی و...شهر دورمSmile
خوش بحال شما
ما که همین چند ماه پیش از تهران فرار کردیم
و مطمئنم این بهترین و درست ترین تصمیم زندگیمون بوده Smile
و دیگه گذشت اون زمانی که میگفتن تهران جای پول درآوردنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آفتاب ، Hadiss313 ، عقیق
۱۱:۵۲, ۱۴/دی/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/دی/۹۳ ۱۱:۵۳ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #38
آواتار
سلام به دوستان اکوویلیجیSmile

خب دیگه ،کم کم داریم به اخرا میرسیم.
اما یادمون باشه که یه ابرخشتهایی وجود داره که میشه با هزینه اندک ساختمان های خوب ساخت،اگه کسی لازم داشت،یا یه روزی خودتون خواستین از شهر برید،استفاده کنید.

بخاطر اینکه سخن به درازا نره،مطالب جالب رو به صورت لینک میزارم.اگه حتی حوصله نداشتید بخونید،عکساش رو نگاه کنید و ببینید گذشتگانمون متمدن بودن که زبان طبیعت رو میدونستند و با طبیعت همراه بودن،یا ما که عرض چند دهه،داریم اکوسیستم رو نابود میکنیم و نه راه پس داریم و نه پیش.افسوس!!!

یخچالهای سنتی در مناطق کویری،ساخته شده توسط نیاکان باعلم و باهوشمون

بام سبز (یکی از بهترین کارها برای کنترل دما در شهر ها و الودگی)

سدهای بادی،علم بومی کشور

پایان وابستگی به خودرو من یه ایده ام دارم،صنعت های خودرو سازی کشور که استاندارها رو رعایت نمیکنند و باعث الودگی میشن، باید هزینه تعمیرات دوچرخه مردم رو هم تقبل کنند و هر ماشینی که تولید میکنن،یه دوچرخه به سیستم حمل و نقل شهری هدیه بدن.

وقتی بزرگراه ها میروند

یکی از سوالای زندگی من اینه،واقعا کی گفته که ما اجازه داریم یه درخت رو قطع کنیم که کار خودمون رو انجام بدیم.یکی از دوستام میگفت،چون ابهای زیرزمینی تهران داره تموم میشه و درخت چنار خیلی اب میخوره،باید درختهای چنار رو قطع کنن.
یعنی یه موجود چند ساله رو بکشیم که منه انسان اب بیشتری اسراف کنم.واقعا اسف باره.

مقاله های جالب

اینو حتما سیو کنید

اموزش ابرخشت سازی در ایران
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، عقیق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا