کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالم تر زندگی کنیم
۲۰:۲۴, ۲۴/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C%20%D8%B3%...%D9%85.bmp]

همه میدونیم که امروزه بسیاری چیزها وارد زندگیهامون شده که سلامتیمون رو تهدید میکنه.
گاهی مجبور به استفاده هستیم.
اما گاهی هم نمیدونیم چجوری این چیزها رو از زندگی حذف کنیم و چیا رو جایگزینشون کنیم.
توی این تاپیک میخوایم عادات اشتباهی که در زندگی انجام میدیم و باعث بیماری میشه رو بررسی کنیم و برای این کارها و چیزها جایگزین های مفید معرفی کنیم.

از مشارکت شما به شدت استقبال خواهد شد.Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، یاســین ، Eve ، مصباح ، السا ، پرنیان ، نرگس مهدوی ، مجید املشی ، حوریه سادات ، سیمرغ ، Tolou ، Farzaneh ، آفتاب ، | جستجوگر | ، rezamohammadi ، آیات ، Bamdaad ، محمدهادی ، حضرت عشق ، نورالسادات ، andishe ، میم.حسین.الف ، عقیق

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۸, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۰:۲۰ توسط Kol.)
شماره ارسال: #51
آواتار
این یدونه توصیه بود . فقط گندم ارزش خرید از روستا رو داره + جو.
در ضمن دوست عزیز گفتن برای کلسیم کنجد بخوریم. کنجد برای معده خیلی ضرر داره و اگه زیاد استفاده بشه به معده اسیب می رسونه. شیر خودش خوبه.
سبزی جات رو باید بگردین پیدا کنید. باید برید ببینید کجا کشت میشه و اوضاع چطوریه .
شیر رو هم که گفتم کدوم خوبه برای خرید.
به هر حال :
بریم بحث چیزای ممنوع :
میخوام یه چیز مهم رو براتون بگم :
بچه ها وقتی مرغ می خرید : بهتره از گردن و بال هاش استفاده نکنید.
چون که مرغ های الان، بیشتر هورمونی هستند و بیشتر هورمون ها که معمولا فک کنم استروئید هستش تو بال و گردن مرغ جمع میشه و استروئید برای خانم ها سمی تر از آقایان هست. در کل سمی هست ولی برای خانم ها سمی تره. تازه تو یه تحقیق خوندم ( البته زیاد تایید شده نیست ولی ) که خوردن زیاد مرغ، احتمال سرطان رو افزایش میده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، zahra11
۲۰:۲۳, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #52
آواتار
نقل قول:چون که مرغ های الان، بیشتر هورمونی هستند و بیشتر هورمون ها که معمولا فک کنم استروئید هستش تو بال و گردن مرغ جمع میشه و استروئید برای خانم ها سمی تر از آقایان هست. در کل سمی هست ولی برای خانم ها سمی تره. تازه تو یه تحقیق خوندم ( البته زیاد تایید شده نیست ولی ) که خوردن زیاد مرغ، احتمال سرطان رو افزایش میده.
اینکه خانم ها بیشتر از آقایون از گردن و بال خوششون می یاد ربطی به اون نداره؟
تو فامیل ما همه اینجوری هستن. حالا که شما گفتی من یه نگاه کردم دیدم اینجوریه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات
۲۰:۴۷, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۰:۴۹ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۸)Kol نوشته است:  این یدونه توصیه بود . فقط گندم ارزش خرید از روستا رو داره + جو.
در ضمن دوست عزیز گفتن برای کلسیم کنجد بخوریم. کنجد برای معده خیلی ضرر داره و اگه زیاد استفاده بشه به معده اسیب می رسونه. شیر خودش خوبه.
سبزی جات رو باید بگردین پیدا کنید. باید برید ببینید کجا کشت میشه و اوضاع چطوریه .
شیر رو هم که گفتم کدوم خوبه برای خرید.
به هر حال :
بریم بحث چیزای ممنوع :
میخوام یه چیز مهم رو براتون بگم :
بچه ها وقتی مرغ می خرید : بهتره از گردن و بال هاش استفاده نکنید.
چون که مرغ های الان، بیشتر هورمونی هستند و بیشتر هورمون ها که معمولا فک کنم استروئید هستش تو بال و گردن مرغ جمع میشه و استروئید برای خانم ها سمی تر از آقایان هست. در کل سمی هست ولی برای خانم ها سمی تره. تازه تو یه تحقیق خوندم ( البته زیاد تایید شده نیست ولی ) که خوردن زیاد مرغ، احتمال سرطان رو افزایش میده.

البته ای اخبار همیشه از گوشه کنار شنیده میشه ...
نمیخوام تکذیب کنم، فقط نظر رو میگم :
این قضیه بیشتر شبیه شایعاتی هست که حالا دیگه همه باورشون شده . به چند دلیل :

اولین و مهم‌ترین این هست که استروئیدها پس از تزریق مستقیما وارد سیستم گردش خون میشن و از اونجا به نقاط مختلف بدن دسترسی پیدا میکنن . ی سری هورمون‌های خیلی نادر هست که شاید 10% تاثیر توی ناحیه تزریق داشته باشن. پس اگر به مرغی هورمون تزریق بشه، احتمالا همه‌ی قسمتای بدنش درگیر هست نه فقط بال .

دوم استروئید‌های مؤثر که انواع زیادی هم دارن، خیلی گرون قیمت هستن و من فکر نمیکنم برای مرغدارها به صرفه باشه که بهشون استروئید تزریق کنن !

سومین دلیل، این هست که اگه اشتباه نکنم چندین سال پیش، ی ایمیل با همین محتوا به صورت فوق‌العاده سریعی بین کاربران جهان منتشر می‌شده و با وجود اینکه اکثر نهادای رسمی تکذیب کردن، ولی تاثیراتش روی اذهان عمومی باقی گذاشت .

البته باید تاکیید کنم که خیلی مواد غدایی امروز، ارزش غذایی گذشته رو ندارن . چون حیواناتی که ما داریم ازشون تغییه میکنیم، اگر قرار محصولاتشون ارزش غذایی داشته باشه باید تغذیه خودشون خوب بوده باشه که اینطور نیست .
تازه اگر خیلی دامپرور با انصافی باشه و از غذاهای مناسب مواد غذایی دامش رو فراهم کنه، همون مواد غذایی بخاطر استفاده از کودای بی کیفیت و کشت توی زمینای کشاورزی که بیش از حد ضرفیتشون توشون کشت شده، ارزش غذایی خوبی ندارن و بازم همون آشه و همون کاسه .
این صحبت من مربوط به میوه‌ها و دیگر مواد غذایی هم میشه .

البته تخصص من توی مواد غذایی نیست و عرایضم بر اساس مطالعات جسته‌وگریختم بود. اگه اشتباهی هست، دوستان تصحیح کنن[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]؛
۲۱:۰۱, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
نقل قول:اولین و مهم‌ترین این هست که استروئیدها پس از تزریق مستقیما وارد سیستم گردش خون میشن و از اونجا به نقاط مختلف بدن دسترسی پیدا میکنن

عزیزم. تجمع استروئید تو گردن و بال بیشتر از جاهای دیگست. من نمی گم که تو جاهای دیگه نیست. هست ولی کمتر از بال و گردن.

نقل قول:اینکه خانم ها بیشتر از آقایون از گردن و بال خوششون می یاد ربطی به اون نداره؟

نه چون این هورمون تاثیر بدی تو رحم داره به خاطر اون گفتم..
۲۱:۱۰, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
نقل قول:عزیزم. تجمع استروئید تو گردن و بال بیشتر از جاهای دیگست. من نمی گم که تو جاهای دیگه نیست. هست ولی کمتر از بال و گردن.

میشه دلیل علمیش رو ذکر کنی؟؟ مشتاقم بدونم[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]
۲۱:۲۲, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۱۰)The AmD نوشته است:  میشه دلیل علمیش رو ذکر کنی؟؟ مشتاقم بدونم[تصویر: Flower_Yahoo_smiley.gif]
نه من دکترم و نه مطلبی خارجی تو این زمینه هست چون که خارجی ها خیلی وقت پیش هورمون های تزریقی رو ممنوع کردن. ولی کی از ایران خبر داره؟
۲۱:۳۹, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #57
آواتار
یکی از دوستان منم ارشد صنایع غذایی داره و همیشه به ما میگه گردن و بال رو بریزین دور
حالا یادم نیست گفت چی تزریق میکنن
اینم یادتون باشه وقتی پفک نمکی و نوشابه استاندارد داره کلا خیلی به این سازمانا اعتماد نکنید
تنها چیزی که مهم نیس سلامتیه مردمه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آیات ، Kol ، rezamohammadi ، zahra11
۲۱:۴۲, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۷ توسط آیات.)
شماره ارسال: #58
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۱:۵۵)zahra11 نوشته است:  دوستان دور بریزید این حرفا رو که می گه جایگزین شیر و لبنیات گنجد و چیزهای دیگر هست ! اصلا یه چیز دیگه چقد روایت داریم که پیامبر و ائمه شیر می نوشیدند!!! من الان وقت ندارم همه رو پیدا کنم و ردیف کنم! اگه شیر جایگزین داشت و مفید نبود هر جا که به ائمه شیر تعارف می کردند (که زیاد هم پیش می آمد و بیشتر هم شیر شتر بود چون در عربستان گاو نیست) میگفتند نه!!!

تمام دانشمندان علم تغذیه و تمام پزشکان معتقدند که شیر و سایر محصولات لبنی بایستی در ردیف نیاز های غذایی هر روزه قرار بگیره!! هر کی خودش رو از تمام علمای تغذیه در جهان و ائمه بالاتر می دونه بیاد جلو !!!!! خب برای شخصی ممکنه خود شیر خوب نباشه بجاش از ماست استفاده کنه!!

ازون گذشته افرادی که درباره مفید یا مضر بودن چیزی که واضح هست ،داد سخن می دهند مطمئن باشید نفع مادی تو این قضیه دارند و یا می خوان محصولات خودشون رو غالب کنند دوستان خواهشا بلندگوی افراد سودجو نشوید!!!
به نام حق

سلام

شما اصلا متوجه شدید ما چه می گفتیم؟ میشه چون شیر مفیده بیاییم مثلا با شراب ونجاسات قاطی اش کنیم بعد بگیم چون مفیده بخورید؟!

بله شیر خیلی مفیده در قرآن هم درباره اش آمده.... لبنا خالصا سائغا لشّاربین

ولیکن ما در بازار شیر نمیبینیم !!! بلکه سم می بینیم بنده هم سفارش کردم به جهت احترام به این نعمت بروید از روستا سالمش رو تهیه ومصرف کنید شیر مفیده اما نه آنچه دربازار هست آنکه ماهیتش رو از دست داده بنابراین ناچارا در زمان هایی که دسترسی نداریم به جاش کنجد مصرف می کنیم....لیس حرج

عقل حکم میکنه چیزی که ضررش بیشتر وبلکه قابل مقایسه با سود آن نیست مصرف نکنیم اگر خیلی واقعا وحقیقتا به فکر سلامتی خودتون هستید بروید از جایی به صورت سالم تهیه کنید خیلی ها این کارو می کنند...وان لیس للانسان الّا ماسعی

ان شاءالله موفق باشید

(۲۹/شهریور/۹۳ ۱۲:۴۴)rezamohammadi نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
البتهبنده چون عادت به شیر پاستوریزه نکردم، هر شیری بخورم روم تاثیر نمیذاره مگر اینکه شیر داغ باشه.
شیر سرد برام سازگار نیست چه وایتکس باشه چه شیر شتر.

با نظرتون موافقم
بهترین راه همینه بریم تو روستا زندگی کنیم. ی دوستی دارم تو روستا زندگی می کنند. خودشون گندم و برنج و حبوبات و سبزیجات و سیفیجات می کارند. تو خونه هم چند تا گاو و چند تا گوسفند و بیش از 100 تا بوقلمون و مرغ و خروس و غاز نگه می دارند.
خداییش از زندگی لذت می برند.
یا حق

سلام

اتفاقا چند مدتی است خیلی از زندگی در شهر ناله می کنم دائم به خانواده میگم باید بریم روستا یک لحظه میرم بیرون بوی دود هارو کاملا حس می کنم وگاهی دچار حالت تهوع میشم واقعا گریه ام میگیره تازه ما تهران هم نیستیم وای به حال اونا

استادمون در طب سنتی میگفت یه ریه آورده بودند پر از نقطه های سیاه بود گفتند این فقط درتهران زندگی کرده وریه اش اینجوری شده!!!

(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۰:۱۸)Kol نوشته است:  این یدونه توصیه بود . فقط گندم ارزش خرید از روستا رو داره + جو.

سلام

منبع حرفتون از کدام کتاب هست؟ در کتابی خوانده بودم پیامبران الهی بسیار اهل خوردن کنجد (یاروغن) آن بوده اند بعید میدانم حرفتون درست باشه
کنجد سبوس دار وکنجد سیاه...درباره اش چقدر اطلاعات دارید؟ چه بسا برای معده مفید هم باشد چون خودم کنجد سیاه رو به این منظور مصرف کرده ام
اگر هم واقعا برای معده ضرر داره باید مصلحی داشته باشه مثلا شکر سرخ یا عسل...مثال زدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، | جستجوگر |
۲۲:۱۶, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۱۹ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #59
آواتار
نقل قول:و استروئید برای خانم ها سمی تر از آقایان هست. در کل سمی هست ولی برای خانم ها سمی تره. تازه تو یه تحقیق خوندم

عزیز دل برادر ، اصلا شما میدونی استروئید چیه؟ هرومون های تستوسترون ، پروژسترون ، استروژن ، آلدوسترون و کورتیزول ، همگی در بدن ما تولید می شود و همگی استروئید هستند ، خنده داره که بگیم سمیه... Blush

اگه از این منظر نگاه کنیم که هورمون مردانه برای خانم خوب نیست این درسته ولی سمی نه، کسی از استروئید مسموم نمیشه و تابحال نشده.

نقل قول:در ضمن دوست عزیز گفتن برای کلسیم کنجد بخوریم. کنجد برای معده خیلی ضرر داره و اگه زیاد استفاده بشه به معده اسیب می رسونه.

ضمنا لیوان دیده اید؟ من نصف لیوان کنجد رو سر می کشیدم هر شب خیلی هم راضی بودم ، اذیت که نکرد هیچ خیلی هم تقویت کرد HappyBlush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، آیات ، Wachowski ، یاســین
۰:۴۴, ۳۰/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۰:۴۶ توسط زینب خانوم.)
شماره ارسال: #60
آواتار
من الآن مدت هاست که برای کمرم میرم پیش دکتر....
اون به همه مریضهاش که اکثراً از درد زانو یا کمر مینالن چند تا توصیه میکنه.
یکی این که وزنتون رو بیارین پایین.
یکی این که مرغ رو هرگز با استخوان نپزید.
یکی این که مطلقاً شیرینی نخورین.(این نکته رو داشته باشین واسه حرفای بعدیم)

دو سال پیش هم برادر شوهرم توی پاش، کنار زانوش یه دونه زد، اندازه فندوق که تا 6 ماه میشلید و کم کم خودش خوب شد.
خوب خوب که نه!
اما اونم رفته بود دکتر، بهش گفته بود تا چند ماه اصلاً مرغ نخور.
اگه بهتر شدی که عمل نمیخوای، وگرنه باید عمل کنی.
اونم مرغ رو ترک کرد، خوب شد.
یعنی از اون حالت خطر بیرون اومد.
اما همیشه زانو درد رو داره دیگه.

اما اینی که دارم میگم برای خودم سواله.
متخصصان جواب بدنSmile:
4 سال پیش یکی از دوستای من که تو کانادا زندگی میکنه، یه ایمیل برام زد که آره، یه زنی بیماری ای شبیه ام اس گرفته بوده و دیگه قادر به حرکت نبوده.
یکی بهش میگه پپسی رو قطع کن و بعد از چند ماه قطع هرگونه شیرینی رژیمی بدنش کم کم قادر به حرکت شده.
این ایمیل انگلیسی بود و برای اهالی همون کشور بود.
اسم پزشکان و بیمارستانهای کانادا توش ذکر شده بود و ...
من چون خودم نوشابه نمیخوردم، این مسأله برام زیاد مهم نشد.
اما یادم موند که ساخارین یا قند رژیمی جیزززه.Big Grin
تا این که چند ماه پیش یکی برام ایمیلی زد و خبر داد که این جور علائم توی بیمارستان های داخلی هم دیده شده و اونا هم با قطع نوشابه های رژیمی بهبود پیدا کردن.
حالا سوالی که برام پیش میاد اینه:
ما از کجا بفهمیم توی بسته های قند و شکر یا توی شیرینی ها یا بستنی و یا هر چیز شیرین دیگه ای چه جور ماده شیرین کننده ای میریزن؟
اگه براشون بصرفه که ساخارین به خورد مردم بدن چی؟
چرا من هر وقت مصرف شیرینی ام رو میارم پایین، کمر دردم بهتر میشه.
اما چون فشارم میافته، مجبورم دوباره یه چیز شیرین بخورم و دوباره روز از نو و روزی از نو.
چرا ما بچه بودیم، 2 تا پیمونه شکر چاییم رو اونقدر شیرین میکرد که دلم رو میزد، اما حالا باید 4 پیمونه شکر بریزم؟
ذائقه من فرق کرده یا شما هم متوجه همچین چیزی شدین؟
چون هیچ منبع و هیچ مقاله ای من در این مورد ندیدم.
اما خودم به شدت دارم اثرش رو روی خودم میبینم.
میشه که تمام شیرینی های موجود در بازار، یعنی هر چیزی که شیرینه، حاوی ساخارین باشه؟
بازم دارم میگم!
تجربیات شخصیمه.
ممکنه درست یا اشتباه باشه.
ازش نتیجه گیری نکنین.
مثل یه آدم معمولی منم سوال پرسیدم.

در مورد کنجد.
درسته که خواص زیادی داره. اما قدیما واسه این که کسی زیاد درد رو نفهمه بهش کنجد میدادن.
میگفتن زیادش حالت نعشگی میاره و در نقش مورفین امروزی بوده.
راست و دروغش رو نمیدونم.
اما به همین دلیله که کنجد رو زیاد مصرف نمیکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، rezamohammadi ، یاســین ، zahra11
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]