|
ختم صلوات برای شفای پدر مجنون الحسین
|
|
۰:۲۰, ۲۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/شهریور/۹۳ ۱۰:۵۳ توسط رهگذر..)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
ختم صلوات برای سلامتی امام زمان عج و وبه نیت شفای پدر مجنون الحسین وتمامی بیماران لطفا برای شفای پدرشون و ارامش مجنون الحسین و خانوادشون دعا کنید ![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۳۳, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 110 تا صلوات فرستاده شد ان شاء الله هرچه زودتر حالشون خوب بشه
|
|||
|
|
۱۱:۰۱, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام علیکم ان شاءالله که خداوند شِفای آجل عنایت فرماید. حمد و 110 صلوات سهم حقیر. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم موفق باشید وخدایی.
|
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
بسم رب شهدا
سلام مخصوص به تمام دوستان عزیزم من فکر می کردم مهربونی خوب بودن گذشت فقط مال شهدا ست اما مثل این که شهدا تک خوری نکردن شما روهم توی این خوبی ها شریک کردن و شما هم ثابت کردید که جاپای شهدا گذاشتید و راهشون ادمه دادید انشاءالله هر چه زودتر حال پدر مجنون الحسین خوب شود بچه ها برای منم دعا کنید شاید شهدا یه نیم نگاهی هم به کردن من مثل شماها پاک شدم . مجنون الحسین با دعای این بچه ها حتما حال پدرتون خوب میشه نگران نباشید |
|||
|
|
۲۲:۰۷, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
یاشافی
ان شاءالله 100 صلوات |
|||
|
|
۲۲:۳۶, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
یا من اسمه دواء و ذکره شفاء سلام ان شاءالله صد صلوات هم سهم بنده . ببخشین دیر رسیدم
|
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
یا الله .
اگر عمری باقی باشه، 200 صلوات هم از طرف بنده . به امید سلامتی و شفای پدر مجنون الحسین و همهی بیماران . ![]() یا علی. |
|||
|
|
۲:۲۹, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
از دوستان عزیز بسیار بسیار ممنونم
ان شاءالله همیشه خودتون و خانوادتون شاد و سلامت و سربلند باشید . . . هنوز از لحاظ پزشکی اقدامی نکردن و تو این روزها منتظر جواب این ازمایش و اون ازمایش بودیم بالاخره جوابها اماده شده و ان شاءالله فردا پزشک مربوطه نوع درمان رو مشخص میکنه و بقیه اقدامات... . . باز هم با دعاها و نفسهای پاکتون تو این راه بدرقه مون کنید __________________________________________________________________________ باز هم پای درس بابا : بابام گفت(با صدای لرزون و دردی که باعث میشد منقطع حرف بزنه) طبق روایات امورات ما به 3دسته تقسیم میشن دسته اول چه دعا کنیم چه نکنیم خدا میده دسته دوم بستگی به دعای ما داره و اگر دعا کنیم مستجاب میشه و خدا میده،نکنیم نه دسته سوم هرچقدر هم دعا کنیم اون چیزی که میخوایم اجابت نمیشه ولی خدا بهتر از اون رو بهمون میده میگفت : حالا ما نمیدونیم اموراتمون جزو کدوم دسته است بهمون گفتن دعا کنید دعا میکنیم ولی نتیجه با خداست و باید راضی باشیم به رضای خدا |
|||
|
|
۱۰:۰۱, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
بسم الله...
سلام ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم... ان شاء الله هرچه زودتر شفا عاجل پیدا کنن و ان شاء الله عاقبت بخیر بشن... اللهم عجل لولیک الفرج التماس دعا |
|||
|
|
۱۰:۵۶, ۳۱/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شالله 2000 صلوات |