|
اعتراف کنیم (ویژه کاربران تالار)
|
|
۲۱:۱۹, ۲۵/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط میرزا احمد.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام به همه .
بار ها برای همه ماها پیش اومده که کار خطا و اشتباهی رو انجام داده و نتیجه اش رو هم دیده باشیم. یا چوب بی صدای خداوند رو خوردیم و یا به وسیله ی بنده اش تنبیه شدیم . اشتباهات گذشته ی ما و دیگران بهترین راهنما برای آینده ما هستن اما حیف که زود فراموششون می کنیم . و بازم دچار همون مشکل و دردسر می شیم . بیاین اشتباهات ، کار های خطا و بدمون و نتیجه ای که برای ما در پی داشتن رو اینجا بنویسیم تا هم راهنمایی برای دیگران باشه و هم هیچ وقت از یادمون نره . بیاین به هم کمک کنیم تا صفت های بد و رفتار زشت همدیگر رو اصلاح کنیم . یا علی . (مدیران عزیز : در صورت تکراری بودن و یا قرار نداشتن موضوع در محل مناسب زحمتش رو بکشین ) |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۴, ۲۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
آره اشتباه خوبه به نظرم. مثلا اشتباه این میشه که جایی رفتم که نباید میرفتم. این فک نکنم گناه باشه ؟ ؟؟؟؟؟ ولی اشتباه بوده.
|
|||
|
|
۴:۴۳, ۲۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این تاپیک منو به یاد اتاق مثلثی کلیسا تو رمان من او میندازه ...
|
|||
|
|
۱۱:۰۲, ۲۶/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۳ ۱۱:۰۵ توسط | جستجوگر |.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
یا قمر بنی هاشم(
) از دست افراط !دوستان این بنده خدا منظورش «سوتی» بود، تا اعتراف به گناه و کلیسا و مسیحیت و فروید رفتین . اعتراف (به سوتی) : من سنم خیلی کم بود، شاید 8 و این حدودا . این نوع شیر آب هم تازه مد شده بود ؛(دو لوله نبود، یعنی فقط آب سرد یا گرم) رفته بودیم جایی، ما هم که سنمون کم بود، در حال تعجب و تحیر(!) ی فشار دادیم سمت راست، عکسالعملی نشون نداد. ی فشار دادیم سمت چپ عکسالعملی نشون نداد. برای آخرین تلاشم از بالا ی فشار روش آوردیم، بازم عکسالعملی نشون نداد . دیگه نزدیک بود گریهام بگیره ... یکی از اهل خانواده رو صدا کردیم، که ای فلان، مددی ! ی نگاه به من کرد، ی نگاه به شیر آب، با دست آروم زد زیرش ... ! بعدش تا 5 دقیقه داشت بم میخندید .پ.ن : (خدا از مخترعش نگذره )
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) از دست افراط
!
.
)