|
ضربالاجل محسنی اژهای؛وایبر، واتساپ و تانگو مسدود شوند...
|
|
۲۲:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
http://www.khabaronline.ir/detail/376354/ict/software
معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد: در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو شده اقدام عاجل صورت پذیرد. به گزارش خبرآنلاین و به نقل از میزان، حجتالاسلام محسنی اژهای با اعلام مطلب فوق تاکید کرد: در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل میآورد. متن کامل نامه حجت الاسلام محسنی اژهای به وزیر ارتباطات بدین شرح است: جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکا به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب مهم علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی علیه حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در هفتههای اخیر از طریق برخی شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولتهای معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی میشود و با عنابت به این که علی رقم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهمآوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکههای موصوف و ارائه شبکههای اجتماعی داخلی هم سطح با شبکههای مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است. لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر ردهای طبق قانون برخورد خواهد نمود. غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه -------------------- بدون شرح ![]() ![]() فی*ل*ترش کنین چی میشه فکر میکنین؟؟؟؟ همه دیگه استفاده نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به چه ایده ای !!! اونوقت ملت میرن دنبال فیـــــــــــــــــلتر شکن موبایل !!!!!!!! اونا هم تا میتونن اطلاعات ملت رو میدزدن !!! این فـــــــــیلتر شکن ها شدیدا سرقت اطلاعات و سرقت حجم دارن !!! ای خدا خودت به داد ما برس!!!! تازه ماه دیگه میخواستم گوشی اندرویدی بگیرم !!! ای بار نشد من جوون دلم خوش بشه از ایرانی بودن !!! الان میدونین چه جوی تو شبکه های اجتماعی میسازن ؟؟؟؟؟ دیگه این مورد نمیتونم ازشون حمایت کنم تو شبکه های اجتماعی !! خسته شدم بابا اینقدر طرفداری کردم باز یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۴۰, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
خب ما حتما تکنولوژیمون بالاتره که میتونیم اونارو فی*ل*تر کنیم
![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۴۰, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
مشکل تمام اینها دزدی اطلاعاتشون هست
یه بار گفتم دوباره می گم اطلاعات شما مهمه اینکه شما چه طرفی هستین و چی فکر می کنین یه نفر باشیم که هیچی نیستیم اما 70 میلیون نفر هستیم که باید با آمار دقیق روی ما برنامه ریزی کنن و هجمه های فرهنگی بر اساس ترکیب اعتقادات ما سوار کنن آمار از کجا بیارن؟ بگذریم تانگو یه سرویس NearBy داشت. این واقعا مشکل دار بود. اصلا نمی شه درموردش حرف زد. ملت اینقدر با حیا هستن که دیگه کم مونده توی صفحه کاورشون آیه قرآن بگذارن(اعوذ بالله من ال شیطان رجیم) |
|||
|
|
۲۳:۴۱, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
این نرم افزارها ممکنه سود هم داشته باشند (به همون دلیل استفاده می کنیم) ولی خوشحال میشیم که کلا درشون تخته بشه چون ضررش خیلی بیشتره
اعتقادی و فرهنگی و در مرحله بعد سبک زندگی و در مرحله بعد امنیتی میدونید چقدر از زندگی ها سر همین نرم افزارا بهم خوردند ؟ (کلا گفتم نه وایبر و امثالهم) |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
تا کی میخواین بگین این بده این خوبه؟ بسه دیگه. به اینجامون رسیده ....
تا کی قراره بگین وایبر بده ؟؟؟؟ آقا وایبر مفته به جای اینکه 10 تومن پول اس ام اس بدم. 1000 تا پیغام رایگان از طریق وایبر میفرستم. اسرائیل بهونه است آقا. این ایرانسل و همراه اول و رایتل دارن ضرر می کنن ، فشار آوردن که فی*ل*تر کنید. اینا هم که از خداشون سریع گفتن فی*ل*تر کنید. |
|||
|
۰:۰۳, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۰:۰۴ توسط فدايي ولايت.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۴)Kol نوشته است: تا کی میخواین بگین این بده این خوبه؟ بسه دیگه. به اینجامون رسیده ....دقیقا میشه بگید به کجا؟ 10 ، 3 ، 20 ، 2 (بقول امیر نوری تو معراجیا ___________________________ خو راس میگن دیگه ، منم میدونستم که سرورش تو اسرائیله ، ولی خودمم دارم ، نصف بچه های تالار هم دارن (منظورم نصف بالایی هاست )
|
|||
|
۱۸:۱۳, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۰ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
اگه به جای اینکه بگید وایبر بده می رفتید یه برنامه بهتر از وایبر میساختید بهتر نبود؟ فقط فی*ل*تر کردن بلدن این ...... . استغفرلله.
نقل قول:میدونید چقدر از زندگی ها سر همین نرم افزارا بهم خوردند ؟ (کلا گفتم نه وایبر و امثالهم) زندگی که قراره سر یه وایبر بهم بخوره بهتره به هم بخوره. |
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۲۱ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۳۰/شهریور/۹۳ ۱۸:۱۳)Kol نوشته است: اگه به جای اینکه بگید وایبر بده می رفتید یه برنامه بهتر از وایبر میساختید بهتر نبود؟ فقط فی*ل*تر کردن بلدن این ...... . استغفرلله. هیچ کاری به بهم خوردن زندگی ندارم، فیــ ـلترینگ رو هم تایید نمیکنم . ولی اگه ی کم دقت کنید، بزرگترین مشکل این جور برنامهها گرفتن وقت افراد هست . شما ی نگاه به دورو برتون بندازید . ببینید از هر 10 نفر چند نفر ساعتها درگیرن . پیر و جوون هم نمیشناسه انصافا . قبل از اینا فیـ ـسبوک بود و قبلترش یاهو مسنجر . همیشه ی چیزی بوده که مردم باهاش ساعتها وقت باارزششون رو هدر بدن . شاید خود منم گاهی درگیرش شدم . تا زمانی که ما اولا نحوه درست استفاده از اینراو توی جامعه جا نندازیم، همین آشه و همین کاسه . دوما تا زمانی که خودمون نتونیم برنامههای ارتباطی قوی از این دست تولید کنید، بازم همین آشه و همین کاسه . بهرحال، اینا فیـ ـلتر بشن، برنامههای دیگهای جایگزین میشن . ای دریغ راه چاره ؛ |
|||
|
|
۱۹:۲۶, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۱۹:۳۸ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۰)فدايي ولايت نوشته است: خب ما حتما تکنولوژیمون بالاتره که میتونیم اونارو فی*ل*تر کنیمبه نام خدا سلام عليكم اونا هم حتما تكنولوژي شون از ما خيلي بالاتره كه فی*ل*تر شكن مي سازند از فی*ل*تر هاي ما رد ميشن...!!! في امان الله (۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۴۰)Bidel.s نوشته است: مشکل تمام اینها دزدی اطلاعاتشون هستبه نام خدا سلام عليكم خب اطلاعات ما چه اهميتي داره؟؟؟ مگه ما كي هستيم؟؟؟ شما رو نمي دونم ولي من يه آدمي هستم كه اطلاعاتم خيلي مهم نيست. مثلا وقتي شما تو ياهو با دوستت چت مي كني،چي ميگي؟؟؟ راجع به راكتور هاي هسته اي صحبت مي كني؟؟؟؟!!!!! نگين اين حرفا رو مسخرتون مي كنن!!! مگه شما كي هستين؟؟؟ ببخشيد ها ولي ناسا اگه بخواد تو توالت خونه ي شما رو هم مي تونه ببينه!!! ماهواره اي كه عكساشو ميفروشن،دقت 80سانتي داره!!! اونوقت ماهواره هاي امنيتي شون يعني پلاك ماشين نمي تونه بخونه؟؟؟ واقعا شما فكر مي كني اينقدر بيكارند كه بيان چت هاي مارو كنترل كنند؟؟؟ ![]() ![]() ![]() واقعا آقاي روحاني راست گفتند. با اين كار ها فقط فی*ل*تر شكن ها قوي تر ميشه!!! البته فاصله اي كه اين كار ها بين دين و جوانان ميندازه،خودش كلي مسئله است. في امان الله |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۳۰/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:به نام خدادوست عزیز توضیح دادم مطالعه کنید پست های قبلی رو اطلاعات همه مهم هست. الآن مدیر تالار بیداری اندیشه یه سری اطلاعات مهم از شما دارم: 1- آواتار شما: عکس رهبر هست. این بعد کلی از شخصیت اجتماعی شما می ده 2- امضای شما: به نظر شما حرف اول و آخر رو قرآن می زنه 3- IP شما: محل زندگی شما و ... رو می شه به دست آورد 4- ...(سری هست )الآن مدیر متوجه شخصیت شما شد. حالا شما یه نفر. ده ها نفر تو این تالار هم اطلاعاتشون جمع بشه. آخر سر مدیر تالار متوجه می شه جو کلی تالار به چه طریقی هست. اونوقت می گه چه برنامه ای رو اینها دنبالش می رن. از چه مدل حرف هایی خوششون می یاد. بعدش این اطلاعات رو به دولت های متخاصم می فروشه. اونا هم توی BBC و CNN پر می کنن از برنامه ها که امثال من و شما رو دچار دوگانگی کنن. |
|||
|
|
۲۰:۰۴, ۳۰/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۲۰:۰۵ توسط سجاد313.)
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
خب اين چيزايي كه شما از من گفتين چه اهميتي داره واقعا؟؟؟
مي خواين خودم بيشتر راجع به خودم توضيح بدم؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فی*ل*تر همه نرم افزارهای پیام رسان موبایلی جز وایبر اسرائیل! | علائم ظهور | 17 | 7,429 |
۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: Dido Armstrong |
|
| کفاره کاربران واتس آپ!(اونایی که توشبکه های اجتماعی هستن گوش | hed_gol | 0 | 1,496 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: hed_gol |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)