کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ضرب‌الاجل محسنی اژه‌ای؛وایبر،‌ واتس‌اپ و تانگو مسدود شوند...
۲۲:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #1
آواتار
http://www.khabaronline.ir/detail/376354/ict/software

معاون اول قوه قضائیه در نامه‌ای به وزیر ارتباطات اعلام کرد: در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت‌الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم‌آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس‌اپ، وایبر و تانگو شده اقدام عاجل صورت پذیرد.
به گزارش خبرآنلاین و به نقل از میزان، حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای با اعلام مطلب فوق تاکید کرد: در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل می‌آورد.

متن کامل نامه حجت الاسلام محسنی اژه‌ای به وزیر ارتباطات بدین شرح است:

جناب آقای دکتر واعظی
وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلام علیکم
نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکا به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب مهم علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی علیه حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در هفته‌های اخیر از طریق برخی شبکه‌های اجتماعی نظیر واتس‌اپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولت‌های معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی می‌شود و با عنابت به این که علی رقم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهم‌آوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکه‌های موصوف و ارائه شبکه‌های اجتماعی داخلی هم سطح با شبکه‌های مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است. لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیت‌الله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهم‌آوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکه‌های یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکه‌های اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر رده‌ای طبق قانون برخورد خواهد نمود.

غلامحسین محسنی اژه‌ای
معاون اول قوه قضائیه
--------------------
بدون شرح DodgyDodgy

فی*ل*ترش کنین چی میشه فکر میکنین؟؟؟؟
همه دیگه استفاده نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به به چه ایده ای !!!
اونوقت ملت میرن دنبال فیـــــــــــــــــلتر شکن موبایل !!!!!!!!
اونا هم تا میتونن اطلاعات ملت رو میدزدن !!!
این فـــــــــیلتر شکن ها شدیدا سرقت اطلاعات و سرقت حجم دارن !!!
ای خدا خودت به داد ما برس!!!! تازه ماه دیگه میخواستم گوشی اندرویدی بگیرم !!! ای بار نشد من جوون دلم خوش بشه از ایرانی بودن !!! الان میدونین چه جوی تو شبکه های اجتماعی میسازن ؟؟؟؟؟
دیگه این مورد نمیتونم ازشون حمایت کنم تو شبکه های اجتماعی !! خسته شدم بابا اینقدر طرفداری کردم باز یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه DodgyDodgyDodgy
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: لبخند خدا ، فدايي ولايت ، Ali#59 ، حضرت عشق ، M03TAFA ، حوریه سادات
۲۲:۵۵, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
Big Grin
ما منتظر دومی هستیم! هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم!
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت چهارم، فکر کنم:dodgySmile
حالا فقط بحث امنیت فرهنگی نیست.
این نرم افزار ها در ذات خودشون مشکل امنیتی دارن
بگذریم
به نظر من کار درستی کردن.
دلیلش رو یکی که تو نامه هست.
دومی رو هم بعداً می گم(اشاره به جمله اول ارسالم)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، 59-11(یامهدی) ، bagheri4
۲۳:۰۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵)Bidel.s نوشته است:  Big Grin
ما منتظر دومی هستیم! هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم!
کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت چهارم، فکر کنم:DodgySmile
حالا فقط بحث امنیت فرهنگی نیست.
این نرم افزار ها در ذات خودشون مشکل امنیتی دارن
بگذریم
به نظر من کار درستی کردن.
دلیلش رو یکی که تو نامه هست.
دومی رو هم بعداً می گم(اشاره به جمله اول ارسالم)
وقتی همه ی فک و فامیلات تو این برنامه ها هستن و کلی امکانات دارن چرا باید از نسخه های داخلی استفاده کنیم ؟؟؟
البته نسخه داخلی که بعضیاش تا دم در خونه رو نشون میده Dodgy
تا الان کی مسدود سازی فایده داشت ؟؟؟؟
فیسبوکو بستین ملت سرازیر شدن تو فیسبوک اینم ببندین مردم میرن سمتش (البته اگه کسی مونده که نرفته Big GrinBig Grin ) DodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، حوریه سادات
۲۳:۰۷, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
نقل قول:وقتی همه ی فک و فامیلات تو این برنامه ها هستن و کلی امکانات دارن چرا باید از نسخه های داخلی استفاده کنیم ؟؟؟
البته نسخه داخلی که بعضیاش تا دم در خونه رو نشون میده [تصویر: dodgy.png]
تا الان کی مسدود سازی فایده داشت ؟؟؟؟
فیسبوکو بستین ملت سرازیر شدن تو فیسبوک اینم ببندین مردم میرن سمتش (البته اگه کسی مونده که نرفته [تصویر: biggrin.png][تصویر: biggrin.png] ) [تصویر: dodgy.png]
برمی گرده به دلیل دوم
بگزارید وقتش برسه در موردش مفصل حرف می زنیم.
شما تا اونموقع بگرد دنبال اصطلاح "جوراب زنانه"
شاید گرفتی چی گفتم.
ولی اگه نگرفتین منظر باشید تا دلیل دوم رو بیارم.
توی همون ارسال اولم می گذارمش
۲۳:۱۳, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بقیشونو بیخیال ولی من بعد عمری وایبر زدم تو تبلتم ، واقعا نکته منفی نداشت! ینی فقط میشه با مخاطبین موجود توی گوشی که وایبر داشته باشن ارتباط داشته باشید. ینی یه چیز تو مایه های اس ام اس!
در اینصورت اگه بگن وایبر بده پس اس ام اس هم بد تره چون دقیقا به یک شکل هستن .منتها اون اینترنتیه این با سیمکارته
هیچ رقمه هم امکان سرچ افراد نداره! من موندم پس چرا پشت سرش حرف در میارن؟ (غیر از اینکه میگن سروراش تو اسرائیله)

البته من با بقیه این قبلی اپ ها آشنایی خاصی ندارم و نظر شخصیم اینه که چیزی مثل ویچت که nearby داره مورد دارش میکنه ! و حقشه بترکوننش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Kol ، Eve
۲۳:۱۶, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
یه موردی هست چن وقته اذیتم میکنه، و اون اینه که تا حلا چنبار صدای فعال شدن لنز دوربین گوشیمو شنیدم در حالی که داشتم با گوشیم کار دیگه ای میکردم،بنظرتون از محیط عکس میگیره و جاسوسی میکنه؟
به این نرم افزارا مربوط میشه؟
البته منم با کاغذ رو شوپوشندم،اینم بگم که گوشیم بیست و چهار ساعته با وایرلس به نت وصله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، 59-11(یامهدی)
۲۳:۱۸, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۶)mohsen110 نوشته است:  یه موردی هست چن وقته اذیتم میکنه، و اون اینه که تا حلا چنبار صدای فعال شدن لنز دوربین گوشیمو شنیدم در حالی که داشتم با گوشیم کار دیگه ای میکردم،بنظرتون از محیط عکس میگیره و جاسوسی میکنه؟
به این نرم افزارا مربوط میشه؟
البته منم با کاغذ رو شوپوشندم،اینم بگم که گوشیم بیست و چهار ساعته با وایرلس به نت وصله
خب قطعا قطعا دوربینتون فعاله ! دو احتمال وجود داره : یا یه مشکل نرم افزاریه ، یه یه نرم افزاری داره جاسوسی میکنه که با توجه به وضعیت شما ، احتمال دومی بالای 100 درصدهBig Grin مراقب باشید خلاصه...
۲۳:۲۶, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
خود اپراتور ها میان رشوه میدن اینا هم فی*ل*تر می کنن.
اپراتور های تلفن خیلی ضرر کرد وقتی این وایبر و تانگو و ... آومد.
تانگو nearby داره ولی من هنوز نفهمیدم چرا وایبر رو میخوان فی*ل*تر کنن؟
شما بیا دیوارو خراب کن بگو من راه خودمو میرم. بابا وقتی در هست چرا میرید دیوارو خراب می کنید؟
الان انگاری فی*ل*تر کردن . چون تو LoL بودم، یهویی دیسکانکت شدم و کانکت نداد. چرا هر وقت میخوان یه جایی رو فی*ل*تر کنن میاد LoL مارو هم گند میزنن توش؟ من تو اون دنیا از هیچ کدوم از اینا نمی گذرم. تابستونمو به لجن کشیدن. تف تف تف به این نت کذایی.......
این همه پول میدیم که از وایبر استفاده کنیم. ایشالله از حلقوم این اپراتور ها در بیاد حروم خوارا. گند زدید با این ملت اسلامیتون. ملت ایرانو به مفسد ترین ملت تبدیل کردید با این فی*ل*تر بازیا.... تو پیج پورن استار ها میری احساس غربت نمی کنی . چرا ؟؟ چون همه کامنت ها فارسی ان. ملت مالزی هم مسلمونه. ولی اینا از این فی*ل*تر بازیا ندارن ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Yaser_h2011 ، M03TAFA
۲۳:۲۸, ۲۹/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۸:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #9
آواتار
نقل قول:بقیشونو بیخیال ولی من بعد عمری وایبر زدم تو تبلتم ، واقعا نکته منفی نداشت! ینی فقط میشه با مخاطبین موجود توی گوشی که وایبر داشته باشن ارتباط داشته باشید
علنی ترین مشکل وایبر موسسینش هست که چیز مخفی هم نیست و ارتباطاتشون با وزارت دفاع اسرائیل
در ویکیپدیا هم می تونید ببینیدش حتی ...
نقل قول:
Viber Media is a Las Vegas and Cyprus-registered company[sup]
[/sup] with its development centers in Belaru[sup]
[/sup] and Israel.[sup]
[/sup]The company was founded by Talmon Marco and Igor Megzinik, who are friends from the Israel defense Forces
.[sup]
[/sup] The company is run from Israel, with much of its development outsourced to Belarus in order to lower labour-costs[sup]
[/sup]
Founded in 2010, the company is co-owned by its four Israeli founders: Talman Marco, Igor Megzinik, Sani Maroli and Ofer Smocha, who have each increased their investment by over 30 times on the startup's $900 million sale to Rakuten
بنیان گذارانش همه اسرائیلی هستند
از این تابلو تر نمی شود ...
موسسش کیست؟

Talmon Marco
نقل قول: Marco served as Chief Information Officer for the Israeli Defense Forces Central Command

ایشون فرمانده دفتر اطلاعات وزارت دفاع اسرائیل بوده اند

منبع
"Executive Profile - Talmon Marco". Bloomberg Businessweek
. Retrieved 27 October 2013

از نظر امنیتی از همشون بدتر همین وایبر است ...
مهم ترین دسترسی ها رو دارد ... برای خطرناک ترین دشمن ما هم هست ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، عبدالرحمن ، فدايي ولايت ، m.hossein ، 59-11(یامهدی) ، شیدا ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، bagheri4
۲۳:۳۷, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
آواتار
ولی همشون شماره موبایلمون رو دارن
این یعنی هروقت بخوان ردیابیمون میکنن.
عصر ارتباطات خیلی بده به نظرم
واقعا تحت نظارت و جهت دهیه فکریی هستیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]