|
ضربالاجل محسنی اژهای؛وایبر، واتساپ و تانگو مسدود شوند...
|
|
۲۲:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۳۹ توسط Yaser_h2011.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
http://www.khabaronline.ir/detail/376354/ict/software
معاون اول قوه قضائیه در نامهای به وزیر ارتباطات اعلام کرد: در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو شده اقدام عاجل صورت پذیرد. به گزارش خبرآنلاین و به نقل از میزان، حجتالاسلام محسنی اژهای با اعلام مطلب فوق تاکید کرد: در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل میآورد. متن کامل نامه حجت الاسلام محسنی اژهای به وزیر ارتباطات بدین شرح است: جناب آقای دکتر واعظی وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات سلام علیکم نظر به انتشار گسترده محتوای مجرمانه و ارتکا به انواع جرائم علیه عفت و اخلاق اسلامی و امنیت عمومی و ... بالاخص انتشار وسیع مطالب مهم علیه بنیانگذار انقلاب اسلامی علیه حضرت امام خمینی (رحمة الله علیه) در هفتههای اخیر از طریق برخی شبکههای اجتماعی نظیر واتساپ، وایبر و تانگو که بعضا توسط دولتهای معاند نظام جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور مدیریت فنی و محتوایی میشود و با عنابت به این که علی رقم استمهال سه ماهه جنابعالی و همکاران محترم مبنی بر اعلام آمادگی در خصوص فرآهمآوری امکان مسدودسازی و پالایش هوشمند محتوای مجرمانه در شبکههای موصوف و ارائه شبکههای اجتماعی داخلی هم سطح با شبکههای مذکور، مع الاسف تا کنون اقدام موثری به عمل نیامده است. لذا در اجرای دستور ریاست محترم قوه قضائیه حضرت آیتالله آملی ظرف مدت حداکثر یک ماه نسبت به فرآهمآوری زمینه و بستر فنی مورد نیاز مسدودسازی و کنترل اطلاعاتی موثر شبکههای یاد شده اقدام عاجل صورت پذیرد، در غیر این صورت قوه قضائیه در راستای وظایف ذاتی خود نسبت به مسدودسازی شبکههای اجتماعی دارای محتوای مجرمانه اقدام مقتضی به عمل آورده و با متخلفین از دستورات قضایی در هر ردهای طبق قانون برخورد خواهد نمود. غلامحسین محسنی اژهای معاون اول قوه قضائیه -------------------- بدون شرح ![]() ![]() فی*ل*ترش کنین چی میشه فکر میکنین؟؟؟؟ همه دیگه استفاده نمیکنن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به به چه ایده ای !!! اونوقت ملت میرن دنبال فیـــــــــــــــــلتر شکن موبایل !!!!!!!! اونا هم تا میتونن اطلاعات ملت رو میدزدن !!! این فـــــــــیلتر شکن ها شدیدا سرقت اطلاعات و سرقت حجم دارن !!! ای خدا خودت به داد ما برس!!!! تازه ماه دیگه میخواستم گوشی اندرویدی بگیرم !!! ای بار نشد من جوون دلم خوش بشه از ایرانی بودن !!! الان میدونین چه جوی تو شبکه های اجتماعی میسازن ؟؟؟؟؟ دیگه این مورد نمیتونم ازشون حمایت کنم تو شبکه های اجتماعی !! خسته شدم بابا اینقدر طرفداری کردم باز یه کاری میکنن آدم پشیمون بشه ![]() ![]()
|
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
![]() ما منتظر دومی هستیم! هیچ جا نمی ریم همینجا هستیم! کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!(قسمت چهارم، فکر کنم:dodgy ![]() حالا فقط بحث امنیت فرهنگی نیست. این نرم افزار ها در ذات خودشون مشکل امنیتی دارن بگذریم به نظر من کار درستی کردن. دلیلش رو یکی که تو نامه هست. دومی رو هم بعداً می گم(اشاره به جمله اول ارسالم) |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۲:۵۵)Bidel.s نوشته است:وقتی همه ی فک و فامیلات تو این برنامه ها هستن و کلی امکانات دارن چرا باید از نسخه های داخلی استفاده کنیم ؟؟؟ البته نسخه داخلی که بعضیاش تا دم در خونه رو نشون میده ![]() تا الان کی مسدود سازی فایده داشت ؟؟؟؟ فیسبوکو بستین ملت سرازیر شدن تو فیسبوک اینم ببندین مردم میرن سمتش (البته اگه کسی مونده که نرفته ![]() ) ![]()
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
نقل قول:وقتی همه ی فک و فامیلات تو این برنامه ها هستن و کلی امکانات دارن چرا باید از نسخه های داخلی استفاده کنیم ؟؟؟برمی گرده به دلیل دوم بگزارید وقتش برسه در موردش مفصل حرف می زنیم. شما تا اونموقع بگرد دنبال اصطلاح "جوراب زنانه" شاید گرفتی چی گفتم. ولی اگه نگرفتین منظر باشید تا دلیل دوم رو بیارم. توی همون ارسال اولم می گذارمش |
|||
|
۲۳:۱۳, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بقیشونو بیخیال ولی من بعد عمری وایبر زدم تو تبلتم ، واقعا نکته منفی نداشت! ینی فقط میشه با مخاطبین موجود توی گوشی که وایبر داشته باشن ارتباط داشته باشید. ینی یه چیز تو مایه های اس ام اس!
در اینصورت اگه بگن وایبر بده پس اس ام اس هم بد تره چون دقیقا به یک شکل هستن .منتها اون اینترنتیه این با سیمکارته هیچ رقمه هم امکان سرچ افراد نداره! من موندم پس چرا پشت سرش حرف در میارن؟ (غیر از اینکه میگن سروراش تو اسرائیله) البته من با بقیه این قبلی اپ ها آشنایی خاصی ندارم و نظر شخصیم اینه که چیزی مثل ویچت که nearby داره مورد دارش میکنه ! و حقشه بترکوننش |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
یه موردی هست چن وقته اذیتم میکنه، و اون اینه که تا حلا چنبار صدای فعال شدن لنز دوربین گوشیمو شنیدم در حالی که داشتم با گوشیم کار دیگه ای میکردم،بنظرتون از محیط عکس میگیره و جاسوسی میکنه؟
به این نرم افزارا مربوط میشه؟ البته منم با کاغذ رو شوپوشندم،اینم بگم که گوشیم بیست و چهار ساعته با وایرلس به نت وصله |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۹/شهریور/۹۳ ۲۳:۱۶)mohsen110 نوشته است: یه موردی هست چن وقته اذیتم میکنه، و اون اینه که تا حلا چنبار صدای فعال شدن لنز دوربین گوشیمو شنیدم در حالی که داشتم با گوشیم کار دیگه ای میکردم،بنظرتون از محیط عکس میگیره و جاسوسی میکنه؟خب قطعا قطعا دوربینتون فعاله ! دو احتمال وجود داره : یا یه مشکل نرم افزاریه ، یه یه نرم افزاری داره جاسوسی میکنه که با توجه به وضعیت شما ، احتمال دومی بالای 100 درصده مراقب باشید خلاصه...
|
|||
|
۲۳:۲۶, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
خود اپراتور ها میان رشوه میدن اینا هم فی*ل*تر می کنن.
اپراتور های تلفن خیلی ضرر کرد وقتی این وایبر و تانگو و ... آومد. تانگو nearby داره ولی من هنوز نفهمیدم چرا وایبر رو میخوان فی*ل*تر کنن؟ شما بیا دیوارو خراب کن بگو من راه خودمو میرم. بابا وقتی در هست چرا میرید دیوارو خراب می کنید؟ الان انگاری فی*ل*تر کردن . چون تو LoL بودم، یهویی دیسکانکت شدم و کانکت نداد. چرا هر وقت میخوان یه جایی رو فی*ل*تر کنن میاد LoL مارو هم گند میزنن توش؟ من تو اون دنیا از هیچ کدوم از اینا نمی گذرم. تابستونمو به لجن کشیدن. تف تف تف به این نت کذایی....... این همه پول میدیم که از وایبر استفاده کنیم. ایشالله از حلقوم این اپراتور ها در بیاد حروم خوارا. گند زدید با این ملت اسلامیتون. ملت ایرانو به مفسد ترین ملت تبدیل کردید با این فی*ل*تر بازیا.... تو پیج پورن استار ها میری احساس غربت نمی کنی . چرا ؟؟ چون همه کامنت ها فارسی ان. ملت مالزی هم مسلمونه. ولی اینا از این فی*ل*تر بازیا ندارن .... |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۹/شهریور/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۳ ۸:۳۸ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
نقل قول:بقیشونو بیخیال ولی من بعد عمری وایبر زدم تو تبلتم ، واقعا نکته منفی نداشت! ینی فقط میشه با مخاطبین موجود توی گوشی که وایبر داشته باشن ارتباط داشته باشیدعلنی ترین مشکل وایبر موسسینش هست که چیز مخفی هم نیست و ارتباطاتشون با وزارت دفاع اسرائیل در ویکیپدیا هم می تونید ببینیدش حتی ... نقل قول:بنیان گذارانش همه اسرائیلی هستند از این تابلو تر نمی شود ... موسسش کیست؟ Talmon Marco نقل قول: Marco served as Chief Information Officer for the Israeli Defense Forces Central Command ایشون فرمانده دفتر اطلاعات وزارت دفاع اسرائیل بوده اند منبع "Executive Profile - Talmon Marco". Bloomberg Businessweek . Retrieved 27 October 2013 از نظر امنیتی از همشون بدتر همین وایبر است ... مهم ترین دسترسی ها رو دارد ... برای خطرناک ترین دشمن ما هم هست ... |
|||
|
|
۲۳:۳۷, ۲۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ولی همشون شماره موبایلمون رو دارن
این یعنی هروقت بخوان ردیابیمون میکنن. عصر ارتباطات خیلی بده به نظرم واقعا تحت نظارت و جهت دهیه فکریی هستیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فی*ل*تر همه نرم افزارهای پیام رسان موبایلی جز وایبر اسرائیل! | علائم ظهور | 17 | 7,615 |
۲۴/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: Dido Armstrong |
|
| کفاره کاربران واتس آپ!(اونایی که توشبکه های اجتماعی هستن گوش | hed_gol | 0 | 1,517 |
۲۹/اسفند/۹۲ ۱۳:۰۵ آخرین ارسال: hed_gol |
|

![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)