|
ویژه نامه غدیر
|
|
۱۳:۰۴, ۷/آبان/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۱ ۱۴:۰۶ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
در مسیر ولایت و امامت استوار باشید. با توجه به نزدیک شدن به عید غدیر ویژه نامه ای ایجاد کردم که هم عیدی باشه به دوستان هم اینکه غدیر را هر چه شکوفاتر و در حد خود اسم غدیر باشه داشته باشیم ان شا الله در ابتدا این رو بگم که از تمام دوستان دعوت میکنم که با همکار خودشون در این غرفه مجازی قدمی در آشنا کردن غدیر سهیم باشند. بخش های این ویژه نامه معرفی کتاب و کتابخانه های مجازی اداب روز و شب غدیر و ..... هست که با توجه به وسع خودم روزانه برای شما دوستان عیدی هایی ویژه درنظر گرفتم. با ما همراه باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۴۰, ۲۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #61
|
|||
|
|||
|
یک روز دلم به جشنِ مولا علیه السلام می رفت در عیدِ غدیرِ خُم
به صحرا می رفت هر کوه که در برابر می دیدم چون دستِ علی علیه السلام بود که بالا می رفت غدیر، برکه نیست؛ دریایی است که از دلش، اقیانوسی به وسعتِ ازل و ابد وَ به عمقِ تاریخِ درد، سر برآورده است. غدیر، سر آغاز رسالتِ آسمانی تمام پیامبران خداست. درختِ دین، در غدیر است که سر به ملکوت می ساید. امامتِ دوازده خورشید، در روشنِ چشم های غدیر، طلوع کرده است. اینک، دستِ تمامتِ اسلام است که بالا می رود. اینک، دستِ نورانیِ قرآنِ ناطق است که تا عرش خدا اوج می گیرد. اینک، زمین است که به آسمان می بالَد اینک، خورشید است که بر تابشِ خود بر علی علیه السلام ، به زمین فخر می کند. و اینک این کلماتِ آسمانی، از ملکوتِ کلامِ پیامبر علیه السلام منتشر می شود که: «هر که را من مولا و سرپرستِ اویم، پس علی علیه السلام نیز مولا و سرپرست اوست؛ خدایا! دوست بدار هر که او را دوست بدارد و دشمن بدار هر که او را دشمن بدارد». علی علیه السلام ، آن نورِ اَزَلی است که پیش از آفرینشِ جهان، در رگانِ هستی، جاری بود. علی علیه السلام ، آن هدایت کننده بزرگِ بهشت است که اگر دست های بیعت، با او راستین بودند، کام زمین، در عطش عدالت نمی سوخت. اگر جهان، قدر غدیر را می دانست، اکنون آسمان ها آرزو می کردند که ای کاش لحظه ای به جای این کُره خاکی باشند! هجدهم ذیحجه سالِ دهمِ هجری، روزی ست که هستی تمامتِ خود را به غدیر بخشید. این عید بزرگ بر شما مبارک باد. ![]() |
|||
|
۰:۵۳, ۲۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #62
|
|||
|
|||
|
من کيام من کيام، من غلام حيدرم، خاک پاي قنبرم
مست جـام کوثرم، مست جـام کوثرم اي مرا حبلالمتين، جان ختمالمرسلين يـا اميرالمــؤمنين، يـا اميرالمــؤمنين يا علي حيدر مدد از ازل از ازل، گفتهام حق با عليست، رهبرم مولاعليست فکر و ذکرم يا علي است، فکر و ذکرم يا علي است هم قيـام من علي است، هم سلام من علي است هم امام من علي است، هم امام مـن علي است يا علي حيدر مدد آسمان آسمان، گل بيفشان بر زمين، جشن حيدر را ببين با علي شـو هـمنشين، با علـي شـو همنشين عيد مولايم علي است، دين و دنيايم علي است چشم بينايم علي است، چشم بينايم علي است يا علي حيدر مدد بشنويد بشنويد، اين صداي مصطفاست، بر زبانش اين نداست اين علي دست خداست، اين علي دست خداست اين وصـي خاتم است، اين کتاب محکم است ايـن امــامِ آدم است، ايـن امــامِ آدم است يا علي حيدر مدد |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| واغربتا...(ویژه نامه شهادت حضرت جواد الائمه(علیه السلام) ) | boghz | 46 | 16,866 |
۳۱/مرداد/۹۶ ۶:۵۸ آخرین ارسال: ماحی |
|
| نام يوم الهدم را شنيده ايد ؟ (ویژه نامه سالروز تخریب بقیع) | حضرت عشق | 11 | 7,185 |
۲۲/تیر/۹۵ ۲۳:۳۳ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| ⁂فرصت عاشقی⁂ (ویژه نامه ولادت سه نور ولایت) | Bahar | 60 | 26,802 |
۲۲/اردیبهشت/۹۵ ۱۳:۲۵ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| ویژه نامه ی ولادت خزانه دار علم الهی امام باقر علیه السلام | آفتاب | 6 | 4,342 |
۲۰/فروردین/۹۵ ۱۳:۰۳ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| هـیهـات منـا الـذلـه ... "ویژه نامه مـحــرم الحرام 1437" | عبدالرحمن | 83 | 20,191 |
۲۸/اسفند/۹۴ ۹:۵۲ آخرین ارسال: sagheb |
|
| ویژه نامه ولادت امام حسن عسکری علیه السلام-اباالامام المنتظر | mahdy30na | 13 | 6,096 |
۲۹/دی/۹۴ ۱۲:۲۷ آخرین ارسال: ماحی |
|
| ◆۩◆۩◆ ویژه نامه شهادت امام محمد باقر علیه السلام ◆۩◆۩◆ | mahdy30na | 24 | 8,112 |
۳۰/شهریور/۹۴ ۲:۵۰ آخرین ارسال: نورالسادات |
|

![[تصویر: 79799035098904523284.gif]](http://www.ayehayeentezar.com/gallery/images/79799035098904523284.gif)