|
پوشش متفاوت دو خانوم در برنامه ی زنده ی تلویزیون
|
|
۱۹:۲۲, ۴/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/مهر/۹۳ ۱:۰۴ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
پخش زنده مصاحبه با دو زن یک خانواده که به خاطر پوشش نامرسوم آنها که حتی چشم هایشان به خاطر حجاب سخت آنها دیده نمی شد، به سرعت در شبکه های اجتماعی جلب توجه کرد.
به گزارش انصاف نیوز، در برنامه این هفته «زنده باد زندگی» با اجرای محمدجعفر خسروی که هدف این قسمت آن «ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی» عنوان شده بود، خانواده یک روحانی به نام محمد صادقی 43 ساله، شامل همسر، دختر و دامادش و نیز دو پسر کودک و یک نوه اش حضور داشتند. زهرا، یکی از دختر خانواده در 12 سالگی عقد کرده و در 14 سالگی ازدواج کرده و 16 سالگی صاحب فرزند شده است. داماد خانواده نیز طلبه است و در بخشی از این برنامه شرکت کرد. پوشش کامل سیاه رنگ همسر آقای صادقی و دخترش زهرا در این برنامه زنده تلویزیونی، بسیار جلب توجه کرد؛ حجاب مادر به گونه ای بود که چشم ها به سختی دیده می شد و نوک انگشت ها نیز پیدا بود. اما دختر او که دستکش سیاه در دست داشت، حتی چشمانش هم دیده نمیشد. یکی از پرسش های مجری از صادقی، درباره تماشای تلویزیون در خانه بود که صادقی گفت تلویزیون نمی بینند، اما به جای آن از اینترنت استفاده می کنند. سه تصویری که از این برنامه مشاهده می شود نشان می دهد این برنامه به صورت سیاه و سفید پخش شد؛ این در حالی است که برنامه های قبل و بعد از آن به صورت رنگی از شبکه ی دو پخش شده است. ============ برخی نکات از برنامه که یادمه رو بگم که ان شاءالله قضاوت غیر منصفانه ای نشه :
بعضی از پرسش های مجری برنامه :
|
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۲۹, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
ببخشید من دخالت میکنم ولی بهتر هست یه سری چیزارو که توی حرف طرفمون قبول داریم بیان کنیم نه فقط مخالفت هارو..
اینطوری نتیجه گیری میشه کرد.....من بحثو دنبال میکنم و فکر میکنم کسایی که نظر میدن کامل نظر بقیه رو نمیخونن..نگاه سطحی و گذری نداشته باشید خواهشا.... |
|||
|
|
۱۱:۴۳, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
من. دیشب فکرکردم این بحث شما واقعا بی فایده اس چون این پوشش یک امر اختیاری هست یک خانوم خودش باید به مرحله ای برسه که اون رو باهمه شرایطش بپزیره پس شما نمی تونی با گل وبلبل کردنش روی محدودیت هاش سرپوش بزاری مثه ازدواج با روحانیون شما هرچقدر هم پاداش اخروی براش بیاری این زندگی سخته وهر خانوم مذهبی حاضر به بپذیرش نیست شما که ایرادات ما رو نپذیرفتید وخیلی رویایی به قضیه نگاه کردید اما این رو بپذیرید ایمان به این کار در وهله اول مهم ترین کاره ....فعلا شما وقتت و تلاشتون رو بزارید روی اینکه اون بخش از جامعه رو که اکثریت هستند رو علاقه مند به حجاب معمولی کنید ...
تا نوبت به حجاب اکمل برسه |
|||
|
|
۱۲:۰۷, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۲:۰۷ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #163
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۳ ۱۰:۵۱)دل خسته نوشته است: سلاممغلطه یعنی به غلط افکندن، به غلط انداختن! شما با پستاتون مدام سعی بر این دارید که دیگران رو در مورد ارسالهای بنده به غلط بیاندازید و منظور بند رو جور دیگری جلوه بدید! اتفاقا همین پست شما هم مغلطه است، چون دارید جوری القا می کنید که انگار بنده دارم به شما توهین می کنم |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۲:۳۵ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #164
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
من یه چیزی رو هر چی گشتم توی این چند صفحه پیدا نکردم! اینکه کسی گفته باشه " حضور خانم ها در اجتماع با پوشیه واجبه!" من که همچین چیزی ندیدم اگه شما دیدین به منم بگین! توی این چند صفحه من ندیدم که کسی گفته باشه آی خانمی که پهنای روسریت به اندازه ی بند انگشت هم نمیشه از فردا باید با پوشیه و چادر بیای بیرون، اگه شما دیدین به منم بگین! بحث روی این نیست که چون خانم های پزشک باید پوشیه بزنن ، بیاین بیمارستان ها رو جدا کنیم یا اینکه چون خانم های مهندس نمیتونن با پوشیه برگه ی جلو روشونو بخونن برن کنج خونه بشینن چون یا پوشیه یا هیچی ! بحث فقط و فقط سر این بود که دید منفی به این نوع پوشش نداشته باشیم نه اینکه بخوایم از همین امروز اجبارش کنیم. اول دیدمون رو درست کنیم بعدش میریم سراغ اینکه خانم پزشک باید پوشیه بزنه یا نه......! والا ما همین الانشم خانم خانه داری که برای خرید رفتن میخواد بره بیرون و دوست داره که پوشیه بزنه رو هم قبول نداریم! اون موقع هم بحث محدودیت اجتماعیه مطرحه ؟! کسی هست که به عنوان حجاب اکمل این نوع پوشش رو قبول نداشته باشه؟ سر اکمل بودنش که بحث نداریم مطمئنا؟ فقط داریم میگیم که اگه یک نفر خواست که پوشیه بزنه توی خیابون های تهران رفت و آمد کنه محکوم نیست فقط به این خاطر که من دید بدی به این مسئله دارم. نمیخوام پوشیه بزنم خوب نمیزنم! چیزی از ارزش هام کم میشه؟ نه. پس چرا بیام بگم پوشیه مطلقا حرام است و یا مطلقا واجب؟ هر کس بسته به شرایط و و موقعیتش آزاده که هر نوع پوشش اسلامی که میخواد انتخاب کنه. درسته؟! هر چی که من یا جامعه ی شبهه غربی من دوست نداره که غلط نیست! 17 صفحه درباره ی یه پوشیه ی نا قابل که توی حجاب معصومین ما دیده شده انقدر بحث کردیم آیا تا به حال تو تالار درباره ی ساپورت هایی که این روزا خانم ها دارن پاشون میکنن و الحمدلله روز به روز در حال آب رفتن هم هستن بحث شده بود؟ یه سوال از شما آقایون اصلاح میکنم، یه سوال از آقایونی که میگن پوشیه باعث میشه مرد ها به گناه بیفتن!: شما در طول روز بیشتر خانم های ساپورت به پا رو میبینید که به گناه بیفتید یا خانم های پوشیه به صورت رو؟ انصافا کدومشون شما رو بیشتر به گناه می اندازن؟! |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۲:۴۴ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #165
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۳ ۱۲:۰۷)مجتبی110 نوشته است: مغلطه یعنی به غلط افکندن، به غلط انداختن! شما با پستاتون مدام سعی بر این دارید که دیگران رو در مورد ارسالهای بنده به غلط بیاندازید و منظور بند رو جور دیگری جلوه بدید!خوب شما اوز دل من خبر داری که من قصدم مغلطه است؟ مغلطه گری هم توهین هست ، چون شما به شخص نسبت بدی دادید. پست قبل حرف دل من بود متاسفانه شما هی برداشت های اشتباه می کنید. من در تمام پست هام گفتم اگر یک خانم با پوشیه باشه برای رفتار اجتماعیش مشکل ساز نمیشه اگر با پوشیه باشه و اخلاق داشته باشه ترویج مثبت حجاب میشه چند بار گفتم به جز در شرایطی واجب نیست پوشوندن صورت چرا مدام بحث رو به جاهایی که نباید می برید. |
|||
|
۱۳:۱۹, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #166
|
|||
|
|||
|
اتفاقا دقیقا رفتید سر بحث اصلی هرکسی آزاده هر نوع پوششی که خواست داشته باشه!!!
خب دوست من با این استدلال اون خانوم ساپورت پوش هم حق انتخاب داره واسه چی بهش گیر می دین؟مگه آزادی در اسلام نیست.... چند وقت پیش تو یه جمعی بودم که چند تا دختر مثل خودم بودیم وچند تا دختر هم بودن که حجاب رو قبول نداشتن وفقط بخاطر حمهوری اسلامی یه چیز سر می کردن...منو دوستام گفتیم موقعیت مناسبه بحث رو ببریم رو حجاب خلاصه کلی استدلال آوردیم تا اونا رو قانع کنیم یکیشون شروع کرد مسخره کردن وبحث رو برد رو پوشیه گفت من اگه یک دختر پوشیه زده ببینم تو خیابون جیغ می زنم چون معلوم نیست زن یا مرده هزار تا کار ممکنه بکنه اون یکی گفت ممکنه اسلحه داشته باشه اون یکی گفت ممکنه دزد باشه...اینا رو جدی می گفتن و باور داشتن حالا شما با آزادی اسلامی پوشیه بزن برو تو خیابون کاری هم نداشته باش یکی از کنارت رد شد جیغ بزنه دعوا راه بندازه جو رو متشنج کنه چون بیشتر این افراد فی قلوبهم مرض هستن...این خاطره دوم رو هم یکبار دیگه گفتم دوستم توی مترو یه خانوم پوشیه ای رو دید میگفت چنان دعوایی سر این خانوم راه انداختن که منی که به پوشیه اعتقاد ندارم ازش دفاع کردم بعدم لوازم آرایش هاشون رو درآوردن شروع کردن آرایش کردن وروسری هاشون رو درآوردن تو مترو موهاشون رو درست کردن بعد خیلی شل وول سر کردن...اینم تاثیر مثبت پوشیه اما ساپورت پوشی یه بار دیگه هم گفتم این وضع حجاب یک شبه به اینجا نرسیده از مانتو های بلند وشلوار آزاد مانتو جلو باز و ساپورت نیومده بیرون. که انقدر برامون عجیبه به قول آقای پناهیان ما تو این 30سال کاری برای حجاب نکردیم معلوم نیست این چند درصد محجبه وچادری از کجا اومدن... |
|||
|
|
۱۳:۵۰, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۳:۵۱ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #167
|
|||
|
|||
(۱۳/مهر/۹۳ ۱۳:۱۹)رکن الهدی نوشته است: اتفاقا دقیقا رفتید سر بحث اصلی هرکسی آزاده هر نوع پوششی که خواست داشته باشه!!! از اول هم بحث سر همین بود که کم کم فراموش شد! میبخشید ها ولی منظورم آزادی در چارچوب اسلام بود نه ... من میدونم که شما هم ساپورت پوشیدن رو قبول ندارین ولی با اجازتون سر این مسئله که دیگه نباید بحث بشه. باید به پوشش خانمی که اینگونه هست گیر داد. دین من همچین پوششی رو قبول نمیکنه پس منم قبولش ندارم! سفت وسخت هم بهش گیر میدم! |
|||
|
|
۱۶:۲۴, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #168
|
|||
|
|||
|
ببین شما می گی آزاده .هر نوع پوشش اسلامی که می خواد انتخاب کنه درسته؟!پس تایه لا اکراه فی دین چی می شه!چون شما در واقع آزادی ندادی پوشش اسلامی که متنوع نیست ...خیلی از مردم می گن ما این مدل اسلام رو نمی خوایم بعد شما تازه می گی آزادین
یکوقت تصور نکنی اینا اعتقاد منه نع دارم جواب اون آدمها رو به شما می دم اون دختر ساپورت پوش هم از روی آزدی فکری خودش اون طور اومده اگه هرکس فکر خودش باشه و منافع و عقاید خودش رو دنبال کنه و مضرات و آسیب های اون رو درجامعه و اطرافیان نبینه یا قبول نکنه وضعیت می شه همین این وضع حجاب جامعه ما دقیقا از سر خودخواهی و بی رحمی افراد جامعمون ایجاد شده هرکس به فکر خویش دختره می گم زیبام دوست دارم زیبا باشم فطرتم زیبایی رو دوس داره کاری نداره یه عده دیگه چه بدبختی های سرشون میاد یا پسر فرقی نداره... پس همیشه به فکر خود بدون ودنبال افکار خود بودن هرچند صحیح وعالی جواب نمی ده می شه لج بازی تو ساپورت می پوشی از پوشیه هم بدت میاد منم پوشیه می زنم تا ببینی چه جوری حجاب دارم....فقط من موندم اخلاص این حجاب کجاست که قراره واسه رو کم کنی باشه ؟
|
|||
|
۱۷:۴۳, ۱۳/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/مهر/۹۳ ۱۷:۴۹ توسط نرگس مهدوی.)
شماره ارسال: #169
|
|||
|
|||
|
من دیروز با پدر و مادرم نرفتم مسافرت که بشینم خونه درس بخونم ولی مثل اینکه نمیشه
فقط یه کوچولو بگم و برم.خانم رکن الهدی عزیز من تا اینجا کاملا میفهمیدم شما چی میگین ولی به این پستتون که رسیدم فکر کنم تا حدود زیادی شبیه شدم!یعنی شما میگید که ساپورت پوشیدن مورد قبوله اسلامه؟!!!! و خرده گرفتن از اون صلب آزادی؟!!!!! دیگه اینکه آزادی باید در چارچوب اسلام باشه حرف من نیست که! حالا اگه دختران عزیز جامعه مون میخوان آزادی مشروع خدا رو طوری که تمایلات نامشروع شون رو ارضا کنن، تحریف کنن من و شمایی که میدونیم چارچوب این آزادی چیاست که نباید قبول کنیم که. درسته؟ در ضمن من کی گفتم که حجاب کامل یه خانم یعنی اعلام دشمنی با یه بی حجاب؟! دوما کی گفته که حجاب اکمل یعنی لج بازی با یه بد حجاب؟ اگه کسی به این قصد میخواد پوشیه بزنه که خدا واقعا لعنتش کنه چون تنش تو جامعه ایجاد میکنه اگرم نه که خدا اون بد حجاب هایی رو لعنت کنه که به این بهانه لج میکنن و اون یه وجب مویی رو هم که پوشونده بودن میریزه بیرون... بعدشم نه من و نه شما علم غیب نداریم که بخوایم ببینیم که یه خانم به چه نیتی پوشیه میزنه. این به راحتی درک بد حجابی نیست. حلال خدا که قرار نیست این وسط حروم بشه درسته؟ فکر کنم هرچی که باید میگفتم رو گفتم. فعلا با اجازه برم چار صفحه درس بخونم ![]() در ضمن با اینکه تو پست های قبلیم گفتم باز هم اضافه میکنم که ما نه از زور حرف زدیم و نه از اجبار. همین طور از عداوت و لج بازی. دیگه خیلی زور زدم که منظورم رو برسونم اگه باز هم از ادای حق مطلب بر نیومدم بگید که با کوبوندن سرم به دیوار بحث رو ترک کنم.
|
|||
|
|
۱۸:۲۱, ۱۳/مهر/۹۳
شماره ارسال: #170
|
|||
|
|||
|
سلام در تایید حرف دوستمون باید بگن در اسلام امر به معروف و نهی از منکر واجبه و بزرگان ما سر همین موضوع به شهادت رسیدند
امر به معروف و نهی از منکر هم مراتبی داره کم توجهی برخورد سنگین گفتن زبانی و در نهایت اگر چیزی جا نمونده باشه زور می آد وسط منتها امر معروف و نهی از منکر با زور رو فقط حاکم شهر اجازش رو داره ، یعنی من و شما حتی حق نداریم به زور چادر سر همسرمون بکنیم ، منتها میشه با حقوق شرعی این مسئله رو کنترل کنیم (مثلا بیرون رفتن رو مشروط کنیم) ولی حاکم شرع قدرت و اجازش رو داره ، ولی ما نمی تونیم تا وقتی مجتهد نیستیم بفهمیم حاکم شهر به چه دلیل دستور می ده و در موردش قضاوت کنیم. حاکم شرع خیلی موارد رو در نظر می گیره که ما در نظرمون نمی گنجه البته باید ببینیم برخورد های اجرایی آیا موافق با نظر حاکم شرع هست و آیا نظر حاکم شرع به خوبی اجرا شده و میشه؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| یک روز دخترانه در کافه کراسه....خانوم ها حتما ببینند | میثاق | 16 | 12,690 |
۵/تیر/۹۱ ۲۰:۱۹ آخرین ارسال: مسافرتنها |
|

![[تصویر: 388264_942.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388264_942.jpg)
![[تصویر: 388265_237.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388265_237.jpg)
![[تصویر: 388266_176.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/7/3/388266_176.jpg)

؟
فقط یه کوچولو بگم و برم.
شدم!