|
پیرامون آیه لا یکلف الله ... نظری ندارید ؟!!
|
|
۴:۰۴, ۶/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۲۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() لا یکلف الله نفس الا وسعها .... خداوند هيچ كس را جز به قدر تواناي اش تكليف نمی کند... همانطور که می دونیم این قسمت که در بالا ذکر کردیم چند بار در قرآن کریم ذکر شده . می خواهیم بدونیم این " حد ِ وسع " که خداوند به اندازه اش از انسان انتظار دارد چه هست .
پ.ن فسفر بسوزانید که بسیار ثواب دارد ! ![]() اینقدر کپی پیست نکنید ! یک کم فکر کنیم شاید کسی رو هم ما نجات دادیم از افکار اشتباه ! |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۰:۰۹, ۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/مهر/۹۳ ۱۰:۱۴ توسط محمد حسین.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۷/مهر/۹۳ ۳:۱۶)فاطمه خانم نوشته است: خوب ! پس تا اینجا حداقل به این نتیجه رسیدیم که تفسیر آیه لایکلف الله این نیست که خدا کریم هست پس من لازم نیست کاری بکنم . بسم الله الرحمن الرحیم *يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنوا إِن تَتَّقُوا اللَّهَ يَجعَل لَكُم فُرقانًا وَيُكَفِّر عَنكُم سَيِّئَاتِكُم وَيَغفِر لَكُم ۗ وَاللَّهُ ذُو الفَضلِ العَظيمِ ﴿۲۹﴾سوره مبارکه انفال ای کسانی که ایمان آوردهاید! اگر از (مخالفت فرمان) خدا بپرهیزید، برای شما وسیلهای جهت جدا ساختن حق از باطل قرارمیدهد؛ (روشنبینی خاصّی که در پرتو آن، حق را از باطل خواهید شناخت؛) و گناهانتان را میپوشاند؛ و شما را میزمرزد؛ و خداوند صاحب فضل و بخشش عظیم است! به نظرم خدا تو این آیه به ما میگه که اگر می خوایم کار درست رو انجام بدیم راه درست رو بریم باید پرهیزکار باشیم . یعنی از روی هوای نفس کار نکنیم بلکه نیت ما از انجام هر عملی اول رضای الهی و بعد خیر و صلاح خلق خدا هم باشه نه فقط منافع شخصی ما . اگر ما اعمالمون رو بدون دخالت هوای نفس و برای رضای خدا انجام دادیم در اینصورت خدا هم قول داده که راه و عمل درست رو نشونمون بده . و اگر اشتباهی نادانسته از ما سر بزنه خدا می بخشه . * وَ تَزَوَّدُوا فَإِنَّ خَيْرَ الزَّادِ التَّقْوى وَ اتَّقُونِ يا أُولِي الْأَلْبابِ (197) سوره مبارکه بقره وتوشه برگیرید که بهترین توشه تقوی است و از من بپرهیزید ای صاحبان خرد ! * انّی جاعل فی الارض خلیفة (30) سوره مبارکه بقره، من در روی زمین، نماینده ای خواهم گذاشت... خدا انسان رو جانشین خودش در زمین قرار داد تا مظهر اسماء و صفات الهی باشه . کسی که قراره آینه تمام نمای الهی روی زمین باشه آیا حدی هم داره ؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: Besmella.png]](http://s2.picofile.com/file/8101890850/Besmella.png)