|
چرا انقلاب ایران به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نپیوست؟
|
|
۱۳:۰۴, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله سلام دوستان . تا به حال به این سوال فکر کردید که واقعا چرا؟انقلاب ایران با اون همه عظمتش که در هشت سال دفاع مقدس مردم بصیرت خودشون رو ثابت کردن. مردم آماده یاری امامشون بودن. پس چرا ظهور اتفاق نیافتاد؟ این سوال رو از کسی پرسیدم . گفت مگه امام زمان بهت خط داده که من کی ظهور میکنم؟گفتم بله داده. گفته هر وقت یار اماده داشته باشم ظهور میکنم. ایران هم اثبات کرد تو اون زمان یار اماده داشته. این همه شهدا داریم که از خوندن زندگی نامه هاشون به الهی بودنشون پی میبریم. تعدادشون رو حساب کنید از 313 هم بیشتر میشه.
پس چرا امام زمان عج ظهور نکرد؟ نقص انقلاب و هشت سال دفاع مقدس در کجا بود که به ظهور نرسید؟ آیا امید به ظهور یک ایدیولوژی برای حفظ حکومت داری اسلامی نیست؟ به زبان ساده تر آنکه وجود امید به منجی که در ادیان متفاوت امده صرفا به دلیل کمک به اراده جوامع انسانی در حفظ فضیلتهای انسانیست و هیچ اعتبار دیگه ای نداره. و هرگز محقق نمیشه.
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۴, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
البته بحث منحرف میشه اما از کجا میگید مومن از کافر بدنیا نمیاد؟
یکی از تفاسیری که در مورد ایه " يخرج الحي من الميت و يخرج الميت من الحي" که فکر میکنم از پیامبر هم حدیث داریم اینه که میتونه از مومن بچه کافر بیاد و بالعکس. بالاخره 313 نفر تو ام الکتاب ثبت شدن،خوب بدیهیه اگه اون 313 نفر باشن،جزوی از تاریخن،پس افراد زمان جنگ جزو اونا نبودن،حالا بماند که افرادی که رجعت دارن هم در سپاه امام هستن،مطمئن باشید خیلی از این شهدا اون موقع هم هستن. اما حرف کلی من اینه شرط تامه 313 نفر نبوده که ادم خوبا رو بشماریم بگیم پس چرا نیومد. |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۹:۰۴)یاســین نوشته است: البته بحث منحرف میشه اما از کجا میگید مومن از کافر بدنیا نمیاد؟ عین حدیث رو یادم نیست چند سال قبل از طوفان نوح قوم نوح دیگه بچه دار نشدن و نسلشون همون موند زمان ظهور هم همینطوره |
|||
|
|
۲۲:۰۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض معذرت که بسیار رک جواب می نویسم :
شما از کجا می دانید که انقلاب اسلامی ایران به ظهور امام زمان نمی پیوندد ؟ مگر انقلاب اسلامی ایران تمام شده که شما دارید این سوال را طرح می کنید ؟!
این سوال تاپیک شماست : چرا انقلاب ایران به ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نپیوست؟
به نظر من طرح این سوال بیجا و غلط است و باید این تاپیک بسته و حذف شود .
و الله اعلم
|
|||
|
۲۲:۰۷, ۱۱/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/مهر/۹۳ ۲۲:۰۹ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۲۲:۰۵)عبداللهی نوشته است:شما خونسرد باش برادر! ![]() اونطوری که من متوجه شدم سوال این نیست که چرا این انقلاب به ظهور امام «نمیپیونده»...سوال اینه که چرا انقلاب به ظهور امام «نپیوست»...با وجود اینکه جامعه ی شیعه ی اون زمان (اول انقلاب) آمادگی لازم رو برای این ماجرا داشت. از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم حدیث داریم که : اگر شیعیان به اندازه ی یک لیوان آب،تشنه ی ظهور ما بودند امر ظهور ما به تاخیر نمی افتاد... . سوال به جاییه (که پاسخی براش ندیدم )
|
|||
|
۲۲:۴۵, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
من یه بار گفتم دوباره بگم؟
ظهور به وضعیت مردم ایران فقط بستگی نداره ظهور یک احساس نیاز جهانی هست(باید بشه) واگرنه اگه با این عقیده پیش می رفتیم امام خمینی همون ولی عصر بود ظهور هم شده بود والسلام اینهمه حرف از مستصعف و مستکبر می شه چرا دوستان توجه نمی کنن؟ باید هجرت آخرالزمان صورت بگیره هجرت آخرالزمان به مستصعف و مستکبر نیاز داره عرفی که تو جامعه ما هست شدیدا داره ضد اسلامی می شه کسی که دغدغه و دردمند هست و از این مسئله زخم خورده حکم مستضعف رو داره در اقسام نقاط دنیا مستضعف و مستکبر وجود داره مستضعف باید هجرت آخرالزمان رو انجام بده. این هجرت خیلی مهمه. از مهم هم مهم تره. ولی شما به من جواب بدین. هجرت به کجا؟ سوریه؟ آمریکا؟ لبنان؟ اسرائیل؟ یه طرف آخرالزمان مردمی هستن که 100 درصد مخلص ولی عصر هستن این مردم با هجرت در کنار هم جمع می شن الآن این مردم کجا هست؟ یه طرف ظهور می لنگه. |
|||
|
۲۲:۵۰, ۱۱/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
نقل قول:با وجود اینکه جامعه ی شیعه ی اون زمان (اول انقلاب) آمادگی لازم رو برای این ماجرا داشت. اون زمان منافق زیاد داشتیم 30 سال این افراد غربال شدند و میشن و خواهند شد ریزش ها باعث میشه هر که در او غش باشد مشخص بشه نقل قول:من یه بار گفتم دوباره بگم؟ این هجرت رو از کجا اوردید؟ دوم اینکه هجرت حتما هجرت سرزمین به سرزمینه؟ سوم اینکه هجرت نمیتونه چند روزه انجام بشه بصورت مخفیانه؟ |
|||
|
|
۱۲:۰۳, ۱۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۳۶)مجتبی110 نوشته است: کتاب "کمی دیرتر" رو بخونید، جالبه!! (۱۱/مهر/۹۳ ۱۳:۳۶)در کتاب کمی دیرتر نوشته است: مي دانيد حال و روز ما چيست ؟ ![]() |
|||
|
|
۱۲:۱۴, ۱۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۳ ۱۲:۳۶ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
نقل قول:این هجرت رو از کجا اوردید؟اگه منظورتون هجرت درون هست که اون جزء بدیهیات هست روایت مورد نظر رو هنوز پیدا نکردم ولی گفته شده قبل از ظهور قیامی به نام "قیام صغری" رخ می ده پس از این قیام هجرت های سرزمین به سرزمین رخ می ده و حق گرا ها (بهتره بگم اکثر حق گرا ها) در کنار هم یه جایی تو یه سرزمینی جمع می شن دز این سرزمین عدل و قسط برپا می شه به شکلی که مردمان سایر نقاط نیز متوجه حق بودن این مردم می شن این احساس جهانی از این طریق به دست می یاد الله بختکی نیست سوسول بازی هم نیست که بگیم فقط خودگرایی من فکر می کردم قیام صغری همین نهضت خمینی باشه ولی نتیجه نهضت خمینی داره پایمال می شه. سهرابی که مرگش حتی اشک رستم را در نمی آورد(محتشم) صلح؟کارد ما رو دیده! زیر گلوته؟ آره! داد داره فایده! |
|||
|
۴:۵۰, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
سلام
استادمون میگه برای ظهور دو شرط لازمه یکی معرفت عمومی که مردم به این نتیجه برسند که احتیاج به یه منجی دارند و دیگه طاقتشون داره تموم میشه ... دوم اینکه یه عده باشن که توانایی در حد مدیریت کلان داشته باشند،ملموس ترش میشه مثلا 313 تا امام خمینی ،نه 313 تا ادم خوب مومن خوب مسلما در زمان جنگ ما 313 تا امام خمینی نداشتیم حتی شرط اولم برقرار نبود. |
|||
|
۷:۵۶, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
در تاریخ آغاز ساخت مسجد جمکران گفته های پراکنده ای عنوان شده بطوریکه ما نمی دانیم از این تاریخ ها ی
با اختلاف صد سال کدام درست است ؟ تاریخچه ی مسائل اعتقادی ودینی برای تاثیر گذاری در اذهان عمومی خیلی مهم است تداوم وتسلسل عقاید مذهبی مانند حلقه های زنجیر است حال وقتی که حلقه ی اول وتاریخچه مبهم ومخدوش باشد چه تضمینی وجود دارد که حلقه های بعدی این اعتقادات سالم باشد؟ وقتی تاریخ درست وواحدی از ساخت بنای مهمی مثل این مسجد وجود نداشته باشد چگونه می توان به بقیه امور مرتبط با آن اطمینان داشت؟ در ذیل نشانی تاریخچه های گوناگون ساخت این مسجد آورده می شود 1- می گویند در سال 293 هجری قمری ساخته شده است . 2-می گویند در سال 373 هجری قمری ساخته شده است . 3- به متن زیر از آدرس ذیل نگاه کنید که تاریخ ساخت را 20 سال قبل از دستور ساخت (سال 393 )گفته است یعنی هنگامی که طرف طرف ساختن مسجد را دریافت کرده بیست سال پیش مسجد ساخته شده بود ! مسجد مقدّس جمكران، روز هفدهم رمضان 373 هجری به فرمان حضرت بقیه الله، أرواحنا فداه، در كنار روستای جمكران تأسیس شد . تاریخچهی آن ـ به طوری كه در این نوشتار به تفصیل آمده ـ به دست شیخ صدوق (متوفای 381 هجری) در كتاب مونس الحزین بیان گردیده و كیفیت نماز تحیّت و نماز استغاثه به حضرت بقیه الله، أرواحنا فداه، در ضمن آن آمده است. . علامهی بزرگوار، میرزا حسین نوری، (متوفّای 1320 هجری) در كتاب ارزشمند نجم ثاقب ـ تاریخچهی تأسیس مسجد مقدس جمكران به شرح زیر آورده است. شیخ فاضل، حسن بن محمّد بن حسن قمی، معاصر شیخ صدوق، در كتاب تاریخ قم از كتابِ مونس الحزین فی معرفه الحقّ و الیقین ـ از تألیفات شیخ صدوق ـ بنای مسجد جمكران را به این عبارت نقل كرده است: شیخ عفیف صالح حسن بن مُثلهی جمكرانی میگوید: شب سهشنبه، هفدهم ماه مبارك رمضان 393 هجری، در سرایِ خود خفته بودم كه جماعتی به درِ سرای من آمدند. نصفی از شب گذشته بود. مرا بیدار كردند و گفتند: «برخیز و امر امام محمّد مهدی صاحب الزّمان، صلوات الله علیه، را اجابت كن كه ترا میخواند.» حسن بن مثله میگوید: «من، برخاستم و آماده شدم». چون به درِ سرای رسیدم، جماعتی از بزرگان را دیدم. سلام كردم. جواب دادند و خوشامد گفتند و مرا به آن جایگاه كه اكنون مسجد (جمكران) است، آوردند.»
4- تاریخ دیگر از
که می گوید :عالم جلیل آقا محمد علی کرمانشاهی تاریخ این قصه رادر سال 303 ه ق نقل کرده
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| زمان ظهور نزدیک است | kian2137 | 7 | 2,731 |
۸/فروردین/۹۶ ۷:۱۰ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| سخن مهمی از آیت الله بهجت پیرامون سفیانی و انتظار فرج و ظهور | راوی110 | 1 | 1,791 |
۱۵/فروردین/۹۵ ۹:۵۴ آخرین ارسال: مخلوق |
|
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,035 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| نامه دوم رهبر معظّم انقلاب و روايتي عجيب در خصوص وقايع ظهور! | III I III | 1 | 1,382 |
۱۱/آذر/۹۴ ۱۲:۰۱ آخرین ارسال: قلب |
|
| مناجات زیبای رهبر انقلاب با امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | 313rahro | 0 | 1,319 |
۲۱/مهر/۹۴ ۱:۵۱ آخرین ارسال: 313rahro |
|
| امام زمان را میخواهیم یا ظهور؟؟؟؟؟!!!!!!!! | سید ابراهیم | 21 | 7,661 |
۲۲/شهریور/۹۴ ۲۱:۰۴ آخرین ارسال: افشین |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,854 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|

)

![[تصویر: siUy45.jpg]](http://media.afsaran.ir/siUy45.jpg)