کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
يادي از ايت الله مرعشي و استاد شهريار
۱۶:۰۹, ۲۵/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۴ ۱۶:۱۲ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #1
آواتار
ایت الله العظمی مرعشی نجفی قدس سره می فرمودند : شبی توسل پیدا کردم تا یکی از اولیای خدا را در خواب ببینم . آن شب در عالم خواب ، دیدم که در زاویه مسجد کوفه نشسته ام و وجود مبارک مولا امیرالمؤمنین علیه السلام با جمعی حضور دارند. حضرت فرمودند: "شعرای اهل بیت ما را بیاورید" . دیدم چند تن از شاعران عرب را آوردند . فرمودند: شاعران فارسی زبان را نیز بیاورید ؛ آن گاه محتشم و چند تن از شاعران فارسی زبان آمدند . فرمودند: شهریار ما کجاست؟ شهریار آمد . حضرت خطاب به شهریار فرمودند: شعرت را بخوان ! شهریار این شعر را خواند:

علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدارا که به ما سوا فکندی همه سایه ی هما را ...

فردای آن روز پرسیدم که شهریار شاعر کیست؟ گفتند: شاعری است در تبریز. گفتم: از جانب من او را دعوت کنید که به قم نزد من بیاید. چند روز بعد وقتی شهریار آمد. دیدم همان کسی است که در خواب دیدم. پرسیدم: این شعر را کی ساخته ای؟ شهریار با حالت تعجب از من سوال کرد که شما از کجا خبر دارید ؟ من نه این شعر را به کسی داده ام و نه درباره آن با کسی صحبت کرده ام. شهریار با شنیدن ماجرای خواب، منقلب شد و وقتی شهریار تاریخ و ساعت سرودن شعر را گفت معلوم شد مقارن اتمام آخرین مصرع آن خواب به وقوع پیوسته است. آیت الله مرعشی می فرمودند: یقینا در سرودن این غزل, به شهریار الهام شده که توانسته است چنین غزلی به این مضامین عالی بسراید. البته خودش هم از ذراری (فرزندان) حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) می باشد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، سید ابراهیم ، amirak ، MEEAAD ، MahmoooD

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۵۶, ۲۶/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۴ ۲۲:۵۷ توسط عمار94.)
شماره ارسال: #21
آواتار
1. جريان اين خواب در زمان حيات اين بزرگواران هم نقل شده كافيست از فردي كه در دهي پنجاه و شصت اهل مطالعه و ادبيات بوده سوال كنيد !

2. اين موضوع بر خلاف قضيه ي دكتر حسابي است كه منتقد هم عصر و مخالف دكتر دارد(و البته در موردش هيچ قضاوتي ندارم) هيچ فرد حقيقي منكر اين مساله نشده !در حالي كه جريان اين خواب اگر خلاف بود حتما تاكنون كسي بايد معترض ميشد .

3. سند اصلي وصيت نامه ي ايت الله مرعشي ميباشد ، اگر كسي مدعي است در وصيت نامه ايشان دست برده اند يا بايد حتما ادعايش را ثابت كند يا به دليل بستن افترا به عنوان كذاب شناخته شود .

4.لطفا بعد از اگر خواستيد پست قرار دهيد حتما با ذكر دقيق منبع باشد ، و چون كار ، كار تحقيقيست و نياز به حضور در دنياي واقعيست ، اگر مايل به بيان نظرات خود هستيد در صورتي پست قرار دهيد كه حاضر به معرفي خود در دنياي واقعي هم باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، عبدالرحمن ، MEEAAD ، MahmoooD
۲۲:۵۷, ۲۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #22
آواتار
سلام عبدالرحمن گرامی
"اسلام با تحقیق مخالف نیست". به این موضوع که فکر کنید، دلیل عدم مخالفت مدیران با اینگونه بحثها براتون روشن میشه.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پارمیس
۲۲:۵۸, ۲۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #23
آواتار
لطفا بعد از اگر خواستيد پست قرار دهيد حتما با ذكر دقيق منبع باشد ، و چون كار ، كار تحقيقيست و نياز به حضور در دنياي واقعيست ، اگر مايل به بيان نظرات خود هستيد در صورتي پست قرار دهيد كه حاضر به معرفي خود در دنياي واقعي هم باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میکا ، MEEAAD ، MahmoooD
۲۳:۰۴, ۲۶/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/شهریور/۹۴ ۲۳:۵۹ توسط میکا.)
شماره ارسال: #24
آواتار
نقل قول:سند اصلي وصيت نامه ي ايت الله مرعشي ميباشد ، اگر كسي مدعي است در وصيت نامه ايشان دست برده اند يا بايد حتما ادعايش را ثابت كند يا به دليل بستن افترا به عنوان كذاب شناخته شود .

سلام
کتابی که معرفی نمودید، خود وصیت نامه نیست. بلکه "فرازهایی از وصیت نامه" است. حالا باید دید که آیا متن نقل شده در این کتاب، قسمتی از وصیت نامه ایشان بوده یا مثلاً توضیحات و پاورقی های مولف کتاب بوده.

این رو زمانی می تونیم بفهمیم که اون چند صفحه رو بخونیم. اگر مقدور باشه تصویری از کتاب رو بگذارید ممنون میشم.

از همین الآن هم بگم که هم عکسی که شما می گیرید رو قبول دارم، هم دلیلی برای تحریف وصیت نامه در اون کتاب نمی بینم (یعنی ادعایی بر تحریف وصیت نامه ندارم).
۲۳:۰۷, ۲۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #25
آواتار
(۲۶/شهریور/۹۴ ۲۲:۵۷)میکا نوشته است:  سلام عبدالرحمن گرامی
"اسلام با تحقیق مخالف نیست". به این موضوع که فکر کنید، دلیل عدم مخالفت مدیران با اینگونه بحثها براتون روشن میشه.

اسلام با تحقیق مخالف نیست؟؟

یا

اسلام با تکذیبِ (ِ حقیقت) مخالف نیست

ما گفتیم اصلا اهمیتی نداره شما قبول بکنید این داستان را یا خیر

بحث روال کار شماست که آزاده نیستید

علت جولان شماها و رکود تالارهای مهدوی هم همین انفعال و .... مدیرانه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MahmoooD
۲۳:۱۸, ۲۶/شهریور/۹۴
شماره ارسال: #26
آواتار
اولا
نقل قول:لطفا بعد از اگر خواستيد پست قرار دهيد حتما با ذكر دقيق منبع باشد ، و چون كار ، كار تحقيقيست و نياز به حضور در دنياي واقعيست ، اگر مايل به بيان نظرات خود هستيد در صورتي پست قرار دهيد كه حاضر به معرفي خود در دنياي واقعي هم باشيد.

دوما شما داريد ميگيد وصيت نامه ايشون تحريف شده من سند بيارم !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، MEEAAD ، فاطمه خانم
۰:۱۸, ۲۷/شهریور/۹۴ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/شهریور/۹۴ ۰:۲۴ توسط میکا.)
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام آقا عمار
نه. بنده ادعایی بر تحریف وصیت نامه ندارم. فقط مسئله اینه که ببینیم آیا مطلبی که در کتاب "فرازهایی از وصیت نامه ایشان" آمده، بخشی از وصیت نامه است یا توضیحات مولف هست. ممکنه مولف در جایی لازم دونسته باشه توضیحاتی رو بیان کنه یا نقل قولهایی رو بیاره که این به معنای تحریف وصیت نامه نیست.

حالا فرقی نمی کنه من کتابو گیر بیارم و تصویر بگذارم یا شما. من که فرصت نمی کنم متاسفانه. اگر شما بتونید این کارو کنید ازتون ممنون میشم.

من هم دیگه از خدمتتون مرخص شم. لازمه اعتیادمو به اینترنت بگذارم کنار Big Grin

موفق باشید Rose
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا