کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دوستداران قرآن، اهل تحقیق، بسم الله!!!
۱۶:۳۷, ۱۶/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۱۲:۱۰ توسط سید ابراهیم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به جرات میتوان گفت یکی از رخدادهای تلخ جهان اسلام امروز، مهجور ماندن کتاب آسمانی قرآن، همان کتابی که باید کتاب زندگی ما باشد، است و با اینکه سرشار از آموزه هایی و رهنمودهای عملیاتی است ولی همچنان در زندان غفلت ما شیعیان آخرین امام محصور استSad

زیاد مقدمه چینی نکنیم، یکی از اساتید خوش ذوق این علم، قصد دارد تحت مبانی و آموزه های رهبری گرانقدرمان، با تشکیل کارگروه های تخصصی و پای کار، پژوهشهای کاربردی در این زمینه انجام دهد.

ماحصل و خروجی این کار در وهله اول چندین جلد کتاب در یک مجموعه خاص میتواند باشد که ان شاالله حتی برای دوستان مزیت های اقتصادی هم دارد.

غیر از بحث مادی و اقتصادی، دوستان می توانند نه تنها از علوم کسب شده استفاده کنند، بلکه برایشان مسلم باقیات صالحاتی هم هست.

دوستان اهل تحقیق، اهل کار و پژوهش، و کسانی که احساس دین میکنند نسبت به قرآن مجید، بسم الله.

در پیام خصوصی به این حقیر اعلام آمادگی فرماییدSmile

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، آفتاب ، مرهم ، m.hossein ، mahdy30na ، Farzaneh ، حضرت عشق ، Havbb 110 ، Ali#59 ، sarallah ، Mohammad Trust ، محمد حسین ، مجید املشی ، حسن عزتي ، Agha sayyed ، 135 ، السا ، مصطفي مازح7610 ، azade ، مجتبی110 ، zahra11 ، عبدالرحمن ، جواد مخبریان ، soshiant
۱۹:۳۴, ۱۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
بسم الله
ای کاش بیشتر توضیح میدادید...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، اولولالباب ، آفتاب ، Farzaneh ، sarallah ، حضرت عشق ، محمد حسین ، مجید املشی ، حسن عزتي ، mahdy30na ، السا ، مصطفي مازح7610 ، azade ، عبدالرحمن ، جواد مخبریان
۱۲:۱۰, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
ببینید میخواهند یه تیم تحقیقاتی پژوهشی در حد 5 الی 6 نفر باشند، که در زمینه قرآن به پژوهش و استخراج منابع بپردازند، تا ان شاالله در آینده به صورت چند جلد کتاب کار خروجی هم داشته باشد.

حالا بعد از اینکه دوستان اعلام آمادگی کردند و تیم تحقیقاتی تشکیل شد با خود آن بزرگوار میشود جلسه ای گذاشت تا از جزئیات کار هم بیشتر باخبر بشویم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد حسین ، مجید املشی ، حسن عزتي ، Farzaneh ، mahdy30na ، شیدا ، السا ، مصطفي مازح7610 ، azade ، zahra11 ، آفتاب ، عبدالرحمن ، جواد مخبریان ، soshiant
۲۳:۱۵, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام برهمه دوستان!!

اتفاقا من قبلا هم یه کار کوچولویی تو این زمینه انجام دادم!!

اگه بشه که چی میشهSmile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، آفتاب ، عبدالرحمن ، سید ابراهیم ، محمد حسین ، جواد مخبریان
۱۷:۲۶, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #5
آواتار
منظورتون معجزاتی رو که در قرآن هست رو بیابیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جواد مخبریان
۱۷:۵۶, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #6
آواتار
من سنم زیاد نیست..امسال کنکور دادم ولی زیست شناسیم اگه تعریف نکنم خوبه...کتاب های معروف بیولوژی مثل سولومون و کمپل رو بارها خوندم.دلم میخواد کمک کنم ولی چون تجربم کمه و عزیزان با تجربه هستند دخالت نمی کنم ولی خودم در یک بره ای در زمینه زیست شناسی تو قرآن تحقیق می کردم و چیزای عجیبی توش دیدم...عجیب ترینش هم بکرزایی بود(بار دار شدن جنس ماده بدون جنس نر) که درباره حضرت مریم(سلام الله علیها)استفاده شد بود..
مهم ترین چیز در قرآن اثبات معجزات پیامبران با استفاده از علوم تجربیه که در خیلی از موارد
با دانش امروزی امکان پذیر نیست.
عملا کاری که میشه انجام داد تو این زمینه فقط تطبیق دادنه چیز هایی کشف شده با آیات قرآنه...
اگه دانشمندان مسلمان با هم فکری هم قرآن رو مطالعه کنند می تونن فرضیاتی که هنوز اثبات نشده رو از توش بیرون بکشن و روش کار کنن...
امیدوارم تو این راه موفق باشید...
۱۷:۵۷, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #7

!?WHO IS HOSEIN

. He is the best and bigest legendary person of the World history

او
بهترین و بزرگترین راهنما و اسطوره ی تاریخ عالم است .
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]