|
خدا چه کسی را بیشتر دوست دارد ....
|
|
۰:۱۵, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۱:۴۳ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کسانی که خداوند دوستشان دارد ... خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید: ... در راه خدا انفاق کنید و خود را به دست خود به هلاکت نیفکنید و نیکی کنید که خداوند نیکوکاران را دوست دارد بقره همانا خداوند توبه کنندگان را دوست دارد و پاکان را نیز دوست دارد. بقره آری کسی که به پیمان خود وفا کند و پرهیزگاری پیشه نماید، خدا او را دوست می دارد ؛ (زیرا خداوند پرهیزگاران را دوست دارد). آل عمران به برکت رحمت الهی ، در برابر آنان مردم نرم و مهربان شدی ؛ اگر تندخو و سخت دل می بودی از اطراف تو، پراکنده می شدند . پس آنها را ببخش و برایشان آمرزش بخواه و در کارها با ایشان مشورت کن ، امّا هنگامی که تصمیم گرفتی ، قاطع باش و بر خدای توکّل کن که خدا توکّل کنندگان را دوست دارد آل عمران کدام آفریده ات را بیشتر دوست داری ؟ (و فی مناجاة موسی علیه السلام أی رب أی خلقک أحب إلیک قال من إذا أخذت حبیبه سالمنی ). موسی علیه السلام در مناجات با خدا عرض کرد: خدای من ! کدام آفریده ات را بیشتر دوست می داری ؟ خدا فرمود: آن کس را که چون محبوبش را از او بگیرم با من آشتی باشد. به امید خدا ادامه دارد .... |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۵۲, ۱/خرداد/۹۴
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
از امام صادق (علیه السلام) روايت شده است که روزي از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) سوال شد: محبوب ترين فرد نزد خدا کيست؟ حضرت پاسخ دادند: «کسي که براي مردم بيشترين نفع را داشته باشد.» سيره اجتماعي پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)- ص۸۷ |
|||
|
|
۱۹:۵۸, ۲۰/تیر/۹۴
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
امام على عليه السلام: اِنَّ التَّقْوى مُنْتَهى رِضَى اللّهِ مِنْ عِبادِهِ وَ حاجَتُهُ مِنْ خَلْقِهِ فَاتَّقُوا اللّه َالَّذى اِنْ اَسْرَرْتُمْ عَلِمَهُ وَ اِنْ اَعْلَنْتُمْ كَـتَبَهُ؛ * نهايت خشنودى خداوند از بندگانش و خواسته او از آفريدگانش، تقواست،پس نسبت به خداوندى كه اگر پنهان كنيد مى داند و اگر آشكار سازيد مى نويسد تقوا داشته باشيد . غررالحکم ح 3620 |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خدا دوست دارد... | zohur | 14 | 6,445 |