کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چیزی که هست اما نیست ...
۱۸:۰۰, ۱۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۱۸:۰۸ توسط مرهم.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یادش بخیر ...بعد از زدن تاپیک جهان بی خدا ... و حملات مکرر شما دوستان عزیز . و رهنمود های جناب سید ابراهیم و خواندن تاپیک قدم اول و قدم های دیگر ایشون بله خدا هست . امـــ ا
اما شما فرض کنید یک کور نابینا در طرفی هست و یک سرزمین فوق العاده زیبا و با صفا در طرف دیگر . مدام به این کور میگید از این راه برو تا به آن فضای سبز و دلخوش برسی.این کور هم چرتکه ای میزنه حرف شما رو جهت وجود اون فضای سبز قبول میکنه و به راه میافته. اما وقتی که طی مسافتی میکنه و انتظار حداقل یک رایحه خنک یک نشانه از صحت این فضا رو داره و بهش نمیرسه . چه انتظاری دارید به راهش ادامه بده؟
آیا ادامه راه عقلانیه؟رفتن به این راه از طرفی عقلانیست چون بهش اثبات شده که این راه اون رو به اون فضای خوش میرسونه اما وقتی هیچ نشانه عملی از وصال نمیبینه یقینا دیگه ادامه دادن عقلانی نیست.

کار من هم شده عین همون کار نابینایی که میدونه این راه درسته . اما عملا نشانه ای از صحت بهش نمیرسه.

اون آقایی که خدا رو میخواستی با ندا اثبات کنی. من خدا رو صدا کردم اما جوابی نشنیدم . خدای راه شما ،مردود شد در زندگی من. تمام آیاتی هم که آوردید کذبش برام اثبات شده.
خدایی که هست اما نه برای من . جهانی که شامل یک سری قوانین علت و معلولی مشخص هست . و اما خدایی در این بین دیده نمیشه.
خدا وجود داره اما یک خدای غیر موثر ...

من قبلا هم گفتم باز میگم.
حتی سیستم ادعونی استجب لکم خدا هم یک قانون این دنیاییه.
قانونی که اگه به مسئله ای فکر و تمرکز کنی احتمال وقوع اون اتفاق بالاتر میره.
چه به خدا اعتقاد داشته باشی چه نداشته باشی...

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Wachowski ، میم.حسین.الف ، السا ، DRiVeR ، MohammadMeraj ، Anti gods
۲۳:۲۵, ۱۷/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۳ ۲۳:۳۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #2

تو زندگیمون دنبال چی هستیم ؟ من چی می خوام که که خدا جوابمو نمی ده ؟ مگه من با چشمام خدا رو می بینم که با گوشام جوابشو بشنوم ؟
6میلیارد آدم و یه کره آبی و کهکشان پهناور و این همه خلقت برای چیه ؟ بعدش چی میشه ؟ که چی ؟
اون نسیم چیه ؟ نسیم هر شخص با شخص دیگری فرق داره ؟ مثلا من 100میلیون پول می خوام خدایا دادی دادی ندادی دیگه نه من نه تو . انکارت می کنم یا هر چیز دیگه ؟ این درسته واقعا ؟
این قوانین از کجا اومده ؟ چه چیزی این علت و معلوم هارو قرار داده و توجیه پذیر کرده از نظر عقلی ؟
صحبت از عقل شد .عقل چیست ؟توده چربی ؟CPU انسان ها ؟ شبکه پیچیده از نورونها؟ روح ؟
خدای غیر موثر مگه خداست ؟ یعنی همه چیز از روی شانس و اتفاقه ؟ همه چیز به خودمون بستگی داره ؟ پس چرا من یه آدم قانون مدار باشم ؟ آنارشیسم بودن بهتر نیست ؟

پاسخ اینها و هزاران سوال دیگر به کنار . اما خود شما بسیار ظریف و زیبا جواب خود را با اون فرد نابینا دادید . وقتی نابینا به جزیره رسید.چیزی حس نمی کنه . اما اینکه اون حس نمی کنه یعنی انکار جزیره ، یعنی جزیره وجود ندارد با اینکه درون آن هست؟ پس چون من نمی بینم نیست !!!
خدا بیا خودتو به من ثابت کن نا خودآگاه آدم خنده اش میگره از این تفکرSmile
بلانسبت سرکار خانم مرهم بعضی از آدم ها که خیلیم تعدادشون محدوده (تقریبا نزدیک به صفر) علاوه بر کودک درون خدای درون هم دارند . که باعث میشه کلامشون ، کلام خد ، راهشون ، راه خدا ، تفکرشون ، تفکر حق باشه وهرچیز غیر از آن باشد باطل است و منکر و بی منطق . خواه آن اغیار حرف من حقیر باشد خواه آیات خداوند تبارک و تعالی ، یه جورایی نعوذبالله خدای درونشان خدای خدا هم هست

ملاک و معیار همه چیز ما نیستیم که در صورت عدم درک ما باعث نفی موجودیت آن باشد . دقیقا ما حکم همان شخص نابینا رو داریم باید از عصا سفید کمک بگیریم برای درک پیرامونون .
این عصا سفید را همه می شناسیم انواع آنرا دیده ایم و آشنایی داریم باهاش .

آیا خدا برای بنده اش کافی نیست
۴:۳۱, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۴:۳۴ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #3
آواتار
این کور اگر قبول داشته باشد کور هست به راه می آید .
کور یعنی کسی که نمی بیند پس باید به حرف بینا ها توجه کند .
خداوند اون موجودی هست که هست که نه اون موجودی که من ازش انتظار دارم باشه .

وَمِنَ النَّاسِ مَن يَعْبُدُ اللَّهَ عَلَى حَرْفٍ فَإِنْ أَصَابَهُ خَيْرٌ اطْمَأَنَّ بِهِ وَإِنْ أَصَابَتْهُ فِتْنَةٌ انقَلَبَ عَلَى وَجْهِهِ خَسِرَ الدُّنْيَا وَالْآخِرَةَ ذَلِكَ هُوَ الْخُسْرَانُ الْمُبِينُ
و از ميان مردم کسانی هستند كه خدا را فقط به حرف[و بدون عمل] مى‏پرستد
پس اگر خيرى به او برسد بدان اطمينان يابد و چون بلايى بدو رسد روى برتابد
در دنيا و آخرت زيان ديده است اين همان زيان آشكار است

سوره حج آیه 11

از خدایی که برای خودت تصور کردی چه انتظار داری ؟!!
همون باشه که تو می خوای ؟!!
همون کاری رو انجام بده که تو می خوای ؟!!
و اینها نمیشه ...

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، محمد حسین ، شیدا ، Eve ، Agha sayyed ، حضرت عشق ، mahdy30na
۱۳:۰۲, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۰۳ توسط DRiVeR.)
شماره ارسال: #4

تنها و تنها باید به لاادری گری متوسل شد (نمی دانیم)
نه می شود وجود این فضای سبز و سازنده این فضای سبز را ثابت کرد
نه می شود وجود این فضای سبز و سازنده این فضای سبز را رد کرد

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم
۱۸:۱۴, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۸/مهر/۹۳ ۱۳:۰۲)DRiVeR نوشته است:  
تنها و تنها باید به لاادری گری متوسل شد (نمی دانیم)
نه می شود وجود این فضای سبز و سازنده این فضای سبز را ثابت کرد
نه می شود وجود این فضای سبز و سازنده این فضای سبز را رد کرد

باید به لاادری گری متوسل شد؟؟؟
این دلیل شما در این مورد مثل این هست که ا بگیم خدا رو که درک نمیکنیم پس الابختکی وجود داره!!!!
در صورتی که بر وجود خداوند دلیل هست و لازم به این توجیه شما نیست.
یه دلیل محکمه پسند بیارید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، شیدا ، Anti gods ، DRiVeR
۲۰:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
(۱۸/مهر/۹۳ ۴:۳۱)فاطمه خانم نوشته است:  از خدایی که برای خودت تصور کردی چه انتظار داری ؟!!
و اینها نمیشه ...

چطور میتونید این قدر راحت به افراد مارک بزنید؟ خداتون بهتون یاد داده؟

چرا ذهن افراد رو منحرف میکنید؟
من کی گفتم چون خدا فلان چیز رو به من نداده (که الحمدلله من همه چیز که میخواستم رو در زندگیم دارم) پس خدا وجود نداره یا ...

واقعا براتون متاسفم .که مفهوم سخن دیگران رو با نگاه پست خودتون میسنجید.
اگر این نگاه شخصی شما به زندگی نبود هرگز مفهوم حرف من رو اینگونه برداشت نمیکردید. بهتره برید رو بینش توحیدیتون کار کنید. که گویا خیلی مشکل داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، Wachowski ، DRiVeR
۲۱:۴۲, ۱۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
من کاری به موضوع مباحثه ندارم،اما به نظرتون این طرز حرف زدن یک مقدار غیر مودبانه نیست؟
(۱۸/مهر/۹۳ ۴:۳۱)فاطمه خانم نوشته است:  از خدایی که برای خودت تصور کردی چه انتظار داری ؟!!
و اینها نمیشه ...

یه کم به ارکان جملاتتون توجه کنید! BlushConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods
۲۳:۲۴, ۱۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۳ ۲۳:۵۵ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #8
آواتار
برای اثبات خدا برای کسی که خدا را باور دارد هیچ توضیحی لازم نیست وبرای کسی که خدا را باور ندارد هیچ توضیحی کافی نیست...

البته سوء تفاهم نشه براتون دوست گرامی...منظور این نیست که شما خدا را باور ندارید بلکه به نظرم جمله بالا در اینگونه بحثها کاربرد مناسبی داره...در واقع به نظرم کسی که نخواد قانع بشه به هیچ طریقی نمیشه...اصطلاحا لجاج عقلی من باب اون مسئله داره که من مطمئنم شما اینجوری نیستین

اما در مورد بحثی که مطرح کردین...
کاملا درک میکنمتون ومیفهمم چی میگید...خیلی از انسانها در طول حیاتشون با این پرسشها تو ذهنشون مواجه میشن که اصلا هم به نظرم اشکال نداره بلکه اگر در مسیر صحیح برای به جواب رسوندن این سوالات قدم بردارید اتفاقا باعث استحکام هرچه بیشتر ایمان وباورتون به خدا میشه...من خودمم زیاد یا این گونه سوالات مواجه شدم وخوشبختانه به یقین کامل در مورد مسائلی که عرض کردین رسیدم و بعدش خدا رو شکر کردم که به وسیله چند پرسش ساده ایمانی رو در دلم خدا قرار داد که با چندین سال عبادت هم به دست نمیومد.
در مورد مسائلی که گفتین به نظرم این دنیایی که خداوند خلق کرده جنبه های مختلف و پیچیده داره.به عبارت صحیحتر این جنبه های مختلف در هم طنیده شده.در واقع طوری خلق شده که که ما برای رسیدن به یک هدف چندین را مختلف پیش رومون داریم.که البته همه این راه ها ممکنه در یک بعد یکسان نباشن.برای مثال از همین دعایی که شما اخر صحبتتون اوردین استفاده میکنم تا بهتر بتونم منظورمو برسونم.
این مسئله وتفکری که شما نسبت به دعا دارید کاملا درسته به نظر من ولی این هم یک توضیح برای مسئله ای به اسم دعاس.برای مثال یک ساختمان هرمی شکل در روسیه سالهاست در روسیه زائر داره وحتی شفا وحاجت هم میده...که البته اسم این مسئله رو بهتره دعا نزاریم بلکه یه نوع انرژی درمانیه که در خود خانه خدا هم وجود داره این مسئله.در واقع یه نظرم این مسئله انرژی درمانی هم یک توضیح واستنباط دیگه ای از مسئله دعا ومناجات ورازونیازه که البته چندان استنباط درستی نیست...یا بهتر بگم درسته ولی کامل نیست چون علت رو حذف میکنه ومنبع انرژی رو فراموش میکنه.در کل به نظرم بهتره یادمون نره که همین قوانین طبیعتم که یکیش مسئله دعاس خالقی داره وسرچشمه ای که اون سرچشمه خداست.
یکی برای رسیدن به حاجتش میره پیش خدا یکی هم به انواع اقسام کاراهای غیر شرعی مثل جادو متوسل میشه.هدف یکسان ولی راهها متفاوت!
در مورد مسئله دیگه هم که گفتین نشانه ای ندیدین به نظرم یه مقدار بیشتر دقت کنید...قطعا نشانه وجود داره...شاید به دلایلی براتون ملموس نبوده و یا چون نتیجه به دلخواهتون نبوده حس نکردین که کاملا طبیعیه.به نظرم بهتره برای دیدن این نشانه ها نه از زاویه خودتون ونه از زاویه خدا به قضیه نگاه کنید...بی طرف باشید

التماس دعا
یا علیRoseRoseRose
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Ali#59 ، محمد حسین ، DRiVeR
۳:۰۸, ۱۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
(۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۰۴)مرهم نوشته است:  چطور میتونید این قدر راحت به افراد مارک بزنید؟ خداتون بهتون یاد داده؟
دقبقا خطی رو که من به کسی مارک زدم بیاورید !
الان این چه ربطی به آموزش مستقیم بنده از خداوند داشت HuhHuh

(۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۰۴)مرهم نوشته است:  چرا ذهن افراد رو منحرف میکنید؟
من کی گفتم چون خدا فلان چیز رو به من نداده (که الحمدلله من همه چیز که میخواستم رو در زندگیم دارم) پس خدا وجود نداره یا ...
شما نگفتید خدا چیزی به شما داده یا نداده . فرمودید خداونده باری تعالی، هدابت مستقیم شامل حال شما نمی کنه .
. چون هدایتش مستقیم نیست . پس خدا موثر نیست نعوذ بالله .

(۱۷/مهر/۹۳ ۱۸:۰۰)مرهم نوشته است:  خدا وجود داره اما یک خدای غیر موثر ...

اینکه خدا موثر نیست یک کلام الحادی هست .

(۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۰۴)مرهم نوشته است:  واقعا براتون متاسفم .که مفهوم سخن دیگران رو با نگاه پست خودتون میسنجید.
اگر این نگاه شخصی شما به زندگی نبود هرگز مفهوم حرف من رو اینگونه برداشت نمیکردید.
اینکه نگاه بنده رو پست توصیف کردید خیلی بی ادبانه هست . اما به حساب این بگذاریم که معنای کلماتی رو گفتید نمی دونید . حالا که یاد گرفتید دیگه استفاده نفرمایید .

(۱۸/مهر/۹۳ ۲۰:۰۴)مرهم نوشته است:  بهتره برید رو بینش توحیدیتون کار کنید. که گویا خیلی مشکل داره.

شما توضیح بینش توحیدی رو بفرمایید ما یاد بگیریم .

(۱۸/مهر/۹۳ ۲۱:۴۲)Ali#59 نوشته است:  من کاری به موضوع مباحثه ندارم،اما به نظرتون این طرز حرف زدن یک مقدار غیر مودبانه نیست؟

یه کم به ارکان جملاتتون توجه کنید! BlushConfused
جمله من کلی بود . توی نوعی منظورم بود . در قرآن هم خطاب ِ مفرد زیاد داریم . من بی ادبی درش نمی بینم !!!
لطفا روی حرفهاتون دقت کنید .غیر مودبانه یعنی چی !؟!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، مصطفي مازح7610
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]