|
چله دوم ... (((مجردها بشتابید)))
|
|
۱۳:۰۴, ۱۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مهر/۹۳ ۲۰:۰۸ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسمه تعالی
سلام علیکم. دوستان عزیز اگه خدا قبول کنه قراره یه چله دیگه برگزار بشه تو تالار قواعد ب شرح ذیل میباشد: 1. دعا بعد از نماز مغرب برای دوستان مجرد هم تالاری به مدت چهل روز 2. چهل شب قرائت سوره یس 3. دعا برای آمرزش گناهان همسر اینده خویش و دعا جهت حفظ و مصونیت ایشان از گناه بعد از قرائت هر روزه سوره یس 4.کسانی ک ازدواج کردن ، در شرف بله دادن ، بله گرفتن، به مامان گفتن هستن و بالاخره گرهشون باز شده ، حواسشون باشه تاپیک دق دادن اونوره ![]() برید اونجا هم پز بدید هم دق ![]() ما ک اونورا نمیایم. والااا ینی چیزه، میایم ب زودی ایشالله![]() اصلن این تاپیک واسه ماهاست متاهلا واسه چی میان؟؟؟ چیه چش ندارید ببینید تو دار دنیا ی تاپیک واسه خودمون داریم؟ ![]() نکنه اینم زیادیه؟ ![]() جدی نبود اینایی ک گفتم ![]() ی کشفی کردم. این بچه هایی ک تو تالار مسولیت دارن ، دارن یکی یکی میپرن و متاهل میشن. آقای بیداری اندیشه شما وسیله باش بلکه مجردای دیگه هم بپرن.تا اونجا ک من میدونم اکثر بنفش ها پریدن سبزها هم ![]() دوستان ان شاالله شروع چله سوره یاسین ،از روز عید غدیر هست به این امید که عیدیمون رو بگیریم، حالا هرچیزی ک به خیرو صلاحمون هست.کسایی ک تا روز دوشنبه ، ینی عید غدیر اعلام آمادگی کنن ک خیلی خوبه و با ما همراه میشن ولی در کل اگه دیر رسیدید اصلا مهم نیست از همون روز ادامه بدید و ب ما بپیوندید. اگرم ی روز نتونستید بخونید باز از فرداش شروع کنید اصلا ناامید نشید تاااا 40 روزتون تموم شه. حتماان شاالله. ان شالله هرچی ب خیرو صلاحمونه برامون مقدر بشه و ما هم راضی باشیمو نق نزنیم 1- mahpare 2-حضرت عشق 3-نرگس مهدوی 4-فدایی ولایت 5-مادرمهسا110 6؟ دوستان ی لطفی هم در حق خودمون بکنیم ، هرجا ، هر لحظه ؛ حس کردیم کاری که داریم میکنیم گناهه ، یه نفس عمیق بکشیم ، ی صلوات بفرستیم و تو این چهل روز گناه نکنیم.تاجایی ک راه داره.دوستان! یه چیزی هم به ذهنم رسیده میترسم بگم ولی میگم خدا بیامرزتم.تو ی تاپیکی خوندم ی نفر میره پیش شیخ رجبعلی خیاط میگه من سه تا قفل دارم توزندگیم یکیش ازدواج خوب ، دومیش فک کنم برکت در مال ،سومیشم عاقبت بخیری. کلیدش چیه ؟ میگه نماز اول وقت. بعد میگه ینی ی کلید واسه سه تا قفل؟! شیخ میگه نماز اول وقت شاه کلیده. حالا اگه موافقید نماز اول وقتم اضافه کنیم به شرایط؟ اون داستانو کاملا اتفاقی دیدم.
|
|||
|
| آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۶, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۱:۱۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #71
|
|||
|
|||
|
هرکی میاد اینجا یه مرضیه خانومی چیزی داره دیگه
(دیالوگ اکبر عبدی در اخراجی های 1)طوفان راه انداختن نداره که. برای رسیدن به مرضیه خانم(بالهجه ی ترکی بخونید) میاد دعا میکنه. |
|||
|
|
۲۰:۳۹, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #72
|
|||
|
|||
|
اللهم اغننی بحلالک عن حرامک و بطاعتک عن معصیتک |
|||
|
|
۲۱:۰۴, ۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #73
|
|||
|
|||
|
نرگس جان نوشتی کنکور داری. ایشالله کنکورتو خوب بدی و باز تو تالار حضور داشته باشه. جات تو تالار خالیه
|
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #74
|
|||
|
|||
|
سلام بچه ها. اوضاع خوب پیش میره؟
|
|||
|
|
۱۵:۲۵, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #75
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی...
بله خوشبختانه ![]() بغیر از اون یه مورد ، خداروشکر دیگه چیزی پیش نیومد
|
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #76
|
|||
|
|||
|
خداروشکر....
![]() چقدر اینجا همه درس خونن ![]() تا وارد آبان شدیم همه پرپر شدن... این تاپیک که هیچ ولی انصافا اگه از خدام اینجوری حاجت بخوایم .... بابا ی ذره اصرار یه ذره پافشاری.... ![]() این چه وضعشه آخه تا تاپیک میخواد راه بیفته همه هستن ![]() بعدش همه شل و ول یا همون شل و پل میشن ![]() نشد که ![]() یادمون باشه ، شل نشیم ... همیشه وسطای کار آدما کم میارن ![]() ایشالله همتون همیشه امیدوار باشید و به آرزوهای خوبتون برسید. منم دعا کنید
|
|||
|
|
۱۸:۱۸, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #77
|
|||
|
|||
|
ما هستیم و اصرارمون رو هم داریم ولی زیر پوستی هست!
|
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #78
|
|||
|
|||
|
من هنوز زنـــــــــــــــــده ام ...
|
|||
|
|
۲۰:۱۳, ۱۰/آبان/۹۳
شماره ارسال: #79
|
|||
|
|||
|
سلام به همگی...
یک نفر اعلام کنه چند روز از چله میگذره؟؟؟ ![]() میخوام ببینم زنده اید؟ ![]() و یک سوال : آیا با شروع چله آرومتر نشدید؟
|
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۱۰/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۳ ۲۱:۱۵ توسط Bidel.s.)
شماره ارسال: #80
|
|||
|
|||
![]() هر روز بیایید انگشتتون رو بگذارید روی این یه صلوات بفرستین باعث و بانی چله بفهمه که در قید حیات هستین. فقط من یه حرفی با پسر های تالار دارم ایها الناس! یکی بیاد این پسر ها رو از اون لا بکشه بیرون بچه مگه تو مخش نداری بست نشستی از خدا مائده می خوای؟ تو مادر داری... تو پدر داری برو بهشون بگو زن موخوام دیگه چله چیه؟ خوب حرف من تموم شد. یا پسر ها رو تحویل می دین به آغوش گرم خانواده یا اینکه من دو تا قمه زیر تختم دارم می زنم تاپیکو چهارقاچ می کنم پ.ن: مجتبی110؟؟ کجایی؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا سالروز ازدواج حضرت زهرا(سلام الله علیها)... (((مجرد ها بشتابید )))) | ذره بین | 86 | 29,351 |
۱۹/اردیبهشت/۹۴ ۲۳:۰۶ آخرین ارسال: mahpare |
|

![[تصویر: biggrin.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/biggrin.png)
![[تصویر: dodgy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/dodgy.png)
![[تصویر: sad.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/sad.png)

(دیالوگ اکبر عبدی در اخراجی های 1)

بغیر از اون یه مورد ، خداروشکر دیگه چیزی پیش نیومد

![[تصویر: %D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%...D9%88-.jpg]](http://www.trafficpro4.com/Image%20High%20Quality/300/%D8%AD%D8%B6%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%BA%DB%8C%D8%A7%D8%A8TA300-%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D9%84%D9%88-.jpg)