|
ابجد - اسرار نهفته قرآن
|
|
۲۰:۲۱, ۱۰/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۰۹ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
ارايه اين موضوع نه براي اينكه به ظاهرقران بيش ازحد توجه كنيم بلكه براي اين است به قرآن عميقتر نگاهي بياندازيم به عكس زير توجه كنيد؟ ![]() عدد ابجد با عدد اتمي برابر شده است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]()
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۴۲, ۱۵/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/خرداد/۹۰ ۱۷:۱۲ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام اولا من درباره زمان قطعي ظهور صحبت نكردم (تعيين وقت نكردم!!!!) بعدش شما چرا به جاي اينكه بري سوره مريم يه نگاهي بياندازي و به آيات اون با عمق بيشتري نگاه كني سريعا جبهه مي گيري
اما زمان هم خوب ميدونه شما انگار به علم انبيا و اولياي خدا شك داري!!! زمان ظهور به كيفيت شيعيان بستگي داره (درجه خلوص اونها). تا حالا شما مضطر شدي!!!!!!!!!! به آيه اي كه داخلش "امن يجيب ..." اومده نگاهي انداختي به بعدش چي ... شما كه ميگي بايد مضطر شد يه نگاهي هم به اين آيه بنداز (ايه 60-64 سوره نمل) خداوند 5 آيه رو با عبارت "امن" شروع ميكنه سومي اش فكر ميكنيد براي چه كساني هست. اگر به سوره مريم برويد عميق نگاهي بياندازيد نشانه هاي بيشتري خواهيد يافت.. ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۴, ۱۶/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
با سلام
ابجد ممكنه قبل از قرآن هم مورد استفاده قرار ميگرفته (البته ممكنه) اما به هر صورت ميشه از اون به عنوان كليدي براي دريافت حقايق ظاهري كلام استفاده كرد. همونطور كه ميدونيم خداوند هيچ وقت هيچ كاري را بي دليل انجام نميده حتي شنيدم آقاي جوادي آملي گفته بودند : " بعضي ها توي تفسير ميگن كه مثلاً اين واو كه در فلان جاي قرآن آمده زائده و معني خاصي نميده !!! غافل از اين كه خداوند صبحان حكيم است و حكيم هيچ كار زائدي انجام نميده" پس ما با استفاده از علوم ميتونيم به تناسب فهم خودمون از قرآن استفاده كنيم حتي من تفسيري ديدم كه با استفاده از علم رياضي قرآن را تفسير كرده بود يعني "تفسير رياضي فرآن" شما ببينيد سوره اي كه بنام مادر ما حضرت امابيها صلواتالله عليها است ، فقط 18 نقطه داره !!! درست به اندازهي سن ايشانپس بهتره همونطور كه سعي ميكنيم كاملاً منطقي با موضوع برخورد كنيم ، خودمون رو از اين علوم بي بهره نكنيم ياعلي (علیه السلام) |
|||
|
|
۱۲:۲۹, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۲:۳۲ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۵/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۲)aeroshariati نوشته است: با سلام اولا من درباره زمان قطعي ظهور صحبت نكردم (تعيين وقت نكردم!!!!) بعدش شما چرا به جاي اينكه بري سوره مريم يه نگاهي بياندازي و به آيات اون با عمق بيشتري نگاه كني سريعا جبهه مي گيري سلام پس درباره چی صحبت کردین ؟ به نظر شما قابل دستیابی یعنی چی؟ دوما بنده هیچ جبهه ای نگرفتم و خواسته ام آگاه سازی بود همین! سوما بنده به علم خدایی ائمه معصومین و پیامبران ایمان کامل دارم اما دوست عزیز ظهور به ماها بستگی داره و یک زمان ثابت نیست که بشه اون رو تعیین کرد یه جا داشتم یه داستان درباره یکی از عالمان قزوین میخوندم (دقیقا یادم نیست کجا) که ایشان هنگام مرگ امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو میبینند و به ایشان میگن که مگر قرار نبود پیش از مرگ من شما ظهور کنید ؟ امام در پاسخ میفرمایند که : چرا اما شیعیان ما با گناهانشون ظهور رو عقب انداختن ( عین جمله یادم نیست و فقط خلاصش رو نوشتم) میبینی دوست عزیز این ماییم که زمان ظهور رو جلو عقب میکنیم اگه شما میگی که امام میدونن که کی ظهور میکنن چرا به هیچ کدوم از عالمان و یاران حقیقیشان چیزی در این مورد نگفتند و فقط فرمودن برای ظهور من دعا کنید بهتر نبود که تاریخ رو اعلام کنند و خیال همه رو راحت کنند ؟ چهارما من گفتم به قول استاد رائفی نه به قول خودم . خیر بنده تا حالا مضطر نشدم اما از خدا طلب همچین توفیقی رو دارم پنجما ببخشید که نمیدونستم من کافر بی دین دارم با یه علامه دهر (واقعا که خیلی مغروری) صحبت میکنم شما که اینقدر ادعا داری تا حالا چه نشانه هایی رو پیدا کردی که ما نکردیم جناب علامه ؟ |
|||
|
۱۳:۵۲, ۱۷/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/خرداد/۹۰ ۱۳:۵۳ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۷/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۹)7parsa4 نوشته است:(۱۵/خرداد/۹۰ ۱۴:۴۲)aeroshariati نوشته است: با سلام اولا من درباره زمان قطعي ظهور صحبت نكردم (تعيين وقت نكردم!!!!) بعدش شما چرا به جاي اينكه بري سوره مريم يه نگاهي بياندازي و به آيات اون با عمق بيشتري نگاه كني سريعا جبهه مي گيري يا سلام گويند كه گر در خانه كس است يك حرف بس است. ....لكم دينكم ولي دين.... منم به نقل از استاد علما و عرفا گفتم بهتره بحث همينجا تموم بشه نمي خوام وارد مسائل غير قابل بازگشتي بشويم تفسير من از دستيابي به زمان بيان كيفيت آن ودستيابي به آن مي باشد. شما اگر به سوره مريم رجوع كني شايد شايد شايد دست از لجاجت برداري در اين سوره حروف مقطعه 5 تا هستند .........
|
|||
|
|
۲۱:۰۱, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
به قول خودت در خانه اگر کس است یک حرف بس است
باشه حالا ما هیچی نمیگیم و تمومش میکنیم اما یادت باشه که هرچی دلت خواست بار ما کردیا |
|||
|
۱۰:۳۴, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۵ توسط user313.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
جناب خادم الامام به این پرسش در مورد 26 پاسخ گفتند. بخشی از مقاله ایشون: اگر سوره ی الحدید را بخوانیم، متوجه می شویم که تنها آیه ای که پیرامون « الحدید » یا « آهن » و خواص آن بیان شده است، آیه ای است که مطابق بسیاری از قرآن های موجود، عدد 25 را به عنوان شماره ی آیه دارد. ![]() تنها آيه ي سوره ي « الحديد » كه مستقيماً به فلز « آهن » يا « الحديد » پرداخته است. اما عدد مذکور مطابق روایات متقن و موثق شیعه، عدد صحیحی نیست؛ چرا که قرآن هایی که عمدتاً در دست ماست، برای « بسم الله الرحمن الرحیم » که مطابق نظر صریح ائمه ی معصوم (علیه السلام)، یک آیه ی مجزا محسوب می شود، شماره ای قائل نشده اند. در تصاویر زیر که از سایت های مذهبی مختلف اقتباس شده اند، ملاحظه مي فرمايید که ائمه ي معصوم (علیه السلام) « بسم الله الرحمن الرحیم » را یک آیه ی مجزا دانسته اند 6)![]() ![]() نظر اهل بيت (علیه السلام) مبني بر آيه بودن « بسم الله الرحمن الرحيم ». بدین ترتیب همان گونه كه ملاحظه فرمودید، ائمه ي معصوم (علیه السلام) « بسم الله الرحمن الرحیم » را یک آیه ی مجزا و حتی آن را مهمترین آیه ي قرآن دانسته اند و بیان داشته اند: « خدا بکشد کسانی را که بزرگترین آیه را از آیات قرآن حذف کرده اند. »(7) البته لازم به ذکر است که در بین اهل سنت نیز بعضی از گروهها با نظر شیعه درباره ی اینکه « بسم الله الرحمن الرحیم » بخشی از سوره های قرآن است، اشتراک نظر دارند.(8) در بین این گروه ها، دانشمندان سرشناسی همچون ابن عباس، ابن مبارک، عاصم، کسائی، ابن عمر، ابن زبیر، ابن هریره عطا، طاووس و فخر رازی در تفسیر کبیر و جلال الدین سیوطی در اتقان، که مدعی تواتر روایات هستند، از طرفداران نظریه ی فوق می باشند و « بسم الله الرحمن الرحیم » را آیه ای از سوره ها می دادند.(9) همانگونه که دیدیم، « بسم الله الرحمن الرحیم » آیه ای غیر قابل انکار از آیات قرآن می باشد؛ اما بسیاری از قرآن ها از شماره گذاری آیه ی « بسم الله الرحمن الرحیم » خودداری می کنند که این مسئله برخلاف نظر معصومین (علیه السلام) است؛ بنابراین اگر بخواهیم شماره ی درست آیات را در این سوره ها در نظر بگیریم، باید شماره گذاری را از « بسم الله الرحمن الرحیم » شروع کنیم. ماحصل اینکار این است که به شماره ی آیات هر سوره 1 عدد اضافه می شود. یعنی برای مثال آیه ی 3، بعد از شروع شماره گذاری از « بسم الله الرحمن الرحیم »، به آیه ي 4 تبدیل می شود. البته شیعیان، هر چند نظر بسیاری از گروه های اهل سنت درباره ی « بسم الله الرحمن الرحیم» را قبول ندارند، اما به منظور پرهیز از دودستگی در امت اسلامی و یکسان شدن رسم الخط قرآنی، از درج شماره برای آیه ی « بسم الله الرحمن الرحیم » خودداری می کنند؛ اما به هرحال آنچه که صحیح است و ائمه ی معصومین(علیه السلام) نیز بر آن تأکید دارند، این است که « بسم الله الرحمن الرحیم » یک آیه است(11) و صحيح این است که برای آن شماره درج شود. اما توضیحات فوق پیرامون آیه بودن « بسم الله الرحمن الرحیم » چه ارتباطی با معجزه ی قرآن كريم درباره ی « الحدید » یا « آهن » دارد؟ اگر خاطرتان باشد، در قسمت ابتدای مقاله گفتیم که در سوره ی الحدید، آیه ای که مستقیماً پیرامون آهن و خواص آن صحبت می کند، شماره ی 25 را به عنوان شماره ی آیه در کنار خود دارد؛ اما اگر نگاهی به ابتدای سوره بیندازیم، می بینیم که « بسم الله الرحمن الرحیم » که خود یک آیه است، شماره ندارد با اين اوصاف اگر بخواهیم شماره ی درست آیات الحدید را به دست بیاوریم، مطابق فرمایش صریح معصومین (علیه السلام) می بایست « بسم الله الرحمن الرحیم » را یک آیه حساب کنیم؛(12) بدین ترتیب با شماره گذاری صحیح که « بسم الله الرحمن الرحیم » نیز در آن آیه ی شماره ی 1 است، شماره ی آیه ای که در آن پیرامون آهن (الحدید) سخن گفته شده است، آیه ی شماره ی 26 می باشد که البته این به خاطر دستکاری ما نیست؛ بلکه خداوند متعال نیز قرآن را به همین ترتیب نازل فرموده و ائمه ی معصوم (علیه السلام) نیز بر این روش تاکید دارند لینک مقاله: http://www.alvadossadegh.com/fa/article/...40-51.html |
|||
|
|
۱۳:۲۱, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۳:۲۱ توسط عاشورايي.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۱۸/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۴)user313 نوشته است: [b]سلام دوستان با سلام اين هم از آيا خداست كه همه چيز رو محكم بيان مي كند و اگر ابجد را رد كنند با شماره آيه قضيه اصلي را بيان مي كند!!!!!!!!!!! باشد كه بهتر ببينيمhttp://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/smile.gif |
|||
|
۱۹:۲۳, ۱۸/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۰ ۱۹:۳۸ توسط أین المنتظر.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
امام باقر (علیه السلام):[size=large]
کَذِبَ الوَقّاتون تعیین کنندگان زمان (ظهور) دروغگویند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg]](http://up.iranblog.com/images/9kmgwj5uwsa3t6vgzr8y.jpg)

درست به اندازهي سن ايشان
![[تصویر: alhadid%20(3).jpg]](http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Images/Article/alhadid%20(3).jpg)
6)![[تصویر: alhadid%20(4).jpg]](http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Images/Article/alhadid%20(4).jpg)
![[تصویر: alhadid%20(5).jpg]](http://www.alvadossadegh.com/alvadossadegh/Images/Article/alhadid%20(5).jpg)