|
چگونه به او بگویم دوستش دارم!؟
|
|
۰:۲۰, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
چند وقت پیش یکی از دوستان نزدیکم پیشم اومد و با ناراحتی گفت:
من اشتباه کردم نه؟؟ ایشون مدت 6 سال پسری حدودا 30 ساله رو دوست داشتن ولی خجالت می کشیدن این موضوع و بگن . تا اینکه بالاخره به جرات افتادن و این موضوع و برای خواهر پسر که همکلاسی شون بودن مطرح کردن! پس از گفتن حقایق به همکلاسی شون اول احساس سبک باری کردن ولی دو سه روز دیگه پشیمون شدن که آیا اشتباه کردن توضیح دادن،دوستم می گفت شاید صلاح نبوده ،شاید انتخابشون در این 6 سال اشتباه بوده! الان منتظر جواب هستن و جالبتر اینکه همکلاسی شون غیر مستقیم به برادرشون موضوع و مطرح کردن ولی برای آقا پسر موضوع جا نیفتاده و قراره مستقیم مطرح بشه. من نمی دونستم چطوری به دوستم کمک کنم! وقتی ازشون پرسیدم آیا در این 6 سال آقا پسر چیزی از دوست داشتن مطرح کردن گفتن نمی دونم شاید زیاد که نفهمیدن یا در حد آشنا بودن برخورد داشتن! واقعا مسئله پیچیده س،تصور اینکه در دوست داشتن صبر زیادی داشته باشی ! به طوری که در کتاب استاد مطهری خوندم که امام علی (علیه السلام) فرمودند :اگه کسی و دوست داشته باشی و عشقت و بروز ندیدی و بمیری ،شهید محسوب می شی!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۱۹, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
افق نیوز:مردی که وصیت کرد در کنار اتومبیلش دفن شود!
خودرو یکی از وسیله هایی است که برخی از مردم علاقه خاصی به آن دارند. عده ای در دنیا هستند که خودرویشان حتی از خانواده نیز بیشتر دوست دارند و هر روز خود را در کنار خودرو می گذرانند. “کونت اسپارکا” یک تاجر ۶۲ ساله برزیلی است که علاقه خاصی به خودروی شخصی اش دارد. این میلیونر که ساکن شهر سائوپائولو است به تازگی وصیت نامه ای نوشته است که یکی از بندهای آن بسیار عجیب و غیر معقول به نظر می رسد. ![]() این مرد وصیت کرده است تا بعد از مرگ او را به همراه خودروی محبوبش به خاک بسپارند تا به خیال خود در آن دنیا نیز خودرویی خوب داشته باشد. همچنین او دوست ندارد از این خودرو حتی در قبر دور شود. این مرد یک خودروی بنتلی مشکی رنگ با تمام امکانات دارد که قیمت آن در حدود ۵۰۰ هزار دلار برآورد می شود. این مرد برای آن که نشان دهد وصیت نامه اش ساختگی نیست در حیاط خانه اش یک قبر بزرگ کنده است تا خودرو را درون آن قرار دهد. این مرد دلیل نوشتن بند عجیب وصیت نامه اش را مشاهده یک برنامه مستند در تلویزیون برزیل اعلام کرده است. او میگوید اگر نمیخواست چیزی برای خانواده اش به جای بگذارد تمام زندگی را به همراه خود دفن می کرد.
|
|||
|
|
۲۳:۳۵, ۲۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
باوفاترین مرد ایرانی
![]() اکبر صباغان سه سال است که همسرش فوت کرده و در این سه سال هر روزصبح در سرما و گرما به بهشت زهرا(سلام الله علیها) می آید، سنگ مزار همسرش را غبار روبی و عطر افشانی می کند و تا عصر در کنار او می ماند. به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین او 1095 روز است که بعد از همسرش نه تنها وفادار مانده بلکه به صورت عجیبی با خاطراتش زندگی می کند. اکبرصباغان که کشاورزی دارد و ساکن شهرری است درباره این کارش می گوید: همسرم سه سال است که به رحمت خدا رفته و من هر روز به دیدنش می آیم و او نیز شب ها به خواب من می آید و اگر هم چند روز بیایم و او پاسخی ندهد از او گلایه می کنم و سپس بلافاصله پاسخ می دهد. باوفاترین مرد تهرانی در پاسخ به این سوال که سرما و گرما اذیتت نمی کند، می گوید: عاشقی دردسر دارد و من اگر یک روز نیایم انگار چیزی گم کرده ام و برایم خیلی سخت است. نتیجه ازدواج اکبر صباغان و همسر مرحومش یک فرزند پسر است که حالا بزرگ شده ازدواج کرده و صاحب فرزند هم شده است. اما برای صباغان پنجاه ساله حتی پسر و نوه هم نتوانسته جای خالی همسرش را پر کند و همچنان خود را وفادار و عاشق زنش می داند. صباغان می گوید: پسرم خیلی خوب و باوفاست و هر شب چند ساعتی را با من می گذراند و به دیدنم می آید و من از او راضی هستم. صباغان در پاسخ به این سوال که چرا ازدواج نمی کنی تا از تنهایی خلاص شوی می گوید: اتفاقاً خیلی ها به من می گویند و تشویقم می کنند که زندگی همین است و نباید زیاد سخت بگیری و از این حرف ها ولی من نمی توانم حتی بهش فکر کنم و اصلا با ازدواج مجدد کنار نمی آیم . من خیلی به همسرم وابسته بودم . داستان اکبر صباغان داستان عجیبی است. یک ساک دستی مشکی دارد و همیشه بر شاخه درختی در کنار مزار همسرش آویزان است و می توان از آن فهمید که باز اکبر صباغان یا همان باوفاترین مرد تهرانی اینجاست. |
|||
|
|
۱۱:۵۸, ۲۷/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
120انسان منجمدی که در انتظار حیات دوبارهاند! در سرما زیستی که دانشی نوبنیاد است، پس از مرگ، دمای بدن انسان را تاحدی پایین می آورند که تا حد ممکن به بافت های بدن صدمه نرسد به این امید که بتوان در چند صد سال آینده فرد منجمد را دوباره زنده کرد.
تاکنون بیش از 120 نفر در «بنیاد تمدید حیات آلکور» منجمد شدهاند با این امید که روزی با پیشرفت علم دوباره به حیات بازگردند.
بنیاد تمدید حیات آلکور یک مؤسسه غیردولتی است که در سال 1972 میلادی در «سکاتدزیل» ایالت «آریزونا»ی آمریکا تأسیس شد. این بنیاد، شناخته شده ترین نهاد جهان در زمینه تحقیقات و مطالعات سرمازیستی محسوب میشود. هدف سرمازیستی این است که با کمک انجماد بدن از مرگ همه سلول ها و ساختار سلولی جلوگیری کند و آسیب به بافتها را به حداقل برساند تا شاید در آینده نزدیک به هوش آمدن دوباره پس از یک دوره انجماد امکانپذیر شود. در سرما زیستی که دانشی نوبنیاد است، پس از مرگ، دمای بدن انسان را تاحدی پایین می آورند که تا حد ممکن به بافت های بدن صدمه نرسد به این امید که بتوان در چند صد سال آینده فرد منجمد را دوباره زنده کرد. البته نکته جالب اینجاست افرادی که امروزه برای منجمد شدن داوطلب میشوند به این واقعیت آگاه هستند که در حال حاضر روشی برای بازگشت آنها به حیات وجود ندارد ندارند بلکه فقط امیدوارند که شاید روزی علم به اندازهای پیشرفت کند که بتواند آنها را دوباره به زندگی بازگرداند. در حال حاضر بیش از 120 نفر در بانک انجماد بنیاد آلکور منجمد شدهاند و 1005 نفر دیگر نیز در فهرست انجماد و مرگ موقت هستند. به گزارش ایسنا به نقل از ریپلی، از افراد مشهوری که به سرمازیستی تن دادهاند میتوان به «تد ویلیامز» قهرمان مشهور بیسبال اشاره کرد و سه دانشمند دانشگاه آکسفورد نیز به تازگی درخواست انجماد خود را به بنیاد آلکور ارائه کردهاند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 89157_946.jpg]](http://www.rouzegareno.ir/files/fa/news/1392/6/30/89157_946.jpg)
![[تصویر: 385669_889.jpg]](http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1393/6/26/385669_889.jpg)