کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فلسفه گدایی لایک ... بده در راه خدا
۱:۲۲, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

[تصویر: rgyss8lazslqnzztmy6n.jpg]

دوستان بنظرتون علت این گدایی لایک در محیط های مجازی چیه؟

ریشش چیه؟

خطر داره؟ نداره؟

راهنمایی هم نمی کنم... یکم فکر کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، میم.حسین.الف ، Mohammad Trust ، یاســین ، شیدا ، مصطفي مازح7610 ، m.hossein ، sarallah ، السا ، نورالسادات ، Lancelot ، amirak ، Hadiss313 ، غریب ، fafa*
۲:۰۸, ۲۴/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۹۳ ۲:۱۶ توسط میم.حسین.الف.)
شماره ارسال: #2

خدا خیر بده شمارو حالا اون فیس بوقیا به کنار اونجا چی درسته که اینش درست باشه آخه چرا تو همین تالار باشد شاهد این پدیده باشیم هی میگم این دکمه سه نقطه رو عوض کنید نمی کنید دیگه
ریشه اشو که نمی دونم قصد و غایت ابداع کنندشم نمیدونم ولی خطراشو شاید بدونم

-تشوریق به حرافی می کنه (ببینید من چقد حرف میزنم برا همین تشکره)

-یادت میده برای دیگران حرف بزنی (وای چقد حرف خوب بود همه حال کردن دمم گرم دیگه بیخیال اعتقادات به درد نخور خودم اینجوری معتبر میشم اعتبار کسب می کنم )

-بذر نفاق و کینه رو میکاره (آی آقا عبدالرحمن شما به حقی پستای منو لایک نمی کنی دشمنی تا این حد ؟ در حق برادر مسلمونت ظلم میکنی اصلا منم تحریمت می کنم عمرا اگه دیگه پستاتو لایک کردم تازه همشم باهات مخالفت ببین کی گفتم)

-عجب و غرور میاره(منو دیگه آقای بیداری لایک کرده برید کنار تا از رو همتون رد نشدم تازه خود آقای بیداریم حرفی بزنه از روش رد میشم حیف که مسلمونم وگرنه ادعای خداییم می کردم)

-تازه اینا به کنار من خودم سواستفاده می کنم ، مثلا میرم میبینم آقای عبدالرحمن چه ارسالایی رو تشکر کرده حرفش چیه منطقش چیه دوستاش کین (آخه بعضی لایکا مرامیه ) با اونام دشمن بشم یا زیرآبشو بزنم چطوری حالشو بگیرم که ارسالای منو لایک نمی کنه از این داستانا ،میشه فیلم جنایی

خواهشا حداقل شما این دکمه "تشکر" به چیز دیگری تغییر بدید
پی نوشت :
ذکر نام آقای عبدالرحمن و اقای بیداری به معنای خصومت شخصی نبود صرفا شبیه سازی بود به قول این خارجی بازا سیمیلاتور بود
دیگه کسی که تاپیک ایجاد میکنه باید جور ایناشم بکشه سر مبارکو در اختیار ما بزاره تا کاسه کوزه رو روش خورد کنیمBig Grin اما گذشته از شوخی حلال بفرمایید قصد جسارت به هیچ بزرگواریو نداشتم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، یاســین ، شیدا ، سید ابراهیم ، sarallah ، السا ، DRiVeR ، آیدا77 ، نورالسادات ، Lancelot ، promised-mahdi ، Hadiss313 ، fafa*
۲:۱۴, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
با تشکر

فقط لازم به ذکر است که منظورم داخل تالار نبود

محیط های اجتماعی جدید مثل فیس بوک و لاین و ...

+

البته تشکر زدن و نزدن های بنده هم دلیل داره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، یاســین ، شیدا ، سید ابراهیم ، السا ، نورالسادات ، mahdy30na ، Hadiss313 ، fafa*
۷:۰۱, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
آواتار
سلام
-یه تعدادی بخاطر اینکه بتونن تبلیغات کنن و اصولا تعداد لایک ها نشان دهنده تعداد مخاطب هست
-یه تعدادی بخاطر اینکه بدونن چقدر بیننده دارن مثل خود تلوزیون که مثلا تو برنامه به خانه برمیگردیم یه سوال خیلی اسون میپرسه ملت پیام بدن بعد بفمن چقدر بیننده دارن،حدودا
-یه بیماریه،حداقل واسه ادمایی که کاره ای نیستن و هدف خاصی ندارن،هی چک کنن ببینن چندتا لایک دارن
-در پیج های خاص،یه جورایی تفکرات جمعی ملت رو تخمین میزنن،ازمایشگاه اماده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، مصطفي مازح7610 ، sarallah ، میم.حسین.الف ، DRiVeR ، عبدالرحمن ، نورالسادات ، Lancelot ، mahdy30na ، Hadiss313 ، fafa* ، Anti gods
۱۷:۱۹, ۲۴/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
آواتار
بعضی حرف ها هیچوقت کهنه نمی شن
به قول دکتر شریعتی: این افراد جن زده شده اند.
جن زده لایک شدن.
جن زدگی لایک یعنی ارزش خودشون رو توی لایک می دونن
هر چی لایک بیشتر، ارزششون بیشتر
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Hadiss313 ، Anti gods
۲۲:۰۳, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #6

نقل قول:
دوستان بنظرتون علت این گدایی لایک در محیط های مجازی چیه؟

ریشش چیه؟

خطر داره؟ نداره؟

راهنمایی هم نمی کنم... یکم فکر کنید
برادر جان حالا میشه بفرمایید ریشه و خطراتش چیه ؟ فکر ها گفته شد و نظرات بیان شد .
تاپیک هم که بیات شد بگویید بدانیم تا به دیگرانم بگوییم بدانند
۲۲:۳۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
بنظرم اینجورافراد فضای مجازی براشون اهمیت زیادی داره وواقعاباحرف اقاحسین موافقم که گفتن یادت میده برای دیگران حرف بزنی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، میم.حسین.الف
۲۲:۴۷, ۳۰/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۲۲:۵۳ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #8

اینهایی که تشنه لایکن، خب نیازی به توضیح نیست، باید برن مشاوره!
ولی برای من، تفکر کسانی که واسه لایک زدن تولی و تبری و حب و بغض و از این موارد رو ملاک قرار می دن به همون اندازه عجیبه MatSurprise
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، Bidel.s ، نورالسادات ، Ali#59 ، 59-11(یامهدی)
۹:۵۰, ۲۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۹:۵۱ توسط am22.)
شماره ارسال: #9

ایجاد فضای رقابتی در راستای تبلیغاتی بودن قضیه که منجر به سود برای پدید آورنده این مسئله هست...

شما یه مطلبی رو به اشتراک میزاری بسته به دیدگاه جامعه اینترنتی افرادی شما رو لایک میکنند...

بستگی دارد شما بیایید ببینید که از دیدگاه چه کسانی و چه منظور موجب تمجید قرار گرفتی؟

اما در شبکه اجتماعی که همه قشر ها قاطی میشن شما میتونی از این طریق نیاز محور عمل کنی یعنی از این

بفهمی نیاز جامعه به چه چیزی هست و چه چیزی رو مورد پسند قرار میدن تا اون محصول رو در دنیای واقعی

بفروش برسانید در واقع میتونید با دیدگاه یک نظرسنجی یا همه پرسی هم ازش استفاده بشه...موفق و پیروز

باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نورالسادات
۱۳:۱۳, ۲۶/بهمن/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/بهمن/۹۳ ۱۳:۱۴ توسط Lancelot.)
شماره ارسال: #10

(۲۴/مهر/۹۳ ۲:۰۸)میم.حسین.الف نوشته است:  خدا خیر بده شمارو حالا اون فیس بوقیا به کنار اونجا چی درسته که اینش درست باشه آخه چرا تو همین تالار باشد شاهد این پدیده باشیم هی میگم این دکمه سه نقطه رو عوض کنید نمی کنید دیگه
ریشه اشو که نمی دونم قصد و غایت ابداع کنندشم نمیدونم ولی خطراشو شاید بدونم

-تشوریق به حرافی می کنه (ببینید من چقد حرف میزنم برا همین تشکره)

-یادت میده برای دیگران حرف بزنی (وای چقد حرف خوب بود همه حال کردن دمم گرم دیگه بیخیال اعتقادات به درد نخور خودم اینجوری معتبر میشم اعتبار کسب می کنم )

-بذر نفاق و کینه رو میکاره (آی آقا عبدالرحمن شما به حقی پستای منو لایک نمی کنی دشمنی تا این حد ؟ در حق برادر مسلمونت ظلم میکنی اصلا منم تحریمت می کنم عمرا اگه دیگه پستاتو لایک کردم تازه همشم باهات مخالفت ببین کی گفتم)

-عجب و غرور میاره(منو دیگه آقای بیداری لایک کرده برید کنار تا از رو همتون رد نشدم تازه خود آقای بیداریم حرفی بزنه از روش رد میشم حیف که مسلمونم وگرنه ادعای خداییم می کردم)

-تازه اینا به کنار من خودم سواستفاده می کنم ، مثلا میرم میبینم آقای عبدالرحمن چه ارسالایی رو تشکر کرده حرفش چیه منطقش چیه دوستاش کین (آخه بعضی لایکا مرامیه ) با اونام دشمن بشم یا زیرآبشو بزنم چطوری حالشو بگیرم که ارسالای منو لایک نمی کنه از این داستانا ،میشه فیلم جنایی

خواهشا حداقل شما این دکمه "تشکر" به چیز دیگری تغییر بدید
پی نوشت :
ذکر نام آقای عبدالرحمن و اقای بیداری به معنای خصومت شخصی نبود صرفا شبیه سازی بود به قول این خارجی بازا سیمیلاتور بود
دیگه کسی که تاپیک ایجاد میکنه باید جور ایناشم بکشه سر مبارکو در اختیار ما بزاره تا کاسه کوزه رو روش خورد کنیمBig Grin اما گذشته از شوخی حلال بفرمایید قصد جسارت به هیچ بزرگواریو نداشتم
آقا خیلی باحال نوشتی :دی. ممنون.

"من فکر میکنم، پس هستم!" (تاریخ مصرفش گذشت) -->"من لایک میخورم، پس هستم" :دی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]