کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
50 هزار سال عذاب ب خاطر یک تار مو ؟؟
۱۵:۴۷, ۲۵/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۱۵:۴۷ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام Smile

دوستان این کلیپ رو ببینید،
سخنرانی سید حسن آقامیری

حرفهاش منطقیه؟
تفسیرش از احادیث چطور؟

سخنرانی های دیگه ای هم ازش بود توی سایت خودشون ک ...

حرفهایی شنیدم درباره اینکه عضو فرقه خاصی هستن و ... . آیا صحت داره؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، انتصـار ، Eve

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۱۳, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #11

آخه با استدلال ایشان، نه فقط یه تار مو، بلکه گناهان دیگر اصلا اصلا عذابهایش معقولانه نیست (البته با استلال ایشان)
خب من براساس حرف ایشان می گویم :
خدایی که امامان مرا به او دعوت کرده اند، مگر می شود فقط و فقط به خاطر ترک صله رحم مرا عذاب کند؟؟
خب فامیل خودمونه، با هم مشکل داریم، دوست نداریم که بریم خانشان!!!
خدای علی (علیه السلام) که گفت به قاتلش شیر بدهید، مگر می شود مرا به خاطر اینکه حالا نیامده ام خمس و زکات مالم را بدهم مرا عذاب کند؟؟ آخر مگر من چقدر درآمد دارم؟؟؟ من شکم بچه هایم را سیر کنم کافی است!!!

خدای امام حسنی (علیه السلام) که قاتل یا دشمنش را فراری داد، مگر می شود به خاطر حالا نخواندن نماز مرا عذاب کند؟؟ او که به نمازهای من نیازی ندارد؟؟

کلا تحلیل و استلال این آقا روی هوا بوده و مستند نیست!!!
به همین راحتی مابقی احکام و عذاب ها تعطیل می شود!!!

این آقا گویا نمی دانند که همان خدای ائمه که بهشت را آفریده، جهنم را نیز آفریده.

این آقا که در مورد معاد حرف می زند و آن را از اصول می داند، گویا نمی داند که نهایت همان معاد هم بهشت دارد و هم جهنم.
جهنمی که سقر دارد، زقوم داردم، درک دارد، اسف سافلین دارد و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، السا ، عبدالرحمن ، MAHDI59
۲۰:۲۸, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #12
آواتار
اینم ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-97...#pid307235
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا
۲۱:۰۴, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #13

شاید منظور اینه که حق چنین تمردی از دستور خداوند چنین مجازاتیه!
ولی اینکه آیا خدا عذاب می کنه یا نه! به نظر من از خدایی که می گه من از مادر به انسان بیشتر حب می ورزم بعیده!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، آفتاب ، Eve ، دل خسته
۲۱:۳۳, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بنده به شخصه با خوندن مخصوصا شواهد الربوبیه به این نتیجه رسیدم که اصلا زمان، مکان و حالات آن دنیا قابل مقایسه با این دنیای ما نیست.
صحبت در این زمینه بسیار هست، اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم. Blushفقط این را مطمئنم که اگر به حدیث و روایت محکمی رسیدیم باید آن را قبول کرده و با عقل معاش خودمون آن را نسنجیم.

خیلی چیزا برای این عقل ظاهری ما قابل قبول نیست، مثلا کی این جا حاضره بیشتر از دو دقیقه جای لاله و لادن مرحوم باشه. حقیقتا از بعضی جوانب بخواهیم نگاه کنیم ظالمانه است. ولی این نوع نگاه درست نیست.

ای کاش این تاپیک بهانه خوبی می شد برای شروع یک بحث مبنایی و مهم در مورد معاد. Angel

امضای سید ابراهیم
[تصویر: 70398176744835468767.png]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ali#59 ، آفتاب ، حسن.س. ، مجتبی110 ، رکن الهدی ، دل خسته ، Eve ، عبدالرحمن ، السا ، یاســین ، MAHDI59
۲۱:۴۵, ۲۵/مهر/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
قسمتی از حدیث که مد نظر ماست:

نقل قول:
صدوق‌ از وَرّاق‌ از اسدي‌ از سَهل‌ از عبدالعظيم‌ حسني‌، از محمّد بن‌ علي‌ از پدرش‌ حضرت‌ رضا از پدرانش‌ ازأميرالمؤمنين‌ صلواتُ الله‌ عليهم‌ أجمعين‌ روايت‌ مي‌كند كه‌ فرمود:
من‌ و فاطمه‌ بر رسول‌ خدا صلّي‌ الله‌ عليه‌ وآله‌ وسلّم‌ وارد شديم‌، و ديديم‌ كه‌ به‌ شدّت‌ گريه‌ مي‌كند. من‌ عرض‌ كردم‌: پدرم‌ و مادرم‌ فداي‌ تو باد اي‌ رسول‌ خدا! چرا گريه‌ مي‌كني‌؟! رسول‌ خدا فرمود: اي‌ علي‌! در آن‌ شبي‌ كه‌ مرا به‌ معراج‌ به‌ آسمان‌ بردند، زن‌هائي‌ از امّت‌ خود را در عذاب‌ سختي‌ مشاهده‌ نمودم‌، و از وضعيّت‌ آنها ملول‌ و ناراحت‌ شدم‌؛ و اينك‌ از شدّت‌ عذابي‌ كه‌ بر آنها ديده‌ام‌ به‌ گريه‌ درافتادم‌.
زني‌ را ديدم‌ كه‌ به‌ موهاي‌ سرش‌ در دوزخ‌ آويزان‌ بود، و مخ‌ و مغز سر او به‌ جوش‌ و غليان‌ درآمده‌ بود. ...............
فاطمه‌ سلامُ الله‌ عَليها گفت‌: اي‌ حبيب‌ من‌! و اي‌ روشني‌ و تازگي‌ بخش‌ نور چشم‌ من‌! اي‌ رسول‌ خدا! اعمال‌ و كردار اين‌ زنان‌ چه‌ بوده‌ است‌ كه‌ خداوند اينگونه‌ عذاب‌ را براي‌ آنها مقرّر فرموده‌ است‌؟ رسول‌ الله‌ فرمود: اي‌ دختر من‌!
امّا آن‌ زني‌ كه‌ به‌ مويش‌ آويزان‌ بود، آن‌ زني‌ است‌ كه‌ موي‌ خود را از مردان‌ نمي‌پوشانَد............
سخن این حاج آقای محترم، کلیتش حرف های خوبی است. این حدیث مشخص نمی کند این خانمی که چنین می کرده است آیا با اطلاع به گناه چنین می نموده؟ آیا می دانسته گناه می کند و اما قبول نداشته که واقعا این گناه مهم است؟ یا آیا این خانم زورش به نفسش نمی رسیده است و بلاخره از جور زمانه آن عمل را انجام داده؟ و آیا زنی این چنینی توبه کرده یا خیر و پشیمان بوده از عملش یا خیر؟ و.... معلوم است از بین همه این اقسام باید معلوم شود که کدام مصداق مستحق این چنین عمل است زیرا عذابشان مختلف است لاجرم. مثلا شاید این سنخ زنان کسانی بودند که می دانستند که گناه می کنند و آن را گناه مهمی نپنداشته و عوامل بیرونی هم آن ها مجبور به این کار نمی کرده بلکه صرفا به خاطر دست کم گرفتن این موضوع و با اینکه می داستند گناه است و برای جذب جنس مخالف انجام دادند و با اصرار بر گناه آن را قلبی نموده و توبه هم نکردندو....... این ها سطوحش فرق می کند و کسی نمی تواند صرفا با یک تار مو حکم دهد که عذابش چنین است مگر کسی که متعلم به علم الهی باشد. البته باید بدانیم که برخی گناهان اجتماعی خیلی خطرناک است. مثلا فرض کنید عشوه گری یک زن باعث شود یک جوان نرمال بعد از مدتی که با او رابطه دارد به گناهان جنسی اعم از زنا و غیره بیافتد. نمی گویم جوان بی گناه است می گویم گناه بقیه اگر به عللی هر چند ضعیفه مرتبط با ما باشد اثری گاها عجیب دارد. به طور تکوینی حقیقت آن زن در غذاب این مرد شریک است. می دانید اعمال عین همین ظاهرشان باطنی دارند که با شدت شاید هزاران برابر از آنچه به عالم ماده مرتبط است در عوالم دیگر به هم اثر گذارند. واقعا اگر صورت زنا اژدها باشد با هزاران مرتبه بلکه قوی تر از عالم ماده از آن پسر به دختر مرتبط است. اگر پسر عمرش با زنای خدای نگرده محصنه تباه شود آن اژدهای عذاب دائم او باید دمش حداقل لابه لای موهای دختر جا مانده باشد! البته تصور این مفاهیم و تشریحش کار امثال بنده نیست ولی اگر تصور درست شود تصدیقش واضح است. البته معلوم است عوالم بالا خیلی جزئیات فراوان دارد و باید مصداقا بحث شود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، رکن الهدی ، سید ابراهیم ، عبدالرحمن ، السا ، یاســین ، مجید املشی ، آفتاب ، MAHDI59 ، Hadith ، سیمرغ
۰:۴۴, ۲۶/مهر/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۵/مهر/۹۳ ۲۱:۰۴)مجتبی110 نوشته است:  شاید منظور اینه که حق چنین تمردی از دستور خداوند چنین مجازاتیه!
ولی اینکه آیا خدا عذاب می کنه یا نه! به نظر من از خدایی که می گه من از مادر به انسان بیشتر حب می ورزم بعیده!

"یه کلید واژه داریم به اسم رحمت،یعنی : دادن وجود و فیض به هر موجود قابلیت داری
در اسمای الهی هم جزو رئوس اسما است که دو تا زیر اسم رحمان و رحیم داریم که رحمان عام و رحیم خاص هست.
حالا هر چیزی رو که فکر کنید ذیل صفت رحمان هست: بهشت ،جهنم،انسان،ملائکه،شیطان .......
حالا یه صفت رحیم هم داریم که همه موجودات ذیل این نیستن.که نبودش ایجاد عذاب میکنه،تفاوت بهشت و جهنم در همینه،در جهنم رحمانیت هست اما چون رحیمیت نیست عذاب توشه."
ما تو این دنیا مخیر بودیم که به رحیمیت برسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجتبی110 ، عبدالرحمن ، السا ، سید ابراهیم ، رکن الهدی ، حسن.س. ، آفتاب ، سیمرغ
۱۳:۵۵, ۱۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۲۲:۵۰ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #17
آواتار
این حرفها چرت و پرته ! بدون رودربایستی !
این حرفو صدها ساله دارن میگن یه عده ای !
که دین همش خوبه همش رحمته
اصلا خشونت بده !
اصلا جهنم چیه ؟!
اصلا عذاب چیه ؟
دلت صاف باشه اصلا !!
خدا همه مون رو به راه راست هدایت کنه

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
ارسال پاسخ  به روز آوری