کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ماجراهای حجاب برتر ستایش (!)
۱۰:۳۲, ۲۸/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

مراسم جشن عید غدیر در شهر حاجی‌آباد مرکز شهرستان زرین‌دشت استان فارس، به خاطر قهر مهمان اصلی به بر هم ریختن سالن توسط حاضران منتهی شد!

به گزارش ایسنا، «انصاف نیوز» نوشت:
این مراسم که سه‌شنبه با بلیط‌فروشی و استقبال گسترده مردم در سالن ورزشی 22 بهمن حاجی‌آباد برگزار شد، به علت تناقض محتوای برنامه با بیلبوردهای تبلیغاتی به هم خورد.
در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود، نوشته شده بود که برنامه با حضور «نرگس محمدی»بازیگر نقش «ستایش» برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که علی‌رغم حضور این بازیگر در سالن، وی به روی سن نرفت.

در ابتدای مراسم، امام‌جمعه زرین‌دشت سخنرانی داشت که در پایان سخنان خود اعلام کرد که خانم نرگس محمدی امشب با چادر و حجاب برتر به روی صحنه خواهند آمد. اما نرگس محمدی پس از اطلاع یافتن از این سخنان، گفت که حجابش کامل است (!) و با چادر (!!) به روی سن نخواهد رفت!!

اصرار بیش از حد برگزارکنندگان نیز تاثیری در تصمیم او نمی‌گذارد و این مساله باعث قهر این بازیگر از سالن می‌شود.جمعیت زیاد حاضر در سالن که با وعده حضور نرگس محمدی بلیط تهیه کرده بودند وقتی متوجه شدند که قرار نیست ستایش به روی سن بیاید، شروع به اعتراض کردند که در این میان اعتراضات بالا گرفت و باعث زد و خورد و آسیب رساندن به وسایل سالن شد.

Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra ، sarallah ، السا ، Hadith ، soora ، azade ، m.hossein ، میم.حسین.الف ، فدايي ولايت ، شیدا ، صبا ، دل خسته ، A.E ، Kol

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۱۳, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #41

زینب خانم
جامعه ما خراب شده ،قبول دارم .
خیلی دوست داشتم بدونم هر کدوم از این دوستانی که اینجا تاپیک گذاشتن اگه خودشون به شهرت می رسیدند واقعا چه کار می کردند!
آدم های زیادی هستن چه چهره چه اشخاص دیگه چه در ظاهر چه در باطن خودشون و گم می کنند!!
اسیر نگاه ها می شن،فقط می شه از خدا خواست که هدایتشون کنه،ما رو هم هدایت کنه!
اونا خطاشون تو ظاهرشون می یاد خدا نکنه خطای ما زیر چادرمون بیاد بعد شرمنده فاطمه زهرا (سلام الله علیها)بشیم.اون موقع است هیچ حرفی نداریم نمی تونیم بگیم فلانی اینطوری بود فلانی اونطوری بود.
دلتون صاف قلبتون پر امید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، السا ، فدايي ولايت ، رکن الهدی ، میم.حسین.الف ، Eve ، Kol
۲۳:۲۳, ۲۹/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۵:۲۹ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #42
آواتار
(۲۹/مهر/۹۳ ۲۳:۱۳)آسمانه سجادی نوشته است:  جامعه ما خراب شده ،قبول دارم .
خیلی دوست داشتم بدونم هر کدوم از این دوستانی که اینجا تاپیک گذاشتن اگه خودشون به شهرت می رسیدند واقعا چه کار می کردند!
آدم های زیادی هستن چه چهره چه اشخاص دیگه چه در ظاهر چه در باطن خودشون و گم می کنند!!
اسیر نگاه ها می شن،فقط می شه از خدا خواست که هدایتشون کنه،ما رو هم هدایت کنه!
اونا خطاشون تو ظاهرشون می یاد خدا نکنه خطای ما زیر چادرمون بیاد بعد شرمنده فاطمه زهرا (سلام الله علیها)بشیم.اون موقع است هیچ حرفی نداریم نمی تونیم بگیم فلانی اینطوری بود فلانی اونطوری بود.
دلتون صاف قلبتون پر امید.

احسنت بر آسمانه سجادی ....
حضرت علی علیه السلام :
ای مالک! اگر شب هنگام کسی را در هنگام گناه دیدی، فردا به آن چشم نگاهش مکن، شاید سحر توبه کرده باشد و تو ندانی...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، آسمانه سجادی ، Eve ، مهشاد
۲۳:۳۰, ۲۹/مهر/۹۳
شماره ارسال: #43
آواتار
دوستان عزیزم خانومای گل
اینجا بحث این نیست که مانتویی جماعت خرابه منه چادر پاک ومطهرم!!که بگیم نباید از رو ظاهر قضاوت کرد
بحث سر الگوهای جوونای مملکتمونه الگوی خواهر من خواهر تو وفرزندانمون ...خودت می گی شهرت
جوون امروز با دیدن این افراد می فهمه به شهرت رسیدن یعنی این باید این شکلی باشه وگرنه محبوب نیست مشهور نیست
بحثه این معیار های ما عوض شدن علایقمون سلایقمون داره عوض می شه داریم کم کم مصداق هم رنگ جماعت شدن می شیم اونم چه جماعتی!!
نوجونمون رو می بینیم می گیم این چه تیپیه زدی می گه ماله فلان بازیگره ...یعنی من الگوم اون آدمه همه بدونن...حالا به نظرت مهم نیست این الگو کی باشه چه جوری باشه چی براش مهم باشه چی براش بی اهمیت!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، فاطمه خانم ، ghoran ، Kol
۰:۲۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #44

رکن الهدی
جوون اگه می خواد به این چیزها نگاه کنه که بهتره نگاه کنه و خطش و عوض کنه!

داستان ابوذر جالبه و می تونه به دوستان کمک کنه .زمانی رسیده بود که یک سال از خشکسالی مدینه می گذشت و پیامبر بسیج عمومی داده بود که سپاه رم می خواد به مردم حمله کنه و مردم بهتره مدینه رو ترک کنند،تازه مردم به میوه و آذوقه های خوب رسیده بودند و این زمینه برای منافق ها آماده شده بود که کارشکنی کنند.بعضي از سست ايمانا به خاطر کمبود غذا و آفتاب داغ در بين راه پشيمان شدند.ناگهان مردي به نام كعب بن مالك برگشت و راه مدينه را پيش گرفت . اصحاب به رسول خدا گفتند: يا رسول اللّه ! كعب بن مالك برگشت . فرمود:ولش كنيد، اگر در او خيري باشد خداوند به زودي او را به شما برخواهد گرداند و اگر نيست خداوند شما را از شر او آسوده كرده . طولي نكشيد كه اصحاب گفتند: يا رسول اللّه ! مرارة بن ربيع نيز برگشت . رسول اكرم فرمود:ولش كنيد اگر در او خيري باشد خداوند به زودي او را به شما برمي گرداند و اگر نباشد خداوند شما را از شر او آسوده كرده است . مدتي نگذشت كه باز اصحاب گفتند: يا رسول اللّه ! هلال بن اميه هم برگشت . رسول اكرم همان جمله را كه در مورد آن دو نفر گفته بود تكرار كرد. در اين بين شتر ابوذر كه همراه قافله مي آمد از رفتن باز ماند. ابوذر هر چه كوشش كرد كه خود را به قافله برساند ميسر نشد.
ناگهان اصحاب متوجه شدند كه ابوذر هم عقب كشيده ، گفتند: يا رسول اللّه ابوذر هم برگشت . باز هم رسول اكرم با خونسردي فرمود:ولش كنيد، اگر در او خيري باشد خدا او را به شما ملحق مي سازد و اگر خيري در او نيست خدا شما را از شرّ او آسوده كرده است . تا اینکه ابوذر برای پیدا کردن آب به هزار بدبختی پستی و بلندی هایی را میرود تا اینکه مقدار آبی به دست می آورد . از شدت تشگی و له له آب می خواهد عطش خود را برطرف کند ولی به یاد پیامبر مشک آب را بدون اینکه به آن لب بزند نزد پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)می آورد!
فراموش نکنیم که آیات زیادی در قرآن هست که خدا هر که را بخواهد هدایت می کند و هر که را بخواهد هدایت نمی کند.
ما حواسمون به خودمون باشه که ما رو باد نبره،مطمئن باش اونیکه بخواد هدایت بشه به استقامت من و شما نگاه می کنه !
خیالتون راحت هر کی تکلیف خودشو خوب می دونه.
پایدار باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، فاطمه خانم ، میم.حسین.الف ، Bidel.s ، Eve ، مهشاد
۰:۴۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #45
آواتار
وجدانا این شخص انقدر اهمیت داره که وقت باارزشتون رو صرفش بکنید؟

پر طاووس قشنگ است به کرکس ندهند....

با عرض معذرت از همه کرکس ها
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، السا ، رکن الهدی ، Kol
۰:۴۹, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #46

بزرگواران نظرات و دیدگاه های جالب و قابل تاملی دارند علی آقا از کجا میدونستی این تاپیک انقدر بحثش گسترده میشه که اسمشو گذاشتی "ماجراهای ...." Smile (جالب بود .)
یکی از جالب ترین دیدگاه که البته نمود حقیقی هم دارد و خیلی دردآوره هستش نظر سرکار خانم پرنیان بود . که البته درست می فرمایند .
در جهت تکمیل فرمایشات شما باید اضافه کنم این اشکال از انسانهاست نه حجاب پس نباید گزینشی به حجاب سفارش کرد (تو با حجاب باش تو با حجاب نباش ). ترویج حجاب نباید طوری باشد که " خانم فقط چادر سر کن" باید همراه با معانی و معرفت باشه که آخرش نشه اون که شما فرمودید این قضیه در کل امور صادقه ، نماز ، انتظار ظهور ، تلاوت قرآن ، زیارت خوانی و غیره این امور تک بعدی نیستن باید به شکل چرخه دربیان و همه توام با هم باشند داشتن معرفت و معنا هم که پیش نیازه در واقع متصور میشیم همون نیسان آبیه اس که اول از همه رد شده
راجب برخورد تماشاگران برنامه که باید گفت کار از شستن چشمها گذشته سهراب باید مغزها رو شست اونم با آب وایتکس (حرفای جناب بیدل راجب شعور اجتماعی جالب و خوب بود جای بحث و ترویج بیشتر هم داره )
رفتار این بازیگر هم جالب نبوده لجاجت و قهر کردن ، از طرفی رفتار تماشاگران که اصلا قابل فهم نیست . حالا سخن امام جمعه هم جای بحث دارد
تقاضا
خواهشا یه نتیجه خوب بگیرید داره از حوصله خارج میشه بحث . چند نکته کاربردی چند دیدگاه مناسب چند فرهنگ درخور طرح کنید که ما هم چیزی یاد گرفته باشیم دست خالی نریم از تاپیک پر ماجرا
پیشنهاد
چند موضوع با هم مطرح شده اگر کسی دایره المعارف اطلاعات بالایی داره یا تحقیقات گسترده میتونه انجام بده یا قلم شیوا و خوش قریحه داره به تفکیک به بررسی هر کدوم بپردازه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: پرنیان ، السا ، Ali#59
۱:۲۰, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #47
آواتار
بچه ها مراسم اعتکاف رو دیدید؟حتما دیدید.

نمیدونم جو اعتکاف های شمام اینجوریه یا نه....

خیلی خوبه همه خیلی خوب میشن....

همه نماز اول وقت خون نماز شب خون....با قرائت نماز میخونن و ....

اما ی چیزیم توش هست نمیدونم خوبه یا نه....

همه به هم گیر میدن...

مثلا :

خانم جوراب شما مشکل داره...(حالا نامحرم نیستا...)

خانم مهره شما جرم داره سجده تون درست نیست...

خاانم وضوتون صحیح نیست...

خانم قهقه نزن خوب نیست...

خلاصه کلی به هم گیر میدن معمولا هم یه بحثی میشه....آخرشم ممکنه قهر کنن.

بعضی اوقات تو تالار حس میکنم ما هم همینجوری میشیم. عالم بی عمل...

البته برخی تذکرا خوبه ها خیلیم خوبه ولی گاهی اول باید به خودمون تذکر بدیم من خودمو میگم

گاهی پستامو میخونم میگم اینو من نوشتم ؟! بعد میگم چقدر مومنانه نوشتم کاش اینقدر مونانه عمل میکردم....

گاهی حس میکنم نوشتنامون رنگ خداییش رو از دست میده... مخصوصا تو تاپیکای گفتگو محور....

دوستان !مخاطب اصلی این متن خودم بودم ها... کسی به دل نگیره....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، زینب خانوم ، رکن الهدی ، Ali#59 ، آفتاب
۷:۰۱, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #48
آواتار
دورویی در هر حالی بده.
چه آدمی لباس افتضاح بپوشه و بر فرض - نزدیک به محال - دلش پاک پاک باشه و چه آدمی که چادر میپوشه و رشوه میده و غیبت میکنه و تهمت میزنه و ...
اما طبیعیه که کسانی که چادر سر میکنن، بیشتر به خدا و پیغمبر اعتقاد دارن و کمتر آزار میدن دیگران رو.
و طبیعیه که کسی که اعتقادی به حجاب نداره، کمتر به خدا و اون دنیا اعتقاد داره و کمتر مسائل دینی رو رعایت کنه.
(البته قانون کلی نیست. اما قانون حداکثری هست)
مثلاً ما میگیم بازیگرا توشون فساد زیاده.
به این معنا نیست که آدم خوب توشون نیست.
به این معنیه که آدم بداشون بیشترن.
یا مثلاً اعتقاد داریم آخوندها آدمای خوبین.
اما توشون آخوندهای خائن و نامرد و شبه مسلمون هم پیدا میشه.
هیچ شغل و حرفه ای آمار 100% ای نداره.
آسمانه جان!
من به شخصه خدا رو شکر میکنم که یقه ام رو گرفت و از تئاتر بیرون آورد.
اگرم مشهور میشدم، بعید میدونم به کمتر از شباهت به آییش راضی میشدم.
اما خدا رو شکر که معیارهام عوض شد.
حالا سوال اینجاست که اگه من این کارا رو انجام میدادم، آیا کارها تبدیل به کارهای درست میشد؟
نخیر...
اگه منم مثل بازیگرا لباس میپوشیدم، بازم کار بدی بود.

و اما یه چیز دیگه:
شنیدین عبارت "سخنی کز دل برآید لاجرم بر دل نشیند"؟
برعکسش هم صادقه.
یعنی سخنی کز دل بر نیاید، محاله بر دل بنشیند.
من میسوزم که چنین آدم هایی باید نقش دختر چادریهای ما رو بازی کنن.
اون زمان که من تو فیس بوک بودم، یه دختر عرب ای منم اد کرده بود که تمام عکساش عکسای یکی از بازیگرای ما بود که اون روزا نسبتاً محجبه بود.
یعنی اگه حجاب رو رعایت کنن، ممکنه الگوی تمام مسلمونا بشن.
اما وقتی طرف رعایت نمیکنه، 4 نفر دیگه رو هم با خودش بی اعتقاد میکنه دیگه.
بازیگری که میاد تو تلویزیون روسری سر میکنه که موهاش پیدا نباشه و از خانواده و همسر و خوبی ها صحبت میکنه و فردا تو پارک پرواز با دوستاش داره هاپوش رو میچرخونه، خوب معلومه اگه تو یه نقشی چادر سر کنه، من اصلاً به اون چادر اعتقاد پیدا نمیکنم.
اتفاقاً یکی از دوستای مدرسه ای من کارمند صدا و سیماست که به قول پرنیان یه چشی رو میگیره و میره سر کار.
اما وقتی مهمونی دعوتش میکنیم، بی چادر و با کلی آرایش و با حجاب افتضاحی میاد و مدام هم اون وسطه.
یعنی کاش واسه بازیگر شدن و کارمند صدا و سیما شدن شرط چادری یا محجبه بودن رو میذاشتن.
توی هر فضایی.
کاش اگه حتی یه عکس بد اگه ازشون گرفته میشد، از کار اخراج میشدن و ممنوع التصویر میشدن.
کاش یه نهادی بود این بازیگرا رو جمع میکرد.
اگه تحت هیچ شرایطی حجاب نمیخوان که راه بازه و جاده دراز.
اگرم میخوان تو ایران بمونن، باید قانون مملکت رو رعایت کنن دیگه.
والا...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی
۱۱:۰۶, ۳۰/مهر/۹۳
شماره ارسال: #49
آواتار
آقا برای چی این سرور سایت انقدر داغونه تا حالا چندبار متن نوشتم کلا پریدهAngry
اسمانه جان ببین قیاس شما قیاس مع الفارقه چرا چون شما نوجوونهای امروز ما رو داری با کسی مثل جنابه ابوذر مقایسه می کنی همون پیامبر قبل از این که به اون جمله ها برسه همه تلاشش رو واسه هدایت و نصیحت مردم انجام داده بودن پس همینجوری نگفتن ...منو شما هم نمی تونیم بگیم به درک نوجونی که عقلش نرسه بره سمت این ادما به درد نمی خوره چون اونوقتی کل نوجونهامو رو فرستادیم تو باتلاق
وقتی مدل مانتو مدل تیپ بازیگرای خانوم ما می شه مد برای دخترای ما باید فکر بقیه حرکتها رم داشته باشی خانوم بازیگری که 35ساله شه ظاهر خوبی هم داره در جواب سوالی که چرا تا حالا ازدواج نکردی می گه من با کارم ازدواج کردم به بچه ات واسه توضیحش چی می گی ؟
می گی اره دیگه هر چند وقت یه شوهر جدید یه بچه جدید چرا ازدواج کنه بعله باید بدوخوب رو به نوجون نشون بدی اگاهش کنی بعد بهش اختیار تصمیم بدی
چند وقت پیش یه عکس تو فضای مجازی گذاشته شد که نشون می داد تعدادی از بازیگرا لب ساحل بودن که یکی از اقایون یکی از خانوما رو توی بغل خودش گرفته بود مردم خوش باور ماهم گفتن عه دیدین اینا ازدواج کردن اما بعد اون اقا در کمال خونسردی اومد گفت ما هیچ نسبتی با هم نداریم!!!!
حالا اگه این کارو یه ادم مهمه دیگه انجام داده بود متهم می شد به هزارتا چیز به فساد اخلاقی... اما بازیگرای ما کلا مصون هستن
۱۴:۴۷, ۳۰/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/مهر/۹۳ ۱۴:۵۱ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #50
آواتار
دیگه مطالب زیاد شد،من وقت نقل قول کردنشون رو ندارم! Smile
کلی میگم :
اول درباره ی اون بحث غیرت که گفتم.
دوستان،من نگفتم که «غیرت» ریشه مذهبی نداره Dodgy
گفتم که «اون» غیرت ریشه مذهبی نداره Confused

غیرتی که باعث میشه زن نتونه هنرمند باشه!
غیرتی که من خیلی دیدمش!!جالبه که حالا خود اون فرد غیور توی موارد متعددی،علاقه داره که بره تئاترهای زنونه ببینه! Smile
غیرت به خودی خود اصلا ریشه الهی داره و از صفات خداست و در نتیجه ی اون در انسان متجلی میشه.
منتها چه غیرتی؟
به چه قیمتی؟! Wink
در ضمن بعضی حرف ها خیلی بر خورنده بود Confused
یه جوری صحبت نکنید انگار هر زنی که بازیگر شده،یک شوهر ... داشته Sad

بحث دوم در مورد این که چرا من این تایپیک رو زدم...انصافا هدفم غیبت یا توهین نبود.
یک حرکت اشتباهی شده بود که دو سو داشت : یک بخشش خود خانم محمدی اشتباه کردن،یک بخش هم اون روحانی گرام،اشتباه کردند... .
همین!
در پشت این دو تا اشتباه بحث های مهمی بود که مطرح شد.وگرنه خود این اتفاق شاید چندان مهم نباشه... .

مورد سوم هم حدود فساد و خلاف شرعه که توی این جور بحث ها خیلی خلط میشه با هم.
ببینید : اگه قراره قضاوت دینی کنیم،انصافا بزارید شاقول،احکام دینی باشند.
من هم گفتم که اینجا به بازیگرها انگ فساد زده میشه...یک دلیلش اینه که «فساد» از دید شما با دید اون بازیگر فرق داره.
مثلا همون به اسم کوچیک صدا کردن.
توی این موضوع هم اون غیرت کاذب (از نوع ایرانیش!) واضحه هم این تفاوت در تعریف فساد.
ممکنه کسی توی ایران این رو فساد یا بی غیرتی بدونه در حالی که این اعتقاد،هیچ ریشه مذهبی نداره.
فقط یک چیز قومیتیه... .
حتی در بین بعضی اقوام «ایرانی» هم این مدل تابوها وجود نداره : /
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، آفتاب ، آسمانه سجادی ، میم.حسین.الف
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا