|
ماجراهای حجاب برتر ستایش (!)
|
|
۱۰:۳۲, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۰:۳۴ توسط Ali#59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
مراسم جشن عید غدیر در شهر حاجیآباد مرکز شهرستان زریندشت استان فارس، به خاطر قهر مهمان اصلی به بر هم ریختن سالن توسط حاضران منتهی شد! به گزارش ایسنا، «انصاف نیوز» نوشت: این مراسم که سهشنبه با بلیطفروشی و استقبال گسترده مردم در سالن ورزشی 22 بهمن حاجیآباد برگزار شد، به علت تناقض محتوای برنامه با بیلبوردهای تبلیغاتی به هم خورد. در بیلبوردهای تبلیغاتی این مراسم که در سطح شهر نصب شده بود، نوشته شده بود که برنامه با حضور «نرگس محمدی»بازیگر نقش «ستایش» برگزار خواهد شد اما اتفاقاتی افتاد که علیرغم حضور این بازیگر در سالن، وی به روی سن نرفت. در ابتدای مراسم، امامجمعه زریندشت سخنرانی داشت که در پایان سخنان خود اعلام کرد که خانم نرگس محمدی امشب با چادر و حجاب برتر به روی صحنه خواهند آمد. اما نرگس محمدی پس از اطلاع یافتن از این سخنان، گفت که حجابش کامل است (!) و با چادر (!!) به روی سن نخواهد رفت!! اصرار بیش از حد برگزارکنندگان نیز تاثیری در تصمیم او نمیگذارد و این مساله باعث قهر این بازیگر از سالن میشود.جمعیت زیاد حاضر در سالن که با وعده حضور نرگس محمدی بلیط تهیه کرده بودند وقتی متوجه شدند که قرار نیست ستایش به روی سن بیاید، شروع به اعتراض کردند که در این میان اعتراضات بالا گرفت و باعث زد و خورد و آسیب رساندن به وسایل سالن شد. ![]() |
|||
|
|
۱۱:۱۳, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۱:۱۴ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
لینک آپارات اینم فیلم اعتراض بعدش. کاری ندارم چه لباسی تنش بوده ولی اون کسی که بدون هماهنگی گفته میخواد با چادر بیاد بالا ، خیلی غلط کرده. نمیدونم مگه چادر با اینا ارزشمند میشه. مگه ایشون کیه که بخواد بگه چون این چادر زده ، چادر چیز خوبیه. هنوز رنگ عکسای جام جهانی خشک نشده ... |
|||
|
|
۱۱:۴۹, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
به نظرم حدیثی از امیر المومنین هست که میگه زمانی نابودی یک جامعه رسیده که اراذل بر افاضل مقدم داشته بشن. تو جامعه ما اراذل باد شدن اندازه بالن. اون از بازیگرهای ... اون هم از فوتبالیست های ....
|
|||
|
|
۱۳:۲۵, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
یعنی چی ؟!یه کسی که اصن چادر نیست و بهش اعتقاد نداره وخودش حجابش رو خوب می دونه بزور چادر سرش کنیم که تبلیغ شه؟!!!نهاییییییت ضد تبلیغه که...
از اون امام جمعه بعید بود با این حرکت سطحی...طرف صدتا عکس آنچنانیش تو اینترنته بعد چادر سرش کنه!!!اون حرمت و پاکی چادر پس کجا میره |
|||
|
|
۱۶:۲۱, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
اصلا مگر لیاقت چادر رو هرکس دارد. مگه چادر روی سر هرکس میرود؟؟
ماجرا از اینجا آب میخورد که نمیدونیم چرا بازیگرها شدن الگوی جامعه. بازیگر و خواننده رو دعوت میکنند برای عید قربان. چه ربطی دارد؟؟!! بندههروقت عید و مراسمی میشود این سوال رو از خودم میپرسم تا حالا هم به چراییش پی نبردم ![]() میخوان نمایش برگزار کنند چرا از اعیاد مایه میگذارن؟؟! |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۲۸/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۳۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۸/مهر/۹۳ ۱۶:۲۱)فاطمه خانم نوشته است: اصلا مگر لیاقت چادر رو هرکس دارد. مگه چادر روی سر هرکس میرود؟؟ دقیقا همین طوره. عید که میشه تا تلوزیونو روشن میکنی فوتبالیست بازیگر خواننده ای بابا اصلا در شان خودم نمیبینم بشینم گاهی مکالمه های پیش پا افتادشونو بشنوم.واقا مسخرس. اما اگه از حق نگذریم تلوزیون یه حسن بزرگی داره اینه ک علارغمه م ا ه و ا ر ه آدم نمیترسه کانالاشو عوض کنه... |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
الان که فیلم دیدم با خودم گفتم یعنی یه بازیگر درجه8 انقدددددددددر ارزش داره که مردم همچین کاری بکنن یعنی واقعا باید متاسف این فرهنگ وحشتناکمون باشیم که جوووناش اینطور عکس العمل نشون میدن....
|
|||
|
|
۱۸:۴۱, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چادر لیاقت می خواد
کسی مثل اون خانوم رو نمی دونم لیاقتش رو داره یا نه حالا من توی بحث حجاب سر رشته ای ندارم. از آماتور هم عقبم کم و بیش همه اطلاع دارن ولی مطمئن هستم کسی که چادر سرش می کنه باید لیاقتش رو داشته باشه. در غیر اینصورت از سه حالت بیشتر نخواهد بود: 1- اون خانوم تبدیل یه یه خشک متحجر خواهد شد 2- حجاب نابود خواهد شد 3- هر دو با هم نابود می شن |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
درسته گفتش با عقل جور در نمیاد اما با این حال ترجیح میدم بگم فتوشاپه
حالا در چنین مواقعی باید به کدام برسیم ؟ حجاب (اون خانم که ارزش بحث کردن نداره مقصودم درک این چیزی هست که شما میفهمید اما گویا حضار ...) یا شعور اجتماعی ؟ مسله این است ... |
|||
|
۲۳:۰۸, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
نقل قول:درسته گفتش با عقل جور در نمیاد اما با این حال ترجیح میدم بگم فتوشاپهشعور اجتماعی پایه حرکت جمعی و اجتماعی هست حالا حرف من دقیق دقیق حجاب نیست. مسائلی مثل حجاب که ریشه ی اجتماعی هستن، نیازمند یه حداقل شعوری هستن تا پذیرفته بشن |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |