کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به بایکوت تل‌آویو است
۱۶:۰۶, ۲۸/مهر/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
ارمغان پنجمین نرم‌افزار برتر تولید رژیم صهیونیستی برای کاربران چیست؟

وزیر اقتصاد اسرائیل: «وایبر» پاسخی به بایکوت تل‌آویو است
گروه اجتماعی - رجانیوز: تب «وایبر» خیلی سریع بالا گرفت و اکثر کاربران تلفن‌های همراه هوشمند را با خود همراه کرد؛ موجی که به دلیل رایگان و جذاب بودن این نرم‌افزار ایجاد شد و توانست در مدت کوتاهی، بخش زیادی از ایرانیان را نیز به استفاده از این نرم‌افزار ترغیب کند.
به گزارش رجانیوز، اما واقعیت این برنامه کاربردی به ظاهر دوست داشتنی چیست؟ پاسخ به این سوال را باید از وزیر اقتصاد رژیم صهیونیستی شنید.
[تصویر: 131850.jpg]
«نفتالی بنت» اخیرا در یک مصاحبه اعلام کرده است که «Viber» توانسته پاسخ مناسبی به جنبش بایکوت اسرائیل در سراسر جهان باشد. بر اساس خبری که نشریه «جروزالم پست» منتشر کرده، او با اعتراض به اظهارات برخی از مقامات اروپایی علیه جنایات اسرائیل و تلاش برای بایکوت اقتصادی این رژیم، تاکید کرده است: «به جای تحریم و بایکوت اسرائیل، بیایید خلاقیت را به مبارزه بگذاریم. وایبر بهترین پاسخ به بایکوت اسرائیل است.»
این مساله را باید در کنار این خبر تحلیل کرد که وایبر اکنون به یکی از پنج نرم‌افزار برتر تولید رژیم صهیونیستی تبدیل شده است و توانسته علاوه ایجاد یک شبکه اقتصادی قوی برای تل آویو، یک بانک اطلاعاتی قدرتمند جهانی نیز برای این رژیم فراهم کند.
جالب است بدانید که در همین راستا، ارتش مصر استفاده سربازان از نرم افزار «وایبر» را به علت سوء استفاده جاسوسی رژیم صهیونیستی از آن، ممنوع کرده است. مطبوعات مصر تأکید کردند ارتش این کشور استفاده سربازان از برنامه رایگان تماس‌های تلفنی (وایبر) را ممنوع کرده است؛ زیرا هدف این شرکت صهیونیستی از راه اندازی این نرم افزار رایگان سودآوری یا آگهی نیست، بلکه جاسوسی از کاربران است.
«عرب تایمز» به نقل از مطبوعات مصر نوشت: «سیاست این شرکت، جمع‌آوری و استفاده از اطلاعات است ولی معمولا کاربران بدون اینکه جزئیات فرم درخواست عضویت را به دقت بخوانند، آن را تایید می‌کنند. این شرکت در فرم عضویت نوشته است نرم افزار وایبر فایل صوتی مفصلی از مکالمه هر تماسی از همه تلفن‌ها و شبکه‌ها بدست می‌آورد تا درک بهتری از عملکرد شبکه و جزئیات آن از نظر تعداد مکالمه‌های کاربران و مکان‌های تماس و زمان مکالمه‌ها و نوع شبکه استفاده شده، داشته باشد.»
[تصویر: 009.jpg]
این شرکت این اقدام را اینگونه توجیه کرده است که به دنبال اطلاع از هر مشکل فنی و بهبود خدمات یا دلایل امنیتی عمومی است؛ ولی این شرکت فایل مکالمه‌های ضبط شده را به مدت سی ماه نگه داشته و در اختیار منابع اطلاعاتی خاص قرار می‌دهد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hedayat ، بچه های گمنام ، ساقی ، رکن الهدی ، السا ، فدايي ولايت ، Havbb 110 ، MohammadMeraj ، alisan ، MohammadSadra ، حسن.س. ، azade ، دل خسته ، عبدالرحیم ، ghoran ، pure ، بیداری12 ، arman mohseny ، سدرة المنتهی ، mohammadhadi ، bagheri4 ، فدک زهرا ، Ramin_Ghn ، علی امینی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۱۶, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
آواتار
منم قبلا مخالف استفاده از وایبر بودم اما چند تا مزیت وایبر داره که ما مجبور شدیم به استفاده از اون:
1)‌امکان برقراری ارتباط و ارسال پیام های طولانی و عکس و فیلم بدون هیچگونه هزینه ای (جز هزینه کم شدن حجم دانلود )
2)‌امکان برقراری ارتباط رایگان با آشنایان خارج از کشور

مورد دوم مورد اصلی بود که ما بخاطرش وایبر رو نصب کردیم. به خاطر مسائل امنیتی و جاسوسی هم همه مخاطبین رو وارد تبلت نکردم تا شبکه اطلاعاتی شون رو کامل نکرده باشم. فقط اونهایی هستند که یا آدم های خیی معمولی هستند یا خودشون در این فضا حضور دارند.

اما در مورد ارسال فیلم و عکس های نامربوط که زینب خانم گفتند.. زینب خانوم من تاحالا تصویر بد یا فیلم بد دریافت نکردم ،‌ کارایی وایبر از این جهت،‌مشابه بلوتوث هست ،‌این دیگه به خود مردم و فرهنگشون برمیگرده که چطور ازش استفاده کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، Eve ، فدايي ولايت
۱۵:۳۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #22
آواتار
به نام خدا [تصویر: rose.png]

گویا مردم دو تا انتخاب دارن ...
1-پرداخت هزینه ارتباطی
2-مورد جاسوسی قرار گرفتن
متاسفانه اکثر ما گزینه دوم را با رغبت انتخاب میکنیم
[تصویر: lightbulb.png]
از یه جایی باید همه با هم برای تغییر شروع کنیم قبل از اینکه نا اگاهیمون کار دستمون بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam
۱۶:۳۰, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول:گویا مردم دو تا انتخاب دارن ...
1-پرداخت هزینه ارتباطی
2-مورد جاسوسی قرار گرفتن
متاسفانه اکثر ما گزینه دوم را با رغبت انتخاب میکنیم
[تصویر: lightbulb.png]
از یه جایی باید همه با هم برای تغییر شروع کنیم قبل از اینکه نا اگاهیمون کار دستمون بده.
بینی و بین الله مورد دومش منصفانه تره تا مورد اول
تعرفه های دروغی می زنن انتقاد می شه می گن از شنبه تعرفه ها رو بررسی می کنن. معلوم نیست این شنبه کی می یاد.
من خودم به شخصه حاضرم از دشمن زخم بخورم(مورد دوم) ولی از خودی کلک نخورم(مورد اول)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Kol ، فدايي ولايت ، pure
۱۷:۱۸, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #24
آواتار
آقا اصلا تعرفه رو ول کن.
150 مگ اینترنت گرفتم . نتونستم یک فایل 60 مگی رو دانلود کنم. هیچ پیج یا چیز دیگه ای رو هم باز نکرده بودم.
وایبر هم خوب میکنه رایگان میده ، جاسوسی میکنه بکنه. رایگان مهمه.
۲۲:۰۴, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
اینکه وایبر جاسوسی اطلاعات میکنه توش شکی نیست
حتما همه شنیدین که اپلیکیشن وایبر رو فیس بوک خریده. متاسفانه این قضیه کاملا صحت داره. هر فایلی از طریق وایبر ترانسفر کنین رو سرور فیس بوک دخیره میشه و ازش برای جمع آوری داده های آماری استفاده میکنن.
فکر میکنین اونا از کجا مثلا آمار دقیق ایدز در ایران رو میدونن؟؟ یا از کجا میدونن جوان ایرانی چه کارهایی انجام میده؟؟
اینا رو از این طریق همین ا7لیکیشن ها و سایت هایی مثل فیس بوک و تویتر و ... میدونن بعد تو شبکه های اختصاصی خودشون رو مسائلی که مورد پسند جوان ایرانیه مانور میدن
الان تو هر سایت غیر اخلاقی بری تو لیست منوشون کلمه پرشین هست.

خدمت دوستانی که عرض کردن وایبر واسه گوشیشوم مشکل ایجاد کرده
این حرفتون اصلا درست نیست چون یکی از سبک ترین اپلیکیشن های موجوده حتی از لاین هم کم حجم تره و مصرف رم و سی پی یوش خیلی خیلی کمتره. ایراد از گوشی شماست

مساله خیلی پیچیده تر از این حرفاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، رکن الهدی ، آیدا77
۲۲:۲۶, ۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۲:۲۹ توسط pure.)
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲/آبان/۹۳ ۱۶:۳۰)Bidel.s نوشته است:  من خودم به شخصه حاضرم از دشمن زخم بخورم(مورد دوم) ولی از خودی کلک نخورم(مورد اول)

با این اوصاف ملت دوطرفه زخم میخورن...

حداقل اگه بتونیم جلوی یکیشم بگیریم هنر کردیم
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s
۱۷:۵۹, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #27
آواتار
راستش منم به خاطر اشنای خارج از کشورم این برنامه رو دارم ولی خوب از چیزای دیگه هم میشه استفاده کرد ولی وایبر هم سریعه و هم رایگان.و در ضمن ما ادمای معمولی اطلاعات سیاسی و نظامی نداریم پس مشکل استفاده ما کجاست؟این چیزا برای ادمای نظامی و سیاسی خطرناک تره Confused
۱۸:۰۷, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
آواتار
نقل قول:راستش منم به خاطر اشنای خارج از کشورم این برنامه رو دارم ولی خوب از چیزای دیگه هم میشه استفاده کرد ولی وایبر هم سریعه و هم رایگان.و در ضمن ما ادمای معمولی اطلاعات سیاسی و نظامی نداریم پس مشکل استفاده ما کجاست؟این چیزا برای ادمای نظامی و سیاسی خطرناک تره [تصویر: confused.png]
مثل اینه دوباره باید استدلال "کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!" بیارم
شما به تنهایی مهم نیستی
همه در کنار هم مهم می شیم
مثلا قضیه اسید پاشی
اگه شایعات اسید پاشی رو منتشر کنید می رید تو لیست مشکوک به نظام
من هم این کار رو بکنم می رم تو اون لیست
بقیه هم همینطور
در انتهای کار، دشمن یه لیست کامل از مشکوکان به نظام داره
می تونه به راحتی برنامه ریزی کنه برای ما که از چه طریقی پایه های جکومتی رو از بیخ بکنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Islam ، فدايي ولايت ، arman mohseny
۱۶:۳۷, ۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۳ ۹:۰۲ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #29
آواتار
جالبه بدونید خیلی از دوستانی که استفاده می کنن حتی نمی دونن وایبر منبع اسراییلی داره. همین رو به خیلی ها بگید کافیه.
و جالبه بدونید ( که برای خودم اصلا جالب نیست ) وایبر از بدو ورودش به ایران هنوز فی*ل*تر نشده ( برخلاف وی چت )

کاملا مشخصه که یهودی ها حامیان محکمی تو ایران دارن.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میم.حسین.الف ، bagheri4 ، Islam
۲۱:۰۶, ۹/آبان/۹۳
شماره ارسال: #30
آواتار
و یه نکته جالب اینکه خیلی اوقات با پینگ بالا هم جواب میده !!!!!!
اینترنت ایراندق که سرعت افتضاحه واسه من موقع چت با وایبر قابل تحمله !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]