|
بی حجابی و خودنمایی = بازگشت به عصرجاهلیت
|
|
۸:۵۳, ۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۱۲:۲۶ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
خداوند مهربان در قرآن کریم خطاب به زنان پیامبرمی فرماید که: مانند زمان جاهلیت گذشته خودنمایی نکنید.
خوب این یعنی چه ؟ یعنی این که در عصر جاهلیت و قبل از این که پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) به پیامبری مبعوث شوندعموم زنان عصر جاهلیت، جاهل بودند و از انسانیت دور بودند و بهره ای از علم و دانش و پیشرفت نداشتند و هنگام ظاهر شدن در مکان های عمومی آرایش و خودنمایی می کردند، چون فکر می کردند تنها هدف بودنشون و خلق شدنشون در این حده که فقط مردان از آن ها بهره جنسی ببرند اما با ظهور پیامبر گرامی مردم عرب از جاهلیت کم کم فاصله گرفتند و به رشد فکری و روحی راه پیدا کردند زنان نیز فهمیدند که تنها برای لذات جنسی مردان خلق نشده اند و آن ها هم می توانند مانند مردان به رشد و کمال برسند بنابراین خداوند به آن ها می فرماید:« ولا تبرجن تبرج الجاهلیه/احزاب 33 » : مانند زمان جاهلیت گذشته خودنمایی نکنید. خوب این یعنی خودنمایی و آرایش زنان در مقابل مردان نامحرم مربوط به عصر جاهلیته مال زمانیه که زنان از راه رشد و کمال بازمانده و به این مسائل معطوف شده اند. متأسفانه ظاهراً بعد از گذشت 1400 و همچنین با غیبت امام زمان و دوری از ایشان دوباره داریم به سوی عصر جاهلیت داریم پس رفت می کنیم .
|
|||
|
|
۲۰:۴۰, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بدون عکس بود تشکر میکردم
|
|||
|
|
۲۳:۲۰, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اون عکس رو گذاشتم تا نگاه منفی حاصل از مطالبم بره روی این نوع پوشش و حجاب ها !
|
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
نکته جالبی بود. ولی !
بی حجابی و بد حجابی فرق میکنه. خیلی از خانم هایی که ما میبینیم ، بی حجاب نیستن ، بد حجابن ، حجابشون درست نیست. کاش حجاب اجباری نبود تا هر کسی خودش به زیبایی حجاب پی ببره. در نبود اقا که کسیو نداریم که کامل روشن کنه مردم رو . |
|||
|
|
۰:۱۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
حدس می زنم عکس رو شما نگرفتین.
درک هم می کنم هدفتون رو از گذاشتن این عکس ولی یه گله دارم از کسایی که در به در دنبال عکس گرفتن از دختر مردم هستن هدف وسیله رو توجیه نمی کنه. ناموس مردمه که تصویرش الآن روی مانیتور من و بقیه افتاده |
|||
|
|
۱:۰۷, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:اون عکس رو گذاشتم تا نگاه منفی حاصل از مطالبم بره روی این نوع پوشش و حجاب ها !قصد ندارم بحث به سمت جدل بره و خدایی نکرده شخصی بشه . شما کاربر محترم و شایسته ای هستید از حسن انتخابتون در ارایه مطالب این امر کاملا مشهوده .البته این مطلب هم بسیار ارزشمند بود شما بفرمایید "ف" ما میریم ایران زمین و بام . متاسفانه خودمون خبره ای شدیم برای خودمون نیازی به عکس نیست کاملا می فهمیم از اونچه که باید بفهمیم . ولی به نظر این حقیر خیلی صورت خوشی نداره ترویج پوششی که نکوهش میشه ولو این امر در قالب اعتراض باشه بازم بنده برای نظر شما احترام قائلم و تاکید میکنم قصد جسارت ندارم |
|||
|
|
۱۱:۱۶, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم موافقم که اگه حجاب آزاد بود و اینطور از اول انقلاب به زور سر به عده از مردم چادر نمی کردن الان شاید اینطوری نبود. آما با اینم مخالفم که الان حجاب رو آزاد کنن چون بی حیایی تو مردم جا افتاده ودیگه قابل جمع کردن نیست اگه آزادشه خیلی خیلی بدتر می شه ودیگه عملا فحشا می شه پس الان راه حلی به این طریق عملی نیست باید چاره ای دیگر اندیشید
|
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چاره بازگشت از عصر جاهلیت و وارد شدن به بهشت تنها مقداری اسید است!
|
|||
|
۱۲:۱۶, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۳۰, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بعضی از دوستان به نکات جالبی اشاره کردند . گفته بودند ناموس مردمند . از نظراتتون ممنونم عکس رو حذف کردم . اصلا هواسم نبود و متوجه نبودم که ممکنه خودشون راضی نباشند . وای خدای من ! خدا منو ببخشه !
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |