کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4.75 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خدا چه کسی را بیشتر دوست دارد ....
۰:۱۵, ۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۱:۴۳ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #1
آواتار
کسانی که خداوند دوستشان دارد
...
خداوند متعال در قرآن کریم می فرماید:
...
در راه خدا انفاق کنید و خود را به دست خود به هلاکت نیفکنید و نیکی کنید که خداوند نیکوکاران را دوست دارد
بقره
همانا خداوند توبه کنندگان را دوست دارد و پاکان را نیز دوست دارد.
بقره
آری کسی که به پیمان خود وفا کند و پرهیزگاری پیشه نماید، خدا او را دوست می دارد ؛ (زیرا خداوند پرهیزگاران را دوست دارد).
آل عمران
به برکت رحمت الهی ، در برابر آنان مردم نرم و مهربان شدی ؛ اگر تندخو و سخت دل می بودی از اطراف تو، پراکنده می شدند .
پس آنها را ببخش و برایشان آمرزش بخواه و در کارها با ایشان مشورت کن ، امّا هنگامی که تصمیم گرفتی ، قاطع باش و بر خدای توکّل کن که خدا توکّل کنندگان را دوست دارد
آل عمران

کدام آفریده ات را بیشتر دوست داری ؟

(و فی مناجاة موسی علیه السلام أی رب أی خلقک أحب إلیک قال من إذا أخذت حبیبه سالمنی ).
موسی علیه السلام در مناجات با خدا عرض کرد:
خدای من ! کدام آفریده ات را بیشتر دوست می داری ؟
خدا فرمود:
آن کس را که چون محبوبش را از او بگیرم با من آشتی باشد.
به امید خدا ادامه دارد ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، mahpare ، فدايي ولايت ، میم.حسین.الف ، مجید املشی ، مجتبی110 ، مهشاد ، مصباح ، یاســین ، مهسا110 ، بیداری12 ، رکن الهدی ، ghoran ، Eve ، Hadith ، Agha sayyed ، السا ، چكامه* ، MohammadMeraj ، عشقم کربلا ، Banoo ، pure ، آسمانه سجادی ، نورالسادات ، Anti gods ، fiftynine ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، mortozpasha ، محمدهادی ، قلب ، Night moans ، Farzaneh ، "شهید" ، شیدا ، Kol ، ABCDE ، Nmm ، zahra11 ، ( علقمه ) ، mohammad reza ، help me ، aboutorab ، 135 ، انتصـار ، آیات ، saba ، soshiant
۱۸:۳۳, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
خداوند دل غمناک را دوست دارد
....
قال علی بن الحسین علیه السلام :
(إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ کُلَّ قَلْبٍ حَزِینٍ وَ یُحِبُّ کُلَّ عَبْدٍ شَکُورٍ).
امام سجّاد علیه السلام فرمود :
خداوند هر دل غمناک و هر بنده ی سپاسگزار را دوست دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، یاســین ، مهسا110 ، بیداری12 ، مجید املشی ، رکن الهدی ، ghoran ، Eve ، Hadith ، السا ، MohammadMeraj ، آسمانه سجادی ، نورالسادات ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، قلب ، Night moans ، Farzaneh ، "شهید" ، حضرت عشق ، mohammad reza ، help me ، soshiant
۱۹:۵۲, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار
نمی دونم خیلی سخته وقتی محبوبت رو بگیرن اوضاع ارتباطت با خدا همچنان گرم و صمیمی باشه چون خودم تجربه کردم ...اوایلش دلم شکست اما ناامید نشدم ولی خب گله گی زیاد کردم ....
ولی یه سوال داشتم تا حالا دیدین آدمایی کا اهل نماز و واجبات دین نیستن ولی همه می گن آدم خوبیه دلش پاکه تا سرش رو می گیره به آسمون خدا حاجتش رو می ده تا حالا دسته خالی ردش نکرده؟!
نمی گم حسودیم می شم ولی دلم می گیره خیلی....
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Eve ، یاســین ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، Farzaneh
۲۰:۳۰, ۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۰:۳۱ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲/آبان/۹۳ ۱۹:۵۲)رکن الهدی نوشته است:  ولی یه سوال داشتم تا حالا دیدین آدمایی کا اهل نماز و واجبات دین نیستن ولی همه می گن آدم خوبیه دلش پاکه تا سرش رو می گیره به آسمون خدا حاجتش رو می ده تا حالا دسته خالی ردش نکرده؟!
نمی گم حسودیم می شم ولی دلم می گیره خیلی....

رکن الهدی عزیز این یه واقعیته که خداوند اونایی رو که بیشتر دوست داره بیشتر امتحانشون می کنه و در مقابل کسانی رو هم که دوست نداره به حال خودشون وا می گذاره انقدر که در خوشی ها غرق می شن . اما این خوشی ها ظاهری و زود گذره .

دوستان خدا زمانی به پاداش های بزرگ می رسند که امتحان میشن به قول شاعر که میگه :

«نابرده رنج گنج میسر نمی شود»

خدا خیلی مهربون تر از این حرف هاست که اگه چیزی رو از بنده اش به امتحان بگیره بهتر از اون رو جایگزینش نکنه.

این آیه از سوره مبارکه ی بلد پر از مفهومه

(لقد خلقنا الانسان فی کبد) ما انسان را در رنج افریدیم

میشه از این آیه به آرامش رسید وقتی انسان یقین داشته باشه اون فامیل اون همسایه و یا اون دوستی که تو ظاهر به هر چه خواسته رسیده ممکنه برای خودش دور از چشم دیگران مشکلاتی داشته باشه پی می بره که خدا چقدر عادله و مشکلات تنها برای خودش یک نفر نیست .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، آسمانه سجادی ، یاســین ، مجید املشی ، مهشاد ، Farzaneh ، حضرت عشق
۲۲:۲۰, ۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۳ ۲۲:۲۲ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #5
آواتار

پشت سر هر معشوق، خدا ایستاده است!

پشت سر هر معشوق ، خدا ایستاده است
پشت سر هر آنچه که دوستش می داری
و تو برای این که معشوقت را از دست ندهی
بهتر است بالاتر را نگاه نکنی
زیرا ممکن است چشمت به خدا بیفتد
و او آنقدر بزرگ است
که هر چیز پیش او کوچک جلوه می کند

پشت سر هر معشوق ، خدا ایستاده است
اگر عشقت ساده است و کوچک و معمولی
اگر عشقت گذراست و تفنن و تفریح
خدا چندان کاری به کارَت ندارد
اجازه می دهد که عاشقی کنی
تماشایت می کند و می گذارد که شادمان باشی . . .

اما هر چه که در عشق ثابت قدم تر شوی
خدا با تو سختگیرتر می شود
هر قدر که در عاشقی عمیق تر شوی و پاکبازتر
و هر اندازه که عشقت ناب تر شود و زیباتر
بیشتر باید از خدا بترسی
زیرا خدا از عشق های پاک و عمیق و ناب و زیبا نمی گذرد
مگر آنکه آن را به نام خودش تمام کند

پشت سر هرمعشوقی ، خدا ایستاده است
و هر گامی که تو در عشق برمی داری
خدا هم گامی در غیرت برمی دارد
تو عاشق تر می شوی و خدا غیورتر
و آنگاه که گمان می کنی معشوق چه دست یافتنی است
و وصل چه ممکن و عشق چه آسان
خدا وارد کار می شود و خیالت را درهم می ریزد
و معشوقت را درهم می کوبد
معشوقت ، هر کس که باشد
و هر جا که باشد و هر قدر که باشد
خدا هرگز نمی گذارد میان تو و او ، چیزی فاصله بیندازد
معشوقت می شکند و تو ناامید می شوی
و نمی دانی که ناامیدی زیباترین نتیجه عشق است
ناامیدی از اینجا و آنجا
ناامیدی از این کس و آن کس
ناامیدی از این چیز و آن چیز

تو ناامید می شوی و گمان می کنی
که عشق بیهوده ترین کارهاست
و بر آنی که شکست خورده ای
و خیال می کنی که آن همه شور و آن همه ذوق
و آن همه عشق را تلف کرده ای
اما خوب که نگاه کنی
می بینی حتی قطره ای از عشقت
حتی قطره ای هم هدر نرفته است
خدا همه را جمع کرده و همه را برای خویش برداشته
و به حساب خود گذاشته است

خدا به تو می گوید:
مگر نمی دانستی
که پشت سر هر معشوق خدا ایستاده است؟
تو برای من بود که این همه راه آمده ای
و برای من بود که این همه رنج برده ای
و برای من بود که اینهمه عشق ورزیده ای
پس به پاس این ؛ قلبت را و روحت را و دنیایت را وسعت می بخشم
و از بی نیازی نصیبی به تو می دهم.
و این ثروتی است که هیچ کس ندارد
تا به تو ارزانی اش کند

فردا اما تو باز عاشق می شوی
تا عمیق تر شوی و وسیع تر و بزرگ تر و ناامیدتر
تا بی نیازتر شوی و به او نزدیکتر

راستی :
اما چه زیباست
و چه باشکوه و چه شورانگیز
که پشت سر هر معشوقی خدا ایستاده است!

عرفان نظرآهاری [تصویر: -25-.gif]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Hadith ، رکن الهدی ، چكامه* ، السا ، مجید املشی ، مهشاد ، Farzaneh ، دل خسته ، Hadiss313 ، حضرت عشق ، soshiant
۲۲:۲۵, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
بعله معلومه که این محبوب غیر از خداس اما غیره خدایی نبود خیلی هم الهی بود رابطه ام شکراب نشد فقط دلم شکست ویخورده دردودلام شبیه گله شد اما هنچنان اولین محبوب قلبم خداس...هنوز به مرحله ای نرسیدم که بعد هر ممصیبت بگم خدایا شکرت وراضیم...ولی امیدوارم برسم
ورباره این جمله هم که خدا هرکی رو بیشتر دوست داره بیشتر امتحان می کنه به نظرم واسه یسری صادقه واسه یسری نه..چنانکه آدمای خوب مومن وخوشبخت اطراف خودمون زیاد دیدیم که واقعا راضین...نمی شه بگیم خدا اونا رو کمتر دوست داره ...ولی خب آدمایی مثه من هم تو زندگیشون سختی زیاد کشیدن اما تنها داراییشون خدا بوده وبس
درباره سوالم باید بگم قشر زیادی از جامعه ما که دین داری واعتقاد به خدا رو تو نماز و روزه نمی بینه ولی تو کارهای اخلایی و خوب ونیکو بیشتر قبول داره نمی شه بگی اینی که هرچی دعا می کنه خداهم مستجاب می کنه چون نماز نمی خونه آ دمه بدیه البته من خودم قبول ندارما دارم حرف اونا رو می گم..می گن خدا انقدر مهربونه که تو نماز و روزه شما خلاصه نمی شه و خدای ماهم هست چنانکه دوستی با نامحرم رو هم همینطور توجیح می کنن که قصد صرفا ازدواج و شناخت وهیچ گناه و مشکلی نداره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، مهسا110 ، مجید املشی ، مهشاد ، نورالسادات ، حضرت عشق
۲۲:۵۰, ۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
خدا دوست کسی است که دوستش بدارد
....
خداوند تعالی به داود علیه السلام وحی فرمود:
ای داود!
به بندگان زمینی من بگو:
من دوست کسی هستم که دوستم بدارد و همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند و همدم کسی هستم که با یاد و نام من انس گیرد و همراه کسی هستم که با من همراه شود،
کسی را بر می گزینم که مرا برگزیند و فرمانبردار کسی هستم که فرمانبردار من باشد.
....
هر کس مرا قلباً دوست بدارد و من بدان یقین حاصل کنم ، او را به خودم بپذیرم و چنان دوستش بدارم که هیچ یک از بندگانم بر او پیشی نگیرد .
....
هر کس براستی مرا بجوید بیابد و هر کس جز مرا بجوید مرا نیابد.
پس- ای زمینیان !
رها کنید آن فریبها و اباطیل دنیا را و به کرامت و مصاحبت وهمنشینی و همدمی با من بشتابید و به من خو گیرید تا به شما خوگیرم و به دوست داشتن شما بشتابم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، مهسا110 ، السا ، آسمانه سجادی ، یاســین ، مجید املشی ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، نورالسادات ، Farzaneh ، حضرت عشق ، mohammad reza ، help me ، soshiant
۱۲:۵۰, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار

خـداى تبارك و تعالى مى فرمايد:

محبوبترين بندگان نزد من آنهايند كه به خاطر من يكديگر را دوسـت دارنـد، دلـبـسـتـه مسجد هايند و سحرگاهان لب به استغفار گشايند، اينانند كه هرگاه بخواهم زمينيان را كيفر دهم به ياد ايشان افتم و ازمجازات آنان صرف نظر كنم.

......

ـ
امام صادق (عليه السلام):

محبوب ترين كس نزد خداى عزوجل آن است كه در گفتارش راستگو باشد و در گزاردن نماز و آنچه خدا بر او واجب كرده است مواظبت كند و امانت پرداز باشد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهسا110 ، آسمانه سجادی ، یاســین ، مجید املشی ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، mohammad reza ، help me ، soshiant
۲۳:۰۸, ۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۳ ۱۳:۱۶ توسط آفتاب.)
شماره ارسال: #9
آواتار
إِنَّ اللَّهَ یُحِبُّ الَّذِینَ یُقَاتِلُونَ فِی سَبِیلِهِ صَفًّا کَأَنَّهُم بُنیَانٌ مَّرْصُوصٌ
خدا دوست دارد کسانی را که در راه او در صفی ، همانند دیواری که اجزایش را با سرب به هم پیوند داده باشند ، می جنگند
سوره الصف،آیه 4
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، یاســین ، مجید املشی ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، حضرت عشق ، mohammad reza
۲۳:۳۲, ۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10

سلام به رکن الهدی عزیز
طبق آیات قرآن
خداوند شما رو به وسیله مال و جان و فرزندانتون امتحان می کنه!
می دونم دل آدم می شکنه ولی این روزها زمان یادگرفتنه از امام حسین(علیه السلام)،جلوی چشمانش فرزندانشو توی خون دید ،بهترین یارانش و از دست داد و آخ نگفت.
ما کی هستیم(منظور خودمم)
صبر و توکل.
طبق آبه سوره بقره در هر شری خیری است و در هر خیری شر.
آدم هایی که بد هستن خدا دوست نداره صداشونو بشنوه و طبق آیات سوره بقره انقدر بهشون می ده که اسیر دنیا می شن.
آخرین صفحه ی سوره بقره: رفت و آمد کافران را در شهر ها نگاه نکنید.
امیدوارم متوجه شده باشی چقدر خدا تو رو دوست داره،کافیه بیشتر به اطرافت نگاه کنی و قدر داشته هات و بدونی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، آفتاب ، مجید املشی ، مهشاد ، سدرة المنتهی ، نورالسادات ، حضرت عشق
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]