کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تا کنون وصیت نامه نوشته ای؟
۲۳:۵۵, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بارها شنیده ایم که بر نوشتن وصیت نامه تاکید شده است و حتی میگویند هنگام خواب وصیت نامه زیر سرتان باشد. اما آیا تاحالا وصیت نامه نوشته اید؟
به نظرتون نوشتن وصیت نامه فقط مال کسانی است که مال و اموال دارند؟؟ یا حرفهای نگفته اتون هم میتونه وصیت نامه باشه؟؟؟
بعد از این که نوشتینش، کجا میذاریدش؟؟ اصلا از کجا مطمئنید که بعد از مرگتون( البته بعد از 120 سال) کسی میخوندش؟؟؟ شاید بخشی از وصیت نامه هاتون مربوط به روز یا روزهای اول باشه، اگه بعد از اون کسی بخوندش، فایده ای نداره.
شرمنده سوالام زیادشد. آخه تاحالا خواستم بنویسم اما این سوال ها نذاشته. گاهی اوقات هم که در مورد مرگ و این مسایل صحبت میکنی، اطرافیان واکنش خوبی نشون نمیدنSad
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، بیداری اندیشه ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، Abasaleh ، SARV ، libera ، hesam110 ، Seyed Mohsen ، حلما ، nasimesaba ، MohammadSadra ، Agha sayyed ، ساقی ، fiftynine ، عبدالرحمن ، Farzaneh ، help me ، یاســین ، sagheb ، سیمرغ

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۵, ۱۰/مهر/۹۲
شماره ارسال: #31
آواتار
سلام دوستان
روزی داشتم برنامه سمت خدا رو تماشا می کردم که کارشناس اون روز آقای حسینی قمی بود و درمورد نوشتن وصیت نامه صحبت می کردند.منم لینکش رو واستون گزاشتم تا اگر کسی به فکر نوشتن وصیت نامه هست اما نمی دونه چطوری باید شروع کنه اینجا رو ببینه،خیلی به درد می خوره.

عنه صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
ما يَنبَغي لامرئٍ مُسلمٍ أن يَبِيتَ لَيلَةً إلاّ ووَصيَّتُهُ تَحتَ رأسِهِ .
پيامبر خدا صلى‏ الله ‏عليه و ‏آله و سلّم :
بر هيچ مسلمانى سزاوار نيست كه شبى را سپرى كند ، مگر اين كه وصيّتش زير سرش باشد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، Agha sayyed ، fiftynine ، Tolou ، حسین14 ، یاســین ، sagheb ، مجنون العباس ، سیمرغ
۲۲:۴۰, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #32
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

(۵/مهر/۹۰ ۲۳:۵۵)طلــوع نوشته است:  . گاهی اوقات هم که در مورد مرگ و این مسایل صحبت میکنی، اطرافیان واکنش خوبی نشون نمیدنSad

قبلا گفتم دوستم که چند روز پیش فوت کرد، اسمش ندا بود...
وقتی با مامانم رفتیم خونشون، مامان دوستم تا ما رو دید گفت خانم فلانی، خوش به حالت میتونی ندا تو صدا بزنی...
تا اینو گفت مامانم انگار دیگه نمیتونست بایسته... همونجا نشست... دقیقا حس کردم تو دلش خالی شد... مادرن دیگه...

قبلا از اون حرفا میزدم....
حالا دیگه نه...
حتی طاقت شنیدن دروغش رو هم ندارن...
خدا به داد دل مامان دوستم برسه...
دعا کنید آروم بشه...

امضای Tolou
کیست که به خدا اعتماد کرد
و
پشیمان شد؟
...

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، عبدالرحمن ، ضحی ، help me ، sagheb ، مجنون العباس ، سیمرغ ، نورالسادات ، مهسا110
۲:۲۰, ۱۷/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #33
آواتار
سلام

وظيفه هر مومن اينه كه وصيت بكنه ان شاءالله كه مومن باشيم .

اما چرا اومدم اين تايپك و دارم وقت دوستان رو مي گيرم "

يكي از عزيزان از من خواسته كه با عبدالرحمن كنار بيام و اذيتش نكنم و منم اومدم اينجا يه وصيتي بكم . خدارو چه ديدي شايد فردا كاربرابوتراب افتاد و مرد . لااقل عبدالرحمن زندگي كنه ان شاءالله عاقبت بخير بشه .

به عبدالرحمن گفتم نمي بخشمش و حرفهاي ديگه .....

البته حقش بود بماند .....

وصيتم اينه كه بخشيدمش و حلالش كردم با اين فرض كه قصد و هدفش چيزي غير از هتك حرمت بزرگان بوده و يقين دارم از شيعيان و محبان و دوستداران اهلبيت عليهم السلام هست و آن بزرگواران هم دوستش دارند

اگر به ديگرا عزيزان هم بي حرمتي شده از طرف من يا كس ديگر عذر مي خوام

يه بار فقط براي عبدالرحمن سوء برداشت نشه خواهشاً ميل خودشه دوست داره ببخشه دوست داره نبخشه اصلاً مهم نيست

وسلام

شيعيان و محبان مولايم علي به سلامت باشند

منكران و دشمنان مولايم علي گور باباشون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، عبدالرحمن
۰:۱۷, ۹/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۰:۱۹ توسط سیمرغ. علت ویرایش: اگر شهید نشوی می میری...)
شماره ارسال: #34
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

منم بالاخره وصیت نامه مو نوشتم چند روز پیش
حس خیلی خوبی داره
احساس سبک بودن و آرامش خاصی به آدم میده
محاسبه کردم اعمال انجام نداده واجبمو دیدم همچنین کمم نیست متاسفانه
حالا باید بشینم انجامشون بدم تا دیر نشده!
به دوستمم گفتم کجا گذاشتمش و تاکید کردم یادش نره 40بار سوره ملک رو برام بخونه

ان شاء الله هممون پاک بشم بعدشم شهید شیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصباح ، Havbb 110 ، Tolou ، مهسا110 ، نرگس مهدوی ، مجنون العباس
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا