|
Google = Go + ogle : برو چشم چرانی کن
|
|
۱۷:۲۷, ۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/آبان/۹۳ ۱۷:۱۷ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ogle = چشم چرانی کردن. نگاه هیز داشتن -------------------------------------------------------------- Google = Go + ogle : برو چشم چرانی کن یه جستجوگر فارسی نیز هست که من استفاده کردم و راضی بودم :Parsijoo.ir امیدوارم هممون همه دست به دست هم دهیم و از استفاده از سایت گوگل خودداری نموده و تحریمش کنیم . برای اطمینان بیشتر اگر داخل خود گوگل ترنسلیت هم معنی کلمه go را بینید به معانی : رهسپار شدن، رفتن ، روانه ساختن ، درصدد بودن ... هست. و معنی ogle هم چشم چرانی هست. خیلی از جستجوهای ما آن قدر تخصصی نیستند که نیاز به گوگلی داشته باشیم که بالاترین بانک اطلاعاتی و این بحث های تخصصی رو داشته باشه ! مثلا دنبال یه دستور آشپزی یا یه عکس گل یا دنبال آدرس یه سایت یاخیلی از مواردی ساده می گردی، با هر جستجوگری میاد، حداقل می تونید استفاده تون رو کم کنید ! ------ نقش غیرقابل انکار "گوگل" در ناآرامیها و اغتشاشات ایران
" جولین آسانژ"، بنیانگذار ویکیلیکس با اشاره به نقش غیرقابل انکار گوگل در ناآرامیها و اغتشاشات ایران اعلام کرد: کمپانی گوگل به دلیل حجم اطلاعاتی عظیمی که از کاربران جهان در دست دارد، از "سیا" خطرناکتر بوده و در سرقت اطلاعات و جاسوسی حتی از آژانس امنیت ملی امریکا نیز سبقت گرفتهاست . http://snn.ir/detail/News/365410/8980
![]() |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۰:۵۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۶/آبان/۹۳ ۲۰:۴۰)السا نوشته است: منظور اینکه قبل از اینکه اینترنت ب اینترانت تبدیل بشه، اطلاعات سیستم ها و حساب ها و موجودی ها و ... رو ب دست میارن و با این اطلاعات .... خب میخوان چیکار کنن! الانم دستشونه. مثلا هک کردن اطلاعات ویزا ها مرسوم هست بدلیل اینکه بین المللیه ، هکش می کنن میرن خالیش می کنن. ولی اطلاعات حساب بانکی حتی اطلاعات کارت های بانکی ما به هیچ دردشون نمیخوره. چون سیستم داخلیه. حتی حساب های ارزی ما (برای انتقال پول به سایر کشورها) الان باید سوییفت کد داشته باشن که بخاطر تحریم ندارن همچین امکانی. نقش اینترنت برای ما بیشتر جنبه سرعت دهی به تجارت الکترونیک رو داره. اگرم حساب ها دست بخوره قطعا می فهمن ، اخیرا یه بنده خدایی اومده بود از هر حسابی فقط 1تک تومن کم کرده بود دستگیرش کردن. |
|||
|
|
۲۱:۱۴, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اطلاعات مارو که دو دو تا چهارتایی نکردن که. لابد رمزی چیزی داره. البته دوستان بیشتر میدونن من خبری ندارم ولی اگه تو فایل زیپ رمز بزاری ، اصلا نمیشه رمزش رو هک کرد ( شایدم بشه ولی من چیزی پیدا نکردم تو اینترنت) حالا رمز روی فایل های مهم رو فکر میکنی میتونن 2 سوته کشف کنن؟
نقل قول:اگرم حساب ها دست بخوره قطعا می فهمن ، اخیرا یه بنده خدایی اومده بود از هر حسابی فقط 1تک تومن کم کرده بود دستگیرش کردن.شما اینو میگی؟ بزار من یه چیز دیگه بگم. من داییم تو بانک کار میکنه میگه که یه بار طرف رنگ پیش زمینه یکی از این سیستم اصلی هارو عوض کرد. سیستم کل کشور سریع قطع شد ، 1 ربع طول نکشید تا فهمیدن مشکل از کجاست. امنیت بالاست. بلی. کوچکترین تغییرات رو می فهمن. |
|||
|
|
۲۱:۱۹, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
برای بدست آوردن اطلاعات رمز گذاری شده مثل SSL هم روش هایی دارن مثل Heartbleed که امسال افشا شد سازمان جاسوسی آمریکا ازش استفاده می کنه.
در کل هیچی امن نیست. |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۲۱:۵۱ توسط السا.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
چقدر ما انسان های صادقی هستیم
![]() کلا همه ش، رو بازی میکنیم با بقیه کشورها چیزی برای پنهون کردن نداریم ... ![]() وقتی دارین بررسی می کنین، تک تک افراد رو در نظر نگیرین ... نگاهتون رو گسترش بدین ... قرار نیست پولی این وسط دزدیده بشه، مهم اون اطلاعاته ست .... اطلاعات پولی و مالی یک کشور ... البته اونقدر ساده نگر هستیم ک رئیس بانک مرکزیمون پاسپورتش دستشه و هر وقت ک بخواد میتونه از کشور خارج بشه و .... ![]() بگذریم ... درباره سطح بانکمون در زمینه رمزنگاری و رمزگشایی اطلاع ندارم ![]() اسنودن : دراپ باکس، گوگل و فیس بوک ناقض حریم خصوصی هستند نقل قول:در کل هیچی امن نیست. تموم شد و رفت
|
|||
|
۲۲:۰۰, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
هر وقت می گین اطلاعات ما مهم نیست آی حرصم می گیره، آی حرصم می میگیره
آخه من خسته شدم اینقدر از استدلال "کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!" استفاده کردم دوست گرامی شما خودت به تنهایی مهم نیستی بلکه وقتی مجتمع می شیم مهم می شیم وقتی لشکریان حسن بن علی خیمه زدند و آماده جنگ بودند. تک تک شون مهم نبودند. بلکه متجمع شده و مهم بودند. دشمن می دونست چند نفرشون به پول حریص هستن چند نفرشون بدهی های سنگین دارن و ... و تونست کلک بزنه آمار داشتن خیلی مهمه |
|||
|
|
۲۲:۰۳, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۲۲:۰۹ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
بحثی که ما داشتیم می کردیم ضرورت اهمیت اطلاعات و از دست نرفتنشون بود. ( پست های قبلی تون )
ازین شاخه باز به اون شاخه پریدین ! اینی که شما دارید میگید باز یک مساله دیگه هست. ( ارزش های پولی مهم تره از گردش های مالیه ) کسی قائل به امن بودن اینترنت نیست ، من در حالی دارم از تکنولوژی دفاع می کنم که میدونم امن نیست اما اصول و منافع جمعی داره که باعث شده کسبه ، نویسنده ها و حتی بانکدارها بهش اعتماد کنن. نقل قول:هر وقت می گین اطلاعات ما مهم نیست آی حرصم می گیره، آی حرصم می میگیره خب شما که حرصتون می گیره جای بحث کردن با من برید اینا رو به وزارت اطلاعات و بانک ها گزارش کنید بگید چرا اطلاعات مهم ما رو با برنامه ریزی هاتون به دست دشمن میدید. لابد شما ازونا بیشتر می فهمین دیگه. |
|||
|
|
۲۲:۱۴, ۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۳ ۲۲:۱۵ توسط السا.)
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
نقل قول:بحثی که ما داشتیم می کردیم ضرورت اهمیت اطلاعات و از دست نرفتنشون بود. ( پست های قبلی تون ) منظور بنده این بود ک وقتی سیستم مالی ما داره تمام و کمال اینترنتی میشه، این اطلاعات خیلی کامل تر قرار داده میشه روی سرورها این سرورها قابل دسترسی هستن براشون و هر وقت ک بخوان میتونن ببندنش و از اطلاعاتش استفاده کنن ( همون جنگ سایبری و ... ) شما شاخه ای میبینین این وسط؟ ![]() البته شما دچار سوء تفاهمی شدین ک ب وضوح از واژه backUp گرفتن مشخص بود منظور بنده از همون ابتدا این بود ک قبل از اینکه دسترسیمون از اینترنت بگیرن، میتونن اطلاعاتمون رو بگیرن و ما بقی ماجرا نقل قول:اما اصول و منافع جمعی داره که باعث شده کسبه ، نویسنده ها و حتی بانکدارها بهش اعتماد کنن. کاملا درست میفرمایین دقیقا میشه همون بحث کنترل کننده و کنترل شونده ک توی این پست تا حدودی توضیح دادم. |
|||
|
۲۲:۳۷, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
نقل قول:خب شما که حرصتون می گیره جای بحث کردن با من برید اینا رو به وزارت اطلاعات و بانک ها گزارش کنید بگید چرا اطلاعات مهم ما رو با برنامه ریزی هاتون به دست دشمن میدید. لابد شما ازونا بیشتر می فهمین دیگه.اتفاقا خود این افراد دارن این استدلال رو بیان می کنن من نظریه پرداز نیستم که "کی بود؟ کی بود؟ من نبودم!" رو اختراع کرده باشم کاره صرفا بوده که از فتا نیشتر زده بود. مثل شما می شستم پنجشنبه ها نگاه می کردمش که یکی از آیتم هاش رو با این اسم داد و گفت که چرا این سرویس ها خطرناکش من هم اومدم اینجا قریب به ده دفعه این استدلال رو بیان کردم چون منطقی بود. اما باز دوباره می یاید و می گید اطلاعات رو بدزده مثلا چی می شه |
|||
|
۲۳:۱۲, ۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
|
متن زیر قسمتی از سخنرانی دکتر حسن عباسی در نقد فیم 24 هست :
ايالات متحده آمريكا پس از جنگ جهاني دوم شوراي عالي امنيت ملي را در كشور خود به وجود آورد و به تبع آن همه كشورها اين الگو را به كار بردند. اين امر چگونه محقق ميشود؟ از طريق اشراف اطلاعاتي. در حال حاضر پشت سرتان را نميبينيد، بلكه پرده را ميبينيد. اگر كسي بخواهد از نظر اطلاعاتي به اين سالن اشراف داشته باشد بايد چهار پنج دوربين بگذارد و بيرون از سالن در اتاقي بنشيند و از مانيتوري اين سالن را از زواياي مختلف كنترل كند. به اين كار اشراف اطلاعاتي ميگوييم. براي آن كه شما امنيتي ايجاد كنيد بايد به همه اطلاعات مشرف باشيد. مثلاً يك مسابقه فوتبال در ورزشگاهي ساعت 10 شب در حال برگزاري است. پروژكتورها را روشن كردهاند و تيم «الف» و «ب» در حال بازياند و بازيكنان جلوي پاي خود را ميبينند. تماشاچيان در جايگاه خود از بالا مسابقه را ميبينند. آن گروهي اشراف اطلاعاتي دارد كه بيرون از ورزشگاه است و از طريق دوربينها تعبيه شده در جاي جاي ورزشگاه صحنه بازي را تحت كنترل دارد. فربهترين چيزي كه شما در ايالات متحده ميبينيد دستگاه اطلاعاتي آنهاست دستگاههاي اطلاعاتي اشراف اطلاعاتي را به وجود ميآورند. امروزه ايالات متحده جامعهاي به نام جامعه اطلاعاتي دارد. اين جامعه 16 نهاد اطلاعاتي دارد. يعني فربهترين چيزي كه شما در ايالات متحده ميبينيد دستگاه اطلاعاتي آنهاست. اولي سرويس سي.آي.اِي (Central Intelligent Agency) سازمان اطلاعات مركزي است كه مربوط به سرويس امنيت خارجي است و شما آن را ميشناسيد. دومي دي.آي.اِي (Defense Intelligent Agency) اطلاعات دفاعي آمريكا كه اطلاعات نظامي آنها را كنترل ميكند. سومي اف.بي.آي (Federal Bureau of Investigation) اطلاعات داخلي آمريكاست. چهارمي كه مخوفترين نهادي ايست كه در دنيا وجود دارد ان.اس.اِي (National security Agency) آژانس امنيت ملي كه همان مؤسسهاي است كه اينترنت را به وجود آورده است. از لحظهاي كه به اينترنت وصل ميشويد و برميگرديد،"NSA" در حال كنترل شماست برخلاف تصور شما و افرادي كه كامپيوتر ميخوانند و به دكترای اين رشته ميرسند و فكر ميكنند پديده كامپيوتر يا اينترنت يك پديده ارتباطاتي است و مربوط به مخابرات هر كشور است نه نهاد ديگري، در اشتباهاند. ان.اس.اِي سازماني است كه يك كار انجام ميدهد آن هم ايجاد اينترنت و كنترل آن است. يعني شما فكر ميكنيد وقتي وارد وبلاگ و وبسايت ميشويد، تحت نظر چه سازماني هستيد؟ از لحظهاي كه به اينترنت وصل ميشويد و جستجو ميكنيد و برميگرديد، ان.اس.اِي در حال كنترل شماست. سرويس ان.اس.اِي تابع وزارت دفاع آمريكاست و در اين وزارتخانه اينترنت به وجود آمده است. مجموعههايي مثل مايكروسافت كه آقاي بيل گيتس آن را تأسيس كرده است و شما اين كامپيوترها را ميبينيد و پديدهاي به نام ويندوز را استفاده ميكنند، اگر به آيين نامههاي ان.اس.اِي مراجعه كنيد ميبينيد ان.اس.اِي استاندارد ويندوزهاي مختلف را به آنها ميدهد و آنها را در اينترنت هم ميگذارد. شما دقيقاً ميدانيد لينوكس، ويندوز و هر يك از سيستمهاي عاملي كه روي كامپيوتر استفاده ميشود آنها ميگويند كه چگونه بايد طراحي شود تا ان.اس.اِي بتواند كنترل كند. ان.اس.اِي در شمال شهر واشنگتن دي.سي زير زمين در محوطهاي از بتون آرمه 9 هكتار سوپر كامپيوتر دارد. سوپر كامپيوترها كمدهاي بزرگي هستند كه پردازش اطلاعات فوقالعاده را انجام ميدهند، مغز جهان هستند. چگونه وقتي شما ميخواهيد درباره موضوعي فكر كنيد راجع به آن تعمق ميكنيد يا وقتي كامپيوتر شما ميخواهد جستجو كند يكباره صداي سيستم را ميشنويد كه با قدرت بيشتري كار ميكند. مغز جهان براي آنكه بتواند روزي سه ميليارد پيام را از سراسر جهان بگيرد و دستهبندي و طبقهبندي كند، در شمال شهر واشنگتن دي.سي در كنار جادهاي كه به سمت فيلادلفيا ميرود نه هكتار سوپر كامپيوتر را مستقر كرده است. در سري دوم سريال 24، اريك معاون ان.اس.اِي كه آقاي پالمر رئيس جمهور دستور ميدهد كه او را دستگير كنند. علت اين امر اين بود كه چون معاون ان.اس.اِي اشراف اطلاعاتي دارد رئيس جمهور را دور ميزند. اتفاقاً در سري دوم افراد ان.اس.اِي رئيس جمهور را از كار بر كنار ميكنند ومعاون رئيس جمهور را به جاي او ميگذارند چون ميخواستند به يكي از كشورهاي خاورميانه حمله كنند كه در اين سري ظاهراً پاكستان بود. اينترنت يك پديده نظامي است اتفاقي كه در اينجا ميافتد اين است سرويس ان.اس.اِي، يك سرويس نظامي است. يعني برخلاف نظر كساني كه دكتراي كامپيوتر دارند و در رشتههاي نرمافزار، سختافزار و سيستمهاي هوشمند و... درس ميخوانند نميدانند كه اينترنت يك پديده نظامي است و توسط وزارت دفاع آمريكا به وجود آمده و امروزه هم توسط اين وزارتخانه در حال كنترل است. تور پهن كردن يك اصطلاح در سيستمهاي اطلاعاتي است. در واقع اينترنت توري است كه همه مردم و شركتها، دستگاهها و دولتها در آن تجارت الكترونيكي ميكنند. دولت الكترونيكي، مناسبات الكترونيكي و... انجام ميشود. در اين ميان ان.اس.اِي همه اين فعاليتها را كنترل ميكند. آژانس امنیت ملی آمریکا کنترل جمعیت کل جهان را انجام می دهد ان.اس.اِي چگونه اين فعاليتها را كنترل ميكند؟ با كنترل جمعيت. شكل سنتي اصل كنترل جمعيت اين است كه شما گواهينامه، گذرنامه و كارت ملي گرفتيد. تولد و مرگتان مشخص است، چون همه اين موارد ثبت ميشود. زميني داريد. پلاك ماشينتان، شماره منزلتان و... همگي ثبت ميشود. سرويس اطلاعاتي هر كشوري اين اطلاعات را جمع ميكند و براي شما يك آي.دي ميسازد. هرگاه نياز باشد بهراحتي ميتوانند بفهمند شما چه زماني كجا بوديد و كجا تحصيل كردهايد و اطلاعاتي از اين قبيل. سرويسهاي اطلاعاتي همه اين موارد را جمعآوري ميكنند. در همه كشورها به اين كار كنترل جمعيت ميگويند. هر كشور براي جمعيت آن كشور كنترل جمعيت را انجام ميدهد. آمريكا براي هفت ميليارد نفر روي كره زمين کنترل جمعیت را انجام ميدهد. لپتاپهايي كه وقتي باز ميكنيد و در قسمت اثر انگشت، انگشتتان را قرار ميدهيد تا فقط با اثر انگشت شما روشن شود. بلافاصله وقتي به اينترنت وصل شويد سيستم عامل كامپيوترتان يعني همان لينوكس يا ويندوز شما بلافاصله اين اثر انگشت را به ان.اس.اِي مخابره ميكند. مثل اینکه شما به كنترل كشف جرايم آگاهي رفتيد و از شما اثر انگشت گرفتهاند. اولين باري كه وب كم بالاي كامپيوترتان را روشن ميكنيد و به آن خيره ميشويد چشم شما را اسكن ميكند و به ان.اس.اِي منتقل ميكند. كنكور شركت ميكنيد، سازمان سنجش اطلاعات مربوط به كنكورتان مثل شماره شناسنامه، كد ملي و سال قبوليتان را روي اينترنت ميگذارد. همچنين چه زماني به صورت اينترنتي بليط هواپيما و از رجا بليط قطار گرفتيد و به كجا رفتيد. بالاتر از همه زماني است كه كارت اعتباريتان را براي بار اول در فروشگاهي ميزنيد و فلان كالا را با قيمت مشخص ميخريد. يا در فلان پمپ بنزين كارتتان را ميزنيد و سوختگيري ميكنيد يا در فلان جا از موبايلتان استفاده ميكنيد. يا در فيس بوك براي خود ساز و كار زندگي اجتماعي رقم ميزنيد و دوستانتان هم اطلاعات جمعي ديگري برايتان ميچينند. از طرفي اشخاصي مثل ما كه حاشيه هم داريم و پيرامون ما مسائل جنجالي زيادي هم اتفاق ميافتد به عنوان مثال در اينترنت راجع به اين ما هزار جور مطلب ديگر هم هست. همه اين مطالب جمعآوري ميشود. به اين ترتيب ان.اس.اِي به همه اين اطلاعات دست مييابد. در نهايت اين اطلاعات درست يا غلط همگي در يكجا جمع ميشود و به صورت اتوماتيك در مغز ان.اس.اِي دستهبندي ميشود. به همين دليل است كه شما در سريال اِي.بي.اس يا سريال 24 هر زمان كه نگاه ميكنيد ميبينيد شخصي پشت كامپيوتر نشسته است و اگر بخواهند سوابق فردي را در نقطهاي از دنيا به دست آورند فوري با استفاده از اين بانك عظيم اطلاعاتي همه اطلاعات مربوط به زندگي خصوصي، گروه خوني، بيماريها، سوابقش و اينكه كجا بوده را در ميآورند. با "اشلون" تردد شما را نیز کنترل می کنند با استفاده از سيستمي به نام "اشلون" كه در سريال 24 و اِي.بي.اس ميبينيد شما را كنترل ميكنند كه در حال حاضر شما كجا قرار داريد و از اين طريق تردد و ساير اطلاعات شما را كنترل ميكنند. به اين اقدام كنترل جمعيت گفته ميشود كه نهادهاي امنيتي و اِن.اِس.اِي اين كار را انجام ميدهند. همه كشورهاي جهان مثل سازمان سي.آي.اِي را دارند، ولي فقط ايالات متحده آمريكا سازمان اطلاعاتياي مثل ان.اس.اِي دارد. جهت مشاهده متن کامل سخنرانی می توانید به آدرس زیر مراجعه نمایید: http://hasan-abbasi.blogfa.com/post-13.aspx |
|||
|
|
۰:۲۳, ۷/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آبان/۹۳ ۱:۱۵ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
نقل قول:برخلاف تصور شما و افرادي كه كامپيوتر ميخوانند و به دكترای اين رشته ميرسند و فكر ميكنند پديده كامپيوتر يا اينترنت يك پديده ارتباطاتي است و مربوط به مخابرات هر كشور است نه نهاد ديگري، در اشتباهاند. ان.اس.اِي سازماني است كه يك كار انجام ميدهد آن هم ايجاد اينترنت و كنترل آن است. يعني شما فكر ميكنيد وقتي وارد وبلاگ و وبسايت ميشويد، تحت نظر چه سازماني هستيد؟ از لحظهاي كه به اينترنت وصل ميشويد و جستجو ميكنيد و برميگرديد، ان.اس.اِي در حال كنترل شماست. سرويس ان.اس.اِي تابع وزارت دفاع آمريكاست و در اين وزارتخانه اينترنت به وجود آمده است.همین جا دیگه بسه من احترام زیادی برای دکتر عباسی قائلم امیدوارم این حرف رو نزده باشه و منبع شما معتبر نباشه یعنی کسی که تو این حوزه دکتری می گیره داره چرت می گه اونوقت دکتر عباسی که حتی کارشناسی این رشته رو هم نداره به خوبی می دونه چه خبره؟ خوب این یعنی چی آخه؟ الآن من باید به این حرف ها اعتماد کنم؟ الآن دکتر چطوری به این نتیجه رسیده؟ وحی بهش نازل شده؟ نقل قول:آمريكا براي هفت ميليارد نفر روي كره زمين کنترل جمعیت را انجام ميدهد. لپتاپهايي كه وقتي باز ميكنيد و در قسمت اثر انگشت، انگشتتان را قرار ميدهيد تا فقط با اثر انگشت شما روشن شود. بلافاصله وقتي به اينترنت وصل شويد سيستم عامل كامپيوترتان يعني همان لينوكس يا ويندوز شما بلافاصله اين اثر انگشت را به ان.اس.اِي مخابره ميكند. مثل اینکه شما به كنترل كشف جرايم آگاهي رفتيد و از شما اثر انگشت گرفتهاند. اولين باري كه وب كم بالاي كامپيوترتان را روشن ميكنيد و به آن خيره ميشويد چشم شما را اسكن ميكند و به ان.اس.اِي منتقل ميكند. كنكور شركت ميكنيد، سازمان سنجش اطلاعات مربوط به كنكورتان مثل شماره شناسنامه، كد ملي و سال قبوليتان را روي اينترنت ميگذارد. همچنين چه زماني به صورت اينترنتي بليط هواپيما و از رجا بليط قطار گرفتيد و به كجا رفتيد. بالاتر از همه زماني است كه كارت اعتباريتان را براي بار اول در فروشگاهي ميزنيد و فلان كالا را با قيمت مشخص ميخريد. يا در فلان پمپ بنزين كارتتان را ميزنيد و سوختگيري ميكنيد يا در فلان جا از موبايلتان استفاده ميكنيد. يا در فيس بوك براي خود ساز و كار زندگي اجتماعي رقم ميزنيد و دوستانتان هم اطلاعات جمعي ديگري برايتان ميچينند.یا مثلا اینجا دیگه واقعا غیر قابل تصوره اون وبکمی که قراره قرنیه من رو اسکن کنه، وبکم یه مگاپیکسلی لپ تاپ نیست. اصلا تکنولوژی اسکن قرنیه مگه با وبکم انجام می شه؟ خیر... بلکه با اسکن لیزری انجام می شه. اونم نه از فاصله 30 تا 40 سانتی متری. بلکه چشم باید فاصله 5 سانتی متری بگیره یا حرفی که در مورد پمپ بنزین و تراکنش های ATM گفته شده تا جایی که من تصور می کنم مسولین بانکی و دولتی ما کله شون اینقدر ها خراب نیست. شبکه های ATM و کارت سوخت شبکه های بسته ای باید باشن. یعنی اصلا به اینترنت جهانی نباید متصل بشه. با کابل و امواج رادیویی شبکه شده هستن. اصلا نیازی به اتصال به شبکه جهانی ندارن خانم رها خانم. صاحب این وبلاگ به احتمال زیاد دروغ به دکتر بسته. من اصلا باورم نمی شه دکتر اینجوری حرف زده باشه. این حرف ها اصلا با عقل جور در نمی یاد. مرغ پخته هم خنده اش می گیره یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| چشم چرانی | علمدار133 | 12 | 5,394 |
۲۰/اسفند/۹۲ ۲۳:۵۳ آخرین ارسال: علمدار133 |
|
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,911 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|

![[تصویر: 5rn0yl29oo5nuh512jjo.jpeg]](http://8pic.ir/images/5rn0yl29oo5nuh512jjo.jpeg)
![[تصویر: 07700639439747376569.jpg]](http://upcity.ir/images2/07700639439747376569.jpg)