کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
چطور میشود این رسم های غلط را از بین برد(در عزاداری ها)؟؟؟؟
۱۵:۳۰, ۱۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۱۴:۳۹ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان.

یه موضوعی هست که این روزها ذهنمو درگیرکرده

این رسم غلط که تو عزاداری ها ، خانم ها راه میفتن دنبال دسته های عزاداری ، و هم حواس خودشون رو پرت میکنن و هم خلق الله رو، چرا هنوز هم ادامه داره؟

چرا هیچ کس نمیگه همچین رسمی غلطه؟

واقعا آدم بیرون که میره اصلا عزاداری نمیتونه بکنه....

من که سالهاست الحمدالله قبح این کارو درک کردم...

حالا باز شهرستان ها...

چند سال پیش من شام غریبان تهران بودم...

واقعا داشتم دیوونه میشدم دختر پسرا یکی یدونه شمع گرفته بودن دستشون عشقولانه میرفتن اینور اونورDodgy

چرا برنامه درستی برای اینجور مراسم ها ریخته نمیشه؟؟؟

هیئتی ها فقط به فکر خودشونن البته بعضیها

اگه کسی قرار باشه مسولیت خوب برگزار شدن این مراسم ها رو داشته باشه همین هیئتی ها هستن که معمولا تو این روزها اصلا نیستن و نمیبینن این بی حرمتی هارو شاید هم میبینن و ....

نظررهبری درمورد حضور زنان در دسته های عزاداری

منظور مقام معظم رهبری در خصوص عدم شرکت زنان در دسته‌جات عزاداری چیست؟ لطف نظر مبارک ایشان را تبیین فرمایید. چرا که در ایام شهادت ائمه بسیاری از هیئات مذهبی اقدام به راه‌اندازی دسته‌جات مذهبی می‌نمایند و زنان نیز پشت سر مردان حضور دارند. آیا این حضور زنان در پشت سر مردان در دسته‌جات اشکال دارد؟

اولا اگر مصداق اختلاط محرم و نامحرم باشد که حرام است که دیگر حدودی برای این مسئله مشخص شده است و همین جا توصیه میکنیم در هیئت‌ها و در مجالس عزا، همه جا باید این رعایت شود و خانم‌ها حجاب‌شان را مراعات کنند و همه نگاه‌شان را نگه دارند؛ نگاه به نامحرم. اما در خصوص اینکه خانم‌ها هم دنبال دسته عزا راه بیافتند و دسته عزاداری راه بیاندازند گفتند این شایسته نیست که خانم‌ها هیئت عزاداری و دسته عزاداری داشته باشند؛ حتی دنبال دسته‌های عزاداری راه بیافتند. شیوه عزاداری از قدیم‌الایام مرسوم بوده و خانم‌ها هم در مجلس عزا شرکت می‌کردند با مراعات حدود و ثغور شرعی و حجاب و عفاف.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، m.hossein ، أین المنتظر ، السا ، مسافر ، Tolou ، Kol ، عشقم کربلا ، mahdy30na ، فدايي ولايت ، مهشاد ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، نورالسادات ، میم.حسین.الف ، magnolia ، حضرت عشق ، Banoo ، رکن الهدی ، انتصـار ، عبدالرحیم ، آیات ، حسن.س. ، نجف آبادی ، azade ، mortozpasha ، مجید املشی ، میلاد مسلمی ، faateme-313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲:۵۳, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #11
آواتار
من امروز تو هیت ی چیزایی دیدم Dodgy

دختری با لاک های مشکی

ینی میخواستم کلمو بکوبم ب دیوار
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، فاطمه خانم ، Banoo ، السا ، mortozpasha
۳:۳۴, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۳:۳۵ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #12
آواتار
اینقدر ما خونوادگی دعا کردیم بارون بباره تا این مراسم شمع روشن کنون برگزار نشه
خداوند هم روی ما رو زمین ننداخت. رشت رو سیل بردSmile یعنی بارون اساسی بارید.
واقعا خداروشکر. Angel

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare ، فدايي ولايت ، Eve ، رکن الهدی ، حضرت عشق ، السا ، آیات ، Kol ، نجف آبادی ، mortozpasha ، میلاد مسلمی
۶:۲۵, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #13
آواتار
من دیروز تو یه دسته یه خانم برتز دیدم که داشت پشت سر هیات راه میرفت.
والا...
همینم جای شکرش باقیه.
برتز ساختن که خراب کنه همه چیو.
ما برتزو سینه زن امام حسین کردیم.
والا...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، حضرت عشق ، آیات ، mortozpasha ، میلاد مسلمی
۹:۲۰, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #14
آواتار
بسم تعالی
و ما ادراک دسته عزاداری ؟
و تو چه میدانی دسته عزاداری چیست ؟
دوستان گلم مراقب باشیم بخاطر یک سری‌حواشی اصل قضیه رو انکار نکنیم و بجایی نرسیم که بگیم دسته های عزاداری تبدیل شدن به عرض اندام یه عده خاص . آیت الله بروجردی خاک کف پای دسته هارو توتیای چشم خودش کرد
ضمنا این شور و شعور حسینی باید به نحوی به عالم مخابره بشه که مسلما یکی از بهترین راهاش همین دسته هاست .

اما میمونه آفاتی که این دسته هارو گرفته
اول ازخود و خانوادمون و دوستانمون شروع کنیم . به هر حال اینهمه دختر و پسر که بیرونن همه غریبه نیستن . ذیرادی داره، عیبی میبینی ، متذکر شو
۲ مسئولین محترم کاری کنند که ....

ذکر یه خاطره : ب یکی از دوستان بعدعزاداری گفتیم بریم نماز بخونیم ، کفت الان همه مخلوقات میگن حسییییین ، اونوقت تو میگی بریم نماز بخونیم Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، Bidel.s ، مهسا110 ، رکن الهدی ، فاطمه خانم ، حضرت عشق ، السا ، Kol ، mortozpasha
۱۰:۳۶, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #15
آواتار
بدحجاب ها
یعنی اونایی که از نظر ما بدحجابن که حالا ممکنه خیلی هاشون واقعا بد حجاب نباشن و ما تصور غلط داشته باشیم
این بدحجاب ها هم دل دارن
درسته که اشکال دارن. اشکال اونا ظاهریه ولی ما هم اشکال داریم. اشکال ما باطنیه
به شکلی حرف نزنیم که ما خودمون عزادار خالص حسنیم(به قول یه عزیزی عزادار هاشمی هستیم)
اونا عزادار نیستن و واسه مدل اومدن
ما که تو دل اونا نیستیم.
به قول خواهرم ما که توی پشت صحنه عزاداری هستیم و یه جورایی پایه های هیئت های محرم حساب می شیم باید کاری کنیم که تبدیل به الگوی این افراد بشیم.
اگه این ها رو از مجالس حسین بن علی برونیم معصیتش خیلی سنگینه.
همین که اومدن خیلی جای شکر دارن
حالا که اومدن... یه کاری کنیم حسینی هم بشن
بد می گم؟ بیا قمه ام رو بردار بزن چهار قاچم کن
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، مهسا110 ، Eve ، السا ، Kol ، mortozpasha
۱۴:۰۰, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #16
آواتار
وای این که دسته های عزا موقع نماز به روی خودشون نمیارن واقعا اعصابم خورد می شه ....بابا ایها الناس امام حسین واسه نماز منو تو شهید شد تو اوج جنگ نمازو ول نکرد بعد ما دسته مون رو ول نمی کنیم !!!یعنی دیگه چی بگه آدم
درباره این حضور زنا والا چی بگیم دیشب که ملت واقعا گل کاشتن همه ریخته بودن تو خیابون دور دوره شام غریبان!!پاتوق هاشون بسته شده بود دوره چادرهایی که واسه امام حسین برپاشده بود مثلا واسه چایی همه جمع بودن با چه تیپ هایی خدایی از هر موقعیتی واسه لذت بردن و کیف کردن استفاده می کنن یه شمع فانتزی هم می گیرن دسته شون دیگه با فضای رمانتیک میرن زیر نم نم بارون
خدا این لحظات نابه عاشقی رو از جوونای ما نگیرهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، مهسا110 ، فاطمه خانم ، حضرت عشق ، السا ، Kol ، mortozpasha
۱۴:۵۷, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #17
آواتار
دیشب شهر مارو داشت برف میبرد ولی مراسم شمع روشن کنون به پا بودBig Grin

تازه من وارد حسینیه که شدم دیدم داخل حسینیه یه عده شمع روشن کردن بماند که بوی پارافین داشت همه رو خفه میکرد ...

کسی تذکر نداد ترسیدن ملت برن دیگه حسینیه پیداشون نشه....Dodgy

کاش اونها هم یخورده به فکر بچه مثبت ها بودن Dodgy

عروسی میگرن مختلط

مشروب سرو میکنن

طبق میل خودشون

خوبه که مذهبیا به فکره همه هستن خیلی خوبه اما گاهیم ....

حالا یه چیز دیگه ، مداح هی میگفت بیچاره زینب بیچاره زینب بقیه ام تکرار میکردنDodgy

من که اینجوری بودمRolleyesShySilentRolleyes2SurpriseArrogant

برادرم میگفت روحانی ای ک تو حسینیه بود تذکرداده به مداح که بیچاره ماییم نه زینب....Dodgy

خیالم راحت شد... هنوز هستن کسایی که به فکرن...Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، حضرت عشق ، السا ، Kol ، mortozpasha
۱۵:۳۵, ۱۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۱۵:۳۷ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #18

نقل قول:من آدمای لاییکی رو دیدم که غذای امام حسینی رو با التماس میگیرن به نیت گره گشایی از کارشون و یا سلامتی.
سوره زمر، آیه 9: آيا آن کس که در میانه‌ی شب فرمانبردار است، در سجود است و در قيام، از آخرت بيمناک است و به رحمت پروردگارش اميدوار، با آن که چنين نيست يکسان است؟ بگو آيا آنهايی که می‌دانند با آنهايی که نمی‌دانند برابرند؟ تنها خردمندان پند می‌پذيرند.

سوره بقره، آیه 161: آنها كه كافر شدند و با كفر از دنيا رفتند، لعنت خدا و فرشتگان و همه مردم بر آنهاست.

سوره آل عمران، آیه 91: آنان که کافر شدند و کافر مردند اگر بخواهند به اندازه همه زمين طلا دهند و خويشتن را [از عذاب] بازخرند از آنها پذيرفته نخواهد شد. برايشان عذابی دردناک است و هيچ ياوری ندارند.

نقل قول:خانواده خود من فوق بدحجابن.
وقتی میبینم مثلا میگن من مطمئنم امام حسین به این غذا هر سال نظر میکنه که اینقدر خوب میشه ته دلم قنج میره از ذوق.
سوره بقره، آیه 93: و آنگاه كه از شما پيمان محكم گرفتيم، و [كوه‏] طور را بر فراز شما برافراشتيم [و گفتيم:] «آنچه را به شما داده‏‌ايم به جدّ و جهد بگيريد، و گوش فرا دهيد.» گفتند: «شنيديم و نافرمانى كرديم.» و گوساله در دلشان راه یافت به سبب کفرشان. بگو: «اگر مؤمنيد [بدانيد كه‏] ايمانتان شما را به بد چيزى وامی‌دارد.»

نقل قول:وقتی جوونا رو واسه دلبری میبینین خدا رو به خون امام حسین قسم بدین که به ازدواج ختم بشه.
بلاخره اون دختر هم واسه یه نفر داره خودشو اون شکلی میکنه.
سوره مائده، آیه 100: بگو ناپاک و پاک برابر نيستند، هر چند فراوانی ناپاک تو را به شگفت آورد. پس ای خردمندان، از خدای بترسيد، باشد که رستگار گرديد.

سوره فاطر، آیه 22: و زندگان و مردگان يكسان نيستند. خداست كه هر كه را بخواهد شنوا می‌گرداند و تو كسانى را كه در گورهايند نمی‌توانى شنوا سازى.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، آیات ، mahpare ، mortozpasha
۲۰:۱۱, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #19
آواتار
به نظر من همین که در این مراسم ها کل امت جمع میشن خیلی خوبه
چه با حجاب چه بی حجاب
ولی هر چند که دردی رو دوا نمیکنهSmile
و همیشه هم امام همین زمان تنها ماند
چون این امت حسینی،مهدوی نشدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve ، Kol ، mortozpasha
۲۰:۵۲, ۱۵/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۲۱:۲۱ توسط فرشته مهربون.)
شماره ارسال: #20
آواتار
حکایت ما حکایت همان "ما اکثرالضجیج و ما اقل الحجیج" هست.
چه زیادند آدمهایی که میدانستند امام حسین چه کسی هست و جلویش ایستادند؟
این ماجرا هم مثل همان هست.
تو که میدانی امام کی هست دیگه لاییک بودنت چی هست؟
صد در صد اگر امام را برای گشایش کار فقط صدا بزنیم جوابمان را میدهد چون کار امام همین هست که وقتی صدایش میزنی وظیفه اش جواب است.
اما، الله ولی الذین آمنوا را باید دریافت..... .
وگرنه ضجه کننده زیاد است و قبول شده ها هنوز به 313تا هم نرسیده اند.
یا حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا