کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم
۲۰:۵۲, ۱۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7_.jpg]
اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ابا عبدالله وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ

امشبی را شه دین در حرمش مهمان است...عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است ... مکن ای صبح طلوع...

خـــون جـای واژه بر لبش آورد و بعـد از آن ...
پیشــانی اش پر از عرق سرد و بعـد از آن ...
خــود را میان معرکه حس کرد و بعـد از آن ...
شـــاعــر بـریــد و تاب نیــاورد و بعــد از آن ...
در خلســه ای عمیق خودش بود و هیچ‌کس
شـــاعــر کنــــار دفتـــرش افتـــاد از نفــس...

سلام خدمت همه ی شما بزرگواران
ایام سوگواری آقا امام حسین (علیه السلام) رو تسلیت عرض میکنم

امیدوارم جمیعا از برکات این ماه فیض اکمل ببریم. باشد که ان شاءالله موجبات رشد معنوی خویش را فراهم کنیم و بی نصیب نمونیم از سفره مولای مهربانمان. با تلاش دوستان دومین برنامه رادیو بیداری (ویژه نامه محرم) رو خدمت شما خوبان تقدیم میکنیم.

[تصویر: logo_moharam.jpg]

پ.ن1: از برادران بزرگوار جناب Agha Sayyed ، آقای Bidel.s و خواهر ارجمندمون خانوم مصباح بابت کمک های مفیدشون قدردانی میکنیم

پ.ن2: یه تشکر دیگه هم داریم از تمامی عزیزانی که با پیشنهادها و انتقاداشون نسبت به کار اول ، مـا رو همراهی کردن. باز هم منتظر نظرات ارزشمند و سازنده تون هستیم

یا علی / التماس دعا

امضای شیدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، Mohammad Trust ، سیمرغ ، mahpare ، نورالسادات ، Mahdy2021 ، شهیدطیبه واعظی ، نرگس مهدوی ، یاســین ، السا ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهشاد ، حضرت عشق ، ساجد ، هادی... ، سید ابراهیم ، Havbb 110 ، ندا دهنده ، MAHDI59 ، hadi198160 ، Farzaneh ، بیداری اندیشه ، آسمانه سجادی ، مصباح ، Tolou ، sarallah ، Woodi2020 ، حفیظ ، MohammadMeraj ، میم.حسین.الف ، 135 ، حسن.س. ، أین المنتظر ، Hadith ، حسن عزتي ، Night_World ، عبدالرحمن ، یه بنده خدا ، حسنیه ، cena ، fiftynine ، عقیق ، مجتبی110 ، Admirer ، montazer ، yamin
۲۱:۰۵, ۱۲/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۳ ۲۱:۲۸ توسط Mohammad Trust.)
شماره ارسال: #2
آواتار
نسخه کم حجم : " لینک دانلود کلیک کنید " به حجم 18.5 مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، شیدا ، سیمرغ ، mahpare ، نورالسادات ، شهیدطیبه واعظی ، نرگس مهدوی ، یاســین ، mahdy30na ، مجید املشی ، مهشاد ، حضرت عشق ، ساجد ، هادی... ، Havbb 110 ، ندا دهنده ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، Farzaneh ، مصباح ، السا ، فاطمه خانم ، Tolou ، MohammadMeraj ، Hidaren ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، sarallah ، عبدالرحمن ، حسنیه
۱:۵۶, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3

(۱۲/آبان/۹۳ ۲۰:۵۲)شیدا نوشته است:  
[تصویر: %D8%A8%D8%B3%D9%85_%D8%A7_.jpg]

اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا ابا عبدالله وَعَلَی الاَْرْواحِ الَّتی حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکُمْ مِنّی جَمیعاً سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقیتُ وَ بَقِیَ اللَّیْلُ وَالنَّهارُ

امشبی را شه دین در حرمش مهمان است...عصر فردا بدنش زیر سم اسبان است ... مکن ای صبح طلوع...

خـــون جـای واژه بر لبش آورد و بعـد از آن ...
پیشــانی اش پر از عرق سرد و بعـد از آن ...
خــود را میان معرکه حس کرد و بعـد از آن ...
شـــاعــر بـریــد و تاب نیــاورد و بعــد از آن ...
در خلســه ای عمیق خودش بود و هیچ‌کس
شـــاعــر کنــــار دفتـــرش افتـــاد از نفــس...

سلام خدمت همه ی شما بزرگواران
ایام سوگواری آقا امام حسین (علیه السلام) رو تسلیت عرض میکنم

امیدوارم جمیعا از برکات این ماه فیض اکمل ببریم. باشد که ان شاءالله موجبات رشد معنوی خویش را فراهم کنیم و بی نصیب نمونیم از سفره مولای مهربانمان. با تلاش دوستان دومین برنامه رادیو بیداری (ویژه نامه محرم) رو خدمت شما خوبان تقدیم میکنیم.

[تصویر: logo_moharam.jpg]

پ.ن1: از برادران بزرگوار جناب Agha Sayyed ، آقای Bidel.s و خواهر ارجمندمون خانوم مصباح بابت کمک های مفیدشون قدردانی میکنیم

پ.ن2: یه تشکر دیگه هم داریم از تمامی عزیزانی که با پیشنهادها و انتقاداشون نسبت به کار اول ، مـا رو همراهی کردن. باز هم منتظر نظرات ارزشمند و سازنده تون هستیم

یا علی / التماس دعا
لطفا پخش آنلاینش رو هم قرار بدین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مهشاد ، سیمرغ ، حضرت عشق ، آفتاب ، شیدا ، ساجد ، سید ابراهیم ، یاســین ، ندا دهنده ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، السا ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، حسن عزتي
۱:۵۶, ۱۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۲۱:۵۰ توسط مهشاد.)
شماره ارسال: #4

وای بچه ها این کار فوق العاده است .... انقدر قشنگه که وقتی گوش می کردم تونستم یه دل سیر برای امام حسین علیه السلام گریه کنم .خیلی استفاده کردم . خدا خیرتون بده .
پیشنهاد میکنم دوستان به هیچ وجه برنامه رو از دست ندن مخصوصا اون قسمتی که رهبر عزیز دارن درباره حضرت عباس( ع) میگن با اون مداحی های خیلی عالی که ترکیب شده واقعا قشنگه .
یه نقد کوچیک : مصاحبه یه کم طولانی شده به نظرم.
اونجا هم که میگه حالا می خوایم عوامل بی بصیرتی کوفی ها رو بررسی کنیم .... یه کمی طولانیه ولی خب مطالب خوبی رو داره میگه .
.
اون آخرا یه موسیقی لالایی هست که من خیلی ازش خاطره دارم یاد ماه محرم چندین سال پیش افتادم. یادش بخیر .

بخش نمایش رو که دیگه نگو انقدر خوب هست که یه لحظه حس کردم خودمم الان اونجام مخصوصا با افکت هایی که داره جنگ و غیره ...
کسی هم که داره نقش حضرت امام حسین ( ع ) رو بازی می کنه خیلی بازیش و صداش خوبه .

واقعا لذت بردم . خدا بهتون عزت بده و اجرتون با اقا امام حسین ( ع ) و خانم حضرت زینب (سلام الله علیها) .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سیمرغ ، حضرت عشق ، آفتاب ، Mohammad Trust ، شیدا ، ساجد ، هادی... ، سید ابراهیم ، یاســین ، ندا دهنده ، شهیدطیبه واعظی ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، آسمانه سجادی ، مصباح ، السا ، نورالسادات ، فدايي ولايت ، Tolou ، حفیظ ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، أین المنتظر ، Hadith ، حسن عزتي ، sarallah ، cena
۱۱:۰۹, ۱۳/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۱۱:۱۲ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۳/آبان/۹۳ ۱:۵۶)alirezarabiei نوشته است:  لطفا پخش آنلاینش رو هم قرار بدین

با عرض سلام
اگه listen رو بزنید پخش میشه.
البته اگه منظورتون از پخش انلاین درست متوجه شده باشم.

از دوستان بابت نظراتشون بینهایت سپاسگزاریم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ندا دهنده ، شهیدطیبه واعظی ، شیدا ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، السا ، فدايي ولايت ، Tolou ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، ساجد ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، مهشاد ، cena
۱۴:۱۷, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
آواتار
دستتون دردنکنه.خیلی خوب ترBig Grin شده بود...

اجراش خیلی خوبه. محتوا یه خورده باید بهتر بشه...

چند تانکته.

چرا فکر میکنیم که همش باید سخنرانی باشه تو همه چی تا برنامه پر بشه...؟ انصافا ملال آور میشه...

بخش سخنان رهبریش خیلی خوب بود.

برنامه فرازو فرود داشت ینی ترتیب چیدن برنامه ها یخورده بهتر بشه ، بهتر میشه.Big Grin مثلا اون موقع که حس میکردی برنامه داره تموم میشه یهو یه چیز جالب میومد مثلا من فک میکردم برنامه داره تموم میشه یهو نمایشنامه بعد دوباره حس کردم داره تموم میشه مداحی آقای نایت ورد و...

زیرصدا گاهی بلندتراز خود صدا بود مخصوووصا تو بخش نمایش...برخی جاهاشو متوجه نشدم اصلا!

باتشکر از سید ابراهیم و خانم نورالسادات ک متن نمایش رو نوشته بودن، نمایش یخورده کلیشه ای بود ولی بخش ۀخرش عالی بود...

درنهایت یه خواهشی دارم نذارید رادیو بیداری مثل تلوزیون کلیشه ای بشه، کوتاه باشه بهتراز اینه که تکراری و ملال اور بشه...

میتونستم همش تشکر کنم ولی فک کنم تشکر زیاد به دردتون نخوره...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سید ابراهیم ، یاســین ، شیدا ، Mohammad Trust ، بیداری اندیشه ، mahdy30na ، مصباح ، السا ، هادی... ، نورالسادات ، فدايي ولايت ، Tolou ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، ساجد ، أین المنتظر ، حسن عزتي ، مهشاد ، cena
۱۶:۱۵, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
از دوستانی که اسمشون برده شد دوستانی که برده نشد اسمشون تشکر میکنم ، اجرتون با مولا
کار خوبی بود ، قسمت به قسمت خوبتر میشه.
فقط یک پیشنهاد :
اگه بشه دعای عهد رو اول پخش کنین چون بهانه ای میشه برای اینکه دوستان یکبار دیگه هم پیمانشون رو با امام زمانشون محکم کنن.
از همه تشکر میکنم و التماس دعا دارم.

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، آسمانه سجادی ، مصباح ، السا ، Mohammad Trust ، شیدا ، نورالسادات ، سید ابراهیم ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، مهشاد ، هادی... ، حسن عزتي
۱۷:۱۹, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8

سلام آقا خدا اجرتون بده خیلی عالیه برای بنده هم دعا کنید
یا حسین مددناHuh
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، Mohammad Trust ، شیدا ، السا ، نورالسادات ، mahdy30na ، سید ابراهیم ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، مهشاد ، هادی... ، ساجد ، حسن عزتي
۱۹:۰۵, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
ب قول مهپاره جان تشکر زیاد ب دردتون نمیخوره اما
واقعا جا داره ی آفـــــــرین خوب بگم ب دوستان، این بار رادیو متفاوت از قبلیش بود و خیلی بهتر شده بودRose

دفعه قبل من از موسیقی و ریتم آهسته رادیو انتقاد کرده بودم، این بار این ایرادها رو نداشت

اما ی موضوع بزرگی ک ب نظرم باید روش بیشتر دقت میشد دقیقه 58:50 و 1:1:20 ب تم مداحی ها دقت کنین ... رقیه رقیه .. / حسین حسین ...
من واقعا متعجب شدم وقتی این ی تیکه ها رو میشنیدم! --> همون قضیه دوبس دوبس و معادل سازیش با رقیه رقیه / حسین حسین

در کل کار خیلی خوبی بود، ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy30na ، سید ابراهیم ، شیدا ، آفتاب ، مجید املشی ، MohammadMeraj ، هادی... ، ساجد ، حسن عزتي ، نورالسادات ، cena
۱:۳۳, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10

آجرکم الله
ضمن عرض خسته نباشید و تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آفتاب ، سید ابراهیم ، شیدا ، ساجد ، یاســین ، حسن عزتي ، هادی... ، نورالسادات ، السا ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، مهشاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]