|
ویژه تولد تالار 93 - رادیو بیــــــــداری
|
|
۳:۲۸, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۲۲:۴۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() ![]() الحمد لله الذی جعلنا من المتمسکین بولایت مولانا و مولاتنا امیرالمومنین علی بن ابی طالب و فاطمةالزهـــــرا سیدة النســـاء العالمیــــــن و اولادهــــــم المعصومیــــــن علیهــــم الســـلام ![]() سلام به هم تالاری های بزرگوار و عرض تبریک عید سعید غدیر ![]() به حول و قوه الهی اولین برنامه رادیو بیداری رو به مناسبت عید بزرگ ولایت و چهارمین سالگرد تولد تالار بیداری اندیشه تقدیمتون میکنیم. کلی هم توش برنامه های خوب از مصاحبه و کلیپ و نمایشنامه خوانی و طنز و... داریم، توضیح اضافه نمیدم که خودتون برید گوش بدید ![]() دوستان بسیاری در این کار کمکمون کردن که جا داره از تک تکشون تشکر کنم و به همه خدا قوت بگم: سید ابراهیم، MohammadMeraj، آفتاب، سرباز منتظر، هادی...، ساجد، مجید املشی، pelaq ،یاسین، زینب خانوم،نورالسادات ،میلاد.م،Agha sayyed،مصباح،Havbb 110،حضرت عشق،mahdy30na ،مجتبی110،شهیداسکندر ،boghz ،بیداری اندیشه، علی 110 ،حسن عزتی و یه بنده خدا و با تشکر از خانواده تالاریمون(عین آخر سریالها شد )پ.ن2: قرار بود صبح عید، کار ارائه بشه ولی علی رغم تلاش بسیار دوستان، یه سری مشکلات فنی باعث تاخیر در پخشش شد که پوزش ما را پذیرا باشید. یا علـــــــــــــــی
![]() |
|||
|
|
۷:۵۹, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۸:۱۳ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. . سلام. من هنوز دانلود نکردم،ان شاالله بعد از دانلود هم نظر می دم ... . . ولی علی الحساب یک انتقادی دارم، به نظر می رسه 54 مگ برای رادیو اینترنتی زیاده . در حد 20 مگ برای یک ساعت مناسبه به نظرم ... |
|||
|
|
۸:۲۳, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
کار، بسیار خوب دراومده!
خسته نباشید! ما منتظر کار های بعدی هم هستیم!
|
|||
|
|
۱۲:۰۴, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۱۲:۱۳ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
از تمام عزیزانی که برای این کار زحمت کشیدن تشکر می کنم
کار خوبی بود خدا قوت ... ان شالله کارهای بیشتر ... پی نوشت: خدا این آهنگ های game of thrones و ارباب حلقه ها را از ما نگیرد. یا علی |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۱۳:۱۴ توسط mahdy30na.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۳ ۸:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: اینم برای دوستانی که اینترنت کم سرعت تر دارن سلام لینکش مشکل داره دادا چون تا 27 رسید دیگه حرکت نمیکنه ![]() سلام خواستم بگم مشکل حل شد ، فقط باید بگم دوستان اگه مثل بنده مشکل پیدا کردن، هربار که متوقف میشه سرعت منیجشون رو متوقف و دوباره ادامه بدن . تشکر از کار خوبتون مخصوصا همکارانی که در تولید این کار همکاری مضاعف داشتند.
|
|||
|
|
۱۳:۳۵, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۳ ۱۴:۴۰ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۳ ۸:۲۳)Mohammad Trust نوشته است: اینم برای دوستانی که اینترنت کم سرعت تر دارن ممنون دانلود کردم. نظرمو بعدا میگم! خب بالاخره گوش دادم و به نظرم برای اولین کار خیلی خوب ساخته شده. البته می شد یه گفتگوی کوتاه هم با یک کارشناس دینی داشته باشین و گزیدش رو قرار بدین. بخش طنز هم جالب بود. امیدوارم من بعد برای هر مناسبتی این برنامه وجود داشته باشه و میشه کار تولید کلیپ های هفتگی یا ماهانه رو هم شروع کرد. در کل خوب بود ممنون از همه ی افرادی که برای تولید این برنامه زحمت کشیدن
|
|||
|
|
۱۶:۳۴, ۲۲/مهر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/مهر/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط مهسا110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
برای بار اول خیلی خوب بود...
خسته نباشید. ایشااله ادامه داشته باشه ![]() فقط چند تا نکته به نطرم رسید. جو رادیو با جو تالار متفاوت بود، هر بار که میام تالار اطلاعاتم زیاد میشه ولی در رادیو جای افزایش اطلاعات خالی بود...البته نسبت به تالار عرض میکنم ![]() سرود و نماهنگ خیلی زیاد توش به کار برده شده بود. بخش طنزش جالب بود اما میتونست بهتر هم باشه. در قسمت طنز به نوعی پرسش سوال های معمولی نقد شده بود....البته اگه اشتباه متوجه نشده باشم ![]() این به مرور ممکنه باعث بشه بچه ها کمتر بپرسن و یا گاهی کمتر شرکت کنن در مباحث ![]() و یه چیز کوچولوی دیگه اینکهوقتی بهمون میگن التماس دعا همون لحظه در حق اون شخص دعا کنیم و نگیم محتاجیم به دعا ![]() قسمت تاریخچه که اولش عنوان شد، خیلی خوب بود. با تشکر فراوان از صبری ک به خرخ دادید. ممنون از همه ی افرادی که برای تولید این برنامه زحمت کشیدن ![]() از این هم میتونید استفاده کنید. کاربرهای با استعدادی داره این تالار. یکی از کاربرها اینو برای من فرستادن!به خاطر تاپیک تالار دوستت داریم ![]() متن پیامشون به شرح زیر بود: آه اي بيداري انديشه تو را من دوســـــــــــــــــــت دارم از ته اعماق وجودم!.... تو که کاربرانت خوابت را مي بينند و گهگاهي لبريز از شوق وجودت مديحه سرايي مي کنند!.... تو که در گذر زمان همواره مريدانت افزون مي يابند و دشمنانت خارتر خارتر مي شوند!..... ا ـــــــــي بيداري! اي خیمه گاه منتظران ( تو که خواب عشاق را بر ديده شان حرام کردي ...... تو که از دوشيزگان تا عجوزگان از بچه سرتقان تا پيرمردان را آواره ي خود کرده اي .... تو بگو من در فراغت چه کنم!.؟.. آيا مي شود روزي نبينم تالاري را که قلب مخاطب را در نبودش به دهان مي اورد..... مرا دریاب که تم موزيک عاشقانه My heart will go on از Celine Deon رو به نجوا نشستم و کدش را براي زمزمه عشاقت گذاشته ام.... . . . واقعا چه فکری کردید چنین تایپیکی زدید!! |
|||
|
|
۱۷:۳۱, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
ولی اصلا منظور کاربرای مورد نظر بخش «طنز» معلوم نبود ها!!!
![]() ![]() ایشالله روز به روز کارها حرفه ای تر میشه. |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۲۲/مهر/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
دستتون درد نکنه ![]() ![]() خییییییییییییییییییییییلی خوب بود . امیدوارم ادامه دار باشه حداقل برای مناسبت های مهم برنامه تولید کنید . |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| رادیو بیـــــــــــداری 5 ... ویژه برنامه ی نوروز فاطمی | آفتاب | 6 | 18,092 |
۱۰/فروردین/۹۴ ۱۷:۴۱ آخرین ارسال: شیدا |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 4 ... تولد یک انقلاب | شیدا | 15 | 13,053 |
۲۵/بهمن/۹۳ ۱۲:۲۸ آخرین ارسال: رضوانه |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری 3 ... ویژه برنامه ماه صفر | شیدا | 14 | 14,149 |
۸/دی/۹۳ ۱۶:۰۷ آخرین ارسال: یاســین |
|
| رادیو بیـــــــــــــداری ... ویژه برنامه محرم | شیدا | 20 | 15,846 |
۱۹/آبان/۹۳ ۱۲:۰۴ آخرین ارسال: عقیق |
|

![[تصویر: bes01.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8144394742/bes01.jpg)
![[تصویر: 07.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8143582626/07.jpg)
![[تصویر: antena_radio_sony.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8145894984/antena_radio_sony.jpg)

![[تصویر: angel.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angel.png)
)![[تصویر: heart.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/heart.png)

)

![[تصویر: happy.png]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/happy.png)