کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.14 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ظهور دوبله فارسی
۱۶:۵۴, ۱۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام.

دوستان از اونجایی که مستند ظهور نقطه عطفی تو زندگی من بود و دوباره به دست اومده خودم رو مدیون این برنامه هستم تصمیم گرفتم که این مستند رو دوبله کنم و در اختیار افراد قرار بدم.

دوستانی که میتونن بنده رو تو این حرک کمک کنن اینجا با توجه به استعدادهاشون اعلام امادگی کنن که به امید خدا این مستند هرچه سریعتر دوبله بشه تا همه از این مستند زیبا بهرمند بشن.
موفق و پیروز باشید

اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: janali ، moje12.ir ، saed-mir ، shafagh_mah ، Evan ، عبداللهی ، آزرم‌شاه ، sioosh ، آیدین ، آل یاسین ، nader008 ، ilitih ، saloomeh ، nasimesaba ، صابر ، MohammadMeraj ، مرهم ، joseffist ، cena
۱۰:۵۵, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #2

سلام.

دوستان از این 99 بازدید کننده کسی نظری نداشت؟؟؟

اگه کمکی میتونید تو این زمینه بکنید خوشحال میشم.

یکی از مشکلات مهم من در حال حاظر در دوبله کردن این مستند اینه که صداهای کمی برا این کار دارم.
دوستانی که امادگیش رو دارن اینجا اعلام کنن تا به طور مثال صداهای مورد نظر خودشون رو رکورد بگیرن،به بنده بدن تا من رو مستند اجراشون کنم.

اگر خدا بخواهد ادامه دارد...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آزرم‌شاه ، أین المنتظر ، janali ، آیدین ، saloomeh ، nasimesaba ، MohammadMeraj ، joseffist
۱۵:۵۱, ۱۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام خدمت شما دوست عزیز
کار صدا گذاری برای فیلم ها بسیار سخت و وقت گیر و همچنین پر هزینه می باشد
مخصوصا برای کار های بزرگ و طولانی
برای این کار شما نیاز به یک مزکر مجهز صداگذاری و همچنین افرادی که بتواند متون مورد نظر را بخوانند
برای اینکه دقیقا متوجه منظور بنده شوید یکی از قسمت های این سریال که در آن بخشی از یک فیلم بخش می شود را مجددا بررسی کنید
مطمئنا متوجه می شوید ممکن است برای یک قسمت چندین صدای مختلف نیاز باشد.
نمی خواهم شما را نا امید کنم ولی برای انجام این کار نیاز به تخصص، وقت، پشتکار فولادین و هزینه می باشد
اگه می توانید، بسم الله

امضای mohamad
[تصویر: abbasalef.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، s.v3 ، هدهد ، saloomeh ، nasimesaba ، MohammadMeraj
۰:۳۳, ۱۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #4

با عرض سلام و خسته نباشيد
توضيحات mohmmad عزيز را كافي مي دانم
شما مي توانيد با استفاده از نرم افزارهاي زيادي اين كار را انجام بدهيد
يكي از ساده ترين هايش همين movie maker است كه در ويندوز xp مي باشد.
در همين زمينه بايد به چند نكته توجه كنيد:
- بيش از حد از صداي خودتان ايراد نگيريد و نگيد ديگران با شنيدن صداي من ميگن صداش بده يا زشته يا غيره!
اين را بدانيم كه هر صدايي زيبايي خاص خودش را دارد.
- بار عبارات و فضاي صحنه فيلم را كاملا درك كنيد و بعد احساس كه از فضايي فيلم دريافت مي كنيد را به ميكروفون انتقال بدهيد
- با دقت بسيار زياد به جنس صدا و شخصيت بازيگر و شخصيت و صداي گوينده (دوبلور) دقت كنيد و سعي كنيد تا بهترين گزينه را براي گويندگي صدا انتخاب كنيد.

منتظر پيشنهادات بقيه دوستان در اين زمينه هستم

خداوند منان نگهدارتان باد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad ، s.v3 ، nasimesaba ، MohammadMeraj
۱۴:۲۵, ۱۹/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #5

تشکر از همه دوستان.

2 نکته هائز اهمیت وجود داره که عرض میکنم خدمتتون.

دوستان اول اینکه تو جامعه ما اکثر مردم حالا یه به واسطه سرعت بالای زیر نویسها ،یا به واسطه سطح تحصیلات ،یا به واسطه ضعیفی چشم یا بعضا به خاطر اینکه حوصله ندارن از مجموعه هایی که به صورت زیرنویس عرضه میشن استقبال نمیکنن.هدف من از انجام این کار نشانه گرفتن این قشر از جامعه هست که مجموعه بسیار بزرگی رو شامل میشه.

و دوم اینه من من با نرمافزارهایی مثل adobe audition اشنایی زیادی دارم و از لحاظ سطح کاری این مجموعه در انتها به امید خداوند از سطح خوبی برخوردار خواهد بود.

تنها مشکل کمبود صدا برای کارکترها هست.

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، آزرم‌شاه ، janali ، nader008 ، MohammadMeraj
۰:۰۷, ۲۰/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام.
دوست عزيز شما دوبله رو با چند نفر ضبط كنيد ميكس كردنش با بنده(كاري نداره)
در ضمن خوبي اين مستند اينه كه مثل فيلم نيست كه ديالوگ داشته باشه و بيشتر قسمت هاش فقط ميخواد كه متن رو بخوني.
باز ميگم شما متن ترجمه رو بخون و ضبط كن من هم ميكس ميكنم.
البته مطمئنا دوستاني هستند كه بتونن حرفه اي كار كنن ولي نمي دونم چرا جواب نميدن.باور كنيد اين مستند اگر دوبله بشه طرفداراي بسياري پيدا ميكنه.من كه خودم تا اين زير نويس ها رو خوندم خيلي خسته شدم.
موفق باشيد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، s.v3 ، MohammadMeraj
۸:۴۹, ۲۰/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/خرداد/۹۰ ۹:۰۴ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #7

به نظر من اول از همه بايد شخصيت ها فيلم مستند ظهور (The Arrivals) را بررسي كرد تا هر كسي هر شخصيتي كه به صداي خودش نزديك تر مي باشد را انتخاب كند.

قسمت اول:
صداي يك خانم
صداي مرد جواني كه با آن خانم فيلم را به پيش مي برند.
صداي پيرمرد بالاي 60 سال و صداي مرد جوان بالاي 18 سال

قسمت دوم:
صداي نوريگا
صداي راوي شواليه هاي معبد
صداي رئيس جمهور وقت آمريكا (عبارت نظم نوين جهاني)

دوستاني كه قصد شركت در اين دوبله را دارند حتما نوع صدايي كه قصد دوبله
آن را دارند را انتخاب كنند

من براي نمونه دو قسمت فوق را انتخاب نمودم.

و اما اينكه دوستان بگويند رويه اي كه من شروع كرده ام رويه اي درست و خوبي هست يا خير؟
آيا اين رويه زمان گير و طاقت فرسا هست يا خير؟
آيا روش ديگري را سراغ داريد؟

دوستان عزيز حتما نظرشان را در اين رابطه بنويسند
باز هم ميگم:
از صداي خودتان نترسيد.

در صورتي كه قصد داريد تا صداي شما به بهترين شكل ممكن ضبط شود به صامت هاي انسدادي و صامت هاي انقباضي بسيار دقت كنيد

لیست صامتهای انسدادی
ب.پ.گ.ک.ء.ت.د.ق.

لیست صامتهای انقباضی
ف.و.خ.ه.ص.ز.ش.ژ.ل.ر.م.ن.چ.ج

با خانواده و يا بستگان و.... در اين رابطه كه صداي شما شبيه به كدام يك از شخصيت هاي مستند The Arrivals هست صحبت كنيد .
بهترين كار اين هست كه صداي خودتان را با ميكروفون يا هدست يا ... ضبط كرده و بدون هيچگونه تعصب يا انتقاد و ايراد ، تطبيق آن با شخصيت هاي فيلم را با دقت بررسي كنيد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، s.v3 ، MohammadMeraj ، nader008 ، saloomeh
۱۶:۲۸, ۲۱/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۰ ۱۶:۳۰ توسط s.v3.)
شماره ارسال: #8

(۲۰/خرداد/۹۰ ۰:۰۷)shafagh_mah نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام.
دوست عزيز شما دوبله رو با چند نفر ضبط كنيد ميكس كردنش با بنده(كاري نداره)
در ضمن خوبي اين مستند اينه كه مثل فيلم نيست كه ديالوگ داشته باشه و بيشتر قسمت هاش فقط ميخواد كه متن رو بخوني.
باز ميگم شما متن ترجمه رو بخون و ضبط كن من هم ميكس ميكنم.
البته مطمئنا دوستاني هستند كه بتونن حرفه اي كار كنن ولي نمي دونم چرا جواب نميدن.باور كنيد اين مستند اگر دوبله بشه طرفداراي بسياري پيدا ميكنه.من كه خودم تا اين زير نويس ها رو خوندم خيلي خسته شدم.
موفق باشيد.

دوست عزیز ممنون از لطفی که دارید.
اگر اجازه بدید بنده کار میکس رو انجام میدم.فقط دوستان لطف کنید هر کارکتری رو که میخواید انتخاب کنید ،یه چند دقیقه رو برای نمونه ضبط کنید همراه با اسم کارکتر اینجا قرار بدید.

(۲۰/خرداد/۹۰ ۸:۴۹)rahbin نوشته است:  با عرض سلام و خسته نباشيد

به نظر من اول از همه بايد شخصيت ها فيلم مستند ظهور (The Arrivals) را بررسي كرد تا هر كسي هر شخصيتي كه به صداي خودش نزديك تر مي باشد را انتخاب كند.

قسمت اول:
صداي يك خانم
صداي مرد جواني كه با آن خانم فيلم را به پيش مي برند.
صداي پيرمرد بالاي 60 سال و صداي مرد جوان بالاي 18 سال

قسمت دوم:
صداي نوريگا
صداي راوي شواليه هاي معبد
صداي رئيس جمهور وقت آمريكا (عبارت نظم نوين جهاني)

دوستاني كه قصد شركت در اين دوبله را دارند حتما نوع صدايي كه قصد دوبله
آن را دارند را انتخاب كنند

من براي نمونه دو قسمت فوق را انتخاب نمودم.

و اما اينكه دوستان بگويند رويه اي كه من شروع كرده ام رويه اي درست و خوبي هست يا خير؟
آيا اين رويه زمان گير و طاقت فرسا هست يا خير؟
آيا روش ديگري را سراغ داريد؟

دوستان عزيز حتما نظرشان را در اين رابطه بنويسند
باز هم ميگم:
از صداي خودتان نترسيد.

در صورتي كه قصد داريد تا صداي شما به بهترين شكل ممكن ضبط شود به صامت هاي انسدادي و صامت هاي انقباضي بسيار دقت كنيد

لیست صامتهای انسدادی
ب.پ.گ.ک.ء.ت.د.ق.

لیست صامتهای انقباضی
ف.و.خ.ه.ص.ز.ش.ژ.ل.ر.م.ن.چ.ج

با خانواده و يا بستگان و.... در اين رابطه كه صداي شما شبيه به كدام يك از شخصيت هاي مستند The Arrivals هست صحبت كنيد .
بهترين كار اين هست كه صداي خودتان را با ميكروفون يا هدست يا ... ضبط كرده و بدون هيچگونه تعصب يا انتقاد و ايراد ، تطبيق آن با شخصيت هاي فيلم را با دقت بررسي كنيد.

دوستان من قصد جسارت به کسی ندارم اما بنده خودم میخواستم با یه نرم افزار voice change کار رو پیش ببرم.
اما اینقدر این مستند عمیق به مسائل میپردازه و که هیچ خبط و خطایی جایی تو این مستند زیبا نداره و مسلما همونطور که موسیقی این مستند 70% بار دلنشینی این کار رو به دوش میکشه ،مسلما صدای افرادی که در این مجموعه فعالیت میکنن جدا از این مسئله نیست و به صرف قاطع عرض میکنم خدمتتون اگر با صداهای زیبا و دلنشین این کار صدا گذاری بشه میتونه اثار بسیار بزرگی تو جامعه خوابیده ما بزاره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nader008 ، MohammadMeraj
۰:۰۶, ۲۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #9

چند مقاله خيلي مهم ديگري هم هست كه بايد براتون بذارم
نام اين مقالات "اصول تنفس صحيح" و "كشف صداي صحيح" هست كه به دوستان عزيز توصيه مي كنم حتما مطالعه
كنند تا صداي ريشه دار و عميق براي ايشان تفهيم شود
شما بعد از مطالعه و عمل به اين مقالات قادر خواهيد بود تا بهترين صداي خود را كشف كنيد تا درك كنيد كه صداي اصلي و عميق شما به كدام از نقش هاي سريال The Arrivals نزديك تر مي باشد و مي تواند به جاي آن صحبت كند

http://up.iranblog.com/images/vy5tqtoz9jommiu1qng.pdf (اصول تنفس صحيح)
http://up.iranblog.com/images/pnldzya5hhk066jkk0m.pdf (كشف صداي صحيح)

شايان ذكر است كه اين مطالب به جهت تمرين صدا براي خواندن بوده كه ما از اين مطالب در اين جا براي دوبله نقش ها استفاده خواهيم كرد.

متاسفانه در حال حاضر نام منبع اين مقالات را به خاطر ندارم و به محض اينكه نويسنده يا آدرس وبي كه اين مطلب را از آن برداشتم به ذهنم رسيد فورا نام منبع يا نويسنده را خواهم نوشت.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s.v3 ، MohammadMeraj
۱۴:۲۶, ۲۶/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۰ ۱۴:۳۰ توسط Evan.)
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام به دوستانمدت زیادی نیست عضو بیداری اندیشه شدم , از طریق مستند ظهور با این سایت آشنا شدم , برای دوبله این اثر تاثیرگذار هم آمادگیمو اعلام میکنم , خیلی خوشحال میشم بتونم فعالیت مثبتی در دوبله کردن این مستند داشته باشم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: s.v3 ، nader008 ، MohammadMeraj
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]