|
چرا حضرت عیسی به کربلا نرفت؟
|
|
۱۸:۵۸, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام بر همه شما.
چرا حضرت عیسی به کربلا نرفت و به امام حسین (علیه السلام) یاری نرساند؟ آیا کمک رساندن به امام واجب نیست؟ در زمان کربلا حضرت عیسی چیکار میکردند؟ |
|||
|
|
۱۹:۱۷, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۳/آبان/۹۳ ۱۸:۵۸)Kol نوشته است: سلام بر همه شما. حضرت عیسی علی نبینا و آله و علیه السلام در کجاست؟ اسمان؟ زمین؟نزد خدا؟ اسمان چندم حضرت خضر علی نبینا و آله و علیه السلام کجاست؟ داستان عبيدا... بن حر جعفي رو مطالعه بفرمایید ، امام به این فرد چه فرمود؟ اگر مي تواني به جايي برو که فرياد ما را نشنوي و مقاتله ما را نظاره گر نباشي. سوگند به خدا اگر کسي بانگ ما را بشنود و ما را ياري نکند، خدا او را با صورت در آتش مي افکند. مقتل الحسين مقرم 189 |
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۳/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/آبان/۹۳ ۲۱:۲۲ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
صرف نظر از تخصیص سوال به حضرت عیسی (علیه السلام) : اول باید مشخص شه که اصلا هدف خروج امام حسین (علیه السلام) از مکه و قیام ایشون چی بوده؟؟ و اینکه ایشون مامور به نتیجه ی ظاهری بودن یعنی همون پیروزی در میدان جنگ؟؟ معنی یاری رساندن به امام چیه؟؟ اصلا امام به یاری نیاز داره یا اینکه ماییم که نیازمند امامیم؟؟ مثلا اونجا که حضرت می گه : " هل من ناصر ینصرنی؟؟ این مسلم، زهیر، حبیب، بریر و..." منظور امام چیه؟؟ ***********************************************************
پس اینکه حضرت یاری کننده می خواد مسئلش یه چیز دیگست. تو همین مسیر مکه تا کوفه، سر راه، امام با مردم که صحبت می کرد تا همراهش شن، می گفتن که ما بنا به دلایلی که برا خودمون داریم، با شما نمیایم ولی بهترین اسبا و تیزترین شمشیرامون رو به شما می دیم، اینا را از ما قبول کنید و از ما بگذرید. اینجا امام می فرمایند که : ما شمشیر و اسبای شما رو نمی خوایم. ما خودتو می خوایم، یاریتو می خوایم، حالا که از جانتون دریغ می کنید، ما نیازی به مالتون نداریم، هیچ وقت هم نمی خواستم که انسان های گمراه رو به یاری بگیرم. ببینید این ماییم که به امام احتیاج داریم. این با حسین بودنه مهمه.
مسئله ی بعدی رو خود حضرت فرمودند : قُلْ لَوْ کُنْتُمْ في بُيُوتِکُمْ لَبَرَزَ الَّذينَ کُتِبَ عَلَيْهِمُ الْقَتْلُ إِلى مَضاجِعِهِمْ وَ لِيَبْتَلِيَ اللَّهُ ما في صُدُورِکُمْ وَ لِيُمَحِّصَ ما في قُلُوبِکُمْ وَ اللَّهُ عَليمٌ بِذاتِ الصدور (آل عمران - 154) بگو: اگر شما در میان خانه های خود هم بودید بی تردید کسانی که کشته شدن بر آنها ( در لوح محفوظ ) نوشته و مقرر شده بود به سوی خوابگاه های خود ( در معرکه جنگ ) بیرون می آمدند ( تا تقدیر خدا تحقق یابد ) و تا خدا آنچه را در سینه های شماست ( نیت های شما را ) بیازماید و آنچه را در دل های شماست ( ایمان شما را ) خالص گرداند ، و خدا به آنچه در سینه هاست ( به نیّت های شما ) داناست. اگر من در وطن خود بمانم این مردم واژگون شده به وسیله چه کسی آزمایش می گردند، و چگونه آنها امتحان می شوند؟؟ یعنی علاوه بر اینکه این ماییم که به امام نیازمندیم و این با حسین بودنه مهمه، این همراهی با امام برای غربال کردن مسلمونا هم هستش. برای آزمایش هم هستش، اینکه در هر صورت مرگ سراغ همه می ره، ولی من می تونیم کاری کنم که مرگم بجای تو رختخواب بودن، در کنار حسین (علیه السلام) بودن باشه . |
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
به دلیل اینکه قرار بود او در راه امام دیگری حاضر شود.
|
|||
|
|
۲۳:۳۱, ۱۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
بسم رب الحسین در پاسخ اجمالی باید گفت که این چنین سوالات نتیجه نگاه مادی به عاشورا و قیام حسین بن علی (علیه السلام) است . اینگونه که چنین فکری به ذهن می رسد که کسانی که یارای اباعبدالله الحسین(علیه السلام) را داشتند به گونه ای که ایشان در نبرد ، یزیدایان را هلاک کند . پس چون ظالمان گمراه ملعون نابود نشدند در نبرد یعنی فرزند علی (علیه السلام) مغلوب شده و فرزند معاویعه ( لعنت الله علیه) غالب شده . حال آنکه حقیقت و واقعیت امر اینست که سیدالشهدا (علیه السلام) با اهدا خونشان و اولادشان و اصحابشان پیروزی واقعی را بدست آورده اند . مگر نه اینکه امروزه ارامنه متوسل به حسین (علیه السلام) می شوند مگر نه اینکه اهل تسنن به حسین (علیه السلام) متوسل می شوند مگر نه اینکه مستی از کوی عزاداران حسین (علیه السلام) می گذرد و عابد می شود مگر نه اینکه لاتی بوی حسین (علیه السلام) استشمام می کند زاهد می شود . اینها ثمراتی هستند غیر قابل انکار که امروز به چشمان خود می بینیم . اکنون در ذات قیام چه گذشت ... تمام اشک ها تمام خونها عشق بازی با حضرت الله بوده نه عجز و لابه و یاس . نقل است می فرمایند در قتلگاه حضرت جبرئیل امین به حسین (علیه السلام) نازل شد و فرمود حال اگر اراده بفرمایید تمامشان را نابود می گردانیم حضرت عشق اباعبدالله فرمودند ای جبرئیل کنار بایست بین من وپروردگار قرار نگیر . حضرت از عجل امان نخواست برای آب فرات ایشان تشنه الله بودند با نیزه سیراب شدند . بسیار بحث گسترده است در این زمینه اما به همین بسنده می کنم و با اطمینان کامل عرض می کنم ایشان پیروز واقعی بودند و هستند . (با اسناد قابل اثبات) حال چه نیاز است به حضور عیسی بن مریم (علیه السلام) برای سر به نیست کردن دشمن ؟ مگر مباهله را فراموش کردید نصرانی ها فرار را بر قرار ترجیح دادند چون می دانستند نفرین یکی از اهل بیت ، پس و پیششان را به باد می دهد مگر فراموش کردید ایشان فرزند دخت رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) هستند ، مادری که آه اش قیامت بپا می کند مگر فراموش کردید ایشان شباب اهل بهشت هستند به اراده حضرت الله تمام دشمنان در دم خاکستر می شوند . ایشان اگر به دنبال پیروزی مادی بودند آنقدر توان داشتند که نوبت به حضرت عیسی (علیه السلام) نمی رسید . سوال می شود پس چرا ندا سر دادند برای یاری ؟ کاروان مظلوم حسین (علیه السلام) ، قافله ای بود که مقصدش بهشت بود . شرط ورود ایمان بود ، ایمان برای موجودات دارای اختیار مورد آزمون بود . رهبری ایشان اقتضا می کرد چنین جسم دادن را . حر و حبیب مسلما انسان های بزرگی بودند اما جنس عیسی (علیه السلام) فرق داشت که ایشان پیام آور حق بودند ایشان را نیاز به محک نبود . عیسی (علیه السلام) ذخیره ای است برای متحد کردن در هنگامه ظهور نه شخصی مبتلا به امتحان .آیا نمی دانید او پسر مریم مقدس باکره راهب است آیا نمی دانید او به اذن خدا در کودکی سخن گفت آیا نمی دانید او به اذن خدا نابینا را بینا کرد . آیا باید ایشان برای سنجش ایمانشان مبتلا به آزمون کربلا شوند ؟ اینست حکمت آفریدگار . حسین سردمدار عشق بود باید آنچنان شیرین برای معشوق خود جان فدا می کرد اصحاب برای سنجش و سربلندی در آزمون باید آنچنان پیرو رهبر خود جان فدا می کردند اهل بیت حسین بن علی بن ابی طالب (علیه السلام) باید آنچنان مردانه صبر و ایمان پیشه می کردند تا لایق محبوب باشند . عیسی (علیه السلام) مردی است از جنس انبیا باید بماند برای حکمت پرودگار و مبرا از آزمون است . [/b] پس نباید با نگاه چشم مادی این واقعه معنوی را بنگریم و مخلوط کنیم جایگاه اشخاص را ای حسینی که زداغت درودیوار گریست***هر دل زنده و هر دیده بیدار گریست انبیاء را همه دل سوخت به مظلومی تو***اولیاء را همگی دیده و دل زار گریست پی نوشت : سخن زیاد است جا داشت از قرآن کریم هم چند آیه طرح شوند و چندی از اصول ایمان و ورع را بیان کنم اما عذر دارم که ذهنم آشفته است و اگر در بیان ترتیب مطالب اشکالی بود پوزش می طلبم
|
|||
|
|
۲۲:۴۸, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
مگر حضرت عیسی شنوا به سخنان امام حسین نبودند؟
یا اینکه مگر یاری رساندن به امام واجب نیست؟ مسئله این نیست که امام نیاز داشت یا نه. مسئله این هست که چرا حضرت عیسی به کربلا نرفتند؟ نقل قول:به دلیل اینکه قرار بود او در راه امام دیگری حاضر شود.این دلیل نمیشه . کمک کردن به امام زمان یا امام حسین با هم فرقی ندارند که. |
|||
|
|
۲۲:۵۵, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
پیرو پاسخ های خوب دوستان، مخصوصا خانم مصباح بنده هم چند نکته دیگه خدمتتان عرض کنم:
1- این ندای ابا عبدالله بیشتر در جهت جذب مردم به هدایت بوده است و اگر کمی مداقه کنیم در می یابیم که اتفاقا مفهومی برعکس از این ندا درک می شود: آیا کسی هست که بخواهد من کمکش کنم؟ همانطور که حضرت در آخرین لحظات این سخن را به شمر لعین هم فرمودند. 2- حضرت عیسی در آن زمان و در این زمان زندگانی مادی و دنیوی ندارند، پس در صحرای کربلا هم به اذن الله تعالی نمی توانستند حاضر شوند، چون این فاجعه بدون هیچ رخداد غیر مادی خاصی باید رخ بدهد. کما اینکه در مقاتل آمده است که دسته از جنیان به کمک حضرت آمدند و امام کمک ایشان را نپذیرفتند... پس نه تنها حضرت عیسی بلکه حضرت خضر و طبق برخی روایات ذوالقرنین نیز تنها شاهد این صحنه مقدس بودند. کول عزیز! اگر قانع نشدید بفرمایید تا بیشتر توضیح دهم. یا علی |
|||
|
|
۲۳:۱۶, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
البته یه نظریه اینه که حضرت عیسی علیه السلام، فوت کرده و همانند اهل بیت که رجعت می کنند رجعت می کنه؛ از علمای شیعه مثلا شیخ صدوق بر این عقیده است.
اون وقت اصلا این سوال طرح نمیشه |
|||
|
|
۲۳:۲۳, ۱۵/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
جواب سوال شما در این سوال نهفته است
چرا امیرالمومنین علیه السلام در زمان کودتا شمشیر نکشیدند؟ چرا حضرت عباس علیه السلام در کربلا جنگ نکردند؟ چرا؟ |
|||
|
|
۰:۳۷, ۱۶/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف جلوی تخریب قبور بقیع و کربلا رو نگرفتند؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| کربلا چگونه کربلا شد؟(لهوف نامه) | صبح صادق | 4 | 2,179 |