|
بعد اول، دوم، سوم و ... !
|
|
۰:۳۷, ۱۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۰:۳۸ توسط السا.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() از نظر یک جسم دو بعدی، ما نامرئی هستیم مگر تا لحظه ای که سایه ما بر روی صفحه بیفتد. %%% نمایش جسم سه بعدی در دنیای دو بعدی : جسم سه بعدی در دنیای دو بعدی دیده نمی شود و به عبارتی نامرئی است و فقط سایه آن قابل رویت است.
%%% نمایش جسم چهاربعدی در دنیای سه بعدی : نکته : ما ک در دنیای سه بعدی زندگی می کنیم قابلیت رویت اجسام چهاربعدی را نداریم و در دنیای سه بعدی ما هرگز دیده نمی شوند و فقط سایه آنها قابل رویت است. سایه جسم چهار بعدی هم چون فقط سه بعد دارد میبینیم <-- بعد زمان از دست می رود!
%%% نمایش جسم پنج بعدی در دنیای 3 بعدی : بر خلاف جسم چهاربعدی ک سایه آن سه بعدی است و می توانیم آن را ببینیم حتی سایه اجسام 5 بعدی چون 4 بعدی است در دنیای ما قابل مشاهده نیست. سوره اعراف، آیه 143 : و هنگامی که موسی به میعادگاه ما آمد، و پروردگارش با او سخن گفت، عرض کرد: «پروردگارا! خودت را به من نشان ده، تا تو را ببینم!» گفت: «هرگز مرا نخواهی دید! ولی به کوه بنگر، اگر در جای خود ثابت ماند، مرا خواهی دید!» اما هنگامی که پروردگارش بر کوه جلوه کرد، آن را همسان خاک قرار داد؛ و موسی مدهوش به زمین افتاد. چون به هوش آمد، عرض کرد: «خداوندا! منزهی تو (از اینکه با چشم تو را ببینم)! من به سوی تو بازگشتم! و من نخستین مؤمنانم!» %%% بعد چهارم و نحوه رویت و حضور اجسام 3 و 4 بعدی : در حالیکه جسم سه بعدی صرفا می تواند شمائی از جسم 4 بعدی را ببیند، جسم 4 بعدی ب دلیل گسترده شدن در فضای 3 بعدی قادر است همزمان از همه طرف جسم سه بعدی را ببیند. سوره یونس،آیه 61 : در هیچ حال (و اندیشهای) نیستی، و هیچ قسمتی از قرآن را تلاوت نمیکنی، و هیچ عملی را انجام نمیدهید، مگر اینکه ما گواه بر شما هستیم در آن هنگام که وارد آن می شوید! و هیچ چیز در زمین و آسمان، از پروردگار تو مخفی نمیماند؛ حتّی به اندازه سنگینی ذرّهای، و نه کوچکتر از آن و نه بزرگتر، مگر اینکه (همه آنها) در کتاب آشکار (و لوح محفوظ علم خداوند) ثبت است! سوره مجادله، آیه 7 : آیا نمیدانی که خداوند آنچه را در آسمانها و آنچه را در زمین است میداند؛ هیچ گاه سه نفر با هم نجوا نمیکنند مگر اینکه خداوند چهارمین آنهاست، و هیچ گاه پنج نفر با هم نجوا نمیکنند مگر اینکه خداوند ششمین آنهاست، و نه تعدادی کمتر و نه بیشتر از آن مگر اینکه او همراه آنهاست هر جا که باشند، سپس روز قیامت آنها را از اعمالشان آگاه میسازد، چرا که خداوند به هر چیزی داناست! مقایسه زمان در بعد سوم و چهارم :
پارادوکس دو قلوهای اینشتین ( مثالی از سفر در بعد چهارم ) : اگر یکی از دو قلوها با سفینه ای با سرعتی نزدیک ب سرعت نور در سفری 60 به فضا برود ( 30 سال رفت و 30 سال برگشت ) و قل دیگر در زمین زندگی کند، زمان برای کسی ک ب فضا رفته 60 سال ولی برای کسی ک در زمین مانده 4,000,000 سال گذشته است. زمان در بعد چهارم : هر سال زندگی در بعد چهارم 66666 سال زندگی در بعد سوم یا سال زمینی است. هر روز زندگی در بعد چهارم معادل 182 سال و 7 ماه زمینی است. هر ساعت بعد چهارم معادل 7 سال و 7 ماه زمینی است. هزار ماه شب قدر ؟؟؟ سوره قدر، آیه 3 : شب قدر برتر از هزار ماه است. هر ساعت در بعد چهارم معادل 91 ماه و 10 روز در بعد سوم است. 1000 ماه زمینی معادل 10.95 ساعت یعنی 10 ساعت و 57 دقیقه است. فاصله اذان مغرب تا اذان صبح، شب محسوب می شود ک امسال در شب بیست و سوم این فاصله معادل 10 ساعت و 20 دقیقه بود. یعنی شب قدر امسال معادل 944 ماه بود. ( با این اعداد می توان فهمید قرآن در چ شبی از سال بر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نازل شده است. )حتی وقتی مردیم زمان زندگی در زمین را هم در بعد چهارم حساب می کنیم. سوره مومنون، آیه 113 و 112 : (خداوند) میگوید: «چند سال در روی زمین توقّف کردید؟» (در پاسخ) میگویند: «تنها به اندازه یک روز، یا قسمتی از یک روز! از آنها که میتوانند بشمارند بپرس!» *****
سوره احقاف، آیه 35 :120 سال عمر در زمین معادل 15 ساعت و 45 دقیقه زندگی در بعد چهارم است. 80 سال عمر در زمین معادل 10 ساعت و 30 دقیقه زندگی در بعد چهارم است. 60 سال عمر در زمین معادل 8 ساعت و 15 دقیقه زندگی در بعد چهارم است. ***** پس صبر کن آنگونه که پیامبران «اُولو العزم» صبر کردند، و برای (عذاب) آنان شتاب مکن! هنگامی که وعدههایی را که به آنها داده میشود ببینند، احساس میکنند که گویی فقط ساعتی از یک روز (در دنیا) توقّف داشتند؛ این ابلاغی است برای همگان؛ آیا جز قوم فاسق هلاک میشوند؟! شما چند ساعت روی زمین زندگی کرده اید؟ ![]() دانلود منبع <-- پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنین ... |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۸, ۱۴/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۲۳:۴۰ توسط مصباح.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
(۱۴/آبان/۹۳ ۱۳:۴۶)السا نوشته است: خانوم السا، من تازه الان متوجه محاسبات شدم!!!! علاوه بر دلایل قبلیم مبنی بر تعریف روز توی آیه ی قرآن، کسی که محاسبات رو انجام داده، اومده خدا رو توی ماه (همون قمر) فرض کرده!!!!! که از اونجا تدبیر امور می کنه و یا لااقل ملائک رو!!!! آخه تو رو خدا این چی کاریه(کسی که محاسبات رو انجام داده)!!! این کارا فقط باعث وهن دین می شه . (بازم می گم منظورم کسیه که این محاسبات غلط رو کرده نه خانوم السا) ************************************************** آقای درست پسند : اون مفسرا حتی اگه بین خودشون اعلم و درجه بندی داشته باشن، حداقلش اینه که از من علم و درکشون بیشتره. ما امر به پیروی از مجتهد اعلم شدیم نه مفسر اعلم. این تفاسیر و مفسرا هم هیچ کدومشون با قطعیت نگفتن این تفسیر ما دقیقا همون منظور آیه هستش چرا که علم حقیقی نزد معصوم (علیه السلام) هست. . |
|||
|
|
۰:۳۴, ۱۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۰:۳۶ توسط السا.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
نقل قول: اومده خدا رو توی ماه (همون قمر) فرض کرده!!!!! که از اونجا تدبیر امور می کنه و یا لااقل ملائک رو!!!! خانوم مصباح، میاد حساب می کنه، در طول 1000 سالی ک هر سالش 12 ماه هست و در هر ماه، ماه Lکیلومتر رو طی می کنه، چقدر مسافت طی کرده میخواد x ( مسافت طب شده )رو حساب کنه بذاره توی معادله v = x/t تا بتونه v( سرعت ) رو محاسبه کنه آخه کجا خدا رو روی ماه فرض کرده آخه؟! |
|||
|
۳:۱۴, ۱۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۱۴:۳۱ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۳ ۲۳:۱۹)السا نوشته است: ب اون کلمه "منبع" ک زیر پست اول اومده وقتی دقت کنیم، متوجه میشیم ک مطلب رو از جایی گرفتم و گذاشتم و توی این چند صفحه هم نقدش کردیم دیگه ... مشکلی نیستاولاً پیوند دانلود منبع بعد از مطالب هست. مخاطب در ابتدا با اون ذهنیت میخونه، بعد اون رو میبینه. ثانیاً حتی دیده شدن اون پیوند هم در نظر افراد لزوماً مساوی با تأییدنشده فرض کردنش نیست. (۱۴/آبان/۹۳ ۲۳:۲۸)مصباح نوشته است: آقای درست پسند :عرض بنده این نبود. بنده عرض کردم مجهتد اعلم. سخته که توضیحم رو دوباره به همون کاملی تکرار کنم. منظورم این بود که مثلاً وقتی تحریفنشده بودن ِ قرآن کریم رو با این همه دلایل عقلی میفهمیم، آیا بعدش تفسیرش رو بیآنکه بدونیم چی شد و چی نشد قبول میکنیم؟ چرا؟ چون بقیه میگن این افراد عالم هستن؟ خیر. بلکه وقتی تفسیر علامه طباطبائی رو میخونیم و به علمشون پی میبریم، میگیم عالم هستن. همونطور کتب تفسیر دیگه. مطالبی که در یکی گفته شده و در دیگری گفته نشده، با تفکر بررسی میشه(و مطمئناً کتب مختلف دقیقاً عین هم نیستن و تفاسیر ِ کم و بیش مختلف دارن). بنابراین، تفاسیر دیگران هم که در اون کتب نیومده باشه رو هم، تنها پس از تفکر دربارهشون میتونیم در موردشون نظر بدیم، نه بر این اساس که در اون کتب اومدن یا نه. |
|||
|
|
۱۲:۵۵, ۱۵/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۳ ۱۳:۴۵ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۱۴/آبان/۹۳ ۱۳:۴۶)السا نوشته است: ویرایش: گمان کرده بودم دچار این اشتباه شدین، اما بعد دیدم که نتیجهگیریتون به واحدهای کیلومتر و ثانیه وابسته نیست. در واقع اونچه که با محاسبات شما بیان میشه اینه که فاصلهای که ماه در هزار سال طی میکنه، نور در یک روز طی میکنه. اقرار میکنم که خیلی جالب هست همترازی ِ مفاهیم «هزار سال از سالهایی که میشمرید» و «یک روز» ، اما در اون آیهی شریفه صحبت از مقدار ِ اون روز هست. چه معنایی میده که بگیم «فاصلهای که نور در یک روز ِ زمینی طی میکنه، فاصلهای هست که ماه در هزار سال طی میکنه»؟ یعنی مقدار روز زمینی رو به عنوان مفروضات گرفتهایم، در حالی که قرار بود مقدار اون روز رو دریابیم. تازه به نظر میاد باید اصولاً صحبت از مقدار زمانی ِ اون روز باشه. شروع دریافتن درستی یا نادرستی این کلام این میشه که بیان کنید چه معنایی از این محاسبات درمییابید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |