کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دسته گل ديگري از هنر هفتم نظرات جالب خانم كارگردان
۱۵:۴۷, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان وقت بخير.
متن زير از يكي از سايتهاي خبري آورده شده است. لطفا از توهين و ... خودداري فرماييد..

ملاک از دعوت برخی از افراد به رسانه ملی و دادن آنتن زنده تلویزیون هنوز هم ناشناخته است و این موضوع در برنامه سینمایی هفت ناشناخته‌تر جلوه می‌کند. ظاهرا هر فردی که فیلمی در اکران داشته باشد می تواند جزو میهمانان این برنامه شبانگاهی باشد و لابد آنها هم فکر می‌کند چون برنامه در ساعاتی بین شامگاه و صبح‌گاه پخش می‌شود می توانند هر هذیانی که به ذهنشان می‌رسد را بر روی آنتن زنده و به نمایندگی از میلیون‌ها ایرانی بر زبان جاری کنند.

[تصویر: 67003_816.jpg]

هذیان‌گویی دوباره این کارگردان نشان دادن که تلویزیون سیاست مشخصی از در اختیار دادن آنتن خود به افراد ندارد. میلانی اگر به جای دوربین «هفت» مقابل دوربین بی‌سی‌سی فارسی و صدای آمریکا هم قرار می‌گرفت همین حرف‌ها را (شاید وقیحانه‌تر) بر زبان جاری می کرد با همین شدت و غلظت از هذیان‌گویی و ناشناختگی از جامعه متدین ایرانی؛ اما جای سوال از مسئولان تلویزیون است که اصلا چرا به چنین افرادی مجال حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی را می‌دهید تا هرچه دلشان خواست را در باب مسایل ارزشی جامعه ایرانی از زبان جاری کنند؟!

در شرایطی که حتی افرادی با کم‌ترین درجه هوشی نیز می‌دانند این روزها ایران در یک جنگ نابرابر گسترده قرار دارد؛ «افسانه خواندن» دشمن و منکر شدن دشمن، حرف ساده لوحانه ای بود که خانم کارگردان با اعتماد به نفسی عجیب در رسانه ملی از آن سخن گفت و دست و پا زدن های مجری در توضیح و توجیه حرف های وقیحانه او راه به جایی نبرد.

البته شاید برای خانم میلانی که اهل اقامت‌های مکرر در کشور دوست و برادر آمریکا (!) است؛ دشمن موجودیت خارجی نداشته باشد. چرا که ایشان هر وقت از تحریم‌ها به تنگ آمد و اصلا هر وقت فیلشان هوای ینگه دنیا کرد بار سفر می‌بندد و همراه با جناب مهندس روزگار را دور از این مردم فلاکت زده و در میان دوستان مردن شان سپری می‌کنند. لابد موانعی مثل تحریم‌ها و تهاجم فرهنگی و مشکلات متفاوتی که برای مردم سرزمین ما بوجود آمده نیز از طریق دشمن فرضی ایجاد شده است!!

اما شاید بهتر باشد بخشی از آنچه تهمینه میلانی در برنامه هفت گفت را یکبار دیگر مرور کنیم تا متوجه عمق فاجعه بشویم. فیلمسازی که نه تنها اعتقادی به دشمن ندارد، بلکه نظرات عجیب او درباره بخش اعظمی از جامعه ایرانی که خانواده‌های متدین را تشکیل می‌دهد نیز قابل تامل است.

او با حضور در برنامه جمعه شب 9 آبان «هفت» با تحقیر از حیای زن مسلمان ایرانی و پرهیز ذاتی او از اختلاط در جمع مردان نامحرم، رفتار جامعه متدین را یک جمود در برابر مدرنیته معنا کرده و می‌ گوید: «ما سنت هایی داریم که دلایل وجودی شان از بین رفته است. اینکه زن را مخفی می‌کنند. خیلی از خانواده ها در خیلی از شهرستان ها یا حتی در همین تهران هم این کار را میکنند. اینها هیچ کدام نمیدانند دلیل اینکه زن مخفی می شده چه بوده است. دلایلش خیلی علمی و درست بوده است. زمانی بوده که تاتار، مغول و قوم های دیگر حمله میکردند و آذوقه را می بردند. زن را می بردند برای کنیزی بچه های را می بردند برای غلامی. بیشتر ساختمان های ما بخصوص در زنجان اگر تشریف ببرید می بینید که دیوارهای دو پوسته وجود دارد. و موقع حمله زن و بچه و آذوقه را در میان دیوار می گذاشتند تا بتوانند یک سال دیگر با آن زندگی کنند. این شکل شیوه جنگ عوض شد. الان بمب می اندازند روی سر مردم ولی هنوز آن شیوه ادامه پیدا کرد. یعنی خیلی ها هنوز زن و بچه شان را مخفی میکنند. دلایل وجودی اش از بین رفت ولی خود این هنوز مانده است.»

بله؛ خانم میلانی ظاهرا در هیچ کتاب معتبر یا از هیچ استاد فاضلی در فضایل الگوی زن مسلمان ایرانی و سرور زنان جهان حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) چیزی نخوانده و نشنیده است. او هیچ وقت نشنیده که حضرت شان در برابر مرد نابینا هم حجاب کرد تا حتی به قدر لحظه ای از کتم عصمت بیرون نباشد. آیا این پنهان کردن و حجاب داشتن معنایش پنهان کردن زن در دوره حمله مغولان است؟

این کارگردان در بخش‌ دیگری از سخنانش خطاب به مردم مسلمان ایران که به زعم ایشان همچنان در بی خبری و جهل مرکب زندگی می کنند اظهار داشت: «امروز این سنت‌های غلط باید از بین برود. فیلم سیاه وجود ندارد، مگر خارجی ها بیکارند الکی به ما جایزه بدهند. نباید اینقدر دشمن دشمن کنیم. تجاوز فرهنگ غرب افسانه است».

بخش جالب دیگر سخنان خانم کارگردان نظرات عجیب او در باره فیلم‌های سیاه‌نما است تا از این طریق میزان و شدت روشنفکرنمایی خود را در یک برنامه زنده فریاد بزند:«فیلم سیاه بی معنی است. من فیلمسازم و کار خودم را دارم می کنم. فیلم سازی هست که میخواهد فیلم اجتماعی سیاه بسازد. بگذارید بسازد. چرا فکر میکنید فستیوال ها از ما استفاده یا سوء استفاده میکنند. من اصلا با این حرف کاملا مخالفم. مگر بیکارند که به ما توجه کنند. برای چی اینقدر دشمن می پرورانیم. من با این کلمه دشمن مشکل بسیار جدی دارم. شما میدونید بیس اینکه ما اینقدر دشمن خیالی میسازیم چیه؟ ما دائما در رسانه میگوییم فرهنگ غربی به ما حمله کرد. دشمن منتظر است از ما آتو بگیرد و اینها. حالا اگر دشمن بفهمد ما چند تا ایدزی داریم در جامعه چه استفاده ای از این میکند؟... بعد می گویند غربیها نمی گذارند ما درست زدگی بکنیم. آیا غربی ها به شما میگویند شما با خانم تان درست صحبت نکنید؟ میگویند دندان تان را مسواک نزنید؟ می گویند حمام نکنید؟ میگویند زبان آلمانی یاد نگیرید؟ می گویند در شغل تان رشد نکنید؟ ببینید اینها همه افسانه است. من نمیدانم چرا دائما این نگرش را در جامعه باب میکنند.... من مشکل جدی با کلمه آبرو دارم. آبرو روزگار ما را سیاه کرده است».

شنیدن این حرف‌ها از زبان تهمینه میلانی و این میزان از کج‌فهمی درباره مسایل استراتژیک، غفلت در دشمن شناسی و توهم دانستن وجود دشمن، نگاه تحقیرآمیز به خانواده‌های متدین و مذهبی و... اصلا تازگی ندارد. او قبلا نیز بارها این حرف‌ها را گفته است و موضع گیری در برابر این حرف‌ها شاید احساس قهرمان بودن به کارگردان انتولکتوئل سینمای ایران بدهد که اتفاقا با ژستی قهرمانانه که انگار رسانه ملی را فتح کرده است در برنامه «هفت» حاضر شد؛ اما جای سوال از مسولان رسانه ملی است که آیا هیچکس از تفکرات چنین فردی آگاه نبود که آنتن زنده تلویزیون را خرج بیان تفکراتش کردید؟ آیا حاضرید در همین برنامه هفت از آن بخش جامعه که خانم مدعی العموم در سخنانش به آنها توهین کرد عذرخواهی کنید؟ و در آخر تا چه زمانی قرار است جذاب جذب مخاطب بیشتر فدای پاسداری از ارزش‌ها شود؟!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حضرت عشق ، Bidel.s ، رکن الهدی ، bagheri4 ، فاطمه خانم ، MAHDI59 ، السا ، فدايي ولايت ، ساجد ، میم.حسین.الف ، انتصـار ، MohammadMeraj ، سرباز ولایت ، سدرة المنتهی ، نورالسادات ، PWLG ، عبدالرحمن ، فدک زهرا ، دل خسته ، nasimesaba
۱۶:۲۱, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
آواتار
ببینید اینکه ایشون چه جوری رفتن تو صداوسیما و آنتن زنده گرفتن بحث نشع بهتره چون کاملا سیاسیه...
اما مگه کسانی مثه مخملباف از کجا اومده بودن اینام همین طورن بهشون فرصت بدن پرواز می کنن تو دله دشمنه افسانه ای منتها احتمالا هنوز درست و حسابی تحویلش نگرفتن اینم اومد یه بازار گرمی کرد براشون تا بگه بعله مام هستیم برای خدمت گذاری حاضریم
بحث اعتقادی کردن هم واسه برخورد با این افکار مسخره اس می شه قضیه امام حسین ع که تا لحظه آخر حرف زدن گفتن اما وقتی گوش واسه شنیدن نباشه نیست دیگه قراره نشنوه نبینه...
من به خانوم میلانی می گم شما صحیح می فرمایید هرشب ساعت 9مسواک فراموش نشه بعد از گذراندن کلاس آلمانی من زبان اسپانیایی رو توصیه می کنم راستی دختراتونم لای دیوار نزارید واسه پوستشون خوب نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، Woodi2020 ، فاطمه خانم ، السا ، MohammadMeraj ، مصطفي مازح7610 ، نورالسادات ، yektasepas ، PWLG ، عبدالرحمن ، دل خسته ، nasimesaba
۱۷:۰۲, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
آواتار

اگر ما زنجانی هستیم ،تا به حال ساختمان دوجداره ندیدیم که زنها را در آن مخفی کنند ،نه در عمرمان دیدیم،نه شنیدیم .

حالا این بانو از کجا افاضه می فرماید ،من نمی دانم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Bidel.s ، فاطمه خانم ، زینب خانوم ، السا ، رکن الهدی ، فدايي ولايت ، ساجد ، Havbb 110 ، MohammadMeraj ، مصطفي مازح7610 ، نورالسادات ، عبدالرحمن ، دل خسته ، nasimesaba
۱۸:۳۰, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۱۸:۳۱ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #4

سلام!

قاب تلویزیون، طومار بیانیه این سازمان صدا وسیما نیست که اگر کسی حرفی زد اون رو توبیخ کنیم!

یک شخصی نظر شخصیشو گفته!

متورم شدن رگ گردن عده ای از افراد و عده ای از خبرگزاری ها هم غیر موجه هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: آسمانه سجادی ، آفتاب ، Eve ، مصطفي مازح7610
۱۹:۴۹, ۱۴/آبان/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۳ ۱۹:۵۲ توسط السا.)
شماره ارسال: #5
آواتار
ی حرف خوب توی کل عمرشون زده باشن همینه :

نقل قول: مگر خارجی ها بیکارند الکی به ما جایزه بدهند.

اگه واقعا معنی این حرفی ک زده رو میفهمید، الان وضعشون این نبود ...

خدا همه ما رو ب راه راست هدایت کنه <-- دیدم جدیدا توی تالار زیاد مینویسن این رو، گفتم منم بنویسم Big Grin

نقل قول:قاب تلویزیون، طومار بیانیه این سازمان صدا وسیما نیست که اگر کسی حرفی زد اون رو توبیخ کنیم!

یک شخصی نظر شخصیشو گفته!

اون یک شخص خیلی بیخود فرمودند (!) اومدن توی رسانه ملی ای ک امام (رحمة الله علیه) فرمودن دانشگاه ملی هستش میان نظرات شخصیشون رو میگن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، فدايي ولايت ، ساجد ، Mitsonary ، MohammadMeraj ، مصطفي مازح7610 ، نورالسادات ، عبدالرحمن ، دل خسته ، nasimesaba
۲۰:۰۶, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #6

دوستان
این همه مسئله هست که بهش بی توجهی کردیم ،حالا مسئله مون شده که این خانم کارگردان چی گفتند!
ایشون حرفی و زدند که جلوه گر شخصیتشون بود،بهتره به مسائلی اهمیت بدیم که می تونه جریانی و راه بندازه،بتونه توی این جریان بزرگ کاری کنه هم این خانم و هم افراد این چنینی که زیاد هستند سرجاشون بشینند.
امیدمون به خداستSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: درست پسند
۲۰:۱۳, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #7

پسرخاله‌ام - که خیلی توی فازهای بنده نیست البتهSmile - داشت تعریف می‌کرد که با یکی از دوستهاش رفته بوده آتش بس 2.
دید دارم چپ چپ نگاهش می‌کنم سریع توضیح داد که به اصرار دوستش رفته و دوستش از اینجور فیلمها دوست داره و توی حس فیلمی کلاً تعطیله.
خلاصه،
می‌خواست این رو برام تعریف کنه که رفتن آتش بس 2، اونقدر مزخرف بود که دوستش که خودش اصرار کرده بوده بریم این فیلم رو ببینیم وسطش گفته بلند شیم بریم بیرون!Big GrinBig Grin
می‌گفت مردم با همون حال می‌کردن!ConfusedConfused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، مصطفي مازح7610 ، دل خسته ، nasimesaba
۲۰:۲۸, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۴/آبان/۹۳ ۲۰:۱۳)درست پسند نوشته است:  پسرخاله‌ام - که خیلی توی فازهای بنده نیست البتهSmile - داشت تعریف می‌کرد که با یکی از دوستهاش رفته بوده آتش بس 2.
دید دارم چپ چپ نگاهش می‌کنم سریع توضیح داد که به اصرار دوستش رفته و دوستش از اینجور فیلمها دوست داره و توی حس فیلمی کلاً تعطیله.
خلاصه،
می‌خواست این رو برام تعریف کنه که رفتن آتش بس 2، اونقدر مزخرف بود که دوستش که خودش اصرار کرده بوده بریم این فیلم رو ببینیم وسطش گفته بلند شیم بریم بیرون!Big GrinBig Grin
می‌گفت مردم با همون حال می‌کردن!ConfusedConfused

اونجور که شما می فرمایین بهش چپ چپ نگاه کردین ، بنده از همین جا اعلام برائت و بیزاری میکنم از رسانه ملی ، آتش بس ۲ و کلا هرچیزی که تو فاز شما نیست .
خب اونجوری نگاش کردی توقع داری بیاد از فیلمه خوب بگه .... . خب مرد مومن در چنان موقعیتی کارگردان فیلم هم بود از فیلمش بد میگفت .Big Grin
ینی آزادی بیانت منو کشت

اتفاقا من این فیلم رو دیدم و باهمه نقدهایی که دارم ازش خوشم اومد .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Eve
۲۰:۳۳, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #9
آواتار
مردمی که خوراک فکریشون موضوعات کلیشه و پیش پا افتاده و بی اثر و معنا و هدف باشه، دور از انتظار نیست که پای صحبت های اینچنینی هم بشینند و «احسنت» هم بگن
همه چی آرومه... من چقدر خوشحالم...
انگار باید یه 100 سال دیگه طول بکشه تا امسال این افراد بفهمن که چیزی که دارن بهش می گن سوژه سینمایی یه چیزی در حد لی لی لی لی حوضکه
این ها نه می شه چیزی بهشون گفت نه می شه ولشون کرد
حیف پولی و وقتی که صرف این ها می شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، مصطفي مازح7610 ، نورالسادات ، دل خسته ، nasimesaba
۲۱:۵۲, ۱۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #10

(۱۴/آبان/۹۳ ۲۰:۲۸)ساجد نوشته است:  اونجور که شما می فرمایین بهش چپ چپ نگاه کردین ، بنده از همین جا اعلام برائت و بیزاری میکنم از رسانه ملی ، آتش بس ۲ و کلا هرچیزی که تو فاز شما نیست .
خب اونجوری نگاش کردی توقع داری بیاد از فیلمه خوب بگه .... . خب مرد مومن در چنان موقعیتی کارگردان فیلم هم بود از فیلمش بد میگفت .Big Grin
ینی آزادی بیانت منو کشت
یا دقت نخوندین.
بعدش گفتم «می‌خواست بگه...»
یعنی از اول هم اصلاً به همین خاطر شروع به صحبت کرد.

بعد،
بنده تصریح کرده بودم که ایشون تو فاز بنده نیست،
پس میتونستید بدونید که نگاه بنده بخاطر این نبود که فیلمه اسلامی نیست.
ببخشیدها،
نمیدونم شما چرا از این فیلمه خوشتون اومده،
ولی نگاه بنده دقیقاً بخاطر شدت ضایع بودن ِ اینجور فیلمها بود.
چون بالأخره جوونها دو تا فیلم هالیوودی می‌بینن توقعشون دیگه این نیست از سینما. پس با وجود اینکه در مورد خود فیلمهای هالیوودی و جنایاتی که پیدا و پنهان در اونها هست با ایشون بحثهایی داریم، اما به هر حال زیاد شده برای همدیگه از فیلمهای ایرانی گلایه کنیم، چون حتی فقط از نظر زیبایی‌شناختی ِ سینمایی هم بخوایم بگیم، بسیاری از فیلمهای ایرانی خنده‌دارند(بخاطر وجود تهیه‌کنندگانی که دیدن همینها خیلی بیشتر از فیلمهای مغزدار(تر) می‌فروشن).
خلاصه، علت نگاه بنده اون بود،
و علت توضیح ایشون هم دقیقاً همین بود که خودش رو از چنین اتهامی تبرئه کنه!Big GrinBig GrinBig Grin
واقعاً هم اتهام وحشتناکی هست انصافاً.

(۱۴/آبان/۹۳ ۲۰:۲۸)ساجد نوشته است:  اتفاقا من این فیلم رو دیدم و باهمه نقدهایی که دارم ازش خوشم اومد .
(با لحن مثبت بخونید)
برای حفظ سلامتی خودم این تیکه رو نادیده می‌گیرم.
آه قلبم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مصطفي مازح7610
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا