|
حمله اعراب به ایران
|
|
۱۶:۰۹, ۱۶/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/آبان/۹۳ ۲۲:۰۱ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
درود بر دوستان گرامی میخوام در چهارچوب قوانین و زیر نظر مدیران یک بحث علمی و تاریخی و منطقی رو راه بندازیم ، دررابطه با تصویر زیر و حمله اعراب به ایرانیان لطفا تبادل نظر کنید و بحث کنیم. ![]() بخشی از نوشته های کتاب معتبر استاد زرین کوب رو برای شما قرار میدم: اعراب (تازیان) با ايران و ایرانی چه کردند ؟؟؟ -- در سال ۶۳۶ میلادی اعراب مسلمان... به ایران حمله کردند. - متاسفانه عده#ای نیز بر این گمان هستند که ایرانیان با آغوش باز به استقبال اعراب شتافتند!!! به همین دلیل بر آن شدم که به بخشی از آن اشاره #کنم . -- عبدالحسین زرین کوب در کتاب دو قرن سکوت می نویسد: فاتحان، گریختکان را پی گرفتند؛ کشتار بیشمار و تاراج گیری باندازه ای بود که تنها سیصد هزار زن و دختر به بند کشیده شدند.شست هزار تن از آنان به همراه نهصد بار شتری زر و سیم بابت خمس به دارالخلافه فرستاده شدند و در بازارهای برده فروشی اسلامی به فروش رسیدند ؛ با زنان در بند به نوبت همخوابه شدند و فرزندان پدر ناشناخته ی بسیار بر جای نهادند ---- پس از تسلط اعراب در حمله به سیستان؛ مردم مقاومت بسیار و اعراب مسلمان خشونت بسیار کردند بطوریکه ربیع ابن زیاد ( سردار عرب ) برای ارعاب مردم و کاستن از شور مقاومت آنان دستور داد تا صدری بساختند از آن کشتگان ( یعنی اجساد کشته شدگان جنگ را روی هم انباشتند ) و هم از آن کشتگان تکیه گاهها ساختند؛ و ربیع ابن زیاد بر شد و بر آن نشست و قرار شد که هر سال از سیستان هزار هزار ( یک میلیون ) درهم به امیر المومنین دهند با هزار غلام بچه و کنیز. ( کتاب تاریخ سیستان صفحه۳۷، ۸۰ - کتاب تاریخ کامل جلد1 صفحه ۳۰۷) در حمله اعراب به ری مردم شهر پایداری و مقاومت بسیار کردند ؛ بطوریکه مغیره ( سردار عرب ) در این جنگ چشمش را از دست داد . مردم جنگیدند و پایمردی کردند... و چندان از آنها کشته شدند که کشتگان را با نی شماره کردند و غنیمتی که خدا از ری نصیب مسلمانان کرد همانند غنائم مدائن بود .( کتاب تاریخ طبری؛ جلد پنجم صفحه ۱۹۷۵) در حمله به شاپور نیز مردم پایداری و مقاومت بسیار کردند بگونه ای که عبیدا ( سردار عرب ) بسختی مجروح شد آنچنانکه بهنگام مرگ وصیت کرد تا به خونخواهی او؛ مردم شاپور را قتل عام کنند؛ سپاهیان عرب نیز چنان کردند و بسیاری از مردم شهر را بکشتند. (کتاب فارسنامه ابن بلخی؛ صفحه 116 -کتاب تاریخ طبری؛ جلد پنجم صفحه 2011) در حمله به الیس؛ جنگی سخت بین سپاهیان عرب و ایران در کنار رودی که بسبب همین جنگ بعد ها به « رود خون » معروف گردید در گرفت. در برابر مقاومت و پایداری سرسختانه ی ایرانیان؛ خالد ابن ولید نذر کرد که اگر بر ایرانیان پیروز گردید « چندان از آنها بکشم که خون هاشان را در رودشان روان کنم » و چون پارسیان مغلوب شدند؛ بدستور خالد « گروه گروه از آنها را که به اسارت گرفته بودند؛ می آوردند و در رود گردن می زدند » مغیره گوید که « بر رود؛ آسیاب ها بود و سه روز پیاپی با آب خون آلود؛ قوت سپاه را که هیجده هزار کس یا بیشتر بودند؛ آرد کردند ... کشتگان ( پارسیان ) در الیس هفتاد هزار تن بود.( کتاب تاریخ طبری؛ جلد چهارم؛ صفحه ۱۴۹۱- کتاب تاریخ ده هزار ساله ایران؛ جلد دوم برگ 123) در شوشتر؛ مردم وقتی از تهاجم قریب الوقوع اعراب با خبر شدند ؛ خارهای سه پهلوی آهنین بسیار ساختند و در صحرا پاشیدند. چون قشون اسلام به آن حوالی رسیدند ؛ خارها به دست و پای ایشان بنشست ؛ و مدتی در آنجا توقف کردند. پس از تصرف شوشتر ؛ لشکر اعراب در شهر به قتل و غارت پرداختند و آنانی را که از پذیرفتن اسلام خود داری کرده بودند گردن زدند. (کتاب الفتوح صفحه ۲۲۳ – کتاب تذکره شوشتر؛ صفحه۱۶ ) در چالوس رویان؛ عبدالله ابن حازم مامور خلیفه ی اسلام به بهانه (دادرسی ) و رسیدگی به شکایات مردم؛ دستور داد تا آنان را در مکان های متعددی جمع کردند و سپس مردم را یک یک به حضور طلبیدند و مخفیانه گردن زدند بطوریکه در پایان آنروز هیچ کس زنده نماند ... و دیه ی چالوس را آنچنان خراب کردند که تا سالها آباد نشد و املاک مردم را بزور می بردند. (کتاب تاریخ طبرستان صفحه ۱۸۳ - کتاب تاریخ رویان؛ صفحه ۶۹ ) در حمله به سرخس؛ اعراب مسلمان «همه ی مردم شهر را بجز یک صد نفر ؛ کشتند . (کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم؛ صفحه 208و 303) در حمله به نیشابور؛ مردم امان خواستند که موافقت شد؛ اما مسلمانان چون از اهل شهر کینه داشتند؛ به قتل و غارت مردم پرداختند؛ بطوریکه « آنروز از وقت صبح تا نماز شام می کشتند و غارت می کردند. (کتاب الفتوح؛ صفحه 282 در حمله ی اعراب به گرگان؛ مردم با سپاهیان اسلام به سختی جنگیدند؛ بطوریکه سردار عرب ( سعید بن عاص ) از وحشت؛ نماز خوف خواند . پس از مدتها پایداری و مقاومت؛ سرانجام مردم گرگان امان خواستند و سعید ابن عاص به آنان « امان » داد و سوگند خورد « یک تن از مردم شهر را نخواهد کشت » مردم گرگان تسلیم شدند؛ اما سعید ابن عاص همه ی مردم را بقتل رسانید؛ بجز یک تن؛ و در توجیه پیمان شکنی خود گفت: « من قسم خورده بودم که یک تن از مردم شهر را نکشم! .. تعداد سپاهیان عرب در حمله به گرگان هشتاد هزار تن بود. (کتاب تاریخ طبری جلد پنجم صفحه ۲۱۱۶ - کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم ؛ صفحه ۱۷۸ ) پس از فتح" استخر" (سالهای 28-30 هجری) مردم آنجا سر به شورش برداشتند و حاکم عرب آنجا را کشتند. اعراب مسلمان مجبور شدند برای بار دوم" استخر" را محاصره کنند.مقاومت و پایداری ایرانیان آنچنان بود که فاتح "استخر" (عبدالله بن عامر) را سخت نگران و خشمگین کرد بطوریکه سوگند خورد که چندان بکشد از مردم " استخر" که خون براند. پس خون همگان مباح گردانید و چندان کشتند خون نمی رفت تا آب گرم به خون ریختندپس برفت و عده کشته شدگان که نام بردار بودند "چهل هزار کشته " بودند بیرون از مجهولان.(کتاب فارسنامه ابن بلخی صفحه 135-- کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم صفحه 163) رامهرمز نیز پس از جنگی سخت به تصرف سپاهیان اسلام در آمد و فاتحان عرب؛ بسیاری از مردم را کشتند و زنان و کودکان فراوانی را برده ساختند و مال و متاع هنگفتی بچنگ آوردند.(کتاب الفتوح؛ صفحه 215) مردم کرمان نیز سالها در برابر اعراب مقاومت کردند تا سرانجام در زمان عثمان؛ حاکم کرمان با پرداخت دو میلیون درهم و دو هزار غلام بچه و کنیز؛ بعنوان خراج سالانه؛ با اعراب مهاجم صلح کردند.(کتاب تاریخ یعقوبی صفحه 62 -کتاب تاریخ طبری جلد پنجم صفحه 2116, 2118 - کتاب تاریخ کامل؛ جلد سوم صفحه 178,179 جنایات اعراب تنها به این شهر#ها ختم نشده است و اینها تنها گوشه#ای از تاراج میهنمان به دست تازیان بود و آشکارا مقاومت ایرانیان در برابر آنان را ثابت می#کند. اگر شهر خاصی# مورد نظر شما بود خوشحال خواهم شد که روایت آنرا شرح دهم. در کتاب عقدالفرید چاپ قاهره-جلد ۲ صفحه ۵ -سخنی از خسرو پرویز نقل شده که می گوید: اعراب را نه در کار دین هیچ خصلت نیکو یافتم و نه در کار دنیا. آنها را نه صاحب عزم و تدبیر دیدم و نه اهل قوت و قدرت. آنگاه گواه فرومایگی و پستی همت آنها همین بس که آنها با جانوران گزنده و مرغان آواره در جای و مقام برابرند .فرزندان خود را از راه بینوایی و نیازمندی می کشند و یکدیگر را بر اثر گرسنگی و درماندگی می خورند.از خوردنیها و پوشیدنیها و لذتها و کامروانیهای این جهان یکسره بی بهره اند. اینهم شعریست که فردوسی بزرگ دررابطه با حمله ی اعراب به ایران سروده است: پادشاه شعر و ادب سرود :
شکست ایرانیان و یزدگرد سوم در جنگ با اعراب چو بخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت جهان را دگرگونه شد رسم و راه تو گوئی نتابد دگر مهر و ماه ز مِی نشئه و نغمه از چنگ رفت ز گل عطر و معنی ز فرهنگ رفت ادب خوار گشت و هنر شد وَبال ببستند اندیشه را پَر و بال جهان پر شد از خوی اهریمنی زبان مُهر ورزید و دل دشمنی کنون بی#غمان را چه حاجت به می کران را چه سودی به آوای نی که در بزم این هرزه گردان خام گناه است در گردش آریم جام بجائی که خشکیده باشد گیاه هدر دادن آب باشد گناه چو با تخت منبر برابر شود همه نام بوبکر و عُمَر شود ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را بجائی رسیده است کار که تاج کیانی کند آرزو تُفو بر تو#ای چرخ گردون تفو دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود حالا صرفا دوستان نظراتشون رو بگن تا به بحث بپردازیم. موفق باشید. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۴, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۵:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: ممنون که عقیدتون رو بدون توهین فرمایید. منظور جمله اولتون رو متاسفانه متوجه نشدم...تقسیم راضی اختصاص هست و تقسیم ناعادلانه منابع...رو در سیاستها و خواسته های پلید یهود هیچ شکی نیست و اثبات شده هستش...اما اینکه شما میگین اسلام جهان میهن هستش تا تمام دنیا رو آباد کنه ، خب این چیزی هستش که در تئوری تفکرات اسلامی آمده است اما واقعا چقدرش رئالیستی هست؟ شما فقط یک کشور پیشرفته جهان به من بگین که اسلامی باشه؟؟ اصلا آیا اسلام در پیاده سازی تئوری های خودش موفقه؟ یعنی شما به حکومت اسلامی اعتقاد دارین یا اسلام فردی؟؟ حکومت اسلامی ناقص هستش ...حالا دلیلشم میگم ... دررابطه بابحثی که گفتین در تاریخ ما هم داستانهایی زیبایی میشه ساخت..من برای چنین مسئله ای اون بحث رو عنوان نکردم بخاطر این گفته بودم که بگم حکومت جمهوری اسلامی ایران ، برپایه قوانین اسلامی هستش و تفکرات اینترناسیونالیستی داره که الان ما سرمایه ملی نداریم و بهش کم توجهی میشه نه بخاطر بی توجهی مسئولین..اتفاقا این سیاست اسلامی اونها هستش که باید به ملی گرایی بی توجه باشن. دررابطه با تفکرات و نوشته های جناب moflehoon ... کوروش کبیر یک شخصیت جهانیست ، یعنی خدماتش بدور از مرزهای کشورها در جهان تاثیرگذار بوده و توهین به ایشون که پدر ایران زمین هستش توهین به منه ایرانی هستش حالا شما رو نمیدونم ایرانی هستین یا نه...من امام علی و کوروش کبیر رو باهم مقایسه نکردم اما شما اینکارو دارین میکنین. شما درباره سرکوب شورشیان ایران توسط علی بن ابیطالب در گوگل سرچ کنین مطالب میاد چون اینقدر این موضوع واضح هستش که لازم به منبع نیست حالا اگه بعدش منبع خواستین میدم... |
|||
|
۱۶:۲۹, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اگر در مورد کوروش صحبت میکنید منم ایشون رو ذوالقرنین قرآن میدونم دوسشم دارم اما سربازانی هم که جونشون رو برای استیلای این وطن دادن هم ارزش قائلم بر خلاف شما که شاهانه پرستی چرا راجبه اون غیورمردان هیچی نمیگید کوروش و داریوش و آرش و و و و و و و و همش اسمهایی برای رسیدن به یکسری اهدافه که شما عزیزان چیزی ازش نمیدونید و فقط مثل عروسک خیمه شب بازی بازی میخورید اما صحبت راجب زرتشت اول باید مشخص شه حضرتعالی در مورد کدوم زرتشت تاریخ صحبت میکنید بیشتر به نظر میرسه راجب زرتشت ساختگی صحبت میکنید بنده راجب این موجودات افسانه ای نظری ندارم ![]() اما در مورد پیروزی ![]() یه روز یه مثل شما داشت میگفت ایرانیان تا آتن رو گرفتن تا شاخ آفریقا رو گرفتن هممرز چین شدن اما .. هم تو عربستان ننداختن چون همش صحرا و بدبختی بود یه سوال ازش کردم یهودیان برای چی پس رفتن حجاز 100 سال قبل از تولد نبی اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اورشلیم که منبع کشت و دامپروری بود نفوذ یهود در دربار بی کفایت شاهان ایرانی از دیرباز زبانزد بود بیابان های حجاز چی برای رفتن داشت این چه کوچی بود نتونست جواب بده چون معنی فلاح و پیروزی رو نمیفهمید درک نمیکرد قست توهین ندارم یهود دریا جلوشون باز شد کفر گفتن این مسئله که دیگه چیزی نیست برای رد کردن شما بگو من چطور برات از پیروزی بگم وقتی ...... قطعا شما هم مثل ما در راهی که میری ثابت قدمی امیدوارم درست بری شما پیروز بشی البته فقط امیدوارم ![]() ![]() ![]() میفهمی که دیگه اینو؟ ![]() ![]() صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
|
۱۶:۳۵, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۴:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: در دین زرتشت خالق شر رو بهش میگن اهریمن و اون تنها یک نیرو در نظر نمیگیرند...تنها یک نیرو؟ هر نیرو! لا حول و لا قوة الا بالله. هیچ دگرگونی و هیچ نیرویی نیست جز توسط خدا. اما چطور با بحث شرّ جمع میشه؟ توضیح کامل رو از زبان استاد شهید مطهری(رحمة الله علیه) ارائه داده بودم. اما تنها دلیلش این بود که فکر میکردم مشتاق دونستن هستید. (۱۸/آبان/۹۳ ۱۴:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: برادرها. داریم صحبت میکنیم! به راحتی و بدون توهین بحث رو پی بگیم. (۱۸/آبان/۹۳ ۱۵:۲۴)فاطمه خانم نوشته است: ممنون که عقیدتون رو بدون توهین فرمایید.اگر اهل تأمل هستید و میدونید که ممکنه اشتباه کنید، پس میدونید که باید به چیزی که در اون اشکال میبینید با دلیلی که در ذهنتون دارید اشکال کنید، چون ممکنه جوابی وجود داشته باشه و ندونید. همچنین برای اینکه در غیر این صورت اصلاً دلیل ِ درون ذهنتون رو به طرف مقابل نرسوندهاید. چنین دونستهای تجلیای خواهد بود از منطق ِ «بگو برهان خویش را بیاورید، اگر راست میگویید.»
|
|||
|
۱۶:۴۰, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۴۵ توسط AmirEfrit.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۲۹)mohammad reza نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم من به شهدای وطنم احترام میزارم و اعتقاد دارم که درمورد اونها هم باید فیلم و سریال حقیقی ساخته بشه...البته سینمای امروز ما و سیاستمداران امروز بیشتر برای مسائل سیاسی از شهدا استفاده ی ابزاری میکنند که اینهم در نظر بگیرین. اصلا نیازی نیست من به سخنان شما جواب بدم ، ماشالله انقدر نگارشتون ضعیف بود که چیزی از سخنانتون حالیم نشد اما این رو فهمیدم که دارین به شاهان قدرتمند ایران زمین توهین میکنید و اونها رو امروزه بازیچه دسته و مجموعه خاصی میدونید درحالیکه اتفاقا امروزه اسطوره های عرب زمین رو به خاطر منافع سیاسی دارن در این مملکت بزرگ میکنند و البته سیاستمداران ایرانی امروزه هرچیز و هرکسی که به نفع خودشون باشه رو بزرگ میکنند مثلا مختار رو بزرگ میکنن که عرب بود ، مثلا میرزا کوچک خان رو بزرگ میکنند که وابسته ی کمونیست بود....و... شما دقیقا سخنانی که بهتون گفته شده رو دارین جواب میدین بدور از هیچگونه تفکر و تعقل...هیچی ...باشه بابا شما با این تفکر به فلاح برسید ![]() توی این مدت اسلام حکومتی که بهش معتقد هستین تونست مملکت رو خوشبخت بکنه؟ فقط بحث های تئوری میدین... عمل کجاست؟؟؟ هیچ جا... جناب درست پسند گرامی...شما متوجه بحث و موضوع شدین؟؟؟ بحث من حمایت از زرتشت نیست..من زرتشتی نیستم... بحث من حمایت از ابوبکر نیست و من اینها رو قبول ندارم...دوستان اسلامگرا شم خیلی تند هستین...اصلا بحث کردن بدور از تخریب و تحقیر رو بلد نیستین...فقط فاطمه خانم و البته چندین تن از کاربران دیگه خوب بلدند صحبت کنند...این اسلامی که شما ازش صحبت میکنید..همون دین مهربانی است که پیامبر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشر میداد...بعید میدونم تفکرات و رفتار شما ذره ای حتی با اسلامی که ازش خیلی دفاع میکنید نزدیک باشه... |
|||
|
|
۱۶:۴۶, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
والا من حرفهای شما رو خوندم اول فکر می کردم این بحث کاملا بی طرفانه اس و شما پست اول رو گذاشتین تا در موردش بحث عادلانه بشه اما بعد از خوندن پست هاتون متوجه کامل منظورتون از این تاپیک شدم ....حرفهای شما کاملا بوی ملیت گرایی صرف می ده که حتی از به قول دوستان حالت عرق ملی هم خارج شده شما یجور قداست ویژه و خاص برای ایران قبل از اسلام قایلید جوری که حتی دین اون زمان رو در حد اسلام والا با ارزش می دونید کوروش و داریوش برای شما تا حدی با کسی چون امیرالمومنین برابری می کنه ودارین از چیزی دفاع می کنین که خودتونم برای اثباتش اسناد معتبری ندارید آوردن جملاتی از یک تاریخ نگار معاصر و غلو کردن درباره خلفای راشدین اصلا تاثیر حرفتون رو بالا نمی بره اینو بدونید پیامبر به جناب ابوبکر لقب صدیق ندادن. واین احترامی که شما برای این سه نفر قایل شدی جای بسی تامل داره کمااینکه اشتباهات این سه نفر در زمان خلافتشون بیش از حد یک خلیفه مقتدر بوده
بعد می شه لطف کنید اون منابعی که انقدر این سه نفر رو بزرگ و عظیم المرتبه معرفی کردن مثلا جناب ابوبکر و از بزرگترین علمای اسلام دونستن اینجا لینک بزارید تا بقیه هم استفاده کنن... درباره پست اولتونم به نظرم در ایران یک هولوکاست رخ داده که منتها ازش غفلت شده خواهشا برای درج همچین مطالب تاریخی از چندین منبع مطلب بزارید نه از یک کتاب شعر و تاریخ شناس معاصر
|
|||
|
۱۶:۴۹, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۲۰:۳۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۲۹)mohammad reza نوشته است: سلامسلام (۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۲۹)mohammad reza نوشته است: اگر در مورد کوروش صحبت میکنید منم ایشون رو ذوالقرنین قرآن میدونم دوسشم دارمدلیلتون کو؟ یعنی ارزش داره که ادعا مطرح نکنید ولی بیدلیل؟ پس مخاطب این گفتهی شما باید دو حالت داشته باشه: 1. از پیش خودش به این گفته رسیده باشه. 2. اهل قبول کردن گفتهها بدون تأمل باشه. (۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۲۹)mohammad reza نوشته است: اما صحبت راجب زرتشت اول باید مشخص شه حضرتعالی در مورد کدوم زرتشت تاریخ صحبت میکنیدکتاب عدل الهی، صفحه 64: نقل قول:تحقيقات تاريخی در اينجا نارسا است ، ولی ما بر حسب اعتقاد اسلامیای كه در باره مجوس داريم میتوانيم دين زردشت را در اصل ، يك شريعت توحيدی بدانيم ، زيرا بر حسب عقيده اكثر علمای اسلام ، زردشتيان از اهل كتاب محسوب میگردند . محققين از مورخين نيز همين عقيده را تأييد میكنند و میگويند نفوذ ثنويت در آئين زردشت ، از ناحيه سوابق عقيده دو خدايی در نژاد آريا قبل از زردشت بوده است. |
|||
|
۱۶:۵۲, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۱۷:۲۳ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام اگر شما از نگارش روان بنده سر در نیاوردید مشکل از خود شماست منظور من از سربازان وطن ایرانیان عصر باستان بود که باز متوجه نشدید گیر شما بحث ایران و ایرانی نیست مشکل از جای دیگست که اینبار صراحتا فرمودید شما به من بگین برای چی یهود به بیابان های حجاز کوچ کرد دژ جنگی (مثل خیبر ساخت) اصلا خود اعراب امکان جنگ بلند مدت نداشتن که بخوان دژ بسازن مثل جنگ خندق که مسلمین مجبور به حفر نهر شدن یهود باچی سر جنگ داشت ؟ تا ظهور اسلام که با آسایش داشتن شیر شتر میخوردن و با طوفان شن خوش میگزروندن اونهمه دعوا سر چی بود؟ البته تفره رفتن شما از سوالات من مشخص میکنه که شما هم چیزی تو چنته نداری وگرنه نگارش رو بهونه نمیکردی. از اولین جوابی که به من دادین تا آخریش مشخص بود شما بلدین بحث بدون تخریب و تحقیر کنین آفرین آفرین :-) وسلام برادر درست پسند من کتاب ابولکلام آزاد رو خوندم دلایلش برای من قابل قبوله اصلا من از جانب خودم حرف زدم اعتقاد خودم رو گفتم نگفتم کسی حرف منرو تایید کنه یا باور کنه ضمنا علامه طباطبایی هم در اینمورد همقطار این اندیشمند هندی بودند پس مخاطب میتونه بره تحقیق کنه نتیجه گیری کنه نه اون که شما فرمودید قربان شما چرا فقط استنادتون به سخنان استاده بله حرف شما قبول پس ما بقیه تاریخ مجهول چی شما اثبات کن زرتشت فقط یکنفر بوده اونم اونجوری که شما قبول داری چندین زرتشت با نقل قولهای متفاوت در کتب مورخین صحبت شده بنده به نبوت حضرت جاماسپ (که البته زرتشتیان این جاماسپ رو داماد زرتشت میدونن که به زرتشت خیلی کمک کرده . من و خیلی از مورخین مثل فک کنم استاد مطهری هم جزوشون باشه ایشون رو خیلی قبل تر از زرتشتی که خود زرتشتیان اونرو از آذربایجان میدونن میدونیم) و کتاب آماست اعتقاد دارم راجب قست من اشتاه کردم قصد . از اینکه با ناراحتی غلط املایی منرو گرفتین ازتون دلخورم ![]() حداقل یه خورده آبروداری میکردید جناب درست پسند صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله التماس دعا |
|||
|
۱۷:۰۰, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
نقل قول:ما تو تاریخ خودمون کتابی بعنوان تاریخ هخامنشیان نداریم که به فرزندانمون بزرگترین تاریخ ایران زمین رو عرضه کنیم ...هدف از تاریخ چیه؟ برای چی تاریخ میخونیم؟ تاریخ میخونیم که عبرت بگیریم. تاریخ هخامنشیان مال 1300 قدیم (اصطلاح یعنی خیلی قدیم ) . هست . چیزی که الان باید بحث شه تو تاریخ، مال 200 سال پیش هست ، چیزی که به الان نزدیک تره. نقل قول:آبا و اجداد ما ایرانی ها هم همچین مبرا از جنگ و خونریزی نبودند. همین کورش بنابر مستندات تاریخی و آثار باستانی برجای مانده به اقرار برخی از تاریخ نگاران دستش از کشتار عاری نبوده است (لطفا موضع متعصبانه نگیرید و بحث را به ذوالقرنین نکشانید)عزیزم شما مدرک داری؟ کدوم تاریخ نگار؟ تو استرالیا میان میدان میزنن به اسم کوروش بعد شما میگید کشتار؟ ![]() ![]() ![]() بسی خر کیف شدم ![]() نقل قول:چند روز پیش روز جهانی بزرگداشت کوروش بزرگ بود که رسانه ی جمهوری اسلامی حتی در یک خبر ساده بصورت تیتر وار هم به چنین چیزی دامن نزدند...و انگار نه انگار...خوب این جای تاسف داره :| نقل قول: همان طور که گفتم، هدف از تاریخ، عبرت گرفتن هست. تو فیلم مختار آدم میتونست عبرت بیشتری نسبت به فیلم آرش کمانگیر بگیره. البته نباید از وطن خودمون هم دور بمونیم، ولی وقتی تو دنیای اسلام اتفاقاتی افتاده که خیلی چیز هارو مشخص میکنه، بهتره اول فیلم اونارو بسازن بعد بیاد آرش و داریوش بسازن . -------------- حرف آخرم اینه که شاید ایرانیان دربرابر اسلام مقاوت کردند. ( فرض ) ولی بالاخره قبول کردند و شما که به اجدادمون احترام میزارید، باید به اسلام هم احترام گذاشت که مردم مملکت ما هم قبولش کردند. ذات اسلام پاک و ناب هست. اشکال بر مسلمانان وارد است نه بر اسلام. شاید بگید حکومت های اسلامی به جایی نرسیدن و هیچ کاری نتونستند بکنند. شما به عنوان یک مسلمان ببین که چرا اینجوری شده، مطمئنن میفهمی که اشکال بر اسلام وارد نیست و این مسلمانان هستند که باعث این عقب موندگی شدند. |
|||
|
|
۱۷:۰۳, ۱۸/آبان/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۴۰)AmirEfrit نوشته است: جناب درست پسند گرامی...شما متوجه بحث و موضوع شدین؟؟؟ بحث من حمایت از زرتشت نیست..من زرتشتی نیستم...قابل توجه دوستان! |
|||
|
|
۱۷:۰۴, ۱۸/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آبان/۹۳ ۱۷:۱۰ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
(۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۴۰)AmirEfrit نوشته است: جناب درست پسند گرامی...امامم به نظرتون گرامی نیست، خودم گرامیام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() فکر کردهاید که من مثل این مسلمانهای مشقیام که احترام قائل بشم برای کسی که به امامم توهین کنه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!! ![]() ![]() (۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۴۰)AmirEfrit نوشته است: شما متوجه بحث و موضوع شدین؟؟؟ بحث من حمایت از زرتشت نیست..من زرتشتی نیستم...چه ربطی داره؟ من کجا گفتم شما از زرتشت حمایت میکردید. یک نفر یک سؤال پرسیدن دربارهی آیین زرتشتی، بنده هم با این سند که «زرتشتیان(مجوسیان) در قرآن کریم توحیدی دونسته میشن» و نیز با استناد به کتاب استاد مطهری که میفرمایند «آیین کنونی زرتشتی دوگانهپرستی هست»، جواب ایشون رو دادم. (۱۸/آبان/۹۳ ۱۶:۴۰)AmirEfrit نوشته است: بحث من حمایت از ابوبکر نیست و من اینها رو قبول ندارم...دوستان اسلامگرا شم خیلی تند هستین...اصلا بحث کردن بدور از تخریب و تحقیر رو بلد نیستین...فقط فاطمه خانم و البته چندین تن از کاربران دیگه خوب بلدند صحبت کنند...این اسلامی که شما ازش صحبت میکنید..همون دین مهربانی است که پیامبر محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نشر میداد...بعید میدونم تفکرات و رفتار شما ذره ای حتی با اسلامی که ازش خیلی دفاع میکنید نزدیک باشه...شما خواستید بگید فلان خلفا که در کتب ِ مورد استناد شما اونقدر جنایتکار و ... بودهاند، حتماً و حتماً بزرگان دین اسلام هستند!! از اون بدتر، امام ما که صد برابر ِ کتب مورد استناد شما از پاکی و عدالتش مدرک غیرقابلانکار وجود داره(حتی از زبان دشمنانش!!!) گفتید با این جنایتها همراه بوده!!!!!!!!!!!!! خواستید ثابت کنید که اسلام کج و معوج و منحرف هست. غیر از این بود؟ نقلقولهاتون رو آورده بودم. میدونستید یک ادعای حقی داره اون طرف مطرح میشه و ممکنه حق باشه. پس یعنی میدونستید که ممکنه حرفهاتون غلط باشه و ابداً اثباتشده نیست. اما با بیانصافی وحشتناکی، چشمهاتون رو بستید و همینجور مطابق امیال نفستون حکم دادید که اینها صددرصد اثباتشده هست!!!!!!!! هر انسانی به نفس خودش بصیره. شما میدونستید که دارید چنین دروغ بزرگی میگید. این بیادبی وحشتناک که در باطن کار شما هست، هر نوع ادب ظاهری که در ظاهر حرف شما باشه رو در خودش نیست میکنه. جز این نیست که در دستگاه الهی، هر کسی انصاف و ادب داشته باشه به یک جایی میرسه. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 8dya9zy6vgztg4bwi5zl.jpg]](http://www.up.nazicenter.com/images/8dya9zy6vgztg4bwi5zl.jpg)