|
بی حجاب ها حتما بخوانند!
|
|
۱:۰۴, ۲۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۲:۴۱ توسط raha_313.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
حفظ حجاب و پوشش کامل اسلامی برای زنان مسلمان، واجب است و ترک آن معصیت بوده و از گناهان کبیره محسوب میشود و قطعاً در آخرت، عذاب خاص خود را دارد، و در برخی احادیث وارد شده است که تمام دین و ایمان، حیاء، عفت و پاکدامنی است.
در حدیثی امیرالمومنین(علیه السلام) فرمودند: «روزی من و فاطمه(سلاماللهعلیها) به خدمت حضرت رسول(صلیاللهعلیهوآله) رفتیم و آن حضرت را بسیار گریان یافتیم، عرض کردم پدر و مادرم فدای شما باد یا رسول الله، چه چیز سبب گریه شما شده است؟ حضرت فرمودند: یا علی، شبی که منرا به آسمان بردند، زنانی چند از امت خود را در عذاب شدید دیدم، از حالت آنها تعجب کردم و از شدت عذاب آنها گریستم. زنی را دیدم که به موهایش آویخته شده، مغز سرش از شدت گرما میجوشد؛ زنی را دیدم که به زبانش آویخته و آب داغ جهنم در حلقش ریخته میشد؛ زنی را دیدم که با سینههایش آویخته شده بود؛ زنی را دیدم که گوشت بدن خود را میخورد و آتش از زیرش شعله میکشید؛ زنی را دیدم که پاهایش به دستهایش بسته شده و مارها و عقربها بر او مسلط شده بودند؛ زنی را دیدم کر و کور و لال، در تابوتی از آتش، مغز سرش از بینی او بیرون میآمد و بدنش از(مرض) خوره و پیسی پاره پاره بود؛ زنی را دیدم که تنوری از آتش به پاهایش آویزان بود؛ زنی را دیدم که گوشت بدن او از جلو و عقب با قیچیهای آتشین بریده میشد؛ زنی را دیدم که صورت و دستهایش میسوخت و رودههای خود را میخورد؛ زنی را دیدم که سرش سر خوک بود و بدنش الاغ و بر او هزار هزار نوع عذاب بود؛ زنی را دیدم به صورت سگ، آتش در پشتش داخل میشد و از دهانش بیرون میآمد و ملائکه سر و بدنش را با گرزهای آتشین میکوبیدند. حضرت فاطمه(علیهاالسلام) عرض کرد: ای حبیب من و ای نور دیده من، به من خبر بدهید که عمل و روش ایشان چه بوده است که خدای تعالی این نوع عذاب را بر ایشان مسلط گردانیده است؟ حضرت فرمودند: ای دخترم: آن زنی که به مو آویخته شده بود، موی خود را از مردهای نامحرم نمیپوشاند؛ زنی که به زبان آویخته شده بود (با زبانش) شوهرش را آزار میداد؛ زنی که با سینه آویخته شده بود، از انجام وظایف زناشویی خودداری میکرد؛ آن زنی که به پاهایش آویخته شده بود، بدون اجازه شوهر از خانه بیرون میرفت؛ زنی که دستهایش به پاهایش بسته شده بود و مارها و عقربها بر او مسلط شده بودند، کسی بود که خود را نمیشسته است و لباسهایش را پاک نمیکرد و غسل حیض و جنابت انجام نمیداد و بدنش را از نجاسات پاک نمیکرد و نماز را سبک میشمرد؛ زنی که کور، کر و لال بود، از زنا فرزند پیدا کرده و به گردن شوهر خود انداخت بود؛ زنی که گوشت بدنش با قیچیهای آتشین بریده میشد، خود را به مردان نامحرم نمایش میداد تا به او رغبت کنند؛ زنی که صورت و سرش، سر خوک بود و بدنش بدن الاغ، سخن چین و بسیار دروغگو بود؛ آنکه به صورت سگ بود و آتش در پشتش داخل و از دهانش خارج میشد، خواننده و آواز خوان و حسود بود».( وسائل الشیعه ج20، ص 213) منبع:http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=279330 از شوهر مردم دلبری می کنی ؟ از شوهرت دلبری می کنند! کانون خانواده ای را سرد می کنی ؟ کانون خانواده ات را سرد می کنند! هر چه کنی به خود کنی. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۰۳, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
نقل قول: دعواست نه؟؟ قمه های جناب بیدل جاشون خالیه واقعا.این حرف رو باید با آب طلا نوشت گذاشت دم در تالار |
|||
|
|
۱۸:۰۸, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
الان چرا ماهی داریم خودمون رو با هم مقایسه می کنیم!!!زن به مرد چه ربطی داره واقعا"!!!که فکر می کنید باید یجوری برتری یکی ثابت بشه....هرکس امتحان می شه به اندازه ظرفیتشما ظرفیت درد زایمان رو داریم چون برای ما قرار داده شده آقایون ندارن چون ظرفیت کار دیگه ای رو دارن آقایون خیلی زحمت می کشید که چشم چرانی نمی فرمایی!!منت نداره وظیفه تونه خانوما هم منت نذارن واسه حجاب چون به نفع خودشونه حالا یسری عقلشون در این قضیه نمی رسه نفع خوشون رو تشخیص نمی دن که نمی شه حساب کرد چرا کسی نمیاد بگه عاقا ما در شبانه روز5بار وسط هرکاری باشیم پامیشیم نماز می خونیم یا وسط چله تابستون روزه می گیریم؟!چون دیگه زنونه مردونه نیست!!!!
چرا هی دنبال حدیث هستین خدا بهتون عقل سلیم هم داده اگه ازش استفاده کنید متوجه می شید که خیلی از همون احادیث مطابق عقل کلما حکم به الشرع حکم به العقل...تا زمانی که بخوایم خودمون رو بهم ثابت کنیم اوضاع همینه آقایون میان مثله همیشه در تاریخ بزرگی خودشون رو ثابت کنن خانومام متاسفانه این اخلاق آقایون رو جدیدا یاد گرفتن تکرار می کنن بابا این اخلاق بد آقایون که اگه ما یه مهلتی بهشون بدیم خودشون متوجه می شن برتری به جنسیت نیست البته اگه اجازه بدیم |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۵۶)Eve نوشته است: دم به دقیقه هی میان میزنن: بی حجاب ها نخوانند. بی حجاب ها بخوانند. وظابف زن در قبال شوهر.وظایف زن در قبال جامعه. بحث عذابهای ما و عذابهای شما نیست اصلا . دارد مدام سیاه نمایی می شود نسبت به وظایف زن و شوهری . زن و شوهر در کنار هم هم لذت معنوی میبرند و روحشان تکمیل میشود و هم لذت مادی می برند و هم ثواب ... این در حالی هست که مدام در موضوعات مختلف شاهد این هستیم که رابطه زن و شوهری را چیزی از روی وظیفه یا اجبار یا ترس از عذاب نشان می دهند . انصاف داشته باشید . لذت رابطه فقط متعلق به مرد نیست و این همش دارد القا می شود که لذت یک جانبه به مرد می رسد . رابطه از سر علاقه صورت می گیرد . نه اجبار . نه درد و تالم ! |
|||
|
|
۱۸:۱۶, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
|
ای بابا .منطقی بحث کنید ببینیم به کجا میرسید آخه؟
ماها هیچ کدوممون عالم نیستیم که اشتباه میکنیم.داریم حرف میزنیم دیگه.حالا وسط بحث اگه یکیم اشتباهشو قبول کرده باشه،بهش فشار نیترید ک تو اشتباه کردی.... مگه هدفمون چزوندنه؟اگه هست در عنوان تاپیک ذکر کنید. ا آروم بحث کنیم نتیجه بگیریم. باز تاپیک داره میترکه ها
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
این حرفایی که خانم اسکای میزنن بیسش به نظر من درسته.حالا من کتری به نوشته های قبل و بعدشون ندارم.
به نظرم همونطور ک جناب فرشته مهربون گفتن زن و مرد میتون با هم حرف بزنن. و چیز دیگه ای که هست آموزشه.واقعا پسرهای ما و همینطور دخترامون فقر اطلاعات دارن. واین فاجعه پیش میاره. از اونور فیلمای انچنانی میبینن از اونور اطلاعات ندارن.بیشتر علت طلاق هت در کشورمون مربوط ب مسایل جنسیه.... |
|||
|
|
۱۸:۵۸, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
نقل قول:چه سیاه نمایی ؟ دارم میگم تاپیک با این مطلب که زن رو اویزوون میکن من باب ترک بستر کلید خورده . این حدیث خیلی جای بحث داره . چه زنانی اویزان میشوند ؟ چرا در مقابلش از مردان این زنان گفته نشده ؟ یک شخص وقتی ازدواج میکنه و از لحاظ جنسی دچار مشکل در رابطه میشه یه قصه پشت این مطلب هست . این حدیث یعنی ، زن یا این کار رو بکن و یا مستقیم اویزونت میکنیم. عجب!!! |
|||
|
|
۱۹:۰۸, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
یه موردی که متاسفانه زیاد توش داریم خودمونو متخصص میکنیم علی رغم اینکه تخصص نداریم، برداشتای خودمون از آیات و روایاته
و با اینا قضاوت میکنیم، شک میکنیم و ... احادیث و روایات توسط اهل فن تفسیر میشن اما گاها (که بیشتر متمایله به اکثرا) خودمون برداشت میکنیم و تفسیر تو همه چی به اهل فن مراجعه میکنیم جز دین!!!!! نمیشه به راحتی این حدیث رو به هر زنی که از شوهرش تمکین نمیکنه نسبت داد شاید در این عدم تمکین، زن به تنهایی مقصر نباشه همونطور که اشاره شد دوستان هم به نکات خوبی اشاره کردن در رابطه جنسی رضایت طرفین شرطه که در اسلام هم بهش اشاره شده حالا متاسفانه جو جامعه و خانواده ها معمولا طوریه که جوون قبل از ازدواج اطلاعات کاملی تو این زمینه نداره در نتیجه بعد از ازدواج به مشکل بر میخوره ، در پست های بالا هم اشاره شد که اکثر طلاق ها منشاءش نارضایتی جنسی هست |
|||
|
|
۱۹:۳۸, ۲۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۲۲:۳۷ توسط شیدا.)
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۵۶)Eve نوشته است: به جای اینکه هی به وظیفه های طرف مقابلتون کلید کنید ، رو وظیفه های خودتون متمرکز باشید خواهشا.یک سؤال: الآن کدوم مردی به خودش گرفته بود که لابد چه شخص خاصیه و زنش خیلی هم دلش بخواد و شوهر به این عالیای و ... و تمام اینهایی که گفتید، که الآن شما اومدید اینها رو گفتید؟ تاپیک رو که یک خانم زدن، برای خانمهایی که احیاناً مثل خودشون طالب دونستن اینها باشن. کدوم مردی رو دیدید که بیاد دچار این تصورات بشه؟ یا: اینکه مردان دچار این تصورات میشن تنها تصورات شما و چند تن دیگر هست. |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۲۱/آبان/۹۳ ۱۹:۳۸)درست پسند نوشته است: یک سؤال: (۲۱/آبان/۹۳ ۱۷:۳۷)فرشته مهربون نوشته است: رضایت یا بهانه ؟!!!!؟!!!!! |
|||
|
۲۱:۴۱, ۲۱/آبان/۹۳
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
|
سلام
نمیدونم چی بگم ،واقعا از بعضی دوستان انتظار نداشتم که اینجوری همو سلاخی کنن. بگذریم همه حرفا رو میشه با لحن زیبا هم گفت. بازم بگذریم و اینم بگم که ارسالهاتون رو یبار دیگه بخونید بعد ببینید اگه بهتون بگن امام زمان هم میخواد بخونه اونو ویرایش میکردید یا خیر!! به هر حال امام عین الله هستن،یادمون باشه اصلا هم منظورم خانم اسکای نیست،بقیه فکر کنید ،چون باز خانوم اسکای طرف صحبتش نوع زن و مرد هست اما بعضی دوستان به اشخاص حقیقی دارن توهین میکنند و دل میشکنند. تقریبا یه ماه صبر کنید تا فایل های صوتی دیگه رو براتون تایپ کنم،به همه سوالاتون جواب داده شده،بعد ببینید که تفاوت ره از کجاست تا به کجا ببینید که خدا چی گفته و ما چی برداشت میکنیم لطفا کمی صبر کنید این تاپیکم هرزگاهی سربزنید http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36416.html و بدون پیش فرض بهش نگاه کنید |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ماجرای ابن سیرین و زن شهوت ران (جوان ها حتما بخوانند) | Ali#59 | 7 | 4,916 |