|
مردان نفرین شده
|
|
۱۸:۲۷, ۲۱/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/آبان/۹۳ ۱۸:۳۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مردان نفرین شده
مردی که همسر خود را مورد آزار و اذیت قرار میدهد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: زنی که شوهر خود را مورد آزار و اذیت قرار میدهد، خدای متعال (تا وقتی که شوهرش را از خود راضی نسازد) نماز و سایر اعمال نیک او را قبول نمیکند. حتی اگر در طول عمر خود، به روزهداری و شب زنده داری مشغول بوده؛ و بردهها را آزاد ساخته و اموال خود را در راه خدا انفاق نموده باشد و از جمله اولین کسانی است که وارد جهنم خواهد شد. آنگاه پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: همین وزر و عذابها نیز برای مردی خواهد بود که همسر خود را مورد آزار و ظلم قرار میدهد. (1) مردی که با زنی صرفاً به خاطر زیباییاش ازدواج میکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر مال و داراییاش ازدواج نماید، خدا او را به حال خود رها ساخته و به آن مال، واگذار خواهد نمود و شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی و جمالش ازدواج نماید. در او چیزهایی خواهد دید که باعث ناراحتی او خواهد گشت و شخصی که با زنی به خاطر دینداریاش ازدواج نماید. خدای متعال مال و جمال به او کرامت خواهد نمود. (2) مردی که با زنی صرفاً به خاطر ثروت و داراییاش ازدواج میکند امام صادق (علیه السلام) نیز فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی یا داراییاش ازدواج نماید، خدای متعال او را به آن امر واگذار خواهد نمود و اگر او با آن زن، به خاطر دینداریاش ازدواج نماید. خدای متعال جمال و مال را به او ارزانی خواهد فرمود(3) مردی که همسر پاکدامن خود را مورد افترا و تهمت قرار داده و ارتکاب عمل ناشایست و شنیع را به او نسبت میدهد إِنَّ الَّذِینَ یَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ الْغَافِلَاتِ الْمُۆْمِنَاتِ لُعِنُوا فِی الدُّنْیَا وَالْآخِرَةِ وَلَهُمْ عَذَابٌ عَظِیمٌ «23» (النور). قرآن کریم در این آیه، کسانی را که زنان پاکدامن و با ایمان را به ارتکاب عمل ناشایست و شنیع نسبت میدهند. مورد نکوهش شدید قرار داده و آنان را به کیفر دنیوی و عقوبت اخروی وعده داده است. (4) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شخصی که همسر خود را به ارتکاب عمل ناشایست نسبت دهد، منافق است. (5) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که همسر خود را به ارتکاب عمل ناشایست زنا نسبت دهد، لعن و نفرین بر او نازل خواهد شد و اعمال خیر او مورد قبول قرار نخواهد گرفت. (6) امام صادق (علیه السلام) فرمود: نسبت دادن زنان پاکدامن به ارتکاب عمل ناشایست زنا، موجب از بین رفتن و نابودی ثواب صد سال عبادت میگردد. (7) مردی که (با داشتن امکانات) در امر معیشت همسر و خانوادهی خود، بُخل میورزد حضرت سجاد (علیه السلام) در ضمن حدیثی پیرامون پیامدهای شوم گناهان در دنیا فرمود: ... از جمله گناهانی که باعث دریده شدن پردهها میگردد. بخل ورزیدن در امر معیشت همسر و فرزندان و خویشان است. (8) مردی که با همسر خود، بد اخلاقی میکند حسین بن بشار میگوید: جهت مشورت و کسب تکلیف دربارهی شخصی که به خواستگاری دخترم آمده بود، نامهای برای حضرت امام رضا (علیه السلام) فرستادم و در آن نامه نوشتم: دختری دارم که یکی از افراد فامیل از او خواستگاری نموده است. اما او آدمی بد اخلاق میباشد. حضرت امام رضا (علیه السلام) در جواب فرمود: اگر او آدم بد اخلاقی است. خواستگاری او را قبول نکن. (9) مردی که (با داشتن امکانات) در امر معیشت بر همسر و خانوادهی خود، تنگ میگیرد امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: توسعه و گشایش را برای خانوادهی خود به وجود بیاور؛ و برحذر باش از اینکه (با تنگ گرفتن) آنها بر تو بشورند. (10) امام کاظم (علیه السلام) به این مضمون فرمود: سزاوار است شخصی که خدای متعال نعمتی به او کرامت فرموده، او نیز برای همسر و خانوادهاش توسعه و گشایش ایجاد نماید. سپس آن حضرت (علیه السلام) فرمود: شخصی را میشناسم که خدای متعال بر او نعمتی ارزانی داشت، اما او آن نعمت را از همسر و خانوادهاش دریغ داشته و آنها را از آن نعمت محروم داشت. دیری نپایید که آن نعمتها بر باد رفته و نابود شد. (11) مردی که به نوامیس و همسران مردم خیانت میکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که به همسر دیگران خیانت ورزد، از ما نیست. (13) امام باقر (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال به حضرت موسی بن عمران (علیه السلام) وحی فرمود: ای موسی، بنی اسراییل را از انجام عمل زنا نهی کن و آنان را از ارتکاب آن برحذر دار؛ و به آنان بگو: شخصی که با دیگری زنا میکند. دیگران نیز با او یا با نسل بعد از او زنا میکنند. از ناموس دیگران چشم بپوشید تا دیگران نیز چشم داشتی به ناموس شما نداشته باشند و به آنان بگو: هرچه با دیگران کنی، دیگران با تو کنند. (14) مردی که از همسر خود دوری میکند حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) فرمود: چند چیز باعث عذاب قبر میگردد. از جملهی آنها: دوری نمودن مرد از همسر خود میباشد. (15) مردی که از قبول بار مسئولیت همسر و خانوادهی خود سرباز زده و آن را به گردن دیگران میاندازد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: بدترین مردان کسانی هستند که بار مسئولیت همسر خود را بر دوش دیگری میاندازند. (16) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: ملعون و نفرین شده است شخصی که بار مسئولیت اهل و عیال خود را بر دوش دیگران میاندازد.(17) مردی که به خاطر تنوع طلبی، همسر خود را طلاق میدهد امام صادق (علیه السلام) فرمود: ازدواج کنید و طلاق ندهید؛ زیرا خدای متعال، دوست ندارد مردان و زنانی را که به خاطر تنوع طلبی از هم جدا میشوند. (18) مردی که با آزار و اذیت و رفتار سوء خود. همسرش را مجبور به گرفتن طلاق میسازد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که همسر خود را مورد آزار و اذیت قرار میدهد، به حدی که جان همسرش به لب آمده و به همین خاطر از او تقاضای طلاق و جدایی میکند؛ خدای متعال برای چنین مردی به عقوبتی کمتر از آتش جهنم راضی نمیشود. زیرا خدای متعال در مورد زن (وقتی که مورد آزار و اذیت و ظلم قرار میگیرد) غضب میکند. همانطوری که در مورد یتیم غضب میکند. (19) مردی که در حال عصبانیت، سوگند میخورد که همسر خود را طلاق میدهد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شخصی که به طلاق همسر خود سوگند میخورد، آدم منافقی است. (20) امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: سوگند خوردن به طلاق همسر، از دسیسهها و شگردهای شیطان محسوب میشود. (21) تنبیه و مجازات مردی که همسر خود را سه بار طلاق میدهد حضرت امام رضا (علیه السلام) پیرامون مردی که همسر خود را سه بار سهطلاقه کرده است. به این مضمون فرمود: مردی که سه بار همسر خود را طلاق میدهد. همسرش تا ابد بر او حرام میگردد و این مجازات برای چنین مردی به خاطر آن است که امر طلاق بازیچهی دست مردان قرار نگیرد و شأن و منزلت زن کوچک شمرده نشود. (22) مردی که به همسر خود ظلم میکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: ظلم و ستم نمودن به زن، موجب خشم و غضب خدا میگردد. همانطور که ظلم و ستم نمودن به یتیم، موجب خشم و غضب خدا میشود. (23) مردی که دارای دو همسر میباشد، اما عدالت را بین آنها رعایت نمیکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که دارای دو همسر باشد، اما (در برابر دید و نگاه یکی از آن دو) نسبت به دیگری تمایل بیشتری نشان میدهد. در روز قیامت در حالی که نصف بدن او بی حس و ناتوان و افتاده است، وارد محشر میگردد. (24) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که همسران متعددی داشته باشد، اما از برآورده نمودن نیازهای آنها امتناع ورزد، یا توانایی آن را نداشته باشد؛ و به همین خاطر آن زنها منحرف گردند، آن مرد گناهکار خواهد بود. (25) غذا خوردن به تنهایی و بدون همسر حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خداوند متعال سه گروه را مورد لعن و نفرین خود قرار داده است: از جملهی آن گروه: شخصی است که تنها و بدون همسر و خانوادهی خود غذا میخورد. (26) مردی که نسبت به همسر پاکدامن خود، غیرتمندی بیجا روا میدارد و بر او سخت میگیرد حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) دربارهی توصیف زن و کیفیت رفتار با او به یکی از فرزندان خود فرمود: زن گُل خوشبویی است. او کارگر نیست. از غیرت بیجا و بی مورد در مورد همسر خود پرهیز نما و دوری کن. زیرا چه بسا این کار تو. باعث به وجود آمدن زمینهی انحراف در او میگردد. (28) مردی که در برابر مفاسد اخلاقی همسر خود، غیرتمند نمیباشد امیرالمۆمنین (علیه السلام) فرمود: قلب مردی که غیرتمندی از خود نشان نمیدهد، وارونه است. (29) (30) مردی که نسبت به انحرافات و مفاسد اخلاقی همسر خود، رضایت دارد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که شاهد وقوع انحراف و معصیت در منزل خود میگردد و به آن راضی بوده و در مقابل آن از خود غیرت نشان نداده و آن وضع فاسد را اصلاح نسازد، در این هنگام خدای متعال پرندهی سفیدی به درب خانهی او روانه داشته و آن پرنده تا چهل روز به او ندا میدهد: غیرت داشته باش و این وضع را تغییر بده. اگر آن مرد آن وضع را اصلاح نکرد. آن پرنده بال خود را بر چشمان آن مرد میمالد. در این هنگام آن مرد رفتارهای نیک را نخواهد دید و رفتارهای زشت را زشت نخواهد دانست و با آن مقابله نخواهد نمود. (32) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خدای متعال (در روز قیامت) از شخصی که صغور است، هیچ عمل خیر و توبه ای را قبول نمیکند. از آن حضرت سۆال کردند: صغور کیست؟ پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که مردان غریبه را بر همسر خود وارد میکند. (34) مردی که همسر خود را کتک میزند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که همسر خود را کتک میزند. خدای متعال آبروی او را در روز قیامت خواهد ریخت و او را در برابر چشم خلایق، رسوا خواهد ساخت. (36) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: هر مردی که یک سیلی به صورت همسر خود بزند، خدای متعال به فرشتهای که مأمور دوزخ است دستور میدهد که آن مرد را در جهنم قرار داده و به صورت او هفتاد سیلی بزند. (37) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: شخصی که بر صورت و چهرهی مسلمانی سیلی بزند، خدای متعال در روز قیامت استخوانهای او را خُرد خواهد نمود و آتش جهنم را بر او مسلط خواهد نمود و در روز قیامت، با دستان بسته وارد آتش جهنم خواهد شد؛ مگر آنکه توبه نماید. (38) مردی که موی همسر خود را در هنگام نزاع و درگیری میکشد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که موی زنی را میکشد، دستهای او در روز قیامت با میخهایی از آتش، کوبیده میشود. (39) مردی که خودش غذا میخورد اما خانوادهی خود را گرسنه میگذارد امام صادق (علیه السلام) فرمود: پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نهی فرمود از اینکه مردی سیر باشد. اما همسر و فرزندانش گرسنه باشند. پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که در فکر همسر و فرزندان خود نیست، مورد هلاک و نابودی قرار میگیرد. (40) مردی که نیت میکند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و نیت میکند که مهریهی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزلهی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا میشود. (41) امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و برای او مهریهای معین میکند، اما نیت میکند که مهریهی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزلهی دزد میباشد. (42) مردی که به مهریهی همسر خود، دستبرد میزند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: از جمله گناهانی که خدای متعال (در روز قیامت) آنها را نمیبخشد، دستبرد زدن به مهریهی همسر میباشد. (43) حضرت امیرالمۆمنین (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال گناه چند گروه را نمیبخشد. از جملهی آنها: مردی است که به مهریهی همسر خود دستبرد میزند. (44) منبع: ناجی جزایری، سید هاشم، همسران رحمت شده و همسران نفرین شده، قم: ناجی جزایری، (1388) |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۶, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
|
۱۲:۵۲, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۳ توسط رکن الهدی.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
شما مطمئنید که مردای جامعه ما انقدر عاقلن که به صورت خدادی این وظایف رو می دونن؟؟؟؟؟؟؟
مردی که با زنی صرفاً به خاطر زیباییاش ازدواج میکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر مال و داراییاش ازدواج نماید، خدا او را به حال خود رها ساخته و به آن مال، واگذار خواهد نمود و شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی و جمالش ازدواج نماید. در او چیزهایی خواهد دید که باعث ناراحتی او خواهد گشت و شخصی که با زنی به خاطر دینداریاش ازدواج نماید. خدای متعال مال و جمال به او کرامت خواهد نمود. (2) مردی که با زنی صرفاً به خاطر ثروت و داراییاش ازدواج میکند امام صادق (علیه السلام) نیز فرمود: شخصی که با زنی صرفاً به خاطر زیبایی یا داراییاش ازدواج نماید، خدای متعال او را به آن امر واگذار خواهد نمود و اگر او با آن زن، به خاطر دینداریاش ازدواج نماید. خدای متعال جمال و مال را به او ارزانی خواهد فرمود(3) مردی که (با داشتن امکانات) در امر معیشت همسر و خانوادهی خود، بُخل میورزد حضرت سجاد (علیه السلام) در ضمن حدیثی پیرامون پیامدهای شوم گناهان در دنیا فرمود: ... از جمله گناهانی که باعث دریده شدن پردهها میگردد. بخل ورزیدن در امر معیشت همسر و فرزندان و خویشان است. (8) مردی که با همسر خود، بد اخلاقی میکند حسین بن بشار میگوید: جهت مشورت و کسب تکلیف دربارهی شخصی که به خواستگاری دخترم آمده بود، نامهای برای حضرت امام رضا (علیه السلام) فرستادم و در آن نامه نوشتم: دختری دارم که یکی از افراد فامیل از او خواستگاری نموده است. اما او آدمی بد اخلاق میباشد. حضرت امام رضا (علیه السلام) در جواب فرمود: اگر او آدم بد اخلاقی است. خواستگاری او را قبول نکن. (9) مردی که به نوامیس و همسران مردم خیانت میکند پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: شخصی که به همسر دیگران خیانت ورزد، از ما نیست. (13) امام باقر (علیه السلام) به این مضمون فرمود: خدای متعال به حضرت موسی بن عمران (علیه السلام) وحی فرمود: ای موسی، بنی اسراییل را از انجام عمل زنا نهی کن و آنان را از ارتکاب آن برحذر دار؛ و به آنان بگو: شخصی که با دیگری زنا میکند. دیگران نیز با او یا با نسل بعد از او زنا میکنند. از ناموس دیگران چشم بپوشید تا دیگران نیز چشم داشتی به ناموس شما نداشته باشند و به آنان بگو: هرچه با دیگران کنی، دیگران با تو کنند. (14) مردی که در برابر مفاسد اخلاقی همسر خود، غیرتمند نمیباشد امیرالمۆمنین (علیه السلام) فرمود: قلب مردی که غیرتمندی از خود نشان نمیدهد، وارونه است. (29) (30) مردی که نسبت به انحرافات و مفاسد اخلاقی همسر خود، رضایت دارد پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به این مضمون فرمود: مردی که شاهد وقوع انحراف و معصیت در منزل خود میگردد و به آن راضی بوده و در مقابل آن از خود غیرت نشان نداده و آن وضع فاسد را اصلاح نسازد، در این هنگام خدای متعال پرندهی سفیدی به درب خانهی او روانه داشته و آن پرنده تا چهل روز به او ندا میدهد: غیرت داشته باش و این وضع را تغییر بده. اگر آن مرد آن وضع را اصلاح نکرد. آن پرنده بال خود را بر چشمان آن مرد میمالد. در این هنگام آن مرد رفتارهای نیک را نخواهد دید و رفتارهای زشت را زشت نخواهد دانست و با آن مقابله نخواهد نمود. (32) پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: خدای متعال (در روز قیامت) از شخصی که صغور است، هیچ عمل خیر و توبه ای را قبول نمیکند. از آن حضرت سۆال کردند: صغور کیست؟ پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود: مردی که مردان غریبه را بر همسر خود وارد میکند. (34) مردی که نیت میکند، که مهریه همسر خود را پرداخت نکند امام صادق (علیه السلام) فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و نیت میکند که مهریهی آن زن را (به طور کامل) پرداخت نکند، او در نزد خدای متعال به منزلهی شخصی است که مرتکب عمل شنیع زنا میشود. (41) امام صادق (علیه السلام) به این مضمون فرمود: شخصی که با زنی ازدواج میکند و برای او مهریهای معین میکند، اما نیت میکند که مهریهی زن را پرداخت نکند. چنین شخصی به منزلهی دزد میباشد. (42) بگم چند درصد از جامعه ما رو این مردا تشکیل می دن خوبه؟ اون زنی که با وضع فجیع میاد تو خیابون شوهر نداره پدر نداره؟داره اما به قول پیامبرص چیزی به اسم غیرت ندارن اون زنی که با هزار مصیبت میره واسه خودش کار جور می کنه از دلیل های مهمه اون می دونید چیه بخل شوهر در عین توانمندی از مردایی که به خاطر قیافه و پول میرن دختر می گیرن وفک می کنن خیلی زرنگن هم می گذرم برای مرد جماعت چیزی جز شرمساری نداری قضیه خیانتم که الحمدالل ه هر روز اسبابش بیشتر فراهم می شه وکار اقایون در این امر راحتتر می شه ...نگید کمه که منم مثه خانومه اسکای جیغ می زنم ![]() برا بقیه اش هم اگه نامفهوم بود توضیح می دم خدمتتون من کلا علاقه ای ندارم هی بحث مردا خوبن زنا بدن و برعکسش رو راه بندازم اما اگه ببینم داره جایی نامردی می شه کوتاه نمیام به قول اقای بیدل شما اگه 10درصد دیدی تو جامعه به مساله اقایون بپردازن خوشحال می شم ادرس بدین اینیم که الان شما انقدر راحت میاین می گید اقایون خودشون می دونن واسه اینه که زنا رو زیادی بولد کردن اقایون باورشون شده همه چیزشون حله... پس بی انصاف نباشید خواهشا |
|||
|
|
۱۳:۲۶, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من بار ها تو این تالار گفتم که اینقدر تاپیک از زن نزنید .
به نیت آگاهی و اموزش و اینکه ما باید به سهم خودمون وظیفه رو انجام بدیم و مردا هم خودشون میدونن خوبه .اما اثری نداره . بفرمایید بازخوردشو ببنید بوی عرق مرد شاعرانه شد زن باید با مردی که بو میدهد بساز چرا که شوهرش است.اون دنیا آویزان میشود .تمکین با مردی که اهمیتی به پاکی نمیدهد شرف پیدا کرد. مرد ها تمام این چیزا رو میدانند و ان درصدی که نمیدانند هم حسابشان با خداوند است. خلاصه ی مباحث تالار این زنان هستند که باید یاد بگیرند
این زنان هستند ک باید شست و شوی مغزی شوند. این زنان هستند که باید کوتاه بیایند این زنان هستند که باید کم خرج باشند این زنا هستند که مهریه کم باید بخواهند این زنان هستند که باید شوهرانشان را عصبانی نکنند این زنان هستند که باید دانشگاه نروند این زنان هستند که باید از کنج دیوار راه بروند این زنان هستند که باید خود را در برابر هیزی مردان بیشتر و بیشتر بپوشانند که ان شاالله همچون نقطه ای شوند و کلا محو شوند این زنان هستند که باید آداب همسرداری یاد بگیرند این زنان هستند که باید اجازه بگیرند این زنان هستند که حق غیرتی شدن ندارند این زنان هستند که باید زیبا باشند این زنان هستند که باید تربیت کنند وقتی تربیت شدند .
و من الله توفیق |
|||
|
|
۱۳:۳۴, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۱۳:۳۸ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
حالا که تو سایتم بذارید جواب بدم
(۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: شما مطمئنید که مردای جامعه ما انقدر عاقلن که به صورت خدادی این وظایف رو می دونن؟؟؟؟؟؟؟ من که گفتم هر فرد عقل داشته باشه ، حالا اینا که همچین کارایی میکنن از انسانیت هم بویی نبرده اند چه برسه به داشتن عقل خدا هم که دیدید چه عذاب هایی بهشون وعده داده ولی واقعا قبول ندارید که مردهایی هم پیدا میشن که وظایف خودشون رو میدونن ؟! پس این زن و شوهر هایی که دارن به خوبی و خوشی با هم زندگی میکنن از کجا اومدن ؟! (۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: اون زنی که با وضع فجیع میاد تو خیابون شوهر نداره پدر نداره؟داره اما به قول پیامبرص چیزی به اسم غیرت ندارن این حرفتون خیلی جالب بود شما اول بفرمایید که چرا اون زن باید با اون وضع بیاد بیرون بعد ، اگه خودش نخواد که راضی نمیشه اونجوری بیاد بیرون از خونه گرچه منکر نمیشم که بعضیا بی غیرتن ، وقتی لقمه ی حروم تو جامعه زیاد بشه ، وضع همین میشه (۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: اون زنی که با هزار مصیبت میره واسه خودش کار جور می کنه از دلیل های مهمه اون می دونید چیه بخل شوهر در عین توانمندی این یه حرفیه اینم یه حرفی : مرد جوان در دادگاه: زنم سر کار نمیرود، طلاق میخواهم! حالا میخوام ببینم با این همه تناقضاتی که تو جامعه وجود داره شما چجوری همه رو با هم یکی میکنید ؟! (۲۲/آبان/۹۳ ۱۲:۵۲)رکن الهدی نوشته است: از مردایی که به خاطر قیافه و پول میرن دختر می گیرن وفک می کنن خیلی زرنگن هم می گذرم برای مرد جماعت چیزی جز شرمساری نداری من گفتم که حرفامو زدم ، جواب همین حرفا هم توش بود گرچه خیلی خلاصه گفتم و شاید یکم نامفهوم شد من خودم که اول اومدم روایات رو خوندم ، با خودم گفتم این وظایف اینقدر واضحه که هر کسی باید اونا رو بدونه حالا نمیدونم من جایی خونده بودم ، از رفتار اطرافیانم این چیزا رو فهمیدم ، یا از کسی شنیده بودم نمیدونم میخوام بگم که ، مرد وظیفشه که اینا رو بدونه و بهشون عمل کنه ! حالا این بده ؟! در مورد بقیه صحبتاتون هم قبول دارم خودم باور کنید از شما بهتر میدونم که بعضی از این نر ها چه غلطایی که نمیکنن ، هیچ چیزیمون هم حل نیست !(خودم حداقل) اون 2-3 آخر حرفاتونم که من خودم گفتم گفتم که بعضی ها خیلی افراطی رفتار و عمل میکنن من خودم زیاد از این بیلبوردها در مورد وظایف آقایون ندیدم گفتم که خدا عادله چشم بی انصافی نمیکنیم ، منم چون دیدم داره نامردی میشه ، تو بحث وارد شدم وگرنه که شنبه امتحان میان ترم دارم هیچی هم نخوندم ![]() والسلام یاعلی |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
جدیدا چقدر مد شده همش همدیگه رو میزنید ! ناسلامتی 10-15 سال دیگه شما پدر مادر های نسل جدید هستید.
حالا من نمیدونم اینا چه کمکی میکنه. ولی اکلی بحث میکنید. |
|||
|
|
۱۴:۲۳, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۱۴:۵۰ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خوب از اون طرف خانم اسکای،
هستن خانم هایی که بوی قورمه سبزی میدن و خیلی خیلی متاسفم که این حرفو میزنم، اما اکثراً هم ظاهری مذهبی و شاید سنتی مذهبی دارن. هستن خانم هایی که بیرون 100 قلم آرایش میکنن اما تو خونه با شلوار کردی راه میرن. واسه زیر شال شینیون میکنن، اما واسه جایی که قرار نیست روسری سر کنن، زورشون میاد این موهاشون رو شونه کنن. متاسفانه همسر برادر من که از هم جدا شدن، اینطوری بود. همیشه هم میگفت من از سرشم زیادیم. این طرز تفکرها باعث میشه همیشه زندگی ها مثل فیلم خروس جنگی باشه. خوبه که تاپیک بزنیم درباره عرق مردان، اما نگیم خانم شما هم نظافت رو رعایت کن و صبح که از خواب پا میشی یه مسواک بزن. اگه شما از این خانم ها کم دیدی، من به اندازه همون مردهایی که بوی عرق میدن، از این خانم ها دیدم. من به شخصه معتقدم آدم باید حواسش باشه که حق الناس نکنه. چه طرفش این کارو بکنه و چه اونم رعایت کنه. ما ملزم به انجام وظیفه هستیم. برکتی که خدا به زندگی میده هم کار خداست دیگه. فراموش نکنیم که مردها غرور دارن. غرور زن ها حالت الاستیک داره. هی پاره میشه و هی دوباره به هم وصل میشه. اما غرور مردها حالت کریستال داره. وقتی بشکنه، دیگه نمیشه جمعش کرد. روح زن ها مثل آبه. اگه روش خط بکشی، موج ایجاد میشه، اما بلاخره آب ساکن میشه. اما روح مردها مثل سنگه. اگه روش خط بکشی، محاله بتونی جاشو درست کنی. |
|||
|
|
۱۵:۰۱, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۱۵:۳۳ توسط مجتبی110. علت ویرایش: خط آخر ویرایش شد!)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
یه بنده خدایی به شوهرش کلی احکام اسلام ردیف می کنه از حقوق زنها! و اینکه تو چرا رعایت نمی کنی!
بعد شوهرش می گه باشه! واست خدمتکار میارم، نفقه می دم، خوش رفتاری می کنم و هزار چیز دیگه! فقط از این به بعد تو حق نداری از خونه بری بیرون! یک هفته بعد خانم همه چیز رو پس گرفت و زندگی به حالت عادی برگشت! کسی که انقدر دنبال قوانین همسرداری هست زندگی رو اول برای خودش و بعد برای دیگران جهنم می کنه! من نمی دونم چقدر دل برخی افراد انقدر از احکام زنانه سوخته که له له می زنن واسه احکام مردان!! ![]() هدف از اینکه مدام تکرار می کنن آی زنها دارن حقوقتون رو می خوردن معلوم نیست چه هست! اگر کسی فکر می کنه اینجا مدام دارن به زنها تحکم می کنند ( و از این دست گلواژه های فمینیستی) بره تایپیک مردان بزنه! نه اینکه شلوغ کنه و مدام اینجا .... |
|||
|
|
۱۵:۳۱, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
الان آقای مجتبی من مثال شما رو کاملا نادیده می گیرم خودتونم یه بار دیگه بخونید چی نوشتید!!!نفقه دادن و خوش رفتاری گردن چیزه غیرطبیعی و غیر عادی که زن از شوهرش بخواد اون مردی که زنش رو تو خونه حبس کنه داره ظلم می کنم نه اینکه حقش رو بگیره ...وسط دعوا خواهش نرخ تعیین نکنید...
الان همه تو این حمع به این نتیجه رسیدن هر عملی عکس العملی داره رفتار من نوعی روی همسرم و رفتار همسرم روی من نوعی تاثیر میذاره حالا این وسط اگه همه به قول آقای انتصار با توجه به عقلشون منطقشون ودر راس اون دستورات دینشون زندگی کنن...به بهترین زندگی رسیدن نه زن اون خونه میره تو خیابون باعث انحراف کلی جوون می شه نه مرد اون خونه چشم چرون و خیانت کار...تو قرانم خدا هروقت اومده از خطاکاری حرف بزنه زن ومرد رو باهم اورده تقسیم نکرده... به قول آقای محمد تراست اگه ما پدرومادرای نسل آینده ایم باید بدونیم بچه هامون رو چه جوری بار بیاریم تا وقتی بزرگ شدن با عقل خودشون همه این وظایف رو بدیهی بدونن لازمه اش هم اینه که پدرومادرش تو خونه بدون منت و سرزنش وظایفشون رو خوب کامل نسبت بهم انجام بدن... |
|||
|
|
۱۵:۳۵, ۲۲/آبان/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۳ ۱۵:۳۶ توسط مجتبی110.)
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
اسلام احکام ظالمانه تعیین نمی کنه!
![]() منظور من هم کاملا مشخصه! زن و مرد با عشق با هم زندگی می کنن! با قوانین، دعوا! نرخ ها رفته بالا...
|
|||
|
۱۵:۴۸, ۲۲/آبان/۹۳
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
فکر میکنم منظور اقا مجتبی واضح بود
دو جور میشه زندگی کرد معمولی و زیر معمولی با قوانین و یاداوری قوانین بهم یه سطح خیلی بالاتر ک میشه زندگی عاشقانه اینا نیاز ب قوانین ندارن اصلا عشق میکنن ک همراهن بهتره یادبگیریم ک چه جوری میتونیم خودمونو اصلاح کنیم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |