|
بازی ایرانی گنجینه ملی
|
|
۴:۱۱, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان راستش من مدت زیادی میشه که در تالار نبودم و فقط گهگاهی سر میزدم و میخوندم. علتش این بودکه در طول 1 سال گذشته مشغول ساخت این بازی یعنی گنجینه ملی بودم و بماند که چقدر بدبختی کشیدم و تک و تنها کلی کار... ولی خدارو شکر دست آخر تونستم ساخت این بازیرو به پایان برسونم و الان چند روزی هست که روی اینترنت قرارش دادم و بازم خداروشکر استقبال نسبتا خوبی ازش شده هرچند که هنوز سرور اول شروع نشده. آدرس بازی http://www.nat-trs.ir
این بازی یک بازی استراتژیک آنلاین هست که احتمالا خیلی از شما این سبکارو بازی کردید و احتمالا الانم میگید اعتیاد آورن و ... ولی من نه به عنوان سازنده بلکه به عنوان یه نقدکننده میگم این بازی با بازیهای دیگه تفاوتهای خیلی زیادی داره و مهمترین تفاوتش اینه که من تا جایی که تونستم بازیرو به سبک ایرانی و اسلامی طراحی کردم یه جورایی سعی کردم علاوه بر بازی روی مسائل روانی و سیاسی کار تاکید داشته باشم چیزی که امروز کمتر به چشم میخوره ![]() یکی از ویژگی های بارز بازی پیشرفت بازیباز از عصر باستان تا عصر تکنولوژیه که در این راه نیاز به علم و مذهب فراوان هست در واقع هدف به رخ کشیدن تاثیر این دو مقوله در دنیای امروز برای تجلی یافتن پیشرفت یک کشور بوده از دیگر ویژگی های جالب توجه بازی داستان بازی هست که با نابودی قوم اشغالگر به رهبری شهر زایان به اتمام میرسه آرزوی دیرینه مردم ما! همچنین این بازی به راحتی بر روی انواع موبایل و تبلت قابل اجراست حقیقتش دوستان چون هنوز سرور اول شروع نشده نمی تونم بیشتر از این ویژگی های بازی رو لو بدم فقط همینقدر بگم که تمام تلاشم رو کردم که بازیی درخور ایران و قابل رقابت با بازیهای بی هدف خارجی بسازم امیدوارم شما دوستان از کار بنده حقیر حمایت کنید هرچند در حد یک نگاه ساده!
در آخر اینکه شاید عده ی از دوستان بگن این بازیها وقت آدم رو میگیره و اعتیاد آوره ولی خب شما فکر کنید الان جوننا همه دارن وقتشون رو توی همین بازی و سرگرمی میگزرونن و انواع و اقسام نمونه های خارجیش هم هست پس چه بهتر که ما این وقتیرو که جوونا صرف بازی میکنن بیایم 2 تا مطلب درخور بهشون یاد بدیم. یا حق |
|||
|
|
۱۰:۲۶, ۲۳/آبان/۹۳
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
کاملا سبک تراوین رو داره؟(فقط سواله)
یه ایده ای که به ذهن من رسیده بود این بود که تراوین رو با سبک Commander مخلوط کنن که اینجوری خیلی طرفدار بیشتری جذب می کرد ولی در کل من اینجور بازی رو انجام نمی دم ولی آدرسش رو حفظ می کنم هرجایی کسی رو دیدم که علاقه داره بهش معرفی می کنم دستتون درد نکنه |
|||
|
|
۱:۴۲, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلامکار بسیار با ارزشی کردیدمنتها یک سری پیشنهاداتی داشتم (البته باید بازی کنم بعد تکمیلشون کنم)
|
|||
|
|
۶:۴۳, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون از دوستان که حمایت کردن و همچنین ممنون از نظرات جناب خسته دل فقط درمورد پیشنهاداتون بگم
مسلما بازی جا داشت زیباتر از این کار بشه ولی شما در نظر بگیرید که من دست تنها بودم و بار تمام ساخت از برنامه نویسی تا گرافیک و راه اندازی روی دوشم بوده و دریغ از 10 دقیقه کمک از طرف افراد دیگه در مورد نام دامنه بگم که مخفف national treasure هست در مورد صفحه ی اول اگه نظری دارید یا اگه با گرافیک آشنایی دارید حتی میتونم عکسش رو بفرستم شما خودتون ویرایشش کنید جناب بیدل حقیقتش من تراوین رو بازی نکردم سبک بازی استراتژیک هست. یا علی و با تشکر فراوان |
|||
|
|
۹:۵۸, ۲۴/آبان/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
جناب امام دوازده
من دو ماه پیش یه هاست ASP خریدم برای یک سال که کار های تست رو روش انجام بدم ولی حقیقتا بلا استفاده مونده، می خواستم بپرسم این بازی اگه سبک استراتژیکه، توش جنگ هم داره؟ من حدس می زنم جنگ هاش به صورت اتوماتیک باشه. یعنی تاکتیک نظامی نداشته باشه من فکر کنم اگه جنگ ها رو به صورت Commander برنامه سازی کنید بهتره اگه خواستید، این پنل مدیریت این هاست رو بهتون بدم یه پ.خ بدین کمکتون هم می کنم چون که سبک جنگ Commander یه سبک نوعی هست و تا حالا هیچ بازی آنلاینی نبوده که Commander باشه جنگ هاش |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| خطر «پو» در کمین دختران و پسران ایرانی! (بازی اندوریدی) | انتصـار | 27 | 15,940 |
۳۱/شهریور/۹۳ ۰:۵۵ آخرین ارسال: سرباز گمنام313 |
|
| اولین تیزر رسمی بازی ایرانی "پروانه" منتشر شد | رضوانه | 34 | 13,686 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸ آخرین ارسال: Arash.j |
|
| بازی ِ مثلاً ایرانی: شبگرد! | شیعه تنوری | 46 | 16,539 |
۱۹/شهریور/۹۳ ۱۴:۵۸ آخرین ارسال: مصطفای جبهه ها |
|
| معرفی 10 بازی از بهترین بازی های ایرانی ساخته شده | hadi22 | 23 | 10,548 |
۷/شهریور/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| بازی ضد ایرانی Splinter Cell: Blacklist | hooman-za | 7 | 6,960 |
۱/آذر/۹۲ ۴:۰۹ آخرین ارسال: PWLG |
|
| مروری بر جدیدترین بازیهای رایانه ای ایرانی | ali0077 | 3 | 3,424 |
۲۴/خرداد/۹۲ ۳:۴۵ آخرین ارسال: PWLG |
|
| باز هم بازی ضد ایرانی | aleerz | 3 | 4,182 |
۲۶/شهریور/۹۱ ۷:۴۷ آخرین ارسال: fereydun |
|

![[تصویر: 74088113626018204282.jpg]](http://upload7.ir/imgs/2014-11/74088113626018204282.jpg)